kızlar cinsel ilişkiye başlayan var mı ben sezaryen doğum yaptım 45 gün oldu ilişki sırasında acı çektim normal doğum yapmadım ki ne alaka anlamadım bi de ne kadar sürecek bu durum bilginiz var mı
Litrelerce su,humana,kimyonlu rezene,incir hosafi,milplus,promalt,solgar malt b12 BİSİYLİ vitamini,sutlac,petibor biskuvi,hurma tuketiyorum bazen dereotu yiyorum ama duzenli degil sagdigimda bir gogsumden 10 cc en iyi ihtimal 20 cc sut cikiyor makineden hic akmadiginda elimle siksam yine cikiyor makinam ameda ,ameda kullanan var mi yanlis mi sagiyorum ben niye arttiramiyorum anlamadim.Artik durumu kabullendim uzuntude yapmiyorum cikarsa mutlu olurum cikmazsada hayirlisi diyorum.
canım bende ameda kullanıyorum bendende ancak 20ml çıkıyo hemde iki göğsümden eğer epey süre emmemişse 40 falan çıkıyo bitek ilk aldığımda (alalı 1 hafta oldu) 60ml sağdı emiş gücünü hızını çok artırmıyrm ben korkuyorum bebeğin emişi gibi olmazsa süt azalıyormuş diye duydum
bende ne söyledilerse yedim ama bu aralar bişiler işe yarmış ama ne bilmiyrm çünkü bende 1 damla zor çıkıyodu...çocuk doktoru laktamax diye bi bitkisel ilaç verdi onu kakılma tullanıyorm epeydir bi dene istersen
Canm yazdklarini okudukça acaba aynı bebeği mi büyütüyoruz dedim
Emmesi de uykusu da benim kızın aynısı senin oğlan
Elifim de çok az uyuyor
uyanık olduğunda da ya kucakta evi gezecek ya da emecek
Artık uyanıkken sürekli emdiği için sütüm zar zor yetiyor zavallı memelerimin süt yapacak kadar bol vakti olamıyor allah tan kocam var yoksa kesin kafayı yemistim
günaydın haziran anneleri hepinizi uykulu gözlerinizden öpüyoruuum
eğer sancısı yoksa normal bir emzirme geçirdiysek gündüz 2 civarı , gece 3,5-4 saat şimdilik bazen 3 de oluyor..
200gr gayet iyi canım (en azından benim oğlanın standartlarında) sıkma canını..geçmiş olsun bu arada dün fırsat bulamadım yazmaya, umarım hiç birşeycik çıkmaz şu üfürük kontrolünden
amedayı ben hastanede kullanmıştım, benim pompa da lansinoh kesinlikle daha iyi çekiyor lansinoh ama miktar karşılaştırması yapamayacağım çünkü hastaneden sonra,eve gelince sütüm çıkmıştı bnm
feci di mi
mikailesra, canım yazını gördüm Balmond yazmış moroyu..kundak ya da yarım kundak ya da en azından birşeylere sarıp yatırmak ya da ana kucağında yatırmak çözümlüyor onu çünkü vücudu boşlukta hissetmiyor böylece..Bir de o reflexin benzerini sese karşı da yapıyor olabilir öyle ise monoton bir ses çözüyor..ben harvey karptaki gibi şşşş diyorum misal düzensiz seslerdense ona odaklanıp uyuyabiliyor
canım sezeryan sonrası doktorlar genelde 2 aylık zaman tanıyın diyor kendinize dikişle belki tam toparlamamıştır
kızlar bir yazıda bazı göğüslerin sağmaya müsait olmadığını okumuştum bebeğiniz doyuyorsa sağımda süt çıkmıyor diye takılmayın yazıyordu belki sizinki de böyle bir durumdur
canım benim kızda öyle sanki boşluğa düşüyormuş gibi ellerini açıp açıp ağlıyor ben sordum doktora normalmiş anne karnından sonra dünyaya alışamıyorlarmış ondan oluyormuş ben ilk doğduğunda kollarını yarım kundak yapıyordum ama artık büyüdü ve hava da çok sıçak yapamıyorum sıçrayıp kendini uyandırıyor hep ...
ya ben tam 6 farklı marka emzik aldım benim kız hiçbirini tutmadı emzik yerine beni kullanıyor yaramaz ...
