2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Arkadasim ayni stres benim ustumdede var annemi hep kiriyorum sonra ozur diliyorum olsun ben uyuyorum gece sen 3 saat yatakta cocuk uyutmaya calisiyozun diyor.kirkimiz cikiyor daha iyiyim annem godince daha iyi oldum birinin iyi niyetlede olsa sunu soyle yap demesi beni deli ediyordu.annecigimi kirincada uzuluyordm.sana tavsiyem yalniz kal kucuk degilsn cocuga bakarsin.nisan annelerinde bir anne bebegini kaybetti okudnmu.ne zor oylesi gorupte kaybetmek.bebegin icin guclu bir anne ol.gaz icin sutunu sag bir kaba koy corek otu ez 13 tAne icine at beklet sonra biberona suz sutunu icir bunla rahat ettim ben.op bebisini benim icin.sen annelige oda dunyaya alisinca guzel olur sabret bol dua et.

canım üzme kendini ilk günlerde böyle sıkıntılar oluyor, benimde sütle ilgili problemim vardı çocuk bir hafta açlıktan ağladı,sarılık oldu,çevremde aman mama verme verirsen kaşıkla ver filan felan, agzı olan konuştu,dr. biberonla ver emmeyi öğrensin dedi,eşim hiç söylenenlere kulak asmadı ve sağmaya başladık biberonla verdik,yaklasık 5 haftadır günde 6-8 kere sagıyorum biberonla veriyorum herkes yadırgıyor ama bebeğim doyuyor,zaten çalışınca da sağacağım,hiç zorlamadım emmesi için zaten eşimde istemedi,ara da bir mama verdiğim oldu ,mamanın bir zararı yok sadece anne sütünü bırakır diye korkuluyor,ama aç kalmasından iyi,bir kaç gündür çok aç değilken emzirmeye çalışıyorum büyüdüğü için alabiliyor,yani biberona alıştı emmeyecek diye birsey yok kaşık hem hijyrnik değil hemde sütün yarısı ziyan oluyor,tabii bu benim fikrim, ben hala sağmaya da devam ediyorum,günde 700 ml filan içiyor, dr, her kiloya en az 150ml içmesi lazım yani bebek 4 kilo ise en az 4*150=600 gibi,hiç kafanızı takmayın sağın,gerekirse mama verin,emzirmeye de devam edin bence:))

canım teşekkür ederim.o senin güzel görmenle ilgili.avatarı kaldırıp kızımı koyayım artık bari:)

Canim ya yazik kiz zaten cok cekingen birde okadar süslenmis gelmis ailesiyle tanisicam diye, tam altini temizliyorum kardesim odaya geldi kiz yalniz oturmasin o süre icinde diye kizida cagirdi, oglumun bezini aciyordum hemen sidikledi neyse ki bu defa ucuz atlattik diye güldüm tam poposunu sildim bacaklarini biraz havaya kaldirdim yeni bezi koymak icin şoook pirt diye kizin pantolonuna yapti birden kakasini arada bir adimlik uzaklik var kiza birde.. Birde krem rengi pantolon sapsari da kaka düsün artik :) artik benim hamilelikten önce alip hic giymedigim pantolonum vardi onu verdim kiza.. Dedigin gibi baskalari kaka yapmiyor diye ugrasiyor bizimkinin de arkasi hic durmuyor masallah..iyiki de hamileyken bütün perde hali koltuk ne varsa yikamistik :))

ayy hayatım bizim kızda öle afadersin bokluu..yatak örtülerim nevresimlerim pantolnlarım annem yazık sıvandı zatennbize 2 beden hala biraz büyük oyüzden 1 numaraya devamm..

arkadasin esinin ve kardesininde sucsuz oldugunu söylemedim tabiki onlar hatali davranmislar ben burda onlair tanimiyorumki onlari uyarim ben arkadasi taniyorum ve ancak onu uyarabilirim ustelik ben onun piskolojisini gayet iyi anladigim icin söyledim sen basindan beri olanlair bilmiyorsun bebegini sevemedigini hatta hamileligin sonu yaklastikca dogurmak bile icinden gelmiyordu bu yüzden birinin onu silkeleyip kendisine getirmesi gerekiyorr haa bunu yapmak banami düserdi hayir tabiki düsmezdi ama ben onun durumna üzüldügüm icin arkadasimi düsündügüm icin söylemey kendime borc bildim :)) o guclu bir kadin ezik bir kadin degil zavllai gibi kendisine acimayi birakip bebegiyle mutlu olmasi lazim
HAA BU ARADA BEN KENDIMI BIR B. SANDIGIM ICIN YAZMADIM ONLARI HATTA BILGIISZ OLDUGUMU YÜZLERCE KEZ SÖYLEMISIMDIRR MERAK ETME SEN

canim kirilacagini tahmin ediyordum ama yanlis kisiye kiriliyorsun zeynooya degil bana kirilman gerekiyor o birsey yazmadi sana :)) benim yazdiklarimi onayladi belkide ondan böyle bir yorumu onaylamasini beklemedigin icin kirdildin zeynonun sana daha iyimser yaklasacagini dusundugun icin kirildin ama unutma canimm dost aci söyler gercekleri söylerr bilki ben bunlari yazdiysam sana seni dusundugum ve seni ciddiye aldigim icindir sana negatif enerji yayiyorsun demek istemedim ama negatif düsüncelerin davranislarin var sen belki suan kendinin farkinda bile degilsin lohusasin seni de anlamak lazim cevrenden hep seni dusunen kisiler bekliyorsun. esin biel olsa anlamaz seni annemin bir lafi var erkek yatakta isi bitene kadar canim cicim der sonra bilmem ne edim der gercektende öyledir hasta olsan basim agriyor desen 2 gün ust uste sende hergun hastasin hic bitmiyor hastaligin derler :)) cnm kardesin hic anlamaz o daha cahil hamilelik naisl birsey bilmze bile :)) seni tek anlayack kisi annen ama o d calistigi icin yaninda yok bu durumda butun sorumluluk sana düsüyor ve sen kendin silkelenip ayaga kalkmalisin kendine gelmelisin güclü olmalisin bebegine iyi bakman gerekiyorr bebek bu aglar galar susarr birak aglasinn bir kenarda cok sorun etme kendinee bunu ama karni tok alti temiz gazida olmadigi halde surekli hci durmadna agliyorsa sibelinde dedigi gibi onun biryerler agriyor olabilir sen onu doktora göster bi bebek durmadanda aglaz öyle herseye (
canim yazma konusa gelince burda yasadiklairni cektigin sorunari yazacaksinki paylasacaksinki rahatliyacaksin bundna sonrada yazmaya devam et okuyan okur okumak isemeyen okumaz :)) yorum yazanlara da kirilmaa
bizm bebekler hic aglamyior hic acikmiyor sanma bende saatlerce ugrastigim oluyor mesala simdi 3 saatir yemek yemeye calsiyorum bir 15 dk uyududa sana yorum yazabildim simdi yine uyandi ve ben daha yemedim birsey yine acikmis :)))

ayy hayatım bizim kızda öle afadersin bokluu..yatak örtülerim nevresimlerim pantolnlarım annem yazık sıvandı zatennbize 2 beden hala biraz büyük oyüzden 1 numaraya devamm..

artik akillandim altini actiktan sonra hemen temizleyip bezini altindan almayacagim diyorum bekliyorum bekliyorum birsey oldugu yok.. tam cisi yok sanirim diye bezi altindan alip poposunu havaya kaldiriyorum ki yapiveriyor.. sadece bukadar da degil ne zaman bir misafir gelse poposu hic durmuyor zart zurrtt sesler büyük adam gibi yeter ki gaz sancisi cekmesin kabiz olmasin yapsin artik ne yapalim...

çok güldüm buna

biz gectik canim bir hafta oldu 2 numara kullanali bizde öyle 7 paket kullandik en son artik almadim evde 2 numaralar vardi onu actm biraz buyuk geliyor ama 1 numarada kucuk gelirdi artik:)) birde senin tosuncuk hala nasil 1 numara kullaniyor sasirdim valla
kardesinin kiz arkadasinada cok guzel bir hatira birakmiss yaramaz oglunn belli cok capkin olcak simdiden kizlari hedef aliyor kakasiyla bilee

Selam kizlar geceleri gazdan uyumuyor bebegim surup bitkisel kullanıyoruz ama ise yaramiyor humana rezene cay veriyorum yokkk... siz ne yapiyorsunuz gaz icin.. birde galiba doymuyor. Ek mama mi versem emmeyi birakirsa diye sasirdim ya....

Bende de 2 numara vardi evde bugün bitane denemek icin actim biraz büyük geliyor ama dikkatimi cekti pampers in 1 numaraya göre cok daha kaliteli 12 saate kadar kuru tutuyormus altini.. Digerin de her 2 saatte bir degistirin yaziyor..bu elimdeki 1 nr bitsin artik tamamen 2 e gecicem bende
Kiza da yazik oldu ama ne yapalim oglusumun pipisine gelip bakmasaydi oda olan oldu artik :)

Son düzenleme:

aynen bnm oğlumda böyle ne zaman açsak altını yapıveriyo yatak yorgan kalmadı evde
gecede tam kaldırdım ayaklarından kocaman bi zaaartt yatak yorgan kaka içinde kaldı

Keske dedigin gibi altini degistirip karnini doyurmamla bitse bende anlamadim nedir bu kolik illeti.Bizim olayimiz soyle ilk emmidiginde sutum kayniyor bizimkide hizli hizli emiyor o arada hava yutuyor ve memeden ayrilmasi uzun surdugunden gaz bagirsaga inmeden cikarma gibi bir sansim kalmiyor gazi bazen cikiyor bazen cikmiyor sonrada sancilanmalar basliyor ortaligi inletiyor o agladikca ben aglicak gibi oluyorum sabaha kadar sivazlasam yine birsey olmaz dus aldiriyoruz, gaz ilaci veriyoruz,sicak havlu koyuyoruz,masajlar yapiyorum,kimyon cayi veriyoruz ama hicbirsey kesmiyor aksam doktoru aradim kolik dedi iste bizim bildigimiz gazli bebek.Sabahta doktorlar konustum uzun suredir kakada yapmadigini soyledim kulakcubugu ile zeytinyagini yap dedi oyle cok az kaka ve gaz cikardi banyo yapti uyudu ama her uyandiginda sancilaniyor zor bela uyuyor.Napicagimi sasirdim biryerde yanlis mi yapiyorum,eksik mi yapiyorum bilmiyorum

aaa bak ben hic dikkat etmemistim dogrudur kizimin alti geceleri daha kuru oluyor sabah cok gec saatlerde degisiyorum artik altini önce geceleri de degisiyordum sabah erkenden uyanir uyanmaz degisiyordum herzamanda dolu dolu olyuordu simdi öyle olmuyorr uyanik oldugu zamanlar cok dolduruyor okadar
hehee iyi yapmis oglun dogru bakmasayi oda pipisinee ne bakiyon giiii deyip isemistir
dun benim kizda emzirken kakasini yapiyordu ama uzun uzunn ötrurerek yapiyordu bende gulmekten kiriliyordum cok komik oluyorr sankki muzik aleti caliyorr eee bende emzirince bizim yataginm uzerine biraktim hic farkinda degildim megerse disina gecmis kakasi bizim nevresim carsaf fln hep kaka olmuss bunlar heryeri kaka yapacaklar bes bellii olduu

simdi anladim canim isin zor ama iknasiz degildir mutlaka bir caresi vardir sen bikmadan aramaya calis :))
birde ilk emdiginde sut bendede cok geliyor ve cok acikmisaa hirsli hirsli hatta hammmamema diye sesler cikyior kizgin kzigin
ee birden cekince hemen genzine kaciyor o ilk cektimi sizde memenizi geri cekin birza bekelyin geri verin tekrar aynisini yaoparsa yine cekin bi sure sonra oda yavs yasav cekmeye caalisacak genzine kacm sorunuda hava yutma sonuda ortadan kalmis olacak :)))

Aslinda ben kendim iciyorum ona vermiyordum ama veren kisiler varmis artik kriz aninda 1 kasik suyundan verdik ama ne kadar faydasi oldu anlamadim.

Onlardan biride benim bebeğim

Canım ben ona mızmızlanan çocuk gibisin dediğimde bu kadar kötü olaylar yaşamamıştı. Sadece annem yok diye ağlıyorum demişti. Karıştırma lütfen. Şimdi ise eşi babası kardeşi baya sorunlar yaşamış. Gerçekten zor. Aile ile eş arasında kalmak. Lütfen birbirinizi kırmayın. herkes gergin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…