kızlar bugün doktorumuz bütün bildiğim şeyleri alt üst etti kızın kolik falan değil boğazına düğşkün bi obur dedii gazının nedeni yanlış emzirme tekniği dedi yanii ben 20 dakika tek göğüs emziriyodum doğrusu bu sanıyodum ama değilmişş bir bebeğin bir göğsü boşaltma süresi aşağı yukarı 10 dakikadır dedii ve sen 20 dakika tek göğsü emzirerek bebeğine boş hava emziriyosun buda gaz yapar dedii yapmamız gereken 10 dakika bir göğsü emzirip 10 dakika gaz çıkartıcakmısız sonra 10 dakika diğer göğüs emziirilecekmişşş ben tabi anlamsız bi bakış attım oda böle dene görüceksin bebeğindeki gazın azaldığını dedi :26::26:şimdiii bu doktorların hangisi doğru sölüyoooo
canım bebişe haksızlık etme, agular için daha çok zamanı var hem de bu işler biraz keyifliyken oluyor şimdi onun gazı vs. keyfi yerinde değil ki bırak dünyaya alışsın sindirim sistemi kendini toparlasın elbet agulayacak da gülecek de..tepkileri mutlaka vardır belki doğru uyaranı vermemişsinizdir...aşağıdaki gibi siyah beyaz resimlere baktır bak gör nasıl ilgisini çekecek
Eki Görüntüle 756892
canım göbek fıtıgı için ben karnına 1 tlyi peceteye sarıp tam göbek deliginin üzerine yerleştirip eczaneden aldıgım can acıtmayan bant ile yapıştırdım, her gün oğluşumu yıkarken bantı yeniliyorum ve göbek içine geri girmişşbir süre daha yani ıkınmaları bitince çıkarıcam. sende yap istersen.
saolasın canım bende deniyim yapıştırıp bakalım geçer inşş :)
haklısın valla sürekli ii mi diye düşünmekten günü yaşayamıyoruz .benim kızımda yarın 40 günlük olacak ama daha agulamalara başlamadı tepki de vermiyor konuşuluncasadece sabah ilk uyandığında konuşuyorum o zaman neşeleniyor gülüyor sabahları keyifli olurlar diyolar hep sende o zaman bir dene istersen.
anneliğin en zor yanı bu herşeyini inceleyip tedirgin olma kısmı bence. günde iki üç sefer ateşini ölçüyorum giydirip çıkarıyorum üstünü uğraşıp duruyorum. ama ne olursa olsun stres üzüntü sıkıntı etmemek lazım bence Allah vermesin hastalıkta olsa atlatır geçer kendini üzüp bu güzel günlerin tadına varamamak en kötüsü olur. çünkü çok çabuk büyüycekler ve bu günlerin tadını çıkaramadığımız için üzülcez sonra.
bende denedim sabahları ama aynı öylee bakıyor sadece denemeye devam ediyim elbet bir gün yapıcak inşş :))
merhaba arkadasslar!ben allah nasıp ederse agustos annesı olacagımm!!kuzumu kucaklamayı o kadar cok arzuluyorum kıı!yavas yavas haızrlıklarımız bıttı sayılır ama ben yıne de sızın gıbı tecrubelı annelerden tavsıye ıstıyorumm!hastaneye gotur dıyecegınız,evde bebek ıcın kullandıgınız olmazsa olmazlarınız,sunu al bunu alma dıyecegınız neler var!ınanaın cok makbule gecer onerılerınız,,,sonucta benım ılk dogumumm,ılk bebegım!!fazladan bısey almak ıstemıyorum!evdekı oturma odası-salon ılıskısıne donmesınn!!bır suru para verıp ,kullanmayıpda bı kenarda kalmasını ıstemıyorumm! sımdıden cok tesekkur ederım !
merhaba arkadasslar!ben allah nasıp ederse agustos annesı olacagımm!!kuzumu kucaklamayı o kadar cok arzuluyorum kıı!yavas yavas haızrlıklarımız bıttı sayılır ama ben yıne de sızın gıbı tecrubelı annelerden tavsıye ıstıyorumm!hastaneye gotur dıyecegınız,evde bebek ıcın kullandıgınız olmazsa olmazlarınız,sunu al bunu alma dıyecegınız neler var!ınanaın cok makbule gecer onerılerınız,,,sonucta benım ılk dogumumm,ılk bebegım!!fazladan bısey almak ıstemıyorum!evdekı oturma odası-salon ılıskısıne donmesınn!!bır suru para verıp ,kullanmayıpda bı kenarda kalmasını ıstemıyorumm! sımdıden cok tesekkur ederım !
oda yüksek ihtimal dedii zaten yani demekki düzelmeme ihtimalide varr inşallah düzelirr bakalım hayırlısı allahım daha ciddi şeylerden korusun peki senin yaşam kaliteni etkiliyomuu yani koştuğunda falann bayılma nefes darlığı gibii
kızlar bugün doktorumuz bütün bildiğim şeyleri alt üst etti kızın kolik falan değil boğazına düğşkün bi obur dedii gazının nedeni yanlış emzirme tekniği dedi yanii ben 20 dakika tek göğüs emziriyodum doğrusu bu sanıyodum ama değilmişş bir bebeğin bir göğsü boşaltma süresi aşağı yukarı 10 dakikadır dedii ve sen 20 dakika tek göğsü emzirerek bebeğine boş hava emziriyosun buda gaz yapar dedii yapmamız gereken 10 dakika bir göğsü emzirip 10 dakika gaz çıkartıcakmısız sonra 10 dakika diğer göğüs emziirilecekmişşş ben tabi anlamsız bi bakış attım oda böle dene görüceksin bebeğindeki gazın azaldığını dedi :26::26:şimdiii bu doktorların hangisi doğru sölüyoooo
yorgun uykusuz annişler merhaba... çekilen onca sıkıntıda yalnız olmadığını bilmek güzel:) benim sizlerden istediğim bir tavsiye var... istanbul avrupa yakasında önerebileceğiniz çocuk dr.u istiyorum... doğum yaptığım hastanedeki dr.dan çok memnun kalmadım çok ilgilenmedi gibiydi.. 4 gün sonra 1 ayımız dolacak aşılarımızı sağlık ocağında yaptırıcaz ama aylık kontrol için gideceğimiz ilgili güler yüzlü bir dr. arıyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum...
