2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım benim oglanın göbegide inanmayacaksın ama 3 günlükken düştü bizimkide kanıyordu doktora götürdük pansuman yaptılar bantladılar gün banyo yaptırma dediler .banyodan sonra yine az bi şekilde kuru bi kan gördüm zıbınında doktor dediki bebegi fazla aglatmamaya bak aglarsa kanar dedi.

ama eger kanaması varsa dogum yaptıgın hastaneye götür orda pansuman yapıolar canım ilaç flan sürüp kremliyo bide bişey olmuyo korkma yani ama dikkat et intihap toplamasın bide kokla pis bi kokku varsa tehlikeliymiş

Son düzenleme:

canım fito dogum catlagı kremi yani karnımızdaki yırtıklara catlaklara sürüyoruz sözde izi kalmıycak .ama sezeryanla yada dikişle alakası yok.

gecmiş olsun canımmm
ama soguk suyu neden içiyorsunki ne yersen içersen sütüne geciyor bilmiyormusun
gecen gün bana annem karpuz yedirmedi gazlanır bebek diye

sende bol bol ıhlamur kaynat bol şekerli iç

slm kızlarr...

ne zaman nete girsem ataberk paşa su koyuveriyor... geçmişe bakayım diyorum daha 2 sayfa okumadan bilg bırakıyorum.. bugün 6.günümüz herşey yolunda hamdolsun sadece az sarılığımız var su ve emzirmeyle atlatmaya çalışıyoruz ama göğüslerim çok acıyo çatladı.. kremler sürüyorum ama acıyo emzircem diye ödüm kopuyo hem açık gezmek istiyorum valla ama olmuyo mecburen sütyen ve ped kullanıyorum.. ataberk daha çok emmeye başladı ama sütüm de tam toplanmıyo gibime geliyo gerçi annemler yetiyo diyo ama cuma kontrolümüz var görcez bakalım.. evde huzurumuz kaçtı kv ile çok ciddi kavgalar oldu 4 gün ne yedim ne içtim zaten uyku da yok allaha hamdolsun sütüm kaçmadı.. kaçmazda inşallah.. şimdi düzeldi gibi ama giden gidiyor işte mecburiyet sadece artık.. rabbim oğluma acısın sütümü almasın inşallah.. ama herşeye rağmen çok mutluyum sağlımız yerinde hamdolsun.. doğurmayan arkadaşlarıma da nasip olsun inşallah..

sahra dogum yapmış kızlar cok iyiymiş maaşallah benle yazıştı
darısı bekleyenlere inşallah

bizimki vermedi hatta bi de hafiften azar çekti " olur öyle ara ara,üç gün olursa gelin o zaman kabız deriz, çok kurcalamayın çocuğu"dedi

Bizim doktorumuzda ilaç vermeye karşı. Yaşlı ve oldukça tecrübeli. Gazı var diyorum olur normal diyor. Zoraki ilaç verdirdim. Fitil verseniz dedim, olmaz 3 gün kakasını yapamaz ancak o zaman dedi.

Burdaki arkadaşlar yapılmamalı dediler ama, kulak çubuğuyla poposunu uyar dedi çok eziyeti olduğunda.

Bizimki günde 5-6 kez kaka yapmaya alıştığından geçenlerde 12 den 7 ye kadar yapamadı ve yıktı ortalığı. O zaman aradım. Ve bunu yapmamı söyledi. İşlem başarıyla sonuçlandı.

doğuramayanlar kervanı nasılsınız :) bende yavaştan heyecan başladı,cuma günü sabahtan hastaneye yatışımız yapılacak,öğlende nasipse sezeryana.allahım herkese kolay doğumlar versin.yarın bi nst ye giricez bakalım..

canim cok tsk ederim evet bilyiordum karbonati aklimada gelmsiti ama normal gögüsler yara oldiugu zanan uygulanir diye bilyiordum mantar oldugu icin biraz endiselendirdi :)) Heµen deniyecem acikta birakmiyorum ben sut akip geliyorr (( tamamen bosaltiktan sonra bir kac dk deniyecem yinede :)) cok saol canim

evez aynen öyle rengi sari sanki icemis gibii olyuordu ama masallah bugun icinde ne var ne yok cikardi iki kez
gittim canim bir tane jel verdi onu surcekmisim insallah gecerrr ( bembeyaz oldu agzinin icin yavrumun yutkanmasi bile zorlamaya basladi bugun (

