Miray uyuyoken hızlı hızlı yazıyorum mesaj üstüne mesaj
bu anları çok yakalayamıyoruz çünkü
kızlar ben ferro die bi kan ilacı alıyorum
hamileyken kullanmamıştım hiç
bugün çok affedersiniz büyük tuvaletm simsiyah ve çok cıvıktı ishal gibi
nedendir acaba ya
sizce ilacın etkisi olabilr mi
yani ilaç kullananlarda var mı böle bişey
teyzeleri biz pırtımızı kakamızı yapamıyoruz
yavrum ıkınıyor ıkınıyor öyle zorlanıyor ki göbeği kanıyor napcaz yaa? bu sorunu yaşayan var mı napyorsunuz siz ?
Hadi inşallah Allah'ım bir avazda kurtarır inş.kızlar şuan hastanedeymiş arkadaşımız
2cm açıklık varmış
akşama kadar doğum bekleniyomuş
henüz suni vermemişler
gerek kalırsa verceklermiş
bol bol dua edelm inş
o da kavuşsun hayrlısı ile bebişine
Rabbim kolaylık versin...
Hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün.Merhaba hanımlar; kızım Mina'yı çarşamba sabahı dünyaya getirdim..
Şu an tam tamına altı günlük.. Hala inanamıyorum, tarifi imkansız muhteşem bir duygu..
Hafif sarılığımız var, dün ilk dr. kontrolümüz vardı, 3 saatte bir uyandırıp emziriyorum yoksa 7-8 saat deliksiz uyuyor.. Fazla uykuda sarılığa neden oluyormuş, sarılıkta fazla uyku yaparmış bilginiz olsun..
Hepinize bebeklerinizle beraber sağlıklı, bol bol sütlü günler dilerim..
kızlarrr
10 günlük olduk çok şükür ama ben grip oldum fena halde
ateş basıyo hamileleiğimden beri gecede terli terli kalkıp emzirdim buz gibi suları içtim olacaı buydu
inşllh ogluma geçmezzz kıyamam ben ona
birazdan sağlık ocağına gidicem emzirirken ilaçta kullanılmazki off offf
Bugün 40+4 oldum, hala bir hareket yok, dün nst'de 90ı geçen sancılarım çıktı fakat düzensiz, işin güzel tarafı ben bunları hissetmedim, umarım doğum sırasında da böyle olur :) ilk doğumum da 41+3 te olmuştu :) sancım çıkınca nst'de eve gelince hemen şeker hamurlu kurabiye yaptım hastane için( amman eksik olmasın, onsuz doğum olmaz sanki) artık onlarda hazır, beklemeye devam. Beklemek sorun değil, hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah da şu arayıp soranlar bunaltıyor biraz. Sanki doğum yapsam saklayacağım bebeği, kimseye haber vermeyeceğim :))
Çok geçmiş olsun canım kısa zamanda düzelirsin inş.kızlarrr
10 günlük olduk çok şükür ama ben grip oldum fena halde
ateş basıyo hamileleiğimden beri gecede terli terli kalkıp emzirdim buz gibi suları içtim olacaı buydu
inşllh ogluma geçmezzz kıyamam ben ona
birazdan sağlık ocağına gidicem emzirirken ilaçta kullanılmazki off offf
Canım gununu gecebılır bebek. Burada cok ornegı oldu. Telas etmeö doktor kontrolune devam et.Bebeğin geleceği saat bellidirya kizlar yaaaaa gunaydinnnn...ben dogurmadim daha ve bu duruma cok uzuluorm
hicbir belirtide yok doguma dair
Artık kızmıyorum çiş yapınca ama her altını açışımda gardımı alıyorum. Benıimki bir de kaka püskürtüyor bezini değiştirirkencanım inan sorunlar hep aynı
altını açınca neden ciş yapıyolar ya ona bi anlam veremedm
her sefernde yapıyooo
Demir ilacı yapar telaşlanmaMiray uyuyoken hızlı hızlı yazıyorum mesaj üstüne mesaj
bu anları çok yakalayamıyoruz çünkü
kızlar ben ferro die bi kan ilacı alıyorum
hamileyken kullanmamıştım hiç
bugün çok affedersiniz büyük tuvaletm simsiyah ve çok cıvıktı ishal gibi
nedendir acaba ya
sizce ilacın etkisi olabilr mi
yani ilaç kullananlarda var mı böle bişey
Sab simplex gaz ilacı,rezene,papatya kullanıyorum ve bacaklarını karnına doğru ittirip rahatlamasını sağlıyorum. Bu çaylar bebek için zararlı değil gönül rhatlığıyla verebilirsin ama günde en fazla 5 6 kaşıkteyzeleri biz pırtımızı kakamızı yapamıyoruz
yavrum ıkınıyor ıkınıyor öyle zorlanıyor ki göbeği kanıyor napcaz yaa? bu sorunu yaşayan var mı napyorsunuz siz ?
