ben bel agrısı yaşamadıgım için bir şey söyleyemeyecegim benimde agrım makatta başlamıştı mesela.herkeste farklı oluyor ama bence doktora git benimde 1 gün önce 2 cm di o gecesi makatta agrı başlamıştı ben ishal oldum zannediyordum mesela.
Artık son günlerinde her agrında doktora gitmeye cekinmme şimdi atla git derim şakaya gelmez canım ben 2 cm nasıl olsa diye önemsemezken 9 cm olmuş haberim olmamaışta az kalsın wc de doguracakmışım
canım bende aynı durumdayım regl ağrısı gibi ağrılarım var ama artmıyo,ayy artık gelseler yaaa demii
allah bagısasın cok tatalı sınız yaaaaaaaYarı kırkımız çıktı 20 günlük olduk teyzeleri.
:
karnımda agrımaya basldı hayılrısıınsl.... ben tozumu alayım yuruyum he evın ıcınde sonra sıcak su doldurupp bekleyımmm belkım artarrrrrr ve dusenlı gelırrrrrrrrrrinşl...
hast...su-kanama-ve dusenlı sancı olmadıkca gitmye nıyetım yok sımdıdlık kv gıt olctur fılan dıyor ama yokk
esımde arayıp duruyor varmı gelısmeeyok canım bıızm oglan beklmede diyorummm
gelmessem merak etmeyın ınsll dogum olursa haber verbılırımmm
kızlar cumadna beri sarımsı akıntım oluyorr(dr muayene ettınden sonra 2 cm acılmadan mı kaynaklıı) normalde krem renkdeydııı sımdı sarımsıı akıntı nedenkı acabaaaaa:44: Nişan olabılırmıı kııı :44:
canım yaa bu acılmayı sağlamak için sıcak duş mu gerekli yoksa ılık mı nasıl olmalı dün akşam bende tuvaletteyken peceteye çok açık pembemsi akıntı geldi dün belime sanki bıcak saplanır gibi oldu ama 2 saat sonra falan geçti bugün de bişey yok akşamdan beri kaygan beyaz akıntım oluyor.heralde yalancı sancıydı dedim artık birde açılma için eşle beraber olmak gerçekten işe yarıyor mu acaba bunu merak ediyorum bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
temmuz topıgınde bırı ole demıstı sarı sumuksu olabılıyor dıyee :26::44::44nişan sarı olmuyo kahverengi kırmızı yada pembe oluyor
hepsi geçiyor hiç merak etme... ben şimdi herkese aynı şeyi söylüyorum. hiçbişeye takılmayıp doğumun ilk emzirmenin ilk günlerin tadını çıkarın. sonra bütün acıları, gözyaşlarını gülerek hatırlıyoruz çünkü... :))))
Ay çok güldüm şu mübarek günde...gülüyorum ama doğumdan sonra benim başıma da gelecekler daha iyisi olmayacak biliyorum.herkesin bi hayat tecrübesi var ve kendincede bunuda karşıdakine dayatıyor.burda unutulan sa bi bebeği annesinden başka hiç kimse daha çok düşünemez...doğumdan sonra ben napıcam bilmiyorum.şimdiden bunun stresine girmek istemiyorum çok çenemi tutabilen görmezlikten gelen bi yapım yok.dikişler,uykusuzluk,süt problemi vs derken etrafımda kırılıp dökülmedik kimse kalmayacak sanırım..
çok geçmiş olsun. Allah korumuş sizi...bu mubarek gecede hastane hastane gezdik cünkü bugun oglumu kene isirmis cok nadir disari cikan oglum bgun arkasiyla parka cikti eve geldiler sonra ygmur vardi evde oynadilar aksam banyo yaptirmak icin soymustukki tmm pipisin altinda yumurtaliklarina kene yapismisesim eliyle cekip almis allahtan ki yerlesmemis deriye daha girmeye calisyormuss tabi önce ne olduugnu anlamadik bitmi fln diye dusunmeye basladik ben ne olur ne olmaz diye hastaneye göturelim dedim eve yakin olan hastaneye göturduk orda cocuk klinigi yokmus baska yere göturun dedi ordaki görevliye gösterdim bak bir keneyse bu gidelim dedim yoksa gitmeye gerek yok cünkü baya uzak arabada yok bizde bakti adam evet kene dedi götrun belki asi fln yaparlar dedi.
tabi hemen atlatik taksiye gittik , doktor deriye girmedikce korkulacka birsey yok dedi kene elimizde plastik bardaga koyup agzini kapatmistik keneyede bakti hala yasiyor saglam bir sekilde duruyor o zaman problem yok dedi icimiz rahat etti biraz cok sükürr
korkulacak birsey yokmus hafif bir kzariklik var derisinde okadar :)) RABBIME BINLERCE SÜKÜR OLSUN BU MUBAREK GÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETINE EVLADIMIZI KORUDU BIZE BAGISLADI :))) ama bizi görmeniz nasildi nasil korktuk ömrümden ömür gitti bugun((
benım dr eşle bırlıkde olmakk yok dedı 1 aydır yask bıse dogumu kolaylastırıyormus dedım yok ben ım bıldıgım öle bırsey dedıı
benım acılmanın artıması ıcın cumadan berı sıcak dusa gırıyorum 2 -3 kere gunluk cok sıcak hemde (sevmen sıcagı normalde bu sıcakdada hıc olmayr ama sıcak suyu doldurup ıcıne oturuyorumm)
evet canımm o sancılar baslangıcc
benım cumadna berı artan kasık agrım dunden berıde bel agrım var gıt gıde sıddetlenecekmıs bu agrılarkıı dogum baslasın acılma aetıyordur belkıde ama bunu dr muayenesınde anlarıs artık bana dr scıak dus boll ca dedı ve yuruyusu artır dediiii ve hurma yemeyı arttırdımm
bu mubarek gecede hastane hastane gezdik cünkü bugun oglumu kene isirmis cok nadir disari cikan oglum bgun arkasiyla parka cikti eve geldiler sonra ygmur vardi evde oynadilar aksam banyo yaptirmak icin soymustukki tmm pipisin altinda yumurtaliklarina kene yapismisesim eliyle cekip almis allahtan ki yerlesmemis deriye daha girmeye calisyormuss tabi önce ne olduugnu anlamadik bitmi fln diye dusunmeye basladik ben ne olur ne olmaz diye hastaneye göturelim dedim eve yakin olan hastaneye göturduk orda cocuk klinigi yokmus baska yere göturun dedi ordaki görevliye gösterdim bak bir keneyse bu gidelim dedim yoksa gitmeye gerek yok cünkü baya uzak arabada yok bizde bakti adam evet kene dedi götrun belki asi fln yaparlar dedi.
