2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ucon gözün aydın maaşallah cok tatlı kızlar ayrı bi tatlı oluyo ya allah bagışlasın
teşekkür ederim canım.allah gönlünde varsa sanada bir kız nasip etsin inşallah:)

canım ben günümün dolmasına 3 gün kala sezeryan oldum.son haftada yapılan çatı kontrolünde çatı kemiğimin olması gerekenden biraz daha aşağıda olduğunu söyledi doktorum.normal doğurabilirsinde doğuramayıp doğum esnasında sezeryanada geçilebilir dedi.bende riske atmak istemedim.sezeryanı kabul ettim.bugün 4. günüm ve ağrılarım baya var ama bebeğimin herşeyiyle kendim ilgilenebiliyorum artık.kısmet böyleymiş.

Benim annem bunlari bildigi halde sirf kulaktan duydugu icin bebegi doktor disin da eve kapatmami istiyor resmen her görenin nazar degecegi ve bebege 40 gün olmadigi icin hep birsey olacagi düsüncesin de simdilik tamam anne sen haklisin anne diyorum herseye sen de öyle idare et canim ne kadar söylesen de israrla bildiklerini okuyorlar cünkü :)

ayhhh maşallah canım oğluşuna

sağol tatlım :)
gözün aydın cnm öp miniğini yerimize :)
allah analı babalı büyütsün masalalh oğluşuna dudaklarını yesinler

sağol cnm bnm darısı başına :)

çok üzüldüm rabbim şifa versin
sağol teyzesi :) tavsiyelerini denemeye başladım iyi gibi cnm sağol valla tecrübelisin sonuçta bnm kide obur boğaznda bırakıo habire sütü :)
uconcum :) maşallah yavruşuna cnm

bana contractubex verdi epey memnun kaldım

ben dogumdandan 3 gun sonra sormuştum dikişleri kapatmadığı sürece takabilirsin demişti dr.

bana kendi doktorum krem vermedi. doktorumun olmadığı bi gün başka doktora görünmüştüm o yazdı bir krem . alsam mı kararsızım. ne işe yarıyor. kaçıncı günde başladın kullanmaya. benim için geç mi oldu. 12. günümdeyim

Canim az once de yazdim ben uzun olani aldim popomu bacagimi toparlasin diye.dsralmiyorum da

geçmişi okuyamadım ama son iki sayfadan anladığım kadarıyla ucon doğum yapmış tebrik ederim cnm seni kızın pek tatlı öpmeye kıyılmaz güle güle büyüt bebişini. sahra nın bebeği rahatsızmış sanırım çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir de evlerine çıkarlar Allah yardımcıları olsun şifa versin inşallah...

Biz günlerdir evdeyiz, geçen de bebeğin doğum raporunu vermek için işyerime gitmek için evden çıktım, kızıma annem baktı, aklım hep evdeydi gerçi hep aradım kızım da mışıl mışıl uyuyodu ama annem rahat vermedi panik etti beni , bi düşünmüyo bu kız loğusa azcık evden çıkmış kocasıyla bi soluk alsın diye zaten kızlar, Allah razı olsun annem hep yardımcı bebeğe bakımımda ama beni çok bunalttılar , onlar evde kalmaya alışkın değiller evde kaldıkça sinir yapıp herşeye laf sokmaya başladı , eşime tahammülsüz davranışlar sergiledi arada hep ben kaldım yinede kociş hiç laf söylemedi ama bana başbaşayken söyledi tabi, he buarada o melek kaynanam annemler geldikten sonra zıvanadan çıktı kıskançlıktan yapmadığını bırakmadı annem babam bizde uzun yoldan geldiler, bide kayınpeder geldi ilkokul 4e giden erkek torunuyla birlikte bu loğusa halimde resmen çıldıracaktım beni öyle bunalttılarki annemler bizde olduğu ve ev dar olduğu halde bir hafta kaldılar az kalsın annem babam sinoba geri dönüyolardı bunaldılar üst üste bi de kaynanamın uyuzlukları saçma sapan kıskançlıkları ve hep kendi isteğini yaptırmak için bizi çıldırtana kadar zorlamaları, anlatsam roman olur ama vaktim yok kızçem her an uyanabilir, neyse işte annemle babama o bir haftalık bunaltı yetti şimdide hep eşimden çıkartıyolar hırslarını , zavallımın hiçbişeyden haberi yok arada üzülen ben bir ara sütüm gitti birgün gelmedi çok üzüldüm strese girdim ama Allahtan sonra geldi,
Neyse kızlar yaa benim kızmın altı pişik oldu neyapsam da geçmiyo daha da büyüdü pişik olan alan , kızım çok sık kaka yapıyo ben de sürekli altını değiştiriyorum arada bir sadece belden aşağısını yıkıyoruz suyla daha iyi rahatlar diye ama geçmiyo yavrucağım çok ağlıyo bazen bu pişik yüzünden sanırım, kaka yapıp çiş yapmayacağını bilsem bez bağlamıycam ama sık sık kaka yapıyo bepanthol pişik kremi kullanıyoruz ama geçmiyo ne yapsam bilemedim :26:

dün baktımki doğum yaptıgımdan beri evden hatta odadan dışarı çıkmamışım
15 gün olmuş balkona çıkmak bile garip geldi
bizde babamızla attık oğlumuzu arabasına dogruuuu alışveriş merkezine hiç sesi çıkmadı oğlumun
bundan sonra eve kapanmak yook
ama eve bi geldik fena halde gaz sancısı sabahı zor ettik
gaz için bişey kullanmıyorum ama bundan sonra ihtiyaç olcak gibi

metsil gaz damlası al ben kullanıorum çok iyi
bizde dün carrefuara emzik almaya cıkmıştık yıktı ortalıgı habire ememk istedi bebek odasında emzirdim serviste bidaha istedi ayyy dedim bidaha cıkmıycam

cnm tek meme yetiyo zaten benimki de öyle 25 dakika emince doyuyo ama bazen 15 dakika olmadan uyuyo kalıyo ve yatağına yatırdığımda 5 dakika sonra ağlamaya başlıyo ve tekrar emmek istiyo özellikle geceleri hep böyleyiz ve bana uyku haram zaten gündüzleri ise bi uyudu mu ben uyandırmazsam zorla 3-4 saat uyuyo ama geceleri tam tersi uyandımı emzir altını al ve altını alırken birdaha kaka çiş yapıyo bekliyorum sonra hıçkırık tutuyo tekrar emziriyorum emzirirken tekrra kaka yapıyo derken kısır döngüye giriyoruz ve her uyanmasındasn birbuçuk saat sonra tekrar uyuyo ve sonra bir saat sonra uyanıyo bazen çok bunalıyorum geceleri ama diyorum gülü seven dikenine katlanırmış eşim hiç duymıuyo horul horul uyuyo hiç yardımı yok bana bana hastaneden eve ziyarete gelen bebek hemşiresi gündüz uyanık tutmaya çalış diyo ama nasıl yapıcamki çocuk emince uyuyo
kızlar benimde hala kanamam bitmedi ya günlük ped hep leke oluyor. sizde de geliormu kanama
cnm benim de 14.günüm ama damla damla da olsa geliyo hep pişik oldum pedden çok rahatsızım ama takmazsam garez yaparmış gibi daha çok geliyo
bizim bugun yani cmartesi günü ( simdi pazara döndük) kirkimiz cikti cok sükürrr
cnm hayırlı olsun darısı başımıza artık kırkımız çıksa da sokaklara atabilsek kendimizi gerçi yarı kırkı çıksın sanırım melekete gidicem o zaman bol bol gezeriz kızımla.
Benim annem de bana yardımcı oluyo hatta bazen alıyo o bakıyo ben uyuyorum ama bizimki de evde oturmaya alışık değil memlekette evin karşısı park , denizkenarı ve çay bahçeleri var burda bişey yok ve eve tıkıldıkça stresten bana ve eşime sarıyo babam da ayrı bi dert anlatmıştım kazadan sonra rahatsız sinirli ve huysuz sürekli mutfakta hiç durmadan sigara içiyo her yere küller dökülüyo annem temziliyo gerçi ama sanki evim batmış gibi hissediyorum kociş de diyoki eve mutfağa sardı sigara kokusu yerleşti diyo bazen çok üzülüyorum keşke tek başıma olabilsem diyorum ama sonra da bebek mesela emerken boğazına kaçıyo falan çok korkuyorum yada tek başıma yıkayamam cesaretim de yok annem olmasa naparım diyorum yani iki arada bir derede karışık duygular içindeyim loğusalıkta var tabi ağlayasım gelio arada bir diyorum ne zormuş ben bu bebişe nasıl bakıcam diyorum sonra ben herşeyi yapabilirim ditorum amaaannn saçma sapan duygular

maşallah oğluşuna cnm yaaa yeyim ben onu yeyimm aynı dert benim kızımda var her emzirmede boğulacak diye ödüm kopuyo sağlık ocağında sordum boğazına süt kaçınca hemen yüz üstü çevir ve sırtına hafif hafif vur normale döner dedi hemşire , birden hırsla çok çekiyo meme dolu olunca da çok süt geliyo ne kadar göğsümü makas yapıp sıksam da süt akışı azalmıyo ama artık eskisi kadar korkmuyorum hemen yüzüstü çeviriveriyorum..

