kızlar bir yazıda bazı göğüslerin sağmaya müsait olmadığını okumuştum bebeğiniz doyuyorsa sağımda süt çıkmıyor diye takılmayın yazıyordu belki sizinki de böyle bir durumdur
olurmuki acaba gerçektende bir kere yalayıp atıyor yaramaz bir fırlatışı var ağzından gülmekten ölüyorum
geçen gün arkadaşlarla kahvaltıya gittik lina başladı mızmızlanmaya arkadaşta dedi ki emzik yok mu versene oyalansın olmaz mı dedim hemen çıkarttım birtane yanıma almıştım her fırsatta şansımı deniyorum ya tutarsa diyeben emziği veriyorum emzik uçarak geri geliyor şaşırdılar başladılar gülmeye yaaa dedim durum bu çocukların hoşuna gitti bidaha yapsana diyorlar
ooyy yavrum benim ya maşallah kaç kilo oldu annesi ya fotolardanmı böle kocaman görünüyo maşallah..Eki Görüntüle 757263 Eki Görüntüle 757267 Eki Görüntüle 757269 bu ne kadar obur oldugumuzun ıspatıı daha cok ılgınc olanları vardı ama boyutu buyuk geldı ekleyemedım :)))
Eki Görüntüle 757282 Eki Görüntüle 757285 Eki Görüntüle 757286 Eki Görüntüle 757283 bunlarda ne kadar keyfımıze düskün oldugumuz ıspatıCoktandır resım eklemedım toptan halletım galıba sımdıde :26::26:
hayır tatlım 3 damla ben kaşıkla verdiğim için 4 damla koyuyorum çünkü kaşıkta kalıyor yarısıKızlar Devit damladan ne kadar veriyorsunuz? Eczacı üzerine yazmamış, günde 1 defa 8-9 damla diye aklımda kalmış. Doğru mu acaba?
kızım uzun zamandır kabızdı.dünden beride ishal oldu.1 ayımızı doldurduk.gece sancısından hiç durmadı.sabahı zor ettik.anca uyudu.ama kıvrım kıvrım yavrum.şimdi doktorun gelmesini bekliyorum arıcagım.internetten araştırdıgıma göre anne süütü alan bebeklerde ishal olma olasılıgı çok düşükmüş.benimle aynı durumda olan varmı ? neyden olmuş olabilir ?
Bebek doymuyor 2 dk emip birakiyor uyku halinde biraz uzun suruyor ondada uyuklarken yine toplasan 2 dk eder,sonrada cigligi basiyor.Dicemki bibereno alisti o yuzden yapiyor ama ablam emzirince emiyor bendende ilk cektiginde biraz gelince emiyor azalinca birakiyor sutum olsa cocuk emicek.Artik pes etmeye basladim bir sut annesi arayisindayim, bazisi lavaboya dokuyorum falan diyor yok mu oyle biri kizlar umraniyede oturuyorum cevrenizde bizim aylarda sagdigi sutlerden verecek var midir?Makinayi,posrtleri temin ederim hatta her poset icin belli bir miktar belirleriz.Lutfen cekinmeyin sizede banada fayda
Selam arkadaslar gunumuz hayrolsun ıns
Bugun oglusum tam 20 gunluk bı pasa oldu gun gectıkce yenı yenı huylar edınıyor yaptıklarıyla da zevkten dort kose oluyor afacan :) yapmayıp yapmayıp tam altını actıgımda gaz cıs kaka showları ve akabınde etrafı batırmalar cıkardıgı gaz sesıne kendı de sasırıp korkuyla etrafı gozlemeler ve daha neler neler .. Bırsey harıcınde yaptıgı dıger seylerden mutlu oluyorum ama benım oglus ac veya tok olsun farketmıyor ılk fırsatta ellerını agzına goturup sankı meme emıyor gıbı ıstahla emmeye baslıyor :26: cok canımı sıkıyor bu durum ıkı gundur ve emzık vermemıstım su gune kadar vermeyı de dusunmedım ama sızce bu durumdan dolayı vermelı mıyım ne yapsam bır akıl verın
benim oglumda bebekken öyle cok sessizdi tepkisiz kaliyordu ancak 4-5 aylikken fln gulumsemeye baslamisti suratsiz bir bebekti ve cok sakin sesizdi büyüncede ayni sekilde devam etti suan bile hala sessiz sakin bir cocuk biraz icine kapanik oldu ama korkulacak bir sorunu da yok cok sükür endiselenme sende seninkide sakin bir cocuk olcak belki :)) birde sabahlari cidden cok keyfili oluyorlar benim kizim hic bir neden yokken sabah beni görunce hemen gulmeye basliyor mutlu oluyor sanirim sabahlari :))
evet haklı olabilirsin canım bizim oğlandasessiz sakin çok ağlamaz canı yanmadıkça bizimkide suratsız hatta biz ona memnuniyetsiz memnuniyetsiz bakıyor diyoruz :) saolasın canım bekliyoz bakalım :)
Haha:) ablanlarin yöntemi de fena dilmis :) ben diyorum ne warsa yine eski yöntem lerde war diyebu arada cepten yazıyorum yanlış yazı larim icin kusura bakmayın :)
Günaydin herkese stressiz güzel bir gün gecirelim insallah