kendimi ata demirer gibi hissediyorumEki Görüntüle 757063
eşime 'anatomim bozuldu , evlendiğin kadın değilim artık evinde bi ata demirer besliyorsun' dedim
oooooh keyfe bak ya totonu yesinler lenben ilk basta korkmustum biraz nette girdim arastirdim yok sara hastaliginin bebeklikteki belirtileri de falan da zaten bu nette genelde en olumsuz secenekleri yazarlar dün cok üzülmüstüm bosyere endiselenmisim, arkadasin gönderdigi linki okuduktan sonra ve videolari gördükten sonra cok rahatladim bende..
kundak yapmak imkansiz bizim kuzuya malesef elleri disar da tamamen olmazsa agliyor hic sevmiyor kollarini falan sarmami en fazla kundak yaptigim da durdugu 5 dk.. yazdigin gibi kendini boslukta hissediyor sanirim cünkü ne zaman benim yatagin üzerine yatirsam koskoca yatak,kendi yatagina yatirsam, veya kucagim da sallasam yani etrafi dar alan olmadigin da defalarca tekrarliyor bu ürkmeyi.. ben gün icin de sürekli bunun icinde yatiriyorum nereye gitsem yanim da suan oldugu gibi Eki Görüntüle 756603
genel de bunun icin de bütün gün yatsa bile bir defa olmuyor,kendi yatagin da yatarken zaten etrafina kücük yastiklar koyuyordum ama artik daha yakin bir mesafe de birseyler koyarim
canim ben ilk günden beri kullaniyorum bas parmagim genisligin de benim ki büyük yani oglusum gayet guzel emiyor, zaten gögüs ucuna taktigin da gögsünün ucuna tam oturan büyüklükte olmayacak cünkü bebek emdikce meme ucun genisliyor tam silikona göre bu yüzden büyük olmasi kücük gelmesinden daha iyi, kücük geldigi zaman meme ucunun bir kismini cekiyor bebek sadece ozaman da yara oluyor.. memenden cikmasi da ilk agzina verirken gögsünde elinle tut sonra o emdikce etrafi yapisiyor tenine zaten
zeyno çok tatlı maşallah kuzu yabuda benim kuzumm, büyüdük artık kocaman olduk ama hala kakamızı yapamıyoruz
Canim ya bu kadar seye ragmen bu kadar az sut gelmesi sasilacak is. Sagamiyor musun acaba? Ben emzirme kampi yaptim sutum cidden artti. Simdi ogluma yetiyor cok sukur. Mama vermeyi biraktikLitrelerce su,humana,kimyonlu rezene,incir hosafi,milplus,promalt,solgar malt b12 BİSİYLİ vitamini,sutlac,petibor biskuvi,hurma tuketiyorum bazen dereotu yiyorum ama duzenli degil sagdigimda bir gogsumden 10 cc en iyi ihtimal 20 cc sut cikiyor makineden hic akmadiginda elimle siksam yine cikiyor makinam ameda ,ameda kullanan var mi yanlis mi sagiyorum ben niye arttiramiyorum anlamadim.Artik durumu kabullendim uzuntude yapmiyorum cikarsa mutlu olurum cikmazsada hayirlisi diyorum.
Bana da doktorum bekle dedi. Agustos basinda muayenem var. O zaman kadar bekleyecegim. Ben beklerim de benim koca kasap dukkanindaki kediler gibi dolaniyor kirkim cikacak diyekızlar cinsel ilişkiye başlayan var mı ben sezaryen doğum yaptım 45 gün oldu ilişki sırasında acı çektim normal doğum yapmadım ki ne alaka anlamadım bi de ne kadar sürecek bu durum bilginiz var mı
Bebegine gecmis olsun. Yukarida yazdiklarinin aynisini doktor bana da soyledi. Bir sure dakika tutarak emzirdim oglumu. Cok twpki aldim. EL kadar bebgin saati falan olmaz dediler. Gercekten bazen 1,5 sat sonra acikiyor bebegim. Sutumde sikinti olunca her istediginde ver yontemini uyguladim. Artik saate bakmiyorum. Gazi oluyor ama acliktan aglamasindan daha iyidirkızlar bugün doktorumuz bütün bildiğim şeyleri alt üst etti kızın kolik falan değil boğazına düğşkün bi obur dedii gazının nedeni yanlış emzirme tekniği dedi yanii ben 20 dakika tek göğüs emziriyodum doğrusu bu sanıyodum ama değilmişş bir bebeğin bir göğsü boşaltma süresi aşağı yukarı 10 dakikadır dedii ve sen 20 dakika tek göğsü emzirerek bebeğine boş hava emziriyosun buda gaz yapar dedii yapmamız gereken 10 dakika bir göğsü emzirip 10 dakika gaz çıkartıcakmısız sonra 10 dakika diğer göğüs emziirilecekmişşş ben tabi anlamsız bi bakış attım oda böle dene görüceksin bebeğindeki gazın azaldığını dedi :26::26:şimdiii bu doktorların hangisi doğru sölüyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?