2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

hayırlısı artıkk canım ınsl kolayında dogumlaırmız olurrrrr

canım bende aynı durumdayım regl ağrısı gibi ağrılarım var ama artmıyo,ayy artık gelseler yaaa demii

ayy ınsallah ya dun yatagını kurduk paşamınonu beklıyoruzzzzzzzzz
bel agrısı ve regl sancısı gıbım agrılarım benım bel agrıı sureklı regl agrısı ıse arada bırrrr ssenınn

karnımda agrımaya basldı hayılrısıınsl.... ben tozumu alayım yuruyum he evın ıcınde sonra sıcak su doldurupp bekleyımmm belkım artarrrrrr ve dusenlı gelırrrrrrrrrr

hast...su-kanama-ve dusenlı sancı olmadıkca gitmye nıyetım yok sımdıdlık kv gıt olctur fılan dıyor ama yokk

esımde arayıp duruyor varmı gelısmeeyok canım bıızm oglan beklmedediyorummm

gelmessem merak etmeyın ınsll dogum olursa haber verbılırımmm
inşl...

Yarı kırkımız çıktı 20 günlük olduk teyzeleri.
:

Eklentiler

• $IMG_1480.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 46
Selam arkadaşlar..
Benim biberon problemim devam ediyor uyanınca aç oluyor ve meme almak istemiyor biraz sağıp verince memeye dönüyor bugün ağlasa da ısrar etcem ve biberon kullanmıycam inşallah yine çokçok ağlarsa kaşıkla vercem dua edin lütfen
Normal doğumu çok isntiyordum içimde kaldı bir de emmezse ben çok üzülürüm..

Merhaba kızlar anca girebildim.Doğuranlar varsa H.olsun doğuramayanlarada Allah'ım 1 avazda kurtarır inş.
Geçmişe bakamadım baya artmış pekte vaktim yok yemek yapıcam eşim gececi k.bakmayın.
Bizde hayla doğum yok bugün biraz fenalaştım sağlık ocağına gittik tansiyonum yükselmiş biraz dinlendirip tekrar ölçtüler düzeldi
ödem olduğundan dolayı takip etmemiz gerekiyor.2 gündür tuvaletim varmış gibi hissediyorum gidiyorum birşey yok
adet olurmuş gibi hissediyorum öle ağrı ve sancılarım oluyor ara ara ama gelen sadece akıntı :)
Bu ayın 28 yani 4 gün sonra doğum günüm bu arada kızlar 28-29'unada doğum olmazsa doktorumuz çağırdımıştı ama ben
28 ine gidicem belki suni verip doğuma alır benle aynı gün doğsun kızım :) Diyorum acaba onu bekliyor belkide Rabia'm kim bilir :)
Meleğim benim babasıda iyice sabırsızlanıyor artık gene hakkımızda hayırlısı neyse onu versin Rabbim.Bende durum böyle
Sizde keyifler nasıl,bebekler nasıl? :)

kızlar cumadna beri sarımsı akıntım oluyorr(dr muayene ettınden sonra 2 cm acılmadan mı kaynaklıı) normalde krem renkdeydııı sımdı sarımsıı akıntı nedenkı acabaaaaa:44: nişan olabılırmıı kııı :44:

canım yaa bu acılmayı sağlamak için sıcak duş mu gerekli yoksa ılık mı nasıl olmalı dün akşam bende tuvaletteyken peceteye çok açık pembemsi akıntı geldi dün belime sanki bıcak saplanır gibi oldu ama 2 saat sonra falan geçti bugün de bişey yok akşamdan beri kaygan beyaz akıntım oluyor.heralde yalancı sancıydı dedim artık birde açılma için eşle beraber olmak gerçekten işe yarıyor mu acaba bunu merak ediyorum bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

nişan sarı olmuyo kahverengi kırmızı yada pembe oluyor

benım dr eşle bırlıkde olmakk yok dedı 1 aydır yask bıse dogumu kolaylastırıyormus dedım yok ben ım bıldıgım öle bırsey dedıı
benım acılmanın artıması ıcın cumadan berı sıcak dusa gırıyorum 2 -3 kere gunluk cok sıcak hemde (sevmen sıcagı normalde bu sıcakdada hıc olmayr ama sıcak suyu doldurup ıcıne oturuyorumm)
evet canımm o sancılar baslangıcc
benım cumadna berı artan kasık agrım dunden berıde bel agrım var gıt gıde sıddetlenecekmıs bu agrılarkıı dogum baslasın acılma aetıyordur belkıde ama bunu dr muayenesınde anlarıs artık bana dr scıak dus boll ca dedı ve yuruyusu artır dediiii ve hurma yemeyı arttırdımm

nişan sarı olmuyo kahverengi kırmızı yada pembe oluyor
temmuz topıgınde bırı ole demıstı sarı sumuksu olabılıyor dıyee :26::44::44ndan dedıydımm

HERKESLERE SELAMLAR;
ara ara girip okusam da yazmaya fırsat bulamadım ne zamandır.
kızım da ben de iyiyiz cok sükür. bugun 24 günlük oldu. haftaya 1 aylık aşılarımız var onları olucaz.
ilk haftalar göğüs acıları, normal doğum da olsa dikişler falan derken geçti gitti. mama vermeden bu zamana kadar geldik. ancak hala uyku düzenimiz oturmadı. karnını doyuracak kadar sabredip ememiyor miniğim memede uyuyor zorla uyandırıyorum az bişe emiyor gene uyuyor. sarılık sıkıntımız falan hiç olmadı şükür ama mememde uyuma meraklısıyız:))
hal böyle olunca cabuk acıkıp cabuk uyanıyoruz. saat başı ayaktayız. her seferinde de en az 1 saat emişmeye çalışıyoruz. büyüdükçe öğrenecek inşallah. düzenimiz oturacak zamanla.
eşim annem hiç kimse yok yanımda bu arada 10 gündür 4 yaşında ablamız ve bebekle gece gündüz yalnızım. ilk günler zorlandım ama şimdilerde alıştım sayılır.

bugün ablamızın saçını kestirmek için kuaföre gittik. bebeğim arabasında uyudu. ordan parka gitti ve sonra yemek yedik dışarıda. ara ara uyandı ama toplam 1,5 saatlik gezimiz boyunca hiç üzmedi bizi. artık her gün yarım saat çıkarıcam, çook iyi oluyor, arabada güzel uyuyor.

böyle işte. bizde durumlar. sizler nasılsınız?
bu arada 2013 bebekleri büyüyor gibi yeni bir başlık açalım mı? bebek bakımıyla ilgili sıkıntılarımızı ordan paylaşırız. malum gebelik bitti coğumzun, yeni bir döneme girdik artık..

hepsi geçiyor hiç merak etme... ben şimdi herkese aynı şeyi söylüyorum. hiçbişeye takılmayıp doğumun ilk emzirmenin ilk günlerin tadını çıkarın. sonra bütün acıları, gözyaşlarını gülerek hatırlıyoruz çünkü... :))))
çok geçmiş olsun. Allah korumuş sizi...

merdiven inip çıkmakta işe yarıyor diye duydum ama denemedim açıkçası bende hurma yiyorum hergün artık yürüyüş ve sıcak duşu da düzenli olarak yapacağım unutmazsam kontrole gittiğimde sorayım ilişkiyi bakalım ne diyecek,allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin inş.sen ne zaman gideceksin tekrar muayeneye bana cuma gel dedi ama günüm 2 gün geçmiş olacak o zamana

bugün 16. günümüz ve ilk defa sütümü sağdım.iki memeden toplam 80cc çıktı anca.herhalde normaldir.dolaba attım ikiye bölüp.ne olur ne olmaz kötü günler için dursun dolapta.manuel pompam var onla sağdım 15 dakkada bi memeyi boşalttı.yorucu oluyo ama değer bebişlerimize.bu arada oğlum hala 2 saatte bir kendi uyanmıyo.ben zorla uyandırıyorum.uykulu ne kadar emiyorsa artık.umarım yetiyordur bebişe.ne zaman düzene gircek bu bebişler.çok zor oluyo uyandırmak.

çok çok geçmiş olsun.allah korumuş oğlunu.okuyunca çok üzüldüm ama iyi olduğunada çok sevindim.allah çocuklarımıza bebeklerimize sağlık sıhhat versin.

tsk ederim canim saol asi hic yaptirmak aklima dahi gelmemisti tsk ederim doktoruna gidip soylecegim hem turkiyeye gitcek asi yaparlarda eger cok daha iyi olur :)) sanada cok gecmis olsun 3. kere atlatmisin ben olsam cildirdim herhalde hasre böceklerle hic aram yok görmey dahi tahammul edemem

taliaa cnm cok gecmis olsun.
tsk ederim canimm cok saoll :))

cok tsk ederim canimm saollllll almanyada vardirda bizim bu cevrede cok yasanilan birsey degildii ( neseki birsey olmadan atlattik :))

çok gecmiş olsun canım.ayy ne kadar panik olmuşundur şimdi.ben olsam apartmanı yıgardım heralde başıma
Allahtan korkudan sütün flan kesilmedi degilmi
cokkk tsk ederim canimmmm bende panikledim ama sanirim bu durumlarda soguk kanli olmayi basarabiliyorum cunku ben paniklesem esimin almancasi yok o halledemez ben kosturmak zorundayim mecburen sakin oluyorum ama tabi onu cüzdanimi amayi fln unttum az daha saglik kartini unutuyordum buna benzer seyler yasayabiliyorum yanii))
yok canim cok sükür kesilmedi allah koruduu :)) aksine sütüm cogaldi bugun kizimi emzdirdim yatirdim kalan sütüde sagim dedim 200 cc süt sagdim birini buzluga atttim birisine dolaba koydumm birde kizim emmisti emmese herhalde 300 cc yi gecerdii

Onlarca alinti yaptim hepsi gitmis. Gecmisi okumaya calisiyorum 2 gun gerideyim.
Depresyondayim bugun sutum yerine goz yaslarim akti. Daha ice akani saymiyorum bile bunaldim.Allah'ima siginiyiorum.

talia çok geçmiş olsun allah korumuş oğluşunu allah bi daha yaşatmasın inşallah

canım benimde 60 cc çıktı iki göğüsten ilk zamanlar ne kadar içmeli acaba yetiyodur inşallah

düzene 40 çıkınca girecek inşallah

Onlarca alinti yaptim hepsi gitmis. Gecmisi okumaya calisiyorum 2 gun gerideyim.
Depresyondayim bugun sutum yerine goz yaslarim akti. Daha ice akani saymiyorum bile bunaldim.Allah'ima siginiyiorum.

hayırdır canım neden depresyondasın süt problemi mi var sendede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…