Ben hepsoburadadn elija marka aldim memnunm
Sezeryan olan hanımlar kac gunde agrılarınız bıttı ayaga rahat kalkacak hale geldınız ? Ben cuma gunu sezeryan oldum hala wc ye dahıl gıtmem olay durumda kalkana kadar agrımayan yerım kalmıyo normal mı arkadaslar ?
kızlar bebişleriniz kaç dk meme emiyor birde her iki göğüsünüzede emiyormu
benim kız 25 dk bir göğsümü emiyor ve sonra memede uyuyor kalıyor diğer memeyi sağmak zorunda kalıyorum her ikisini birden emmiyor
uyuya kalmasa belki emecek
zeyno canım senin oğlan gibi oldu benim kızda meme olmadan uyumuyor sallamak filan kar etmiyor meme alsın ağzına uyuyor
birde biz geceleri hep uyanığız gece gündüz ayırımı yapamıyor akşam 11 den gece 3-4 gibi bizi ayakta tutuyor napıcaz bilemiyorum bu şekilde önerisi olan varmı ??
Sezeryan olan hanımlar kac gunde agrılarınız bıttı ayaga rahat kalkacak hale geldınız ? Ben cuma gunu sezeryan oldum hala wc ye dahıl gıtmem olay durumda kalkana kadar agrımayan yerım kalmıyo normal mı arkadaslar ?
ayy masallahhh canimm ne kadar büyümüs degismiss cok daha yakisili olmus buu
kaka olayinada cok güldümmmmhihh annesi sendee yatakta altini degisme bir dahaa nevresimler neyse yikanirda olan babasinin kiyafetlerine olmus bence
canim geceleri bir defalik mama ver doysun oglusun rahat uyusun emzigi kesinlikle kullan senin icin cok rahat olcak :))
yikama olayina gelince göbegi dusmeden yikayabilirsin sadece göbegini hemen kurulamak gerekiyor islak kalmamali
alkol yerine pudra kullan hemen kurutuyorrturkiye cok sicak bebek rahatsiz olyuordur banyo istiyordur bence bir an evlle yikamaya bak sonra kundakla guzelce yatirr kundakda durmyuor ellerini cikariyor demisin ben kizimi penye battaniyesine sairiyorum kafa kismini biraz bukuyorum sonra önce bir tarafini sonra alt kismini ve doger tarafida katlayarak sikica sariyourm battaniyenin ucunu biraz bebegin altina dogru sok acilmasin diye kollarini icine koyunca cikartamiyor benim kizimda bazen cok kiziyor snirleniyor ama nafile ne yapsa cikartamiyor gerekirse eger kumas bir bezden olan kundak kusak derlerdi eskiden ip gibi birseyle cok sikmadan bagla eskiler sütünü sag canim pompna bozulmus degistirme imkanin vardir mutlaka daha garantisi gecmemistir onun aldigin yere göturup degistir bu kadar cabuk bozulmasi zaten normal degil :)) yenisini alinca sag ve sagarken hafif öne egil pompayi iyice gögsüne bastir birde diger elinle masaj yapar gibi parmaklarinda gögsünü kavrayarak SIK pompayi basarken SIKARSAN süt daha cok akiyor yanlardaki süt sagmakla gelmiyor ben bunu kesfttim
AAAAAA ayni beni anlatiyorsun valla ben yzasam kendimi bukadar iyi anlatamazdim sanki ben yazmis gibi hissettim
bende öyle hic birseyi umursamiyorum sadece yemegimizi düsünüyorum okadar ev isini fln hic umursamiyorum bugunlerde zaten kizim firsat birakmiyor gunduz durmuyorr uyudugun zamanda ben kendimi ya burda ya tv basinda bulyuorumilk zamanlar aman gelen olcak diye sabahtan aksama kadar kosturuyordum ev isi yapcam diyee sütüm olmuyordu yetmiyordu simdi hic tinlamiyorum
aliyorum cerezimi oturuyorum bende yaninda bisküvü kek yiyorumm bugun annem geldi kilo almisin sen dedi tartildim hakkaten 3 kilo almisim o da normal cok yemeye basladim birde evdeyim kac gundur biryre cikamadim neyse aman dedim salladim simdi yine aldim kekimi cerezimi göturuoyrumm:26:sütümde masallahh artmaya hizla devam ediyor bebegi gögüse yatirma isini bende cok yapiyorum sabahlari hemen hergün gögsümde uyuyor ben yatakta uzaniyorum oda kucagimda uyuyorr ee tabi bende uyuyorum o arada ikimizde dinlemis uykumuzu almis oluyoruz sutumuzde dolmaya devam ediyor simdi bir gerginlesiti bir doldu daha 2 saat olmadi emzirelii birde bugun bütün gün hic durmadan emmesine ragmenn. cok uzattim canim kusura bakma
demek o ki dedigin cok dogru herseyi bir kenera birakip kafaya hic birseyi takmadan bebeginizle ilgilenin bu cok ise yarayacak ve sütünüzü bollastIracakk
canim sanada cok gecmiss olsunnnn ucuz atlamisiniz sizdeee rabbim korumusss(
canim göbegi düstüyse nedne banyo yaptirmiyorsunn kanamasi olabilri normal birsey bu korkma birde pudra dök kurutuyor göbegi hemen :))
bizde henuz birsey yapmadik duruyor evde hatta unutmustum ben esim mutfaktaki tv kenarina koymussiyiki bizimkide cöpe fln gitmemiss ben ne yapsam acaba yaa kabeye gönderme fikri cokk guzel cok hosuma gitti keske annem bu yil gitseydi kabeyeee bende gönderirdim ne guze olrudu kadini göndersemmi acaba ben sirf göbek icinn giden birisi olsada göndersem bende cok sevdim bu fikri bayildim ya turkiyeye gelcem ya orda bir yeremi gömsem acaba napim kizlar sizcee
canim göbek düsünce birsey yapmaya gerek yok bizimki4. gün düstü sadece hastanede pudra dökuyordu hemsireelr 3. gün ciktik daha evde hic bir müdehale yapmaya gerek kalmadan düstü puda döktük ogun bir dahada dökmedim birsey yapmadim ertesi günde yikadikm hemen :))) sende saece pudra dök bir iki gün yeterli :))
AYYY CANIMMM BENIMM TEBRIK EDERIMMMM GÖZÜN COKK GECMIS OLSUNNN VALLA DÜN SENI BURDA GÖRMEYINCE AKLIMA GELDI UCON DOGURDU GALIBA BURDA YOK DEDIM KENDIMEECANIMM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜNNN KIZININ FOTOSUNU PAYLAS HEMEN FIRSAT BULUNCA COK EMRAK EDIYORUM AVATARINDAKI BEBEGE BENZIYORMU DIYE :26:
Tsk ederim canim benim gögüs yaraalrim gecmisti ama bilyirosun mantardan dolayi tekrar agrimaya yara olmaya baslamisti neyseki bguun agiz kremi ise yaradi hic agrimadi cok sükür emzirmeyede basladim bugun tekrar 2 gün emzirmedimya ya cok özlemis kizim yada emmeyi unutmus hemen baya zorlandik bütüngün durmadi
ayyy canimm yaa cok üzüldümmm cöpe gitmesineezaten hep öyle olur yapmazlar yapmazlar ve yaptiklarinda mutlaka cok önemli birseyi mahvederlerr olacagi varmis gerci neyse canim üzülme benim ilk kiziminda cöpe gitti hemde ben bilerek kndi eilimde attim nerden bilim ben gömülmesi gerektiginiiiiiii annemde söylememisti atiktan sonra demistii ama is isten coktan gecmistii o yuzden kizimi evde durdurmak cok zor olyuro galiba surekli disarda gezmek istiyorr
oglumunkinide o zaman gömcek yer bulamamistim ne esim nede annem ve biz göturelimde gömelim demediler bede sinirlenip balkondaki sakiya gömmüstüm:26::26::26:inanmazsin ama simdi oda evden disari cikmayi hic sevmiyorrr butun gun benle evde saksi gibi otuyorr
Bence yok ama doktorun verdiyse de bilemem hastanede pansuman yapmışlardı kızıma ondan sonra iyi oldu
ve aleyhim selam CNm ac olsa oğlun ağlar memene yapıdır veya mamayı yer demek ki sütun yetiyor bencede başka birsey verme emzir çok uyuyorsa ondan sarılık olabilir yarım saatte bı kaldırıp emzir inşallah gecer zaten 11 de düşük bu saatten sonra yükselmez düşer
oğu ne güzel adına çok mutlunildum CNm tebrik ederim Rabbim anali babali büyütsün hayırlı evlat eylesin inşallah
Anladım CNm tabi yine yaparlar bana doktorum dedi kanama olursa tekrar gel yine iğne yaparız dedi çok ciddi değil ama yine de kanadıgi zaman doktora götür çok gecmis olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir
Dünürüm nasılsın napiyor bizim damat iyiler mı gorusemiyoruz sen yogun ben yogun Rabbim senin de yardımcın olsun Rabbim başka sıkıntı vermedin bende senin gibi yanlizim herseyiyle ben ilgileniyorum kızımın amabiyledi daha iyi bosver :)
sahra için üzüldüm. inş bebeği kısa zamanda sağlığına kavuşur.
ucon doğum yapmış. hayırlı olsun.
ben bu konuda şanslı olanlardanım sanırım, aynı gün ayağa kalktım ben. 5.gün ise ağrılar geçti.Sezeryan olan hanımlar kac gunde agrılarınız bıttı ayaga rahat kalkacak hale geldınız ? Ben cuma gunu sezeryan oldum hala wc ye dahıl gıtmem olay durumda kalkana kadar agrımayan yerım kalmıyo normal mı arkadaslar ?
sezeryan olanlarrr ne zaman korse takabilirr bilgisi olan varmııı çok sıktırınca bşy olurmu acaba
kızlar teşekkür ediyorum.dün evimizede çıktık.herşey gayet yolunda.
taliaacım kızımı merak etmişsin.resimdekine pek benzetemedim galiba:)ama benim kızımda pek tatlı teyzesi bak buda resmi.Eki Görüntüle 745243
kızlar hazıran ayınında son gunu bugun bakalım oglum gelırmıkı 3-4 gundur dusensız sancılar var ama ne akıntıda nede agrılarda artma var hayılrısı bakaım son 6 gunumuz kısmetımız ne zaman gelırse saglıckala kalın ınslll ıı pazarlar cücüklerinizleeeeeeeeeeeeeeee
bu arada bi sorum daha var.. şimdi biz kırkımız çıkana kadar abdestli olmuyomuyuz ? yoksa kanama bitince temizlenebiliyor muyuz ? kaç kişiye sordum herkes başka bişey söylüyo.. kimisi kanama bitince diyor kimisi 40 gün abdestsiz olursun diyor ? biri beni aydınlatabilir mi? benim kanamam bitti namaz kılabilirmiyim acaba??
canım senin doğum nası oldu acaba? son zamanlarda dr normal olmaz demişti galiba sana...
ben de aynı durumdayımda sonuç ne oldu merak ettim...
benm günüm geçti ve bekliyorum bana da dr zor doğum olur diyo...
evet canım yaa bende temmuz annesi olacağım haziran bitti bile baksana cuma kontrole gittiğimde hiç açıklık yok demişti yarın tekrar randevum var bakalım ne diyecek birde sana bişey soracağım dünden beri ben ayaktayken özellikle belimin sağından kasığıma doğru sanki bıcak saplanıyor gibi bir ağrı giriyor bir anda bacaklarım tutmuyor hemen geciyor kalca kemiklerim sanki kütürdüyor geçe bu şekilde uyudum belim falan ağrıdı gece ama çok şiddetli değildi ve su nişan hiç bişey gelmedi henüz bugün kalktığımda iyiydim arada ayaktayken oluyor yine sanki yarın doğuracakmışım gibi bir his var içimde ama Rabbim hayırlısını versin inş.akıntım var beyaz iltihap gibi sanki yaaa bu acaba bir belirti olabilir mi ?bu arada sen kaşıntın nasıl geçti demişsin ya benim kaşıntım biraz farklıydı 5.ayda başladı bütün vücudum deli gibi kaşınıyor karaciğer yağlanmasından şüphelendiler bir sürü testler yapıldı karaciğer ultrasonları çekildi çok şükür bişey çıkmadı cildin hassas olduğu için tepki vermiş olabilir ama takip edeceğiz eğer karaciğer enzimlerin yükselirse 37 haftada alacağız bebeği dediler ama şükürler olsun bir sorun olmadı bir hap verdi doktorum birde krem hapı bir hafta falan içtim kaşıntım içtiğimde azalıyordu hiç zararı yok dedi ama emin olamadım bıraktım kremi de kaşındığın zaman sürüyorsun rahatlatıyordu şu anlarda eskisi kadar kaşınmıyorum kendiliğinden geçti yani birbirimize dua edelim hayırlı doğum için şuan 3 kişi mi kaldık doğurmayan
Ben 5. Gün hastaneden eve geldim agrim illaki vardi ama yavas yavasta olsa bütün ev isi, bebek bakimi kendim yaptim 7. Gün zorlansam da yat yatmaya baslamistim.. Agrilarim bazan hic yok bazan oluyordu bugün 20. Gün cok sükür hic bir sikayetim yok sadece dikislerin biraz üstü göbegime dokununca hafif yanma gibi bir aci oluyor, buda rahmin kendini toparlamasindandir sanirimSezeryan olan hanımlar kac gunde agrılarınız bıttı ayaga rahat kalkacak hale geldınız ? Ben cuma gunu sezeryan oldum hala wc ye dahıl gıtmem olay durumda kalkana kadar agrımayan yerım kalmıyo normal mı arkadaslar ?
sezeryan olanlarrr ne zaman korse takabilirr bilgisi olan varmııı çok sıktırınca bşy olurmu acaba
canım senin kaç gün geçti günün bende bekliyorum dr neden zor olur dediki sana yarın tekrar kontrolüm var banada ne diyecek daha fazla da uzatırsa artık sezeryana razı olacağım günü gecince tehlikeli deyip duruyo herkes moralimi bozuyorlar dinlemek istemiyorum ama her ağızdan bir ses çıkıyor
bana contractubex verdi epey memnun kaldımsezeryan olanlar doktorunuz size krem verdi mi?
ben dogumdandan 3 gun sonra sormuştum dikişleri kapatmadığı sürece takabilirsin demişti dr.sezeryan olanlarrr ne zaman korse takabilirr bilgisi olan varmııı çok sıktırınca bşy olurmu acaba
ay bunları biri anneciğime de söylese, gündebi 30-40 defa "sen lohusasın veya çocuğun kırkı çıkmadı" lafı ediliyorKizlar belki araniz da merak edenler bilgisi olmayanlar vardir diye yazmak istedim bebegin kırkının cıkarilmasi bir adet haline getirildigi icin yapanlar var genel de, dinimiz de bebegin kırkı diye birsey yoktur kuran da hic bir yerde buna dair birsey bulumazsiniz bebek dogdugu ilk kırk gün icinde mikroplara, hastaliklara karsi cok fazla hassas oldugu icin kırkı cikmadan disari falan cikmayin gibi seyler söylerler bunu dine baglayan veya bir mecburiyet olarak düsunenler oluyor ayni sey lohusalik döneminde ki anne icin de gecerli annenin kanamasi oldugu ve bebege de hep yakin olmak zorunda oldugu icin mikrop falan kapmasin diye ayni sey söylenir.. Bu bebegin mevlüdü icin de gecerli bunlar sadece gelenek haline getirilmis eskilerden kalma inanislar yapip yapmamak mecburi degil size kalmis.. Oturup bir yasin okursunuz olur biter.. Bebek dogduktan sonra kurban kesilir buda sünnettir kiz bebege 1 erkek bebege 2 kurban, ben kurban bayramin da hepsini aradan cikaricam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?