2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

cnm sudocrem al, çok iyi tavsiye ediyorum
emir'in poposunda küçücük bir yeri baktım pişik olmak üzere sürdüm aynı akşam geçmişti,

yaraların çabuk iyileşmesi ve iz kalmaması içindi benimki üçüncü gündü sanırım başladım ben bilemiyorum bana mı öyle geldi ama kremden sonra acım azaldı, belki yumuşattığı içindir

ah canım ya geçmiş olsun. Biz oğlanı iki defa yıkıyoruz her yıkama ve alt değiştirme sonrası desitin kullanıyoruz. Altını günde 9-10 defa değiştiriyouz, 3-4 defa da açık bırakıyoruz bir süreliğine (altına kullan at olanlardan alt açma seriyoruz yaparsa da atıveriyoruz işte)

kızlar....
bebişe yediklerimiz geçiyor ya hani... ya ben kabızım ve 2 gündür tuvalete çıkamıyorum,bebeğimin de gaz sorunu mızmızlık yaşamasının sebebi bunlar olabilir mi ki...
humananın kimyonlu rezenesini içiyorum,bende hala tık yok.

İptal olmus durumdayim bana yardim edin kolikle ugrasiyoruz kimyon yiyorum hersey yapiyorum olmuyor doktoru aradim sicak havlu onerdi birazda sab verdim ama cozum degil.Su zeytinyagi kolikde ise yarar mi birde hergun versem bagirsaklari iyice tembellesmez mi disarda destekle olayi cozdugum icin?
Daha once yazimda cvp vermissinizdir hic okuyamadim buraya yazin ama mucizevi birsey varsa bana ozelden yazar misiniz?cunku giremiyorum tum hayatim onun ekseninde o uyuyunca yemek yiyip dus aliyorum buraya hic giremiyorum, Tallia sana hayranim 3 cocuk biri bebek seni icimden cok andim diyorumki bu kadin nasil internete vakit bulup giriyor.Masallah diyim Allah nazardan korusun

denizkızı-hkn2013 güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

saol canm amin hepimizin bebeğini inşallah çok sıcak canm ya isilik yapma bide bebişi :=)

canım kimyonu kaynatıp 1 cAY kasığı bebeğe ver

Valla aynisini bende dusunmustum sonra bol kayisi incir tukettim ikimizde normale donduk artik tesaduf mu bilmem ama

canım kimyonu kaynatıp 1 cAY kasığı bebeğe ver

Denedim, ustune birde sicak havlu koyduk uyuyor ama karnindaki sesler disardan duyulor kac gundur neler yapmadim humana kimyonlu rezene 4 yada 5 kupa iciyorum, toz kimyonu her oglen ve aksam tepeleme cay kasigi yiyorum, bebege egzersiz yaptiriyorum hatta onada kimyonlu rezene verdim falan napicagimi sasirdim.Umarim kimyon ise yaramistir, peki ne kadar kimyon ne kadar su olucak birde kaynaticak miyim?yoksa sicak suda mi bekleticem?

annen caliisiyoyrdu dimi isten izin alamiyordu sanirim o yuzden kalamadi .( keske bir kac gun kalabilme imkani bulsaydi ama bence senin icin daha iyi tek basina herseyi kendin yapmaya calsiyorsun kimseden yardim almadan bu senin ne kadar guclu ve becerekli oldugunuda gösteriyorr :))) ilerdede inan cok gururla bahsedeceksin bu gunlerden ben herseyi tek basiam gögüsledim diye :))
kardesinede alinma demistin daha öncede o dah cahil ne yaptiginin farkinda bile degildir kim bilir akli nerelerde kalmistir :)))

tsk ederim canim saol darisi sizleirn basina insallahh :)) korunmaya gelince ben hic korunmadim canim ne hap ne igne nede spiral kullandim esimde korudu kendisi bazen kondom bazende geri cekilme yöntemiyle cok sukur bir kaza fln yasamadik hic bundna sonrada öyle yapmayi dusunuyorum alistigim icin bu duruma diger turlu rahatsiz oluyorum ve cok iyi yikadigim halde kokuyormus gibi geliyor bana:26::26:doktorum birsey tavsiy etti gecen gün spirale benzyior ama degil kucuk igne kadar kadar birsey burda tek benim doktorumj yapiyormuss cok iyi bir yöntem oldugunu soyledi ama ben spirala karsiyim canim embrio olustuktan sonra bir nevi kurtaj yapiyormuss bunu önce bilmiyorudm yeni ögrendim :) hapinda kilo yaptigini duyudm ama ignenin kilo yaptigini gözumle gördum bir arkadasta karar sana kalmis birse yani :))

