2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar bir yazıda bazı göğüslerin sağmaya müsait olmadığını okumuştum bebeğiniz doyuyorsa sağımda süt çıkmıyor diye takılmayın yazıyordu belki sizinki de böyle bir durumdur

Bebek doymuyor 2 dk emip birakiyor uyku halinde biraz uzun suruyor ondada uyuklarken yine toplasan 2 dk eder,sonrada cigligi basiyor.Dicemki bibereno alisti o yuzden yapiyor ama ablam emzirince emiyor bendende ilk cektiginde biraz gelince emiyor azalinca birakiyor sutum olsa cocuk emicek.Artik pes etmeye basladim bir sut annesi arayisindayim, bazisi lavaboya dokuyorum falan diyor yok mu oyle biri kizlar umraniyede oturuyorum cevrenizde bizim aylarda sagdigi sutlerden verecek var midir?Makinayi,posrtleri temin ederim hatta her poset icin belli bir miktar belirleriz.Lutfen cekinmeyin sizede banada fayda

ayy cimcimeye bak sen yaa kendini hazırla pek seçici bi kızçen olacak
sende artık birini anahtarlık yap,diğerini babsını arabasının aynasına süs olarak tak
birini hatıra olarak kaldır büyüyünce kendisine verirsin

ooyy yavrum benim ya maşallah kaç kilo oldu annesi ya fotolardanmı böle kocaman görünüyo maşallah..
bide ilk fotodaki meyve filesimi yoksaaa:26:

Kızlar Devit damladan ne kadar veriyorsunuz? Eczacı üzerine yazmamış, günde 1 defa 8-9 damla diye aklımda kalmış. Doğru mu acaba?
hayır tatlım 3 damla ben kaşıkla verdiğim için 4 damla koyuyorum çünkü kaşıkta kalıyor yarısı

canım bizimki zaten hep ishal şeklinde kakası bildiğim kadarıylada bebişlerin uzun süre böyle olur:26:

günaydın... kızımın çıtçıtlı body si yoktu doğru dürüst.internetten araştırınca demstock diye bi mağaza buldum.mothercare i %50-70 indirimle satıyorlarmış.dün kontrollerimiz vardı 1 aylık oldu tatlı kızım
yolumuzun üstüydü uğradık.sezon bodyleri 75tl den 30tl ye düşmüş içinde 5 tane var.2tane aldık hemen.çorap vs. de alacaktık ama pek mal kalmamış body ağırlıklıydı.önümüzdeki hafta yeni mallar gelecek dendi.onun dışında erkek ve bayan giyimde satıyorlar ama bakamadık kızım huysuzlandı.yerleri kozyatağında by otelin bi sokak altında.optimumdada yerleri varmış...

tatlım ii düşünüyosunda şahsen ben olsam güvenemm
alkol ,sigara kullanan olur ,yeme alışkanlığı güzel olmayan biri olur
onuda geçtim, sütleri steril bi şekilde doldurup koymayabilir
bence pes etme dewam et emzirmeye veee mutlu olmaya
sütüm gelmiyor kızım doymuyo aha şimdi memeyi bırakacak diye düşünme
başka şeylere odaklan doydu diye pozitif bak görüceksin işe yarayacak...

Selam arkadaslar gunumuz hayrolsun ıns
Bugun oglusum tam 20 gunluk bı pasa oldu gun gectıkce yenı yenı huylar edınıyor yaptıklarıyla da zevkten dort kose oluyor afacan :) yapmayıp yapmayıp tam altını actıgımda gaz cıs kaka showları ve akabınde etrafı batırmalar cıkardıgı gaz sesıne kendı de sasırıp korkuyla etrafı gozlemeler ve daha neler neler .. Bırsey harıcınde yaptıgı dıger seylerden mutlu oluyorum ama benım oglus ac veya tok olsun farketmıyor ılk fırsatta ellerını agzına goturup sankı meme emıyor gıbı ıstahla emmeye baslıyor :26: cok canımı sıkıyor bu durum ıkı gundur ve emzık vermemıstım su gune kadar vermeyı de dusunmedım ama sızce bu durumdan dolayı vermelı mıyım ne yapsam bır akıl verın

aleykümselam canım
maşşallah yarı 40ı dewirdiniz darısı 40nıza olsun inşallah..
elleri emme konusunda bizimkide aynı yapıyor özellikle gece uyanmaya çalışıyor uyanamaıyor elleri dudaklara değince
şapur şuppur emiyor arkama bi bakıyorum ulaaan bu kimi emiyor diyoo
reflex bence canını sıkma memeyi vermeyi düşünmüyosun ama bi ver bakalım bebişin kabul edecekmi acaba en azından için rahat eder..

ya kızlar bu meme yaraları geçmiyor çünkü benim oğlum memeyi ağzına alıyor ama üst dudak içe dönük emiyor niye öyle yapıyor anlamadım elimle düzeltmeye çalışıyorum ama bana doğru olan tarafı düzeltiyorum diğer taraf kalıyor ne yapacağımı şaşırdım geçen yaralarım tekrar oluşuyor.. aslında kahverengi kısmı tam alıyor gibi ama o dudaklar niye kapalı anlamadım ben napıcam yaa bi akıl verin nolurr...

Canım benim oğlanda dün akşam 5 ten beri uykusuz ve şimdi uyudu. Tüm gece sallayıp durdum sallayıp durdum. Sallamayı kesince uyanıyor. Garibim oda helak oldu. gözler kıpkırmızı olmuş uyumak istiyor uyuyamıyor basıyor çığlığı. baktım uyumuyor sıcak suyla yıkadım mest oldu. Ölüyorum uykusuzluktan ve açlıktan Dayanamadım bi kahve içtim Bi düzelmedi çocuğum. Sağlıklı olsunlarda geçecek bu günlerrrrr

İlk başta elini emiyor diye aç olduğunu düşünüp dayıyordum memeyi ee tecrübesizