2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

gözünüz aydın tatlım çok sewindim inan bütün gün aklım sendeydi
allah bidaha yaşatmasın..
bununla son olur geçer gider inşallah , rabbim sağlıklı sıhhatli o güzeller güzeli prensesinizi size sizide ona bağışlasın

bu arada 30 milyon para verip emzik aldım yenii benm sıpa kızım bunlarıda tutmadııı napıyım şimdi ben bu kızııı yaaa sinir oldummm...
aldığın yerde teker memişleri deneseydin kızçen hangisini sewerse onu alsaydın
cimcimeye bak sen ,git bide kalitesiz bişi al bakalım belki onu sewer

bende geçenlerde bişi izledim prof diyoki 15-dk birini sonra birini emzriemeyin
eğer annenin sütü yeterli ise o emme bitene kadar emzirin diyordu çünkülüüüm;
memeden gelen ilk süt yağsız ve açık renkte olurmuş bebişin susuzluğunu giderirmiş
daha sonrası koyu sarı ve beyaz olurmuş yağlı süt gelirmiş buda kilo almasında en büyük etkendir dedi
şimdi seninde dediğin gibi hangisine inanacaz herkesin doğrusu başka:44::44:

canım çok geçmiş olsun ciddi bişey değilmiş çok sevindim

bende aynı durumdayım emziğe birsürü para verdim hiçbirini tutmadı evde emzik kolleksiyonu var gıcık oluyorum baktıkça

2. el ürünler diye site var ya satışa çıkarın bir kere yaladı beğenmedi diye not düş
çoooookk işimiz var bu sıpalarla

kendimi ata demirer gibi hissediyorumEki Görüntüle 757063
eşime 'anatomim bozuldu , evlendiğin kadın değilim artık evinde bi ata demirer besliyorsun' dedim

yooook artıık kaç kilosuun cücüüüüm

40nız hayırlı olsun canım maşallah ne çabuk büyüüdünüz yaaww
biz 40 tane taş topladık k.valide hepsine 1 ihlas okudu üfledi banyo suyunun içine attı toplamda 40 ihlas
sonrası hurafe ama yazıymm yinee geçenlerde paylaşmıştım yine;;
el aynası; geleceği parlak olsun diye
kalem : okusun adam olsun diye
altın ve bozuk para: zengin olsun diye cuuup bunlarda suyun içine
böyle işteee
sonra 40 kapı gezecen bilmem ne derler ama nerde bulacan 40 kişide gezecen
hatta geçenlerde bi komşuya gittik yaşlı bi teyze ;
- aa dur dedi ben oğlunun kırk yumurtasını vereyim dedi
bi tane yumurta verdi
sonra geri döndü
-biraz da ekmek verilir dedi ,sonra döndü kızına patatesle soğanda koy dedi
ewe gidince bunları ye booool sütün olur dedi
-bende dedim karlıymış bu iş ya hadi anne gezelim akşama yemekliğimişz çıktı varsa iki domates.patlıcan falanda atıver poşete dedim..
baya gülüştük

hanım benm oglumun elleri devamlı yüzünde gözünde
o yüzden çıkaramıyorum eldivenlerini
uykusunda çıkmış eldivenin yüzünü çizip kanatmış yavrum
nasıl kurtulcam bu eldivenden:26:

buda benim kuzumm, büyüdük artık kocaman olduk ama hala kakamızı yapamıyoruz

oyyy masallahhh cok tatli olmus bunlarr masallahh masallahhh esra oglusun gercekten keyfine cok duskun belli birde o ürkme her bebekte olabiliyor canim endiselenme bebekler duyduklari seslere tepki gösterebilyiorlar hemen bu bir hastalik degil birde uykusunda korkutuklarini söyler annem bebekleri :)) annen gitti annen yok diye kandirirlarmis o da korkar aglarmis

zeynooo emir ne kadar degismiss masallahh gözleride renkli olcak bunun cok belli masallah masallahh rabbim korusun hepimizin bebegini .:))

cnm bu gunlrde oglusun beni cok gulduruyor

benim oglumda bebekken öyle cok sessizdi tepkisiz kaliyordu ancak 4-5 aylikken fln gulumsemeye baslamisti suratsiz bir bebekti ve cok sakin sesizdi büyüncede ayni sekilde devam etti suan bile hala sessiz sakin bir cocuk biraz icine kapanik oldu ama korkulacak bir sorunu da yok cok sükür endiselenme sende seninkide sakin bir cocuk olcak belki :)) birde sabahlari cidden cok keyfili oluyorlar benim kizim hic bir neden yokken sabah beni görunce hemen gulmeye basliyor mutlu oluyor sanirim sabahlari :))