Bazen yoklukları (veya uzakta olmaları ) daha hayırlı oluyor
evet canim bazen keske uzanta olsalardi diyor insan :))

41 kere MASALLAHHHHHHH SÜPHANALLAHHHH canimm cokkk guzel cok tatali bir kizin varrr bence avatardaki resimdeki bebekten cok daha guzel olcak bu annesii rabbim nazarlardan korusun insallah hayirli evlat olurlar :))

canimm ise yaradiysa cok sevindim :)) birsey eklemeyi unutmusum burda birisi yazmis belki görmusundurr ben yiende hatirladim
genzine kacinca hemen sirt üstü cevirip sirtina vur hemne duzeliyorr :)) valla bu isler tecrubeye bakmiyorr galibaa dun kizim anneim kucaindayki tükmügü genzine kacti yutkunamadi annem fark etmedi ben bagiriyor kaldir anne kaldir anne diyee bana diyor annem noldukiu diye yutkunamiyor kaldirrrrrrrrrr diyorumana diyor ben hic anlamadim diyorr

vayy bee senin kv dende demek sonmunda cadi yüzünü gösztermiss ben bunu anladim kv delerin herzaman bir seytani yüzü varmiss canim yaa neyskei gitmisler kurtulmusun cok sukurr zaten öyle iki aile cok yakin bir sekilde bir araya gelirlerle mutlaka bir olay cikarr sen uzulmee bunun icin sorun etme kendine:))
canim pisik olmus kizin gecmis olsun krem surdukten sonra pudra dökmeyi denedinmi hicc benim kiziminda vardi pisigi kre gecirmiyordu pudra döktum gecti ve cok sukur simdi bir daha olmadi :))

canim benim bosver dökülsün sacilsin düsünme bunlari senn kafana takmaa kizindan dahami kiymetli evin esyalarin ailendne dahami önemli bi daha bugünleri yasiyabilcekmisin onu dusun gecen zaman geriye gelmiyor o yuzden en guzel sekilde yasamaya bak kafana birseyi takma hem aileni hem esini hemde kendini strese sokmaa annen baban esin nederse hee sen haklisin de gec
babanin sigarayi mutfakta icme konsuna gelince evinde balkon varsa rica etsen acaba orda icebilirmi hem hava alirsin dersin hemde daha rahat icerr orda :)) annenlere söylesen yada esinin zamani varsa ciakrio biraz sizi gezdirip hava alldirsa hepinize iyi gelir degisiklik olr kirkini fln beklemene gerek yok ben hic beklemedim valla biz ciktik gezdik hemen :))

oyyyy masallahhh kücücüktü simdi tosuncuk olmuss41 kere MASALLAHHH canim rabbim nazarladan korusun :)))
ctalak konusuna gelince evet var aynaya bakmamak benimde var sagdan soldan altan heryer yirtilmiss karnim sisken cok belli olmuyordu dogurunca bir bir ortaya cikti bende careyi aynada göbegimke bakmamakla buldum zaten ilerke o catlaklar beyazliyor cok fark edilmiyorr