ayy canm yerım bu mınığı ben yaa ççok tatlı masallah :) benm oğlusumunda oyleydi canım sürekli emerken genzıne kacıyordu yn cevrmeklede düzelmiyordu korkudan sütü sağıp ıcırmeye baslamstm sonrada sütüm azaldı geceleri mama vermeye basladım cıyak cıyak bağrıyo acımm acım dıye yoksa :) burun tıkanıklığı ıcınde okyanus suyu verdi bana doktorum onu kullanıyorum birde aspire etmek için bsey verdı cok ıse yaradı canm

loğusa halınle bıde kv kıskanclıklarıyla tavırlarıyla uğrasmak ınsanı delirtiyor canım biliyorum bebekler 40 ı cıkana kadar oyleymış canım benımkide sureklı yapıyordu sonra azalttı ben eve geldınden berı bızım cocukluklarımızdan kalan popolin kullandım her alt değişmede pişik hiç olmadı allaha sukur canm aklında bulunsun

tetelerrr bis deldik birascık daha buyuyoruz hergun bir sorum olucak benim catlaklarım cok asırı derin bır parmak kalınlığında ve gobeğim yanlarım okadar dolu kı benım gibi olan varmı ve bır cozum bulabildiz mı ?? cok uzuluorum aynaya baktıkca

metsil gaz damlası al ben kullanıorum çok iyi
bizde dün carrefuara emzik almaya cıkmıştık yıktı ortalıgı habire ememk istedi bebek odasında emzirdim serviste bidaha istedi ayyy dedim bidaha cıkmıycam
dediğin damlayı deneyim bakayım
zor bi gece oldu
oğlum kıvrandıkça içim yandı çok sancısı vardı
eve kapanmak zor valla bu sıcaklarda
alıştıralım biz senle bizim oğlanları
yakında saylırz birbirimize gider geliriz

yarın inşalllah ikimizde güzel haberler alırız doktordan ben artık doğurmak istiyorum 4 gün geçti benim günümden de ama artık gelmeye de niyeti yoksa artık sezeryan olsun derim diyorum ama ona da ceserat edemiyorum kime sorsam normal imkanın varsa normal ol diyor artık hakkımızda hayırlısı olsun

Kizlar yaa ben kayseride yasiyorum.evimiz cok sicak degil ama serin de degil.ogluma citcitli badi ayaksiz pantolon ve dis zibin giydiyorum evde.sizce fazla mi yaa kisa kollu tulum icin erken degil mi daha

merhaba millet ayy kaç gündür giremiyorumm ne var ne yok geçmiş çok fazla sadece sahranın bebeğinin nesi var anlayamadım biri açıklarmı.
uconn canım gözün aydın bebeğin çok tatlıı allah analı babalı büyütsünn

canım çok tatlı bebeğin allah analı babalı büyütsünn biz hala soyamadık bizim kızı korkuyom üşür diye..
Kizlar yaa ben kayseride yasiyorum.evimiz cok sicak degil ama serin de degil.ogluma citcitli badi ayaksiz pantolon ve dis zibin giydiyorum evde.sizce fazla mi yaa kisa kollu tulum icin erken degil mi daha
canım bende niğdede oturuyorum hava çok sıcak ama evlerimiz serin gibi korkuyorum soymaya bizimde alt ayaklı badi üst zıbın iki kat öle dolaşıyoo valla ama banyodan sonra bide battaniyeliyorum korkudan..

Canim ben nigdeliyim oranin havasi gibi degil ki bu kayseri.bi tuhaf havasi var.ince giydirsem korkuyorum boyle giydirince de daraliyor mu acaba diyorum.kisa kollu icinde cok kucuk diyorum.bilemiyorum yaa

Canım pişik için biz, her alt temizliğinden sonra sudocream kullanıyoruz. Ayrıca her altını açtığımızda (gece hariç), belden aşağısını yıkıyoruz. Kaka da yapsa, yapmasa da sürekli böyle. Havalar çok sıcak, bence silip bırakmamak gerek. Arada kaka da yapsa, havalansın diye açık bırakıyoruz. Kaka yaparsa sadece bodysi kirleniyor. Onu da çıkarıp, kakayı akıtıp sabunla çitiliyoruz. Gwçmiş olsun canım...

Son düzenleme:

Canım biz de şu anda Bursa'dayız. Üstüne kısa kollu body, altına da çorap ve patikli pantolon giydiriyoruz. Dış zıbın giydirmiyoruz, bu şekilde daha rahat ediyor...Camımız da gece, gündüz sürekli üstten açık. Burnunu, göğsünü kontrol ediyoruz hep sıcacık. Gece de üzerine incecik tülbent örtüyoruz, o da hava akımını kessin diye. Bazen gündüz, kısa şortlu tulum giydiriyoruz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…