2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar kurşun mu döktürsem ki, şu evladımın yapım aşamasından beri tam herşey yoluna girdi dediğim anda hep yeni birşey çıkıyor..yemin ederim olaysız zamanımız yok..tam çocuğum güzel kilo aldı, mamayı bıraktık sütüm iyi derken dün bir sancım oldu, gece üç kere acile gittik. Ölüyorum sandım. İki yıl önce bir kere midem delinmek üzereydi böyle acıyı bir de o zaman yaşamıştım. Koca kadın, sokakta çığlık çığlığa bağırdım resmen.Bende ülser başlangıcı vardı o tetiklenmiş. Hastanede mecbur ağrı kesici yapıldı. Evladım 12 saat süt ememedi mecbur mamaya döndük yine. Bu sefer de mama kabız yaptı of of of. Bitmedi çilesi çocuğumun ya..Az önce ağlamaktan resmen baygın düşüp uyudu
Bu arada ülseri still tealerin tetiklediğini düşünüyoruz çünkü ben yediklerime inanılmaz dikkat ediyorum. Baktım, still tealerin en fazla 15 gün kullanılması uygunmuş sonra bi 10 günlük ara verilmesi gerekiyormuş. Ben nereden baksanız bir aydır kullanıyorum süt için.Aman mideniz hassassa dikkat edin

benm çok fazla içti ozaman sürekli açç 3.5 kilo anca olmuştur bir saat arayla 60 ml önce sonrada 70 ml içtiii valla anlamıyorum aç gibi aranıyoo ama anlamıyorumki ben
o kiloda 1,5-2 saat ara ile 30 ml demişti bize doktor ama aranıyorsa aç olabilir canım ya acaba içerken dökülüyor olabilir mi mamanın çoğu?

Sebep annelik sorumlulugu altinda ezilmem. Acaa yapabilecek miyim kaygisi. Su an agri,aci ve uykusuzlugun da etkisi cok fazla ama ilerisi icin asiri kaygiliyim.ise basladigimda nasil olacak belirsiz.

Selam annecıkler :)
Ne guzel hepınız yavrularınızdan bahsedıyorsunuz suan sızı cok kıskanıyorum acık acık soylım

Benım oglum 40+3 oldu hala gelmedı ve hıc nıyetı de yok :26: gunlerdır sancı nedır onu bıle unuttum sankı hamıle degılım .. Hergun hastanedeyız nst ye gırıp cıkıp elımız bos eve gelıyoruz ..
Cumaya kadar bı sıkıntı olmadıkca mudahale edılmeyecek suan hersy yolnda ve tosunum gıtgıde kılo alıyor..doktorumuz bebegın kılosu artıyo boyle gıderse normal dogum yapamazsn dedı cok uzuldum..tabı yavrumun saglıgı onemlı ama ne bılım ıste cok odakladm sanırım kendımı normal doguma..
Neyse artık Mevlam en ıyısını bılır hakkımızda hayırlısı olsun demekten baska bısy dusmuyor bıze .. Ne kadar artık su hastane maratonundan bunalsam da sonunda yavrumu saglıkla kucagıma alym unuturum dıyorum ..

Iste boyle teteler bız baya dertlıyız anlasılan..gunlerdır kafa yorgunlugundan foruma dahı gırıp bı sayfa bıle okuyamadım :26:

Bıze dua edın de sızler gıbı mutlu mesut yavrularımıza kavusalım .. Hepınızın mınıklerını opuyorum ..

benim daha günüm geçmedi ama ben bile sinir oldum.sıcakların çok etkisi var bunda.ama benim sanırım çarşamba ya da perşembe sezeryanla bitecek bu iş sanırım.topikte doğurmayan 1 avuç insan kaldık sanırım:)sende rahat ol en kötü ihtimal cumaya kadar bekleyecekmişsin nede olsa.şurda 4 gün kaldı.

kızlar bu d vitamini sağlıkocağından ne kadar süreyle verilior.

bana bi reçete gibi liste vermişlerdi. kardeşime aldırdım hepsini. iiçinde d vitamini de var. zaten param az, ücretsiz veriliosa geri vermeyi yada değiştirmeyi deneyeceğim. kağıdı hastaneden verdikleri için onların yazdığı göğüs kremini aldırdım hiç işe yaramıyor. boşu boşuna bi sürü şey almış oldum

bana ilk gidisimizde ucretsiz vermislerdi yani 3gunlukken

kızlar en çok kaç kilo gitmiş onu merak ediyordum. bi türlü tartı bulamadım. eve aldığımızın pili yoktu nihayet pil geldi tartıldım. şoklardayım.
doğumdan bigün önce tartılmıştım. 81 kiloydum. şimdi tartıldım 78 kiloyum. çocuk bile 4 kiloya yakın doğdu bu nasıl oluyorki. sadece 3 kilo gitmiş. şu an ayaklarım aşırı şiş. suratım falanda öle. ondan mı acaba.

o kiloda 1,5-2 saat ara ile 30 ml demişti bize doktor ama aranıyorsa aç olabilir canım ya acaba içerken dökülüyor olabilir mi mamanın çoğu?

canım mama değil anne sütü veriyorum sağıpta off nebiliyim aç bi kızım var sanırım doymuyomu anlamıyoprum..
Sebep annelik sorumlulugu altinda ezilmem. Acaa yapabilecek miyim kaygisi. Su an agri,aci ve uykusuzlugun da etkisi cok fazla ama ilerisi icin asiri kaygiliyim.ise basladigimda nasil olacak belirsiz.

canım benm ağrılarım varken aynı şeyleri bende hissettim üstelik ikinci kezz annem 5 günlüktü gitti sezeryanlı olduğum için tek başıma zorlandımm oğlumda varr psikolojim kötü oldu ağladım sızladım ama anladımki ben anneyim ve onlar bana muhtaçç o yüzden sende anne olmanın keyfini çıkarr içgüdüsel olarakk sen bir annesinn ve yapabildiğin en iyi iş bu emin ol bunu zamanla anlıcaksınn...

birde doğum öncesi koşturmalarımdan şu an o kadar pişmanımki. yorgun bir bedenle girdim doğuma. toparlanamıyorum. uyuyunca falan ağrılarım hafifliyor.

ben sezeryan olsam bile 4 gün sonra ayaklanırım sanıyordum. hatta o 4 gün bile gözüme çok gözüküyordu. o yüzden o kadar hırpaladım kendimi. bir düzenim olsun doğumdan sonra rahat edeyim diye. düzen zaten kalmıyor işleri başkası yaptığı için.

bebekten dolayıda ev çok dağılıyor. mesela bugün komşular geldi ev dapdağınıktı. artı ikram evde bi lokum vardı onu verebildim. ne o hazırladığım börekler, ne sarmalar. hepsi boşmuş.

şimdi pişmanım. bol bol uyuyup yiyip içip internette takılmak, dışarlarda gezmek isterdim. son zamanlarda beslenmeme bile dikkat etmiyordum.

çok pişmanım çok. hala doğum yapmamış varsa duyurulur. hamileyken uyumakda çok zor ama dikişli iken uyumak çok çok zor en azından benim için böyle..

canım topuk kanı aldırıyosun ya bir hafta içinde ozaman veriyolarr bana ücretsiz veriyolar...

canım sezeryandan sonra şişlikkk oluyoo ben 1 hafta sonra 7 kilo vermiştimm şişlerde anca inmiştimm öle kaldımm şişler inince dahada gider merak etme...

kızlar bugün doktorumuz gaz problemimiz için biogaia yı önerdii daha kullanmadım kullanıp deneyimlerimi yazarım size bilginiz olsun..internette araştırdım fayda gören çokk...

bana neo baby diye bi şurup yazmışlar. çok ağladığında ondan veriyorum. gazı varmı yok mu bilemiyorum ama. şurup kullanmak ne kadar doğru onu da hiç bilmiyorum.

canım 60 cc verdim doymadı hala aranıyoo bilemedim oyüzdennn

bende geçen 70 cc verdim gene arandı. göğsüm çok t-yara olduğu için vermeyecektim ama durmayınca gene verdim. bende bu soruyu sormuştum. kaç cc ile doyuyor. mamada 30 cc yeterli oluyor ama sütte nasıl bilemedim bende.

kızlar ben notlar alıyordum emzirmeyle ilgili (kilosu*20-30 cc) normaliymiş. yani bu bir emme de oluyor dimi:)yani 3 kiloysa 60 ile 90 cc yeterli demek oluyor bu

doğum yaptığımı daha bugün bildirdim. bugün gelin dediler ama ben hala lavaboya zor gidiyorum. cuma gideceğim.

bana neo baby diye bi şurup yazmışlar. çok ağladığında ondan veriyorum. gazı varmı yok mu bilemiyorum ama. şurup kullanmak ne kadar doğru onu da hiç bilmiyorum.

doğum yaptığımı daha bugün bildirdim. bugün gelin dediler ama ben hala lavaboya zor gidiyorum. cuma gideceğim.
canım benmki damla günde 5 damla verdim ama tık yokk doktorum bide acı elma yağıyla masaj yap dedi onuda yaptık hala uyumadı emmek isityoo okadar süt sağdım verdim hala doymadıı mama vericem şimdi 30 cc yok ya 70 cc falan doyurmuyo bizimkinii off bu süt olayı beni deli ediyoo...canım bende 1 haftada gittimm sağlık ocağına önemli değil yanii..

kızlar ben notlar alıyordum emzirmeyle ilgili (kilosu*20-30 cc) normaliymiş. yani bu bir emme de oluyor dimi:)yani 3 kiloysa 60 ile 90 cc yeterli demek oluyor bu
valla canım bu süt olayını ben bi anlasamm emdiğinde 20 dakkada doyuyoduu uyuyoduu bugün sağdım dengem dağıldı ben bu kızı doyuramıyorum benmki 90 la doymadı meselaa nerdesyse 120 cc falan içtii...

kızlar bugün doktorumuz gaz problemimiz için biogaia yı önerdii daha kullanmadım kullanıp deneyimlerimi yazarım size bilginiz olsun..internette araştırdım fayda gören çokk...

canım ben kullandım fakat doktorumuz verirken sadece bir süre rahatlatır diye uyarmıştı, dedigi gibi oldu
o an gaz çıkıyor ama birdaha ki beslenmesinden sonra tekrar aynı şeyler başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…