Dün oglum ne olduysa ikindi saat 5 gibi uyandi tam saat 10 da tamamen uyudu, sürekli huysuzdu gazi var desem kendisi asagidan sürekli cikariyor, kakasininda yapti karni da tok ara ara 5-10 dk uyudu bir türlü tam uykuya dalamadigi icin tekrar uyanip durdu.. Sürekli omuzda farkli yerleri gezicek bir ara kucagim da basim döndü uykusuzluktan düsücektim neredeyse..sürekli düzen degistiriyoruz tam cok uslu derken kirkimiz yaklastikta huysuzlasir oldu hayirlisi
Selam arkadaslar gunumuz hayrolsun ıns
Bugun oglusum tam 20 gunluk bı pasa oldu gun gectıkce yenı yenı huylar edınıyor yaptıklarıyla da zevkten dort kose oluyor afacan :) yapmayıp yapmayıp tam altını actıgımda gaz cıs kaka showları ve akabınde etrafı batırmalar cıkardıgı gaz sesıne kendı de sasırıp korkuyla etrafı gozlemeler ve daha neler neler .. Bırsey harıcınde yaptıgı dıger seylerden mutlu oluyorum ama benım oglus ac veya tok olsun farketmıyor ılk fırsatta ellerını agzına goturup sankı meme emıyor gıbı ıstahla emmeye baslıyor :26: cok canımı sıkıyor bu durum ıkı gundur ve emzık vermemıstım su gune kadar vermeyı de dusunmedım ama sızce bu durumdan dolayı vermelı mıyım ne yapsam bır akıl verın
ben en çok emzirme atletinden memnun kaldım iyiki almışım. eğer sen de benim gibi yaz kış atlet giyen biriysen al derim. emzirme sütyeni almasam olurmuş. hem atleti hem sütyeni açmakla uğraşmak zorunda kalıyorsun.merhaba arkadasslar!ben allah nasıp ederse agustos annesı olacagımm!!kuzumu kucaklamayı o kadar cok arzuluyorum kıı!yavas yavas haızrlıklarımız bıttı sayılır ama ben yıne de sızın gıbı tecrubelı annelerden tavsıye ıstıyorumm!hastaneye gotur dıyecegınız,evde bebek ıcın kullandıgınız olmazsa olmazlarınız,sunu al bunu alma dıyecegınız neler var!ınanaın cok makbule gecer onerılerınız,,,sonucta benım ılk dogumumm,ılk bebegım!!fazladan bısey almak ıstemıyorum!evdekı oturma odası-salon ılıskısıne donmesınn!!bır suru para verıp ,kullanmayıpda bı kenarda kalmasını ıstemıyorumm! sımdıden cok tesekkur ederım !
oy nazar değmesinEki Görüntüle 757263 Eki Görüntüle 757267 Eki Görüntüle 757269 bu ne kadar obur oldugumuzun ıspatıı daha cok ılgınc olanları vardı ama boyutu buyuk geldı ekleyemedım :)))
Eki Görüntüle 757282 Eki Görüntüle 757285 Eki Görüntüle 757286 Eki Görüntüle 757283 bunlarda ne kadar keyfımıze düskün oldugumuz ıspatıCoktandır resım eklemedım toptan halletım galıba sımdıde :26::26:
3 damla yazıyor ben 4 damla veriyorumKızlar Devit damladan ne kadar veriyorsunuz? Eczacı üzerine yazmamış, günde 1 defa 8-9 damla diye aklımda kalmış. Doğru mu acaba?
Canım benim oğlanda dün akşam 5 ten beri uykusuz ve şimdi uyudu. Tüm gece sallayıp durdum sallayıp durdum. Sallamayı kesince uyanıyor. Garibim oda helak oldu. gözler kıpkırmızı olmuş uyumak istiyor uyuyamıyor basıyor çığlığı. baktım uyumuyor sıcak suyla yıkadım mest oldu. Ölüyorum uykusuzluktan ve açlıktanDayanamadım bi kahve içtim Bi düzelmedi çocuğum. Sağlıklı olsunlarda geçecek bu günlerrrrr
Acaba yedigim ictigim birseymi dokunuyor diyorum ben cunku son 3-5 gundur hep böyle ya aksam yada gündüz illaki uyumadigi huysuz oldugu birkac saat var.. Son birkac gündür 3ü1 arada kahve iciyorum kahvalti da bugün biraktim birkac gün icmeyecegim bakalim birsey degisecekmi..
Insan okadar cok yoruluyor ki gunun sadece bir kismin da uyanik ama ayakta durmaya gucum kalmiyor kolik bebegi olanlara sabir versin rabbim..
Insallah gecer cnm bu günler hep böyle kalmaz
arkadaşın dediği gibi kafein gaz yapar diye biliyorum ben deAcaba yedigim ictigim birseymi dokunuyor diyorum ben cunku son 3-5 gundur hep böyle ya aksam yada gündüz illaki uyumadigi huysuz oldugu birkac saat var.. Son birkac gündür 3ü1 arada kahve iciyorum kahvalti da bugün biraktim birkac gün icmeyecegim bakalim birsey degisecekmi..
Insan okadar cok yoruluyor ki gunun sadece bir kismin da uyanik ama ayakta durmaya gucum kalmiyor kolik bebegi olanlara sabir versin rabbim..
Insallah gecer cnm bu günler hep böyle kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?