2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Selam kızlar doğum yapmayan kalmadı herhalde maşallah. Ben bir haftadır. Hastayım o kadar dikkat ettim yinede hasta oldum. Uykusuzluk ve hastalık baya etkisini göstermeye başladı. İpadin ekranına hatta tv ye bile bakamıyorum. Oğluşumda bir iyi bir kötü idare ediyoruz. Herkese bol bol sevgilerimi yolluyorum hayırlı ramazanlar diliyorum. Gözlerim o kadar kötüki uzun bir mesaj bile yazamıycam(
Şu altı hafta bir bitsin inşallah baya bir düzelme oluyormuş. 2 hafta kaldı inşallah doğrudur.

ahh ahh ter ve kokuyu hiç söyleemyin emzirirken ne çok efor harcıyorsak artık .karbontlı sumu yapsak sürsek blmyrm yararaı olurmu sanmam.ne deodrntlr sıkyrm duş yok anam geçmyr..ne ypalım mecbur çekcz etrafa deil kendm bile tiksnyrm ya..

Gece 2:30 dandır yavrum ıkınıp duruyor. sonunda içindekileri çıkardı ve uyudu 4,30 saat sancı çekti yavrum
şurubumuzu içiyoruz hergün zeytin yağı içiyoruz ama yeterli gelmiyor demek ki. İnşlh herşey zamanla düzelecek sadece birazcık sabır gerekiyor. Allah hepimize sabır versin.

canım geçmiş olsun.bende gecen hafta atlattım umarım çabuk atlatırsın.hem hasta olup hem bebeğe bakmak çok zor ama onların bizlere ihtiyacı var.artık daha çok dikkat edeceğiz kendimize.

canm maşallah çok tatlı

canm ya seni anlayabiiyorum allah yardımcın olsun bence biraz oturmayı denemelisin bırak aç kalsınlar boşverr lohusa kadına bu yapılmazki ayıp yanii üstelik ameliyatlısın senn..
ahh canım bende tutturamdım kızçem tutmuyoo sadece emzik değill chicconun biberonu dışında başka biberonda tutmuyoo pompanınkini falann napıcam bilmiyorum sadece memeye yapışıyoo şimdi bide aventin emziğini denicem bakalım..

nasıl geçti bakalım büyük buluşma hemen özet bekliyoruz...

çok normal hayatımm bende çektim uzun süre inana daha yeni tamamiyle geçtii....

gözü aydın allahım analı babalı büyütsün demek çatır çatır doğurmuş haa helal olsun valla...
kızlar bebeğim cok sıcrıyo uyurken şimdi biraz baktımda pek iç açıcı seyler yazmıyo
korktum valla bu duruu baska yasayan varmı
canım bebekler sıçrar daha çok küçükler eminim hepsinde vardır merak etme içini rahat tut...

canım geçmiş olsun ya dikket et kendine valla benmde ödüm kopuyoo hasta olucam diye hele bebek olucak diye daha çok korkuyorum ya..

bizde akşam 8de başlayıp 11 e kadar ıkındık akşam uyumadıda ağlıcaktım nerdeyse oğlumda uyumadı yediler beni ikisi benm kızda sürekli ıkınıyoo alıştık artık fıtık olmasındaaa korkuyom valla...

günaydın hanımlar;
bizim yarın kırkımız çıkıyor cok şükür. ama ben hala tam toplamış sayılmam. ilk doğumumda 15 günde eski halime dönmüştüm. ikisi de normal doğum oldu bu arada. ama bunda 39. günümüzdeyiz ve ben; hala düşmeyen bir dikişe, az az devam eden kahverengi akıntı ve lekelenme şeklinde kanamaya en kötüsü de ilk doğumumda başlayan ve bunda artık zirve yapan hemoroid problemine sahibim. başlarda hiç sıkıntı yoktu ama son bir haftadır mahvoldum kanama oluyor artık tuvalette. ne zaman toparlanıcam, ne zaman eski halime dönücem acaba(
sizce doktora gitmeli miyim tüm bunlar için, yoksa zamanla iyileşmeyi mi belemeliyim? ne dersiniz?

selam kızlar..
kaç gündür tam oturuourum bilgisyarın başına oğluş hemen mızrıdanıo kalkıorum fırsat bulamadım yazmaya
herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım
biz 12 günlük olduk ama göbeğimiz düşmedi hastanede 2 kez banyo yaptı oğluş ama 10 gündür banyo yapamıoruz göbeğin düşmesini bekledinizmi siz banyo yaptırmak için ?

birde bizim gaz sorunumuz başladı galiba uyandıktan 3 saat sonra felan zorla uyutuorum ve hiç pırtlatmıo oğlum en son dün gece yaptı kakasını. neler kullanıosunuz gaz için bu milupanın çayları var sanırım işe yarıomu ki onlar kullananlar varmı acaba

Kızlar kalça cikigi kontrolune ne zaman goturecegiz

tam bir aylık olduğunda götürücez biz. hastaneden çıkmadan bebek hemşiremiz randevuları ayarladı doktorada tekrar sordum 1 aylık olduğunda dedi o da

slm annişler,

bugün sağlık ocağına gidip aşımızı olduk.artık 2 saatte bir kalkmamıza gerek kalmamış.bebek acıkınca emzir dediler.allahtan gece 3 saat uyuyo.bende o sıra uyuyorum iyi oluyo.gündüz bir buçuk saatte bir uyanıp emmek istiyo.akşam üzeri dörtte uyanıp gece ona kadar uyumuyo delirtiyo o ara beni.o zaman uyumasada sürekli memede kalmak istiyo.
sizlere de artık acıkınca emzirin dediler mi??

ben kendi istediğinde emziriorum. şöle oluo uyanıor hemen memeye yapışıoruz 10 dk emio gazını çıkarmaya çalışırken uyanıo altını değiştiriorum tekrar 10 dk emio tekrar gazını çıkarırken uyanıo tekrar emzir tekrar gaz kısır döngü 3 saate yakın sürüo bazen daha fazla nerde yanlış yapıorum ben anlamadım bazen oğluma iyi bakamadığımı düşünmeye başlıorum

kızlar bebeğim cok sıcrıyo uyurken şimdi biraz baktımda pek iç açıcı seyler yazmıyo
korktum valla bu duruu baska yasayan varmı
benimkiside aynı canım ya ne yazıyo nette merak ettim bi bakıyım ama
oğluşum durduk yere sıçramıyor mesela dışarıdan korna sesine cama gelen kuş sesine ne biliyim çok hassa sinir ediyo beni
odaya bişi almaya giriyorum parmaklarımın ucunda yürüyorum neredeyse
yanından kalkarken dizim kütledi (kemiğimden ses çıktı) hemen sıçrıyor
neredeyse karıncaların adımlarını bile duyacak pamuk tıkamayı düşünüyorum kulağına yada ilahi vs.. bişiler açıp kulaklık takıcam
bu seferde korkuyorum hassas olmasın yeri gelecek gürültülü ortamdada bulunacaz ayak uydursun herşeye

lahinis cevabını vermiş bende aynı şeyleri yazıcaktım kendisi acıktıkça uyanıyor ama maşallah kurulu saat gibi 2 saati
geçmiyor hiç geceler bide banyodan sonra bazen 3-4 saat uyanmadığı oluyor
uyanmayıncada memeyi ben versemde almıyor dudaklarını sıkıp açmıyorkurban olsun annesi çok fenaaa çoook

yalnız değilsin bacııııııııııııııımm bende aynı valla hiç bi iş yapamıyorum doğru düzgün yemek bile yiyemiyorum
Allahtan k.valide yakında arada o geliyor biraz ferahlıyorum

Canim senin de sutun azalmiyor mu sik emzirmekten gun icind? Benim ki de sik sik emiyorum gogsum dolmadan yeniden emiyor oglum saat basi e haliyle gogus cok dolmuyor.doyuyor mu acaba diye kaygilsniyorum ama het emmeden sonra da fazlasini cikariyor

ewe gelen misafirlerin (0-5)yaşındaki kızı ile aramızda geçen diyalog
bebişim ağlayınca odaya koştum acıktığı için ağlıyordu
battaniyeye ellerine saldırıyor emmek için
aldım kucağıma emzirmek için memeye nasıl saldırıyor
küçük kız peşimden gelmiş bu kareyi gördü tabi
yanıma otuırdu bebeği süzüyor
-çokmu acıkmış?? dedi
-evet hemde nasıl baksana şu yaramaza.. dedim
-sütün çikolatalı galiba :)bence ondan çok sewiyor, süt içmeyi.. dedi
-galiba... dedimm
-bende çikolatalı sütü çok sewiyorum.. dedi
''şimdi emmek istiyorum diye tutturursa ,ne yapaRIM diye düşünmeye başladım''
-yok benim sütüm muzluymuş oğlum muzlu süt sewiyormuş.. dedim
kız caaaz sustu hııımm dedi ve gitti yanımdan

Eklentiler

• $Resim 004.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 23
  • $Resim 001.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
fotonun ilki kucak öncesi çıldırışşşş
diğeri isee
annesinin kucağında prensim
mutluuuuuu soooooonnn...

Kizlar geceden bu yana sol gogsum agrriyor siziliyor oglum emerkende cok sizliyor sa ki yerinden kopacak gibi varmi ayni durumda olan ne yapmak gerekir acaba sicak bir dus aldim ama gecmedi yinede.

Valla canım ben basından berı ıstedıgı zaman emzırıyorum.zaten her dakika emme havasında bıde uyandırıp emzırırsem sıyam ıkızı gıbı gezcez ortalıkta

benimde öyleydi canım 10 gün sonra dr kontrolüne gittiğimde söyledim idrar yolları iltihabı olabilir dedi 1 kere alınan toz bir şase ilaç verdi o ii geldi bebeğe falanda bir zararı yokmuş eğer gecmesse gel idrar tahlili yaptıralım ona göre bakarız dedi ama şükür geçti sende geçmesse dr nu bir sor istersen muhtemelen sanada o ilacı verip idrar yollarını temizliyecek rahatlarsın sonra :)

Kizlar geceden bu yana sol gogsum agrriyor siziliyor oglum emerkende cok sizliyor sa ki yerinden kopacak gibi varmi ayni durumda olan ne yapmak gerekir acaba sicak bir dus aldim ama gecmedi yinede.

çokmu sütün var acaba omu ağrı yapıyor?? eğer öyle değilse
sıcak su değilde soğuk su ile masaj yap hem süt olur hemde ii gelir

herkeseeee hayırlı ramazanlar diliyorum kızlar
bu sene izindeyiz hepimiz allahım oruç tutanların yardımcısı olsun
özellikle dışarıda çalışanlarıınn...
amiiiiiiiiiiiiinnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…