gecmis olsun canim doktor önemli birsey görmediyse korkacak birsey yok demekki cok sükür insallah o acilikta cok cabuk bir sekilde kapanir hemen :))

canim doktorun bende dogru demis siz burda yazdikca ben hayret ediyordum bende yada kizimda bir sorun odlugunu dusunmeye bile baslamistim ben bakiyorum kizim en fazla 15 dk icinde doyuyor 10 dk emme yeterli oluyor onun icin gögsümde bosalmis oluyor zaten o emmesiyle egerki bosalmadigini hissediyorsam bir saat sonra fln tekrar istediginde ayni gögsumu yine verioyrum belli oluyor zaten bosaldigi :)) daha öncede dedigin gibi bizim cok gaz sorunumuz olmuyor cok sükür emer emmez kisa bir süre sonra gazini agzindan cikartiyor :))
BIRDE KIZIN BENIM KIZIM KADAR OBUR DEGILDIR KESIN BIZIMKI BENI SÖMÜRDÜGÜ YETMEZMIS GIBI NE ZAMAN BIRSEYLER YESEK YADA BEN KAHVALTI YAPSAM HEMEN GÖZUNU DIKIYOR MASAYA BIRDE BÖYLE YAPIYORR VALLA YALANMAYA BASLIYOR SAPUS SUPUR BEN BU KIZI NASIL DOYURACAKSAM ILERDE

hanım benm oglumun elleri devamlı yüzünde gözünde
o yüzden çıkaramıyorum eldivenlerini
uykusunda çıkmış eldivenin yüzünü çizip kanatmış yavrum
nasıl kurtulcam bu eldivenden:26:

canim tek caren tirkanlarini düzenli kesmen yada törpülemen gerekiyor yoksa sürekli kendisini tirmalamaya dvam edecek :)) bu sicaklardada cok yazik eldiven giydirmen onun icin iskence hemde bebeklerin en guzel oyuncagi elleri ondna mahrum ediyorsun annei onu ( elelriyle hayati taniyacak o bir an evvel cikart o eldivenleri :))

Son düzenleme:

canm bende cok ıstıyorum kurtulmayı
ama eldivenle bile gözlerine işkence yapıyo resmen
emerken fln 2 eliyle kapıyo yüzünü hemde nasıl sıkıca bastırıyo gözlerine elini cekmeye çalıştıgımda basıyo yaygarayı
bilmiyorumki nasıl kurtulcam

bu ne kadar obur oldugumuzun ıspatıı daha cok ılgınc olanları vardı ama boyutu buyuk geldı ekleyemedım :)))
bunlarda ne kadar keyfımıze düskün oldugumuz ıspatı Coktandır resım eklemedım toptan halletım galıba sımdıde:26::26:

Benimkide öyle canim elleri hic durmaz emzirmek bazen cok zor oluyor ellerini ceken kadar canim cikiyor dedigin gibi birde yuzunu avucluyor gözlerini saclarni flln hic durmuyor ama cani aciyinca zaten o kendiisi birakiyor merak etme :)) bence birak eldieni takmayi :)) alissin elelirni kullanmaya

maşallah prensese çok tatlıııııııııı allah nazarlardan esirgesin seniiiii

Ya canim sorma düskündür keyfine hep omuzda gezicek uyanik oldugun da öyle ayni odalari görmekte istemiyor degisik seyler görmek istiyor hep dün kendimizi sokaga attik oglum omzum da, saskin saskin baka baka omzum da bir tur attim geldim
Ürkme heekeste oluyormus canim evet bende normaldir diye dusunuyordum hep ama nette bikac olunsuz sey okuyunca korkmustum, e kimse de yok yanimda sorsam anneme ne sorsan 5 cocuk büyütmüs kac yil gecti aradan unuttum ben diye en fazla tahmin ediyor kac yil gecti dedigi de kücük kardesim 5 yasinda

