2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Haziran ayinin 28 inde 3. Tup bebek denememizi yaptik ve cok sukur bu kez tuttu.iki gun once kan tahlilinde sonucum 72.29 cikti.doktorum bugun tekrar istedi ve sonuc 115.5 cikti.normalde ikiye katlasi gerekiyordu ama katlamadi sizce sonuc cok mu kotu? Biraz moralim bozukdu.konuyla ilgili yardim edecek arkadaslarin cevaplarini bekliyorum tesekkurler

inciri komposto yapıp öyle mi yiyosun yoksa normal olarak mı tüketiyosun? bende suya başladım gerçekten çok etkisi oluyor.

slm kızlar süt artırıcı şeyler konusmussunuz nacizane bende bi fikir vereyım çok şükür benım süt problemım olmadı sezeryan dogum yaptım ve dogum yaptıgım gün sütüm geldı size tavsiyem ben bol bol su içtim komposto içtim bol şekerli ve en öenmlisi hergün yoğurt çorbası içtim bebegüm nerdeyse 2 aylık olacak ve ben hala hemen hemen hergün yogurt çorbası içiyorum bunun çok faydası oldu bence siizde deneyebılırsınız

canım yüzde 60_70 artması yeterliymiş sıkıntı yok inş

inciri komposto yapıp öyle mi yiyosun yoksa normal olarak mı tüketiyosun? bende suya başladım gerçekten çok etkisi oluyor.
bence ikiside işe yarar ama ben burda okumuştum suya 8 incir 8 kayısı yarım saat bekletip 15 dk kaynat dediler deniyorum bakalım

nuk bizim emziğimiz canım.

ben de aptamil kullanıyorum.

canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah... allah gönlünüze göre versinn... bende annem gitti diye çok çok üzüldüm..

Ins canım benım ıns.
Oglum olmasa cok daha zoruma gıderdı ama sımdı onunla ılgılendıkce vaktın nasıl gectıgını bıle anlamıyorum..tabı beraber olmak vardı ama nasıp ıste ne yapalım :26:

Bugun de aynı sey bıze oldu canım ogleden berı aralıksız bı sag bı sol emıyor oglum ve her defasnda da sankı saatlerdır emmemıs gıbı saldırıyor :) ve bende senın gıbı acaba doymadı mı pasam dıye dusunurken kusuverdı afacan :) o zamn anladm kı keyfı ımıs bu emmeler.senınkı de oyledır canım cok cok mecbur kalmadıkca mamaya basvurma bence ve gerek te kalmaz ıns.
Bu arada gogus yaraların ne alemde canım?

Al benı vur sana sankı ıcımde baraj var adım atsam kıloyla ter bosaltıyorum banyoya baglycam yakında kendımı

Kızlar ıncırın sute faydası var mıdır bılmıyorum ama kayısı cok ıse yarıyor.annecım gıtmeden koca bı tencere kaynatmıs bana gıdıp gelıp ıcıyorum hem bagırsaklara hem sute katkısı cok sutten muzdarıp olanlar eksık etmeyın derım

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr
hadi gözümüz aydın
ALPEREN PAŞA TEŞRİİF ETMİŞler SONUNDA
suziiii doğurmuş normal doğum ile
darısı GERİYE KALANLARA OLSUN İNŞALLAH...
ALLAHIM HEPİNİZİN YARDIMCISI OLSUN
kendisiyle daha konuşmadım eşi açtı telefonu o söyledi sesi çok mutlu geliyodu
canlarım benim 4yıldan sonra kavuştular allahım nazarlardan korusun onları
ARTIK ONLARDA 3 KİŞİ OLARAK DÖNECEKLER EWLERİNE

Kızlar paşama emzik aldım 27 günlük olduk. Başta emziğe çok karşıydım ama susması için alayım dedim.
Ama emziği tutmuyor. Aslında canı isteyince tutuyor. altı temiz karnı tok olunca keyif yapmak için 10 dk emiyor sonra atıyor.
Alışması için geç mi kaldım ?
Sizinkiler nasıl. emziği sürekli mi emiyorlar yoksa kısa periyotlarla mı?

Son düzenleme:
Saab Simplex kullanan varmı hanımlar
dunkü krizden sonra bugun almayı düşünüyorum
biz kullanıyoruz, işini yapıyor ama tam anlamı ile kesmiyor mucize beklememek lazım..genel olarak memnunuz

Işte benim perenslerim
emzik kavgamız :)
abi kardeş pek şekerler, abisine benziyor hakikaten, yakışıklı

bariz doyuyor cnm

seni çok iyi anlıyorum canım, benim oğluşa da eşimin ailesinden öyle çok yorum geldi her seferinde diyorum vereceğim bu kez ağızlarının paylarını diye ama her seferinde donup kalıyorum

sezeryan olan arkadaşlar doktorunuz ameliyattan sonra antibiotik verdi mi?banaa vermişti.bitince tekrarla falan demedi.kontrolde unutmuşum sormayı.sizin doktorlarınız ne dedi acaba?
evet, bir paket kullandım canım

Kizlar anne sutu ısıtılir mi yada nasil isitcam
hemen vereceksen ısıtmana gerek yok, dolaba koyduysan 80-90 derece suya oturtuluyor(benmari)..ben biberonu sıcak suyun altına tutuyorum, biraz su akıyor boşa26:) ama daha kısa sürede hazır oluyor öyle

canım öyle net matematik hesabı artmayabilir her zaman, o dedikleri ortalama değerler..güzel artmış inşallah böyle devam eder haberdar et bizi de

her zaman ağızda tutmaz ki cnm, başka ihtiyacı varsa atması daha iyi zaten ama bazen büyük geldiği için de hemen atıyor olabilir. 0-3 aylıklardan aldıysan onlar ilk bir ay çabuk yoruyor, ya alttan destek tutacaksın ya da 0 numara yenidoğan emziklerden alacaksın (mamajoo ve bebedorunkiler iyi)Alttan tutma işini biz yapmıştık öyle uyku alışkanlığı olarak kaldı bizimkindeuyuyacağı zaman emziğini tutturup elimize sarılıyor paşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…