2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar birazdan k.valideler,görümce,k.birader vs. gelecekler bebeği görmeye:18: kaygılıyım ya, benim olayları bilenler bilir görümceyi kibarca hastaneden göndermiştim ve sonra da bebeği göstermemiştim. Eşimin ricası ile cezasını (!) bitirdim arayıp çağırdım..Bakalım neler söylenecek neler yapılacak..Annem evi temizlememe yardım edip resmen kaçtı sonra(gerginliğe hiç gelemez) hadi bana şans dileyin dilime kuvvet fln olanca iyimserliğimle belki akıllanmıştır bişi olmaz diye de düşünüyorum bakalım göreceğiz

hadi allah yardımcın olsun zor bu işler

ben 2-3saatte bir 30-40cc veriorum önce meme sonra mama.sütüm yetmiyor her seferinde yırtınarak ağlıyor oğluşkom.çok mu veriorum mamayı acaba?

canım bizimde bebişimiz 22 günlük.Dr her emzirmeden sonra 30cc mama ver dedi.Sadece akşamları 1 defa 60cc mama ver dedi ama onu verince bebeğim çıkarıyor fazla geliyor.O yüzden ben onuda 30 cc veriyorum.Bugün tartıya gittik.4 günde 200 gram almış çoook sevindik. Meme+mamayı genelde 2-3 saatte bir verdiğim için aç kalmıyor yavrum...

Ben kullandım 1 kutu.

Bana verdi. Bitince kullanmana gerek yok demişti

kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim doktorumu aramıyorum o zaman.1 paket yeterli.inşallah mikrop kapmadan falan şu yara tamamen iyileşir baktıkça içim bunalıyor.yarıldım karpuz gibi.güya çatlaklarla mücadele ettim 9 ay boyunca çatlamadım doğru düzgün.şimdi kocaman bir dikiş izi

şmdi doğurmuştur büyük ihtimalle bebişide alsın gelsin topiğimize sağlıkla

şu kıyaslamalara sinir oluyorum ya ıyyyy boğasım gelio biri kyaslama yapınca
maşallah minişe :)

bende dün alıştırdım cnm 24 günlük bnm oğlanda bıc bıc emiyo valla azcık şerbet sürüyorum bazen ucuna başedemioru bazen valla napim emzik rahatlık hem emzik emen bebek uslu olurmuş sonradan :)
Kizlar gun icinde sizin de sutunuz axaliyor mu cocugun emmesinden.
azalıo bnmde cnm sürekli cay fln içiyorum boğazımı boş bırakmıorum mecburen ek mamayada geçmek istemiorum bakalım idare edicez azcık

Kızlar bı sorum var
Gecen hafta cuma dogum yaptım sezeryanla ve ılk gunler daha yenı amelıyattandır falan dedım ama 11 gun oldu hala gecmedı.ıdrarımı yaparken acı artı sancım oluyo antıbıyotık te kullandım dun yenı bıttı ama gecmedı sızce ıltıhap mı vardır dr a sormalı mıyım yoksa sızde de boyle bısy var mı normal mı ??

Oncelikle rabbim sanada bu guzel duyguyu tattirsin.artislara takilma benim ilk 700 du sonra 1595 sonrA 1000e dustu ve 1695 e cikti bana kalbi atmiyor dahadA atmazsa kurtaj dedi doktor simdi kizim yanimda 46 gunluk olduk.insallah bebegin sAna tutunur stres yapma bol duA et melegi. Seninle insAllH

Canım bendede aynı sorun vardı antibiyotikle gecmemişti idrarımı tam yapamıyordum agrıdan hastanede kan idrar tahlili yapıldı bişey cıkmadı sonra doktor sonda takıldıgı için tahriş olmustur dedi sanırım haklıydı cünkü birkaç gün sonra gecti.. Gecmiş olsun

evet çok mantıklı onu hiç düşünmemiştim yine de oğlumu götürdüğümde sorym doktora inş benim durumda öyledir sağol canım.