canim ben bu kolik olayini hic anlamadim ne oluyor bebek ne yaptigi zaman kolik olmus oluyor daha önce yasadigim birsey degil mtulaka benim bebekler cok huysuz olmuyor rabbime cok sukurler hatta kzim digerlerine göre daha huysuz her saat basini uyaniyor fln ama yinede öyle saatlerce aglamiyor acikinca ikiniyormus gibi kizgin sekilde bagiriyorr birde gazi oldugunda cikinca rahatliyor kesiyor sesini . sana bir öneride bulunamiyacam maleseff :)) canim bana gelince bende gunduzleri firsat bulup giremiyorum
pc elime alamiyorum bilee cocuklar ve esim yatinca ancak bu saatlede aliyorum bu saatlerdede kizim uyumus oluyor uyumuyorsa karni tok alti temiz gazida yoksa yanimda oturuyor mesala birazdna uyanirr bayadir uyuyordu icerden sesi geliyor arada ikinmalari oluyor birde birza önce ben birisinin yazisini okurken kendi kendime dedim surekli pisikten gazdan fln bahsediliyorr
gaz her bebekte oluyor ne yedigin ictigine cokta bakmiyor ben fasulye yedim kizim gayet rahatdi hergun karpuz yiyorum hic gazi olmuyor gaz damalsina gelince bir kere verdim kakasinida 2 -3 günde bir yapiyorr bazen hergun yapiyorr ´senin icin demiyorum ama
bence cok üsütne dusuyorsunuz abartili seyler yapiyorsunuz kafaya cok takiyorsunuz biraz akisina birakmak gerek bu gibi durumlarda tabi atin suraya ne hali varsa görsun demiyorum bende öyle yapmiyorum hatta kucaktak hci inmiyor benim kizim ben almasam abisi ablasi babasi aliyor ee haliyle bende özluyorum sevmek istiyorum bende aliyorum .
sabah uykumuu almadan kalmiyorum yataktan kizimi aliyorum yanima altin temizliyorum karnini doyuruiyorum uyutuyorum yanimda o yanimda kac saat uyursa bende uyuyorum uyandiginda hala uykum varsa tekrar yapiyorum tabi sabaj cocuklari okula gönderdikten sonra sabahlari gec kalkiyorum yataktan uykumu almasam butun gun bas agrim olyuir ve ozaman hic mi hic verimli olamiyorum sonra da kalkip kahvaltimi yapip evi toparla temizle yemek yap fln aksam olyuorr esim evde olursa o da bana yardim ediyor ee gecenin bu saatindede birzacik eglenceye vakit kalsin dimii

ya birisi yazmis bugun her altini acmada bebegin poposunu yikiyorlarmis yapmayin böyle böyle yaparsaniz onu daha hassaslastirmis olursunuzz birazcik alismasi lazim onun idrar asidine alismazsa surekli pisik yasarsinizz altini SIK SIK degismeyin dolduysa degsitirin bir iki isemesile bez degisitirilmezz yapmaayin bunu gaz sorunu olyuor diye kendinizi karpuz yemeden fasulye mercimek yemeden mahrum etmeyin gaza alismasin lazim bagirsaklarinin calismasi lazimm ben 3 cocuk dorgurdum diye cok bilgili degilim hatta herzamnda bahsetmisimdir ikisini cok cahil buyuttum ama mantigimi kullanarak davrandim sizler gibi akil alcak kimse yoktu etrafimda maleseff ve iyikide yokmuss cocuklarim cok SÜKÜRR COK SAGLIKLI BÜYÜDÜLERR kusura bakma canim cok uuzun yazdim sana yazarken diger arkadaslarida uyarmak istedim

Zinco gaz ilaci basladik biz basedemeyince simdi pitir pitir cikariyoruz

inanın gece gece şimdi güldüm daha düne kadar kendi yalancı dogum sancılarımızdan bahsederken şimdi de herkesin derdi aynı gaz sancısı
benimki akşam saat 6 dan beri anca şimdi uyudu gaz sancısından ama ben hatayı bende buluorum çünkü mercimek corbası ve karpuz yedim onlar gaz yaptı cocuga
ben kimyonu hiç duymamıştım ama kimyon acısımsı biraz bebek içebiliyormki midesi bulanmasın çünkü bizimki d viti bile içerken içi kalkıyor

Son düzenleme:
ben mi lohusayım çevremdekiler mi anlamıyorum.

eşim zaten iyice bir alem oldu. önceden kendinin haklı olduğunu düşünse bile hep alttan alırdı, idare ederdi.

şimdi sağolsun ben hamileyken hamile, lohusayken lohusa oldu.

çocuk gene deli gibi ağlıyordu. ne yapsam susmadı. meme veriyorum almıyor. emmeyi bilmiyor sinirlenip bırakıyor. yada başka sorunu var bilmiorum. gaz için şurup verdim ama hiç bi şekilde ağlaması durmadı. göğsüm zaten acıyor. öyle olunca çaresiz kalıyorum ağlamaya başlıyrum. göğüs kalkanında birikmiş azıcık bir süt vardı. onu vermeye çalıştım memeden almadığı için.

kaşıkla verecektim. eşime kaşığı steril etmesi için verdim. o arada çocuk kendini yırtıyor. bende eşime çabuk ol dedim. çoştu oda. bende gerekirse koş dedim ağlayarak. o ara zaten ağlıyordum çaresizlikten. bizim sesler yükselince kardeşim geldi. abla iyi misin diye. içeri girmek istedi. eşimin üstü müsait değildi. eşim sertçe bağırdı gelme diye.

sonra kardeşimde ona bağırdı bana bağıramazsın diye. birbirlerine hakaretler falan. ben eşime kızdım sonra bebekle ilgilendim. kardeşime de bakmadım. o ara babamı aradığını duydum gel beni al diye.

ben çocuğu uyuttum , hatta kendim uykuya dalıyordum. bi baktım kapı sesi. babamlar gelmiş. kardeşimi almaya. o zaman koptum gene tabi. gene ağlamalar...

canim en basta sen rahatlamaya calis gevsemeye caliss biraz oglunu al disari cik belki iyi gelirr :) anladigim kadariyla sen gerildikce ertrafindakilerde geriliyor sinirleniyorr ( buda gayet normal sen negatif enerji yayiyorsun sürekli olumsuz davraniyorsun yapma kendinide gectim cevrene zarar vermeye baslamdin farkindamisinn ( kizma lütfen bana ama sen bu neden blöyle bu niye olmadi bebegin nesi var gazimi mi var acmis susuzmu gögsüm cok agiyor emziremiyorum diye cevrenede olumsuzluklarini belirtiyorsan onlarda caresiz kaldiklari icin geriliyorlardir mutlkaa bahsetmesne bile eminim bunu hissediyorlar. sen biraz pozitif olmaya calis bebeginle mutlu oldugunu onu cok sevdigini cevrene göstermeye calisslütfen ve dedigim gibi yarin sabah al oglunu cik disari at bebek arabasina cok uzun olmasada kisa bir gezinti yapip gel bu arada babanlar göturdumu kardesini(( sen agladikca sütün dahada azalacak bilyiorsun dimii keske yakin olsamda ben gelip emzirsem oglunu ve hatta diger sutu olmayanlari emzirsem sutummu ne yapcagimi dusunmeye basladim bende artik ve nedenini biliyorsun dimi bol bol emzirmek veeeeeee en önemlisi bebekle iletisim moralllllllllllllllllllllllllllllllll

arkadaşa böyle mi moral veriyorsun :S şaşırdım yazdıklarını okuyunca... keşke yakın olsam da gelip ben emzirsem ne demek ya... :S ayrıca ben burda arkadaşın bi hatasını göremiyorum, eşi anlayışsız davranmış bence.. üstelik kardeşi de çok çocukça bi harekette bulunmuş.. insan biraz idare etmeyi öğrenir, eniştesi sesini yükseltti diye koşup hemen babasını aramaz çocuk gibi..

kız zaten bebeğin rahatsızlıklarından bunalmış, bi de etrafa pozitif düşünce yaymayla mı uğraşacak allah aşkına? asıl etrafın ona pozitif düşünce yayması lazım:)

kusura bakma yazdıklarımı kendine karşı bişey gibi algılama da yazdıklarından arkadaşın psikolojisini anlamadığın çok belli...

keepmeah canım ya geçmiş olsun. Biz oğlanı iki defa yıkıyoruz her yıkama ve alt değiştirme sonrası desitin kullanıyoruz. Altını günde 9-10 defa değiştiriyouz, 3-4 defa da açık bırakıyoruz bir süreliğine (altına kullan at olanlardan alt açma seriyoruz yaparsa da atıveriyoruz işte)[/QUOTE]

cnm sudocrem al, çok iyi tavsiye ediyorum
emir'in poposunda küçücük bir yeri baktım pişik olmak üzere sürdüm aynı akşam geçmişti,

taliaa
Kızlar önerilerinniz için çok teşekkür ederim. Uygulamaya caliscam sudocrem krem de alicam yarın. Altıni bende sık sık açık bırakıyorum ama yetmiyo demekki buarada taliaa cnm bizom evin balkonu yok ama zaten ben hep susuyorum kimseye ses çıkartmiyorum aman huzursuLuk olmasin diye hep icim içimi yiyo neyse kızlar hepinize iyi geceler kızımı uyutmaya çalışıyorum beşiğinde sallıyorum annem Sağolsin inatla sallamaya alistirdi çocuğu

Canım oğlun doğmuş.Yeni haberim oldu kusura bakma:26:
Allahım uzun sağlıklı ömürler versin kuzuna

Kizlar yaa ben kayseride yasiyorum.evimiz cok sicak degil ama serin de degil.ogluma citcitli badi ayaksiz pantolon ve dis zibin giydiyorum evde.sizce fazla mi yaa kisa kollu tulum icin erken degil mi daha

Ben ne giyiyorsam çocuğuma iki katını giydiriyorum. Üzerimde tshirt var. Onada atlet ve uzun kollu body ve patikli pantolon giydiriyorum Bide karnını sarıyorum üşütmesin gazını rahat yapsın diye

BENDE ANNEMLE TARTIŞIYORDUM BURDAYKEN LOHUSALIKTAN O .BİDE BEBKLER AGLADIKCA BİZDE BUNALIYORUZ.BENİMKİDE COK BAGIRIYOR BEN AYAGA KALKIP KULAGINA SÜREKLİ SESLİ SALAVATLAR SÖYLÜYORUM BAŞINI OKŞUYORUM RAHATLIYOR.
KARDEŞİN KONUSUNA GELİNCE KEŞKE HEMEN BABANLARI ARAMASAYDI AİLENEDE BAŞKA ŞEKİLDE NAKLETTİRİR.
EGER YAKINSA ANNENLER BENCE BEBEGİNİ AL Bİ KAÇ GÜN ORDA KAL RHATLARSIN HEMDE ÖZÜR DİLEMİŞ OLURSUN KARDEŞİNDEN EŞİN ADINA
EŞİNLEDE KONUŞ SENİ ALMAYA GELDİGİNDE NE BİLEYİM ELİ DOLU GELSİN KARDEŞİNE Bİ HEDİYE ALSIN KONUŞUP ÖZÜR DİLESİN

taliaa
Kızlar önerilerinniz için çok teşekkür ederim. Uygulamaya caliscam sudocrem krem de alicam yarın. Altıni bende sık sık açık bırakıyorum ama yetmiyo demekki buarada taliaa cnm bizom evin balkonu yok ama zaten ben hep susuyorum kimseye ses çıkartmiyorum aman huzursuLuk olmasin diye hep icim içimi yiyo neyse kızlar hepinize iyi geceler kızımı uyutmaya çalışıyorum beşiğinde sallıyorum annem Sağolsin inatla sallamaya alistirdi çocuğu [/QUOTE]

CANIM O SUDOCREM ÇOK HARİKA Bİ KREMMİŞ YA.BANA MİNİCİK Bİ KUTUDA NUMUNE VERMİŞLERDİ HASTANEDEN NE İŞE YARADIIGINI BİLE BİLMİORDUM Bİ SÜREYİM DEMİŞTİM İNAN 1 SAATE KALMADAN PİŞİKLERİ HEP YOK ETMİŞ TENİNİ BEYAZLATMIŞ İNANANMADIM.ZEYTİN YAGI SÜRDÜM OLMADI PUDRA SÜRDÜM OLMADI BEBEPANTEN SÜRDÜM OLMADI AMA BU SÜPER ETKİLİ OLDU .HEMEN ECZANEDEN BÜYÜKKUTUDA OLANINI ALCAM

bence talia arkadası gayet iyi analiz etmiş,
senin takip etmedigin çok bariz belliii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…