Canim direkt banyo suyuna dokuyorum dimibide onbirinci gun benim oglanin gobegi hala dusmedi.ongunde duser demislerdi oysa
Evet canım direkt banyo suyuna dökeceksin. Göbeği düşmediyse, küvet banyosu yaptıramıyorsunuzdur herhalde? Göbek kordonu kalın olan bebeklerin biraz daha geç düşebiliyormuş. Göbek bakımını iyi yapıyorsan, ıslak tutmuyorsan endişelenecek bir şey yoktur diye düşünüyorum. Bizim 6. günde düşmüştü. Ama kordonu çok inceydi. :)[/QUOTE
]
Doktor bi sey demedi gobek bagiyla ilgili bakimini her gun yapiyorum umarim sikinti olmaz.dusse de bi yikassydim koktu cocuk
Kizlar iste benim minnak oglum umarim ekleyebilmisdir kisitli imkanlarla tlfdan yaziyorum herkesi,merak ediyorum hepinizi cok ozledim Deniz Sadi iyi bense daha yeni yeni duzeldim umarim herkes iyidir dogum yapan arkadaslari tebrik,ederim gecmisten hic haberim yok en kisa zamanda gorusmek uzere
Canim nasilsin? Bebisin nasil? Kayinvalideme geldim bugun bir sure burada kaliriz gibi Deniz im uyuyor yanimizda meme delisi oglum ilk gunler sutun gelmiyor dediler mama verdirdiler ama israrla emzirip her yolu denedim mamayi kestim simdi sadece anne sutu veriyorum. Tek sorun surekli memede kalmak istemesi, benim icin zor oluyor ay herkesi nasil merak ediyorum umarim bebekler ve anneler iyidir ciddi bir sorunu olan yok degil mi? Merve nasil? Bebegi operasyon gecirebilirmis diye duydum tlfnu yoktu bende arayamadim
Ay sorma canim ya kiz olsa toka takilir su an o durumda bu arada benim tlf hattini baska operatore tasiyoruz sorunlu hattim sana donemedim ama hafta sonuna kadar gecis olacakmis duzelecek senin bebis nasil ne isim koydunuz?
Ay sorma canim ya kiz olsa toka takilir su an o durumda bu arada benim tlf hattini baska operatore tasiyoruz sorunlu hattim sana donemedim ama hafta sonuna kadar gecis olacakmis duzelecek senin bebis nasil ne isim koydunuz?
Ayni durum bende de var meme delisi benimki de hatta ben internet de olmayinca saglik ocagini arayip sormustum bu kadar emmek istemesi normal mi diye normal demislerdi her istediginde verecekmisiz istemedigi an yok ki mememi emzik yapti kendine
bızım ıcın dua edın doguma gırıyorum ve cok korkuyorum:18: hayırlısıyla bebegımı kucagıma alacam insallah.. rabbım herkesın evladına bagıslasın..
Allah yardımcın olsun canım inşallah kolay bir dogum olur hayırlısıyla sağ salim alırsın kucağına bebeğinibızım ıcın dua edın doguma gırıyorum ve cok korkuyorum:18: hayırlısıyla bebegımı kucagıma alacam insallah.. rabbım herkesın evladına bagıslasın..
bızım ıcın dua edın doguma gırıyorum ve cok korkuyorum:18: hayırlısıyla bebegımı kucagıma alacam insallah.. rabbım herkesın evladına bagıslasın..
Çok sevindim ya bi ben doğuramadım ya hayırlısı.Allahım kucaklarında koysun.sahra dogum yapmış kızlar cok iyiymiş maaşallah benle yazıştı
darısı bekleyenlere inşallah
Manşallah canım allah analı babalı büyütsün.
Hadi hayırlısı allahım güç kuvvet versin.sonunda bende perşembe günü bebeğime kavuşuyorum.hiç istemesemde sezeryan olmaya karar verdim.
Kizlar yaa benim oglusumun yanaklarinda sivilce gibi seyler cikti.bu nedir acaba sizde yasiyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?