Kizini büyütmüssün masallah masallah canim ya ne cabuk büyüyor bunlar.. Babyschalenin icinde de nasil yatmis öyle :) cok sîrîn kizin uzun ve saglikli bir ömrü olsun insallah.. Dikkat et tr de nazar degdirmeden götürdügün gibi getir kizi :) he birde kücük cocuklar genelde hava degisikliginden cok etkilenir Almanya ile Türkiyenin havasini sen biliyorsun yikadigin su bile cok cok farkli olucak mümkün oldukca cildini nemlendir eli yüzü kuruyup pul pul olmasin sonra fistigin,..

olurmuki acaba gerçektende bir kere yalayıp atıyor yaramaz bir fırlatışı var ağzından gülmekten ölüyorum
geçen gün arkadaşlarla kahvaltıya gittik lina başladı mızmızlanmaya arkadaşta dedi ki emzik yok mu versene oyalansın olmaz mı dedim hemen çıkarttım birtane yanıma almıştım her fırsatta şansımı deniyorum ya tutarsa diyeben emziği veriyorum emzik uçarak geri geliyor şaşırdılar başladılar gülmeye yaaa dedim durum bu çocukların hoşuna gitti bidaha yapsana diyorlar

Günaydin herkese stressiz güzel bir gün gecirelim insallah
Dün oglum ne olduysa ikindi saat 5 gibi uyandi tam saat 10 da tamamen uyudu, sürekli huysuzdu gazi var desem kendisi asagidan sürekli cikariyor, kakasininda yapti karni da tok ara ara 5-10 dk uyudu bir türlü tam uykuya dalamadigi icin tekrar uyanip durdu.. Sürekli omuzda farkli yerleri gezicek bir ara kucagim da basim döndü uykusuzluktan düsücektim neredeyse..sürekli düzen degistiriyoruz tam cok uslu derken kirkimiz yaklastikta huysuzlasir oldu hayirlisi

zııbn konusunu ıyıkı bahsetmısın arkadasım!cınku bana da en cok gereklı olacak o demıslerdı,aklıma pek yatmadıgından almamsıtım!hast,cıkısında 2 tane var onlarda yeter!!bıberonu dr browns aldım!!bı tane ..bakalım bızım sıpa begeneckmıı!!havlum ıkı tane!dedıgın mantıklı once suyunu alırım,sonra kurularımm :))cokk teskekkur ederımm!bu uykulu halınızle bana yazmısınız

ılk 3 ay kendı odamda yatırıım dıye dusunuyorum ama buyuk de konusmayayyım!!!coraplarımız doluu :))uyku setınden gına gelmıstıı,kendımed e almamıstım ceyıızmde zaatenn!kızımın bol bol nevresım takımı bı tane pamuklu yorganı varr!herhalde yeeterlı olurr!!tes ederımmm arkadsımm :))

az cok aynı onerıler!!ZIIBIN,temızlık,dınlenmek dınlenmek dınlenmekk..... :))ınsşşşşş!!cok tesekkur ederımmm...

talia canım bebişin çok tatlı maşallahh
esra senin oğluşun saçlarına da bayılıyorum
bebişlerimizin her geçen huyu degişiyor canım, bizimki de aynı sürekli gezdirip odaları tanıtacaksın kendisine

kızlar günaydın,
herkes avent pompasından memnun degil, bir tek ben çok memnunum galiba
tek gögsümden 8 dakika da 125 cc süt çıkarıyor, emiş gücüde oldukça iyi bence... ben kullanırken ucunu ve kahverengi kısmını iyice oturtuyorum sagım yapan yere, hafif öne egiliyorum ve bebek emerken gögsümü nasıl tutuyorsam o şekilde sıkıyorum..

emzik konusunda emir 'de 1-2 çekiyor pırttt artıyor hemen, olmuyor yani tutmuyor..
biberonuda dünden beri tutturamadım, nolacak bilmiyorum
bugun doktora gidiyoruz bakalım boyu kilosu ne alemde aşısı da var inş çok ağlamaz

Kızlar Devit damladan ne kadar veriyorsunuz? Eczacı üzerine yazmamış, günde 1 defa 8-9 damla diye aklımda kalmış. Doğru mu acaba?

kızım uzun zamandır kabızdı.dünden beride ishal oldu.1 ayımızı doldurduk.gece sancısından hiç durmadı.sabahı zor ettik.anca uyudu.ama kıvrım kıvrım yavrum.şimdi doktorun gelmesini bekliyorum arıcagım.internetten araştırdıgıma göre anne süütü alan bebeklerde ishal olma olasılıgı çok düşükmüş.benimle aynı durumda olan varmı ? neyden olmuş olabilir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…