günaydın haziran anneleri hepinizi uykulu gözlerinizden öpüyoruuum
mikailesra, canım yazını gördüm Balmond yazmış moroyu..kundak ya da yarım kundak ya da en azından birşeylere sarıp yatırmak ya da ana kucağında yatırmak çözümlüyor onu çünkü vücudu boşlukta hissetmiyor böylece..Bir de o reflexin benzerini sese karşı da yapıyor olabilir öyle ise monoton bir ses çözüyor..ben harvey karptaki gibi şşşş diyorum misal düzensiz seslerdense ona odaklanıp uyuyabiliyor
kızlar silikon göğüs ucu aldım ama nasıl sabit tutacağım bunları çıkıyor sürekli nasıl kullanıyorsunuz birde uçları baya bir büyğük bebeğim ağzına alınca öğürür gibi oluyor
Yanim da 2 litre su dolu su sisesi fön makinasi bilmem kac tane emzik oturdum yine oglumu salliyorum saat 1 olmadan saati gelmeden uyumqyacak yine sanirim tam uykuya daliyor birden sicrayarak uyaniyor durduk yere ellerini havaya kaldirip.. eger hemen iki elini de tutup konusmazsam deli gibi agliyor korkudan.. Birtek bendemi var bu durum anlamiyorum
O korktukca icim gidiyor yazik
Mikailesra; anlattığın ürkme refleksi sağlıklı bütün bebeklerde olan bir refleks, adına moro refleksi diyorlar. Aşağıya bir link ekliyorum. Vakit bulabilirsen moro refleksi diye aratıp görsellere bak, bebeğinin pozunu aynen görüp rahatlayacaksın. :)
Ürkme (moro) refleksi
acı değilde bende yanma var yavaş yavaş geçiyor sanki.. netten baktım normalmişkızlar cinsel ilişkiye başlayan var mı ben sezaryen doğum yaptım 45 gün oldu ilişki sırasında acı çektim normal doğum yapmadım ki ne alaka anlamadım bi de ne kadar sürecek bu durum bilginiz var mı
alışır canım üzülme baksana bu bebişlerin bi günleri diğer günü tutmuyorkızlar emir dün akşamdan beri biberon tutmuyor, öğürüyor emmek istemiyor şaka gibi
niye böyle oldu yaa, dogdugundan beri hem gögsümü hem biberonu emiyordu..
ben kısa bir süre sonra işe dönücem o zaman nasıl beslicekler kuzumu, o zamana kadar tekrar tutar mı yaaa
Canm yazdklarini okudukça acaba aynı bebeği mi büyütüyoruz dedim
Emmesi de uykusu da benim kızın aynısı senin oğlan
Elifim de çok az uyuyor
uyanık olduğunda da ya kucakta evi gezecek ya da emecek
Artık uyanıkken sürekli emdiği için sütüm zar zor yetiyor zavallı memelerimin süt yapacak kadar bol vakti olamıyor allah tan kocam var yoksa kesin kafayı yemistim
buda benim kuzumm, büyüdük artık kocaman olduk ama hala kakamızı yapamıyoruz
buda benim kuzumm, büyüdük artık kocaman olduk ama hala kakamızı yapamıyoruz
kızlar emir dün akşamdan beri biberon tutmuyor, öğürüyor emmek istemiyor şaka gibi
niye böyle oldu yaa, dogdugundan beri hem gögsümü hem biberonu emiyordu..
ben kısa bir süre sonra işe dönücem o zaman nasıl beslicekler kuzumu, o zamana kadar tekrar tutar mı yaaa
ayyy maşallah oğluşuma çok tatlısın sennnnnbuda benim kuzumm, büyüdük artık kocaman olduk ama hala kakamızı yapamıyoruz
zeynoya biberon icin cevap yazayim dedim tam da oglumun alti acikti iki dk hava alsin diye tlf u elime aldim ki zortt zort iki defa hem gaz hem kaka ayni anda üzerime, örtüye, minderine her yere yapti kizin ne sucu varsa aman be zeynooo hay senin biberonuna dedigimi simdi farkettim o an soklaüzerimi cikardim yerleri sildim gideyim de elim de kurumadan yikayayim bari hepsini aslin da simdi zeynoya yikatmak vardi bunlari da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?