Eki Görüntüle 742804

bu da oğluşum kızlar maaşallah deyin paşama....

oyyy masallah canimmm gözun aydin allah anaöi babali büyütsünn cok yakiksili pasannnnn

ilk defa bugun doktorumuza gittik kizimin agzi pamukcuk olmus bembeyaz agzinin ici dilini uzatiginda kusuyor saniyorumm ((

benim gögüslerr ise feci durumdaaa sütyenimin dokunmasi bile nasil aci veriyor anlatamam (

Kilosunada bakildi 4773 gr olmuss 3380 gr dogmustu doktora sormayi unutum tartan hemsire iyi dedi :))

kakasini zor yapiyor dedim normal dedi emziriyorsan eger 5 gun de bir yapmasi bile gayet normal dedi ancka sindiriyor dedi sorun etme bunu dedii tmmm bunu dedikten sonra kizim beni utandirdiiiiiiiiiikina ikinaaa carttttttttttt diyeeeee icinde ne var ne yok biraki verdiii:26::26::26: hemsireler basladi gulmeyeee:26:gazi icinde ilac istedim neyseki birsey demeden hemen yazdii boraz gezdik disarda eve geldik eve gelincede 2. kez kakasini yapti ama ne yapmaa bezinin yapican kenarlari bile batmisss ishal gibii yogun bir sekilde icindekileri tamamen cikardi bugun cok sükürrrr
ayin 3 de kontolumuz varr ayrintili incelenecek ozaman zaten bgunde bakti bayaa hatta öyle ki dogum sirasinda olan bir seyi biel ben söylemeden bildii cok sasirdim bunaa bunun ne oldugunu hikayemi yazinca soylecemm

sonunda bende perşembe günü bebeğime kavuşuyorum.hiç istemesemde sezeryan olmaya karar verdim.

bizim de senle sorunlar hep aynı hamileyken şeker şimdi de göbek kanaması, bi de bende gögüs yaraları var sen de varmı bilmiyorum :)
gelelim göbeğe ; ben kanama olunca hemen doktora gittim.k vitamini eksikliğinden olurmuş doğunca aslında yapılıyormuş ama bazen bebeklere yetmiyormuş..tekrar yaptılar.sonra geçti..

evettttt kizlarrrrr bugunde doguramadimmmm bakalim yarin sbah dr kontrolum var
en hayirli zmanda gelsin diorm artik..beni bilirsiniz en basindan beri dogurcam cabuvak gecsin die
cok heyecanliydim.ama en sona kaldim saglik olsun

sonunda bende perşembe günü bebeğime kavuşuyorum.hiç istemesemde sezeryan olmaya karar verdim.
hayırlı olsun hakıımızda canım benımm kolaylık versın rabb ımm
evettttt kizlarrrrr bugunde doguramadimmmm bakalim yarin sbah dr kontrolum var
en hayirli zmanda gelsin diorm artik..beni bilirsiniz en basindan beri dogurcam cabuvak gecsin die
cok heyecanliydim.ama en sona kaldim saglik olsun
hayırlı ıleee gusel habelerle cnm benımm

Ben de Perşembe sabahtan hastaneye gidiyorum, o güne kadar doğum adına bir ilerleme olur inşallah.

canım fito dogum catlagı kremi yani karnımızdaki yırtıklara catlaklara sürüyoruz sözde izi kalmıycak .ama sezeryanla yada dikişle alakası yok.

ay bana hiç krem vermedi doktorum. benim de kontrolum vardı bi ay sonra bgn bi aylık oldu oğlum aşısını yaptırdık. kendim de yarın devlette bi doktora gideceğim malum annemlerdeyim balıkesirde. çatlaklarımın da rengi bile değişmedi bakalım ne olacak?

bu yöntemi bende yaptım çok başarılı

20 hazıran saat 13.20 de spinal sezaryenle kızım melisim 3100 gr 50 cm olarak dunyaya geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…