Taliaa geçmiş olsun canım. Kimbilir ne kadar korkmuşsundur. Allah korusun evlatlarımızı.
ya kizlar yaaaaa gunaydinnnn...ben dogurmadim daha ve bu duruma cok uzuluorm
hicbir belirtide yok doguma dair
canim hosgledin kizin olunca unuttun bizlerii yaaa sendemi sendroma girdinnSanada günaydın hullycim zamanı gelince doğurursun telaslanma gönlü ile gelmezse zorla gelir bak bizimkide gönlü ile gelmedi zorla getirdik Rabbim Hayirli kolay doğumlar nasip etsin Haziran anneleri birer birer doğuruyor sonlara yaklaşıyoruz
Bütün dogum yapan annelerimizi tebrik ediyorum bayadir giremedim aklım buralardaydi ama lohusalik sendromu icine girdik pek bı aglak olduk kizlar bilmiyorum sizlerde durum nasil ama kızımın yüzüne baktimda ağlıyorum cok guzel bir duygu annelik Rabbim olmayanlarada nasip etsin insallah
hadi bakalim hayirlisi olsun insallahh bu defa dogurusun rabbim kolayliklar versin cok kolay gecr dogumun insallah :))günaydın ayy bu sefer doğuruyorum galibahergün sabah aynı şeyi yazıyorum galiba ama bu sefer olabilir, nişanım geldiii, kahverengimsi bir akıntı kırmızı gibi kahverengi gibi, bi duş alacağım hazırlanacağım ve gideceğiz hastaneye ama önce size yazayım dedim, ağrım falan yok hatta dün daha çok sancım vardı ama şimdi tık yok geri kaçtı galiba suni sancı istemiyordum ama mecburen suni sancı verecek galiba pufff korkmaya başladımmmm :83:
ayy hiçde gidesimde yok bi tuhaf oldum yaa annemede söylemedim söylesem duş almama bile izin vermez duşun sırasımı der hadi hadi der ayyyyy konuşasım var galiba doğurasım yokkahvaltıda yapmıorum birde lavman yapmasınlar hastanede demi yaa
ayyy ben kaçtım artık bu kadar zaman doğsun doğsun diye yalvardım şimdide kalkıp hastaneye gidesim yok ay, dua edin bana ben hepinize edeceğim sancı esnasındaaa, yani inşallah artık yarın size doğurdum diye yazarım
Tsk ederim canimm simdi cok iyi hamdolsunn :)))canım çok geçmiş olsun
umarım şmdi iyisinizdir...
canım inan sorunlar hep aynı
altını açınca neden ciş yapıyolar ya ona bi anlam veremedm
her sefernde yapıyooo
Merhaba hanımlar; kızım Mina'yı çarşamba sabahı dünyaya getirdim..
Şu an tam tamına altı günlük.. Hala inanamıyorum, tarifi imkansız muhteşem bir duygu..
Hafif sarılığımız var, dün ilk dr. kontrolümüz vardı, 3 saatte bir uyandırıp emziriyorum yoksa 7-8 saat deliksiz uyuyor.. Fazla uykuda sarılığa neden oluyormuş, sarılıkta fazla uyku yaparmış bilginiz olsun..
Hepinize bebeklerinizle beraber sağlıklı, bol bol sütlü günler dilerim..
balonlari salinnnnn,havai fisekler patlasinnn-oglum oglusum kakasini yapmisssss
canım kaç gündür bende öyleyim.gecen ateşten acile götürdü eşim süt ateşi gibi birşey dediler.bir gün sonra sağlık ocağına gittim meğer bozağım iltihaplanmış.tabi antibiyotik verdiler.yapacak birşey yok.iyileşmek için bazen ilaca gerek var.bende geceleri terli terli emziriyordum bebeği ordan kaptım şifayı.bebeğe geçmedi bugün götürdüm dr a içim rahat etmedide.çok zor oldu hastayken bebeğe bakmak.allah kolaylık versin.dikkat et çok kötü olma ben gibi.
Benim oglan simdilim sutumle doyuyor cok sukur ama hala sutum gurul gurul gelmiyor.bugun onbirinci gun ne zaman fiskirir sekilde akacak merakla bekloyorum.bi arada oglum emdikten sonra sutun fazlasini cikariyor bir de gazini cikaramiyorm.
Eki Görüntüle 742377
öncelikle bebeğimize 41,5kere maşallah
kızlar bu eklediğim resimdeki takımı çok beğendim sizin topikte birisinde gördüm maşallah çokta yakışmış.bende almayı düşünüyorum nerden aldığınızı ve markasını söyleyebilirseniz daha kolay bulabilirim.gittigidiyorda buldum bitanede alt pijaması sade beyazdı bununkisi gibi değildi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?