Bencede sonda ayni sey banada oldu sanki idrar torbami karnima dilmisler gibo aciyodu tuvaletimi yaparken ama gecti korkma yani

Bencede sonda ayni sey banada oldu sanki idrar torbami karnima dilmisler gibo aciyodu tuvaletimi yaparken ama gecti korkma yani

Iltıhaptan farklı bı durum oldugu bellıydı ama ne oldugunu kestırememıstım sagol canım ıns gecer benmkıde hemen

eşim yeşil gözlü yakışıklıydı ikisinide tutturamadım ona benzetemedim
ikiside bana benziyor malesef canım.
evet eren abisi enese çok benziyor

Cevaplar için çok teşekkür ederim. Bende emziği 0-6 ay almıştım. Banada ucu büyük gibi geldi. gögsümü bile ucundan tutuyor tam hepsini alamıyor. Bebedorunkine bakayım bide.

Gvn1907 sen hangi emziği aldın ? Belki benimkide alışır

Hanımlar bugun cok soru sordum ama bır sorum daha var endıselenmeye basladm :26:
Sorum su oglum ara ara seslı ve cok hızlı nefes alıyor ve daha cok emerken oluyor szıce normal mı yoksa dr a gorunmelı mıyız??

SUZANla konuştuk maşallah sesi çok güzeldi vıcır vıcır sanki hiç doğum yapmamış gibi
oğluşu 3.500 kg 52 cm doğmuş
3-4 tanecik dikişi varmış
kızlara söyle suzan ÇATIR ÇATIR doğurmuş de dedi
nasıl kolaymıydı dedim''son iki saat ortalığı yıktım '' dedi çünkü serumu son ayarlamışlar
şükürler olsunki kazasız belasız atlattı

Son düzenleme:
Hanımlar bugun cok soru sordum ama bır sorum daha var endıselenmeye basladm :26:
Sorum su oglum ara ara seslı ve cok hızlı nefes alıyor ve daha cok emerken oluyor szıce normal mı yoksa dr a gorunmelı mıyız??
benmkide aynı canm normal bence yine kontrole gıttıgımızde soralım bakalımm

ya terlemek bişey değil normal okadar sıvı tüketiyoruz ama kokmak nedemek yaaa ( çıldırıcam emzirirken oğlumdan utanıyorum :)))

kızlarrrrr beni anlatmıssınız valla ne ıgrenç bı durumdur bende cok rahatsızım bundan

kızlar bebeğim cok sıcrıyo uyurken şimdi biraz baktımda pek iç açıcı seyler yazmıyo
korktum valla bu duruu baska yasayan varmı

selam kızlar
cok sukur tekrar gırmek nasıp oldu banada
27 hazıran sa 10:32 de sezaeryan dogum ıle oglumu kucaıma aldım cok sukur
malum ılk gunlwer zor gectı ama hayatımın en guzel gunlerını yasıorm oglumla
sevgı dıyemıorm adına bılemıorm bu ne ama cok ılahı bısey sankı evlat sahıbı olmak
dogum yapan butun arkadaslarımı tebrık ederım allah analı babalı buyutsun

ahaha
benım oglumdA SICRIO GULUo aglıo uyurken endıselenme
kızlar ya ben bısı sorcam
az once sut sagdım cunku oglum memeyı bırakmıo sabahtan aksama kadar tam gozlerını kapıo ama
sureklı huzursuz memeyı cektıım anda uyanıo
az once bu yuzden sut sagdım 60 cc kadar
sutumde varmıs bıberonla onu verdım
sorum su kı 11 gunluk bebek ıcın ne kadar sut sagmalı

benim daha yeni geçti hayatım normal sanırım..

yaralar aynı canım napıcam bilmiyorum susam yağı da aldım 2 gündür onu da sürüyorum ama bu sıpa ağzını güzel açmadığı için tekrarlıyor maalesef

yaralar aynı hayatım tam geçiyor gibi oluyor ama bu sıpa ağzını doğrudüzgün açıp emmediği için tekrarlıy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…