mrb kızlar umarım sizler ve bebişler iyidirler bizim göbek sorunumuz var 5 günlükken göbeği düştü bugün 8 günlük oldu ama şimdi orda kanama oluyor henüz banyo yaptırmadım göbeği iyileşmediği için bu şekilde olanlar varmı yardım bekliyorum
Kizlar doktor bana fito diye bir krem vermis. Ama ben ne icin ve nasil kullanacagimi bilmiyorum. Yarin dikislerim alinacak bugune kadar kullanmadim. Gec mi kaldi acaba. Doktoru arayip soramam devlet hastanesi malum. Krem kullananlar nasil kullaniyorsunuz
La
kızlarrr
10 günlük olduk çok şükür ama ben grip oldum fena halde
ateş basıyo hamileleiğimden beri gecede terli terli kalkıp emzirdim buz gibi suları içtim olacaı buydu
inşllh ogluma geçmezzz kıyamam ben ona
birazdan sağlık ocağına gidicem emzirirken ilaçta kullanılmazki off offf
bizimki vermedi hatta bi de hafiften azar çekti " olur öyle ara ara,üç gün olursa gelin o zaman kabız deriz, çok kurcalamayın çocuğu"dedi
canim cok tsk ederim evet bilyiordum karbonati aklimada gelmsiti ama normal gögüsler yara oldiugu zanan uygulanir diye bilyiordum mantar oldugu icin biraz endiselendirdi :)) Heµen deniyecem acikta birakmiyorum ben sut akip geliyorrCanım sen daha iyi bilirsin elbette de, pamukçuk için bir çay bardağı kaynamış ılımış suya, bir çay kaşığı karbonat koyup karıştırıp, meme başlarını her emzirme sonrası silmek gerekiyormuş. Ayrıca fırsat buldukça da göğüsleri açıkta bırakıp hava almalarını sağlamak gerekiyormuş. Benim şükür böyle problemim olmadı ama, yine de fırsat buldukça açık duruyorum. :) Geçmiş olsun...
bebek kakası öyle olurmuş canım, hatta rengi sarı ise extra iyi, çocuk güzelce doyuyor demek kahverengi ise aç kalıyor demekmiş, doktorumuz söylemişti..
ah canım benim geçmiş olsun ya, doktora git bence o versin bir çözüm..bu doğal çözümlere dikkat etmek gerek biri yapın diyor biri aynı çözümü sakın yapmayın diyor ya memeler çocuğun direk ağzında şakaya gelmez soruver doktoruna
ohh darısı bıze ınsll kısmetlısınden kolayında sukurler olsun sahracımda kurtulduuuusahra dogum yapmış kızlar cok iyiymiş maaşallah benle yazıştı
darısı bekleyenlere inşallah
mrb kızlar umarım sizler ve bebişler iyidirler bizim göbek sorunumuz var 5 günlükken göbeği düştü bugün 8 günlük oldu ama şimdi orda kanama oluyor henüz banyo yaptırmadım göbeği iyileşmediği için bu şekilde olanlar varmı yardım bekliyorum
hayırlı olsun hakıımızda canım benımm kolaylık versın rabb ımmsonunda bende perşembe günü bebeğime kavuşuyorum.hiç istemesemde sezeryan olmaya karar verdim.
hayırlı ıleee gusel habelerle cnm benımmevettttt kizlarrrrr bugunde doguramadimmmm bakalim yarin sbah dr kontrolum var
en hayirli zmanda gelsin diorm artik..beni bilirsiniz en basindan beri dogurcam cabuvak gecsin die
cok heyecanliydim.ama en sona kaldim saglik olsun
doğuramayanlar kervanı nasılsınız :) bende yavaştan heyecan başladı,cuma günü sabahtan hastaneye yatışımız yapılacak,öğlende nasipse sezeryana.allahım herkese kolay doğumlar versin.yarın bi nst ye giricez bakalım..
canım fito dogum catlagı kremi yani karnımızdaki yırtıklara catlaklara sürüyoruz sözde izi kalmıycak .ama sezeryanla yada dikişle alakası yok.
Bizim doktorumuzda ilaç vermeye karşı. Yaşlı ve oldukça tecrübeli. Gazı var diyorum olur normal diyor. Zoraki ilaç verdirdim. Fitil verseniz dedim, olmaz 3 gün kakasını yapamaz ancak o zaman dedi.
Burdaki arkadaşlar yapılmamalı dediler ama, kulak çubuğuyla poposunu uyar dedi çok eziyeti olduğunda.
Bizimki günde 5-6 kez kaka yapmaya alıştığından geçenlerde 12 den 7 ye kadar yapamadı ve yıktı ortalığı.O zaman aradım. Ve bunu yapmamı söyledi. İşlem başarıyla sonuçlandı.
20 hazıran saat 13.20 de spinal sezaryenle kızım melisim 3100 gr 50 cm olarak dunyaya geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?