tabi hemen atlatik taksiye gittik , doktor deriye girmedikce korkulacka birsey yok dedi kene elimizde plastik bardaga koyup agzini kapatmistik keneyede bakti hala yasiyor saglam bir sekilde duruyor o zaman problem yok dedi icimiz rahat etti biraz cok sükürr
korkulacak birsey yokmus hafif bir kzariklik var derisinde okadar :)) RABBIME BINLERCE SÜKÜR OLSUN BU MUBAREK GÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETINE EVLADIMIZI KORUDU BIZE BAGISLADI :))) ama bizi görmeniz nasildi nasil korktuk ömrümden ömür gitti bugun((
tsk ederim canim saol asi hic yaptirmak aklima dahi gelmemisti tsk ederim doktoruna gidip soylecegim hem turkiyeye gitcek asi yaparlarda eger cok daha iyi olur :)) sanada cok gecmis olsun 3. kere atlatmisin ben olsam cildirdim herhalde hasre böceklerle hic aram yok görmey dahi tahammul edememCanim cok gecmis olsun senelik zecken asisini yaptirmiyormusunuz cocuklarin ? Ben kendim bile her 2 yilda asisini yaptiriyorum.. Avrupa da bu kene durumu cok yogun malum bana suana kadar 3 defa geldi birtanesi 7 yil önce gögsümün altindan yarisi icerdeydi kenenin suan kac yil oldu hala girdigi yerin izi gitmedi.. Havalar uzun süre yagisli birden isininca hep cikiyorlar genelde meydana dikkatli ol allah korusun.. Neyse ki birseyi yokmus oglunun sevindim
Ben emzirdigim 3. günden buyana kullaniyorum hem gögüs uclari kücük oldugun da biraz forma girmesini sagliyor hemde gögüs ucu yaralarini yari yariya azaltiyor her emzirme de takiyorum ben cokta memnunum o olmasa yazik oglum 1 saat meme ucu bulmakta cirpuniyor.. Eger alirsan dikkat et gögüs ucunun büyüklügüne göre dar ve genis olanlari var meme ucu genis ve sen dar alirsan iyice yara yapabilir
tsk ederim canimm cok saoll :))taliaa cnm cok gecmis olsun.
inşallah canım ya içim rahatladı valla yaa 10 gün geçti bakalım...kaç doktorla konuştum hepside bulaşmış olabilir diyoo beklemekte çok zorr oğluma yüksek ihtimalle bulaşmadı ama...ya valla söylesende kızarlar bide samimi bi arkadaşım üstelikk kreşten uyarmışlar arkadaşı suçiçeği oldu 14 gün içinde çıkarabilir diye araştırsaydıı iyi olurdu tabii neyse bakalım saol canım...
canım iyi dileklerin için saol öncelikle sıkılıyorum baya...sanada geçmiş olsunn canım inşallah hiç bişey olmaz zaten almanyada bu vakalar yoksa hiç bişi olmaz allahın izniyle bebeişlerini öptüm kocaman sende k.i.b
cokkk tsk ederim canimmmm bende panikledim ama sanirim bu durumlarda soguk kanli olmayi basarabiliyorum cunku ben paniklesem esimin almancasi yok o halledemez ben kosturmak zorundayim mecburen sakin oluyorum ama tabi onu cüzdanimi amayi fln unttum az daha saglik kartini unutuyordum buna benzer seyler yasayabiliyorum yaniiçok gecmiş olsun canım.ayy ne kadar panik olmuşundur şimdi.ben olsam apartmanı yıgardım heralde başıma
Allahtan korkudan sütün flan kesilmedi degilmi
bugün 16. günümüz ve ilk defa sütümü sağdım.iki memeden toplam 80cc çıktı anca.herhalde normaldir.dolaba attım ikiye bölüp.ne olur ne olmaz kötü günler için dursun dolapta.manuel pompam var onla sağdım 15 dakkada bi memeyi boşalttı.yorucu oluyo ama değer bebişlerimize.bu arada oğlum hala 2 saatte bir kendi uyanmıyo.ben zorla uyandırıyorum.uykulu ne kadar emiyorsa artık.umarım yetiyordur bebişe.ne zaman düzene gircek bu bebişler.çok zor oluyo uyandırmak.
Onlarca alinti yaptim hepsi gitmis. Gecmisi okumaya calisiyorum 2 gun gerideyim.
Depresyondayim bugun sutum yerine goz yaslarim akti. Daha ice akani saymiyorum bile bunaldim.Allah'ima siginiyiorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?