hadi allah yardımcın olsun zor bu işlerkızlar birazdan k.valideler,görümce,k.birader vs. gelecekler bebeği görmeye:18: kaygılıyım ya, benim olayları bilenler bilir görümceyi kibarca hastaneden göndermiştim ve sonra da bebeği göstermemiştim. Eşimin ricası ile cezasını (!) bitirdim arayıp çağırdım..Bakalım neler söylenecek neler yapılacak..Annem evi temizlememe yardım edip resmen kaçtı sonra(gerginliğe hiç gelemez) hadi bana şans dileyin dilime kuvvet flnolanca iyimserliğimle belki akıllanmıştır bişi olmaz diye de düşünüyorum bakalım göreceğiz
Canım bebeğinin boyu kilosu nasıldı peki?
Mama alinca cok farkediyor mu acaba?
oğlumun boyu ve kilosu normalmiş dr da artık mamayı kesin dedi 1 ay sadece emzir sonra boyuna ve kilosuna baktır eğer düşüş varsa mamaya devam edersiniz dedi ama biz mamayı bıraktıramıyoruzki
ben 2-3saatte bir 30-40cc veriorum önce meme sonra mama.sütüm yetmiyor her seferinde yırtınarak ağlıyor oğluşkom.çok mu veriorum mamayı acaba?
Ben kullandım 1 kutu.
Bana verdi. Bitince kullanmana gerek yok demişti
biz kullanıyoruz, işini yapıyor ama tam anlamı ile kesmiyor mucize beklememek lazım..genel olarak memnunuz
abi kardeş pek şekerler, abisine benziyor hakikaten, yakışıklı
bariz doyuyor cnm
seni çok iyi anlıyorum canım, benim oğluşa da eşimin ailesinden öyle çok yorum geldi her seferinde diyorum vereceğim bu kez ağızlarının paylarını diye ama her seferinde donup kalıyorum
evet, bir paket kullandım canım
hemen vereceksen ısıtmana gerek yok, dolaba koyduysan 80-90 derece suya oturtuluyor(benmari)..ben biberonu sıcak suyun altına tutuyorum, biraz su akıyor boşa26:) ama daha kısa sürede hazır oluyor öyle
canım öyle net matematik hesabı artmayabilir her zaman, o dedikleri ortalama değerler..güzel artmış inşallah böyle devam ederhaberdar et bizi de
her zaman ağızda tutmaz ki cnm, başka ihtiyacı varsa atması daha iyi zaten ama bazen büyük geldiği için de hemen atıyor olabilir. 0-3 aylıklardan aldıysan onlar ilk bir ay çabuk yoruyor, ya alttan destek tutacaksın ya da 0 numara yenidoğan emziklerden alacaksın (mamajoo ve bebedorunkiler iyi)Alttan tutma işini biz yapmıştık öyle uyku alışkanlığı olarak kaldı bizimkindeuyuyacağı zaman emziğini tutturup elimize sarılıyor paşa
suzan6638
kızlar suzan bugün doğuma gitti sabah yatış yapmışlar günü geçti bebişte büyüdüğü için suni ile doğuracak inaşallah
konuştum az önce kociş serumu tutuyomuş o da dolaşıyomuş
sancı 80 lerde dedi sesi gayet güzeldi
dualarınızı bekliyooomuuş hepinize slmı var
Sinirden içim içimi yiyor ya
Eltimle eşi geldi dün akşam 10 gibi ki ben o saatte uyuyorum genelde bebek uyurken uykumu alayım diye neyse gelsinler o önemli değil uykusu da kalırım ama benim eltim bebeğimi sürekli eşimin kuzeninin kızıyla karşılaştırıyordu onunki benden 1 hafta sonra oldu
Dün akşam da tutturdular yine vay efendim gönülün bebeği ne büyükmüş tombişmiş teni de bembeyazmış kocaman çocuk gibi bakıyormuş benimki niye küçük kalmış hatta dahası bu çocuğa nazar değiyor dediler ben de nazar değecek bi tarafı yok ki çirkin oğlum benim dedim öylesine
dediler öyle de küçük olunca çok çabuk nazara gelir
benim oğlum 3.300 doğdu 3200 dü 5. Günde cuma günü 23.gününde 4 kilo olmuştu ebeler çok iyi demişlerdi ilk 2 gün dışında mama hiç vermedik inşallah da vermeyiz
Geceden beri aklımdan çıkmıyor ya çok üzüldüm anlamadım ki dertleri ne ya hiç mi düşünmüyorlar bu kıza yazık kafasına takar sütlü diye kocaman insanlar ki eltimi de severim değer veririm anlam veremiyorum ve çok üzgünüm
maşallah minişe :)kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr
hadi gözümüz aydın
ALPEREN PAŞA TEŞRİİF ETMİŞler SONUNDA
suziiii doğurmuş normal doğum ile
darısı GERİYE KALANLARA OLSUN İNŞALLAH...
ALLAHIM HEPİNİZİN YARDIMCISI OLSUN
kendisiyle daha konuşmadım eşi açtı telefonu o söyledi sesi çok mutlu geliyodu
canlarım benim 4yıldan sonra kavuştular allahım nazarlardan korusun onları
ARTIK ONLARDA 3 KİŞİ OLARAK DÖNECEKLER EWLERİNE
Kızlar paşama emzik aldım 27 günlük olduk. Başta emziğe çok karşıydım ama susması için alayım dedim.
Ama emziği tutmuyor. Aslında canı isteyince tutuyor. altı temiz karnı tok olunca keyif yapmak için 10 dk emiyor sonra atıyor.
Alışması için geç mi kaldım ?
Sizinkiler nasıl. emziği sürekli mi emiyorlar yoksa kısa periyotlarla mı?
azalıo bnmde cnm sürekli cay fln içiyorum boğazımı boş bırakmıorum mecburen ek mamayada geçmek istemiorum bakalım idare edicez azcıkKizlar gun icinde sizin de sutunuz axaliyor mu cocugun emmesinden.
Haziran ayinin 28 inde 3. Tup bebek denememizi yaptik ve cok sukur bu kez tuttu.iki gun once kan tahlilinde sonucum 72.29 cikti.doktorum bugun tekrar istedi ve sonuc 115.5 cikti.normalde ikiye katlasi gerekiyordu ama katlamadi sizce sonuc cok mu kotu? Biraz moralim bozukdu.konuyla ilgili yardim edecek arkadaslarin cevaplarini bekliyorum tesekkurler
Kızlar bı sorum var
Gecen hafta cuma dogum yaptım sezeryanla ve ılk gunler daha yenı amelıyattandır falan dedım ama 11 gun oldu hala gecmedı.ıdrarımı yaparken acı artı sancım oluyo antıbıyotık te kullandım dun yenı bıttı ama gecmedı sızce ıltıhap mı vardır dr a sormalı mıyım yoksa sızde de boyle bısy var mı normal mı ??
Canım bendede aynı sorun vardı antibiyotikle gecmemişti idrarımı tam yapamıyordum agrıdan hastanede kan idrar tahlili yapıldı bişey cıkmadı sonra doktor sonda takıldıgı için tahriş olmustur dedi sanırım haklıydı cünkü birkaç gün sonra gecti.. Gecmiş olsun
Kızlar bı sorum var
Gecen hafta cuma dogum yaptım sezeryanla ve ılk gunler daha yenı amelıyattandır falan dedım ama 11 gun oldu hala gecmedı.ıdrarımı yaparken acı artı sancım oluyo antıbıyotık te kullandım dun yenı bıttı ama gecmedı sızce ıltıhap mı vardır dr a sormalı mıyım yoksa sızde de boyle bısy var mı normal mı ??
Bencede sonda ayni sey banada oldu sanki idrar torbami karnima dilmisler gibo aciyodu tuvaletimi yaparken ama gecti korkma yani
oyyy maşşalllahh kime benziyo bunlar ya ikiside birbirinin kopyası
büyüğü yakışıklıküçükünde şooooook tatlıı kuzum ya nasılda poz verirmişş zibidiiii:18:
şu bebecikler yüzünden bi gün dişlerimden olacam (kendimi sıkmaktaan)
şmdi doğurmuştur büyük ihtimalle bebişide alsın gelsin topiğimize sağlıkla
bende dün alıştırdım cnm 24 günlük bnm oğlanda bıc bıc emiyo valla azcık şerbet sürüyorum bazen ucuna başedemioru bazen valla napim emzik rahatlık hem emzik emen bebek uslu olurmuş sonradan :)
biz kullanıyoruz, işini yapıyor ama tam anlamı ile kesmiyor mucize beklememek lazım..genel olarak memnunuz
her zaman ağızda tutmaz ki cnm, başka ihtiyacı varsa atması daha iyi zaten ama bazen büyük geldiği için de hemen atıyor olabilir. 0-3 aylıklardan aldıysan onlar ilk bir ay çabuk yoruyor, ya alttan destek tutacaksın ya da 0 numara yenidoğan emziklerden alacaksın (mamajoo ve bebedorunkiler iyi)Alttan tutma işini biz yapmıştık öyle uyku alışkanlığı olarak kaldı bizimkindeuyuyacağı zaman emziğini tutturup elimize sarılıyor paşa
benmkide aynı canm normal bence yine kontrole gıttıgımızde soralım bakalımmHanımlar bugun cok soru sordum ama bır sorum daha var endıselenmeye basladm :26:
Sorum su oglum ara ara seslı ve cok hızlı nefes alıyor ve daha cok emerken oluyor szıce normal mı yoksa dr a gorunmelı mıyız??
afedersin ben kendimden tiksiniyorum ya... eşime bırakıp hemen beş dk giriyorum duşa olmadı kamerayı kuruyorum giriorum.oda olmadı bebişide banyoya alıyorum ana kucağında öyle giriyorum.ben hayatımda böle terlemedim arkadaşım bu nedir böyle :))
ya terlemek bişey değil normal okadar sıvı tüketiyoruz ama kokmak nedemek yaaa( çıldırıcam emzirirken oğlumdan utanıyorum :)))
kızlar ya ben kendimi bildim bileli hiç ter kokmam hatta kardeşim uyuz olurdu kızım yazın olsun kok bari falan derdi. ama doğumdan sonra ben iğrenç ter kokmaya başladım. öncelerde emziren kadınların ter koktuğunu duyardım hatta kızardım pöf ter kokuyo falan diye ama şimdi ben kokuyorum sizlerdede varmı böle bişey
Kızlar bı sorum var
yaralar aynı canım napıcam bilmiyorum susam yağı da aldım 2 gündür onu da sürüyorum ama bu sıpa ağzını güzel açmadığı için tekrarlıyor maalesefIns canım benım ıns.
Bugun de aynı sey bıze oldu canım ogleden berı aralıksız bı sag bı sol emıyor oglum ve her defasnda da sankı saatlerdır emmemıs gıbı saldırıyor :) ve bende senın gıbı acaba doymadı mı pasam dıye dusunurken kusuverdı afacan :) o zamn anladm kı keyfı ımıs bu emmeler.senınkı de oyledır canım cok cok mecbur kalmadıkca mamaya basvurma bence ve gerek te kalmaz ıns.
Bu arada gogus yaraların ne alemde canım?
Al benı vur sana sankı ıcımde baraj var adım atsam kıloyla ter bosaltıyorum banyoya baglycam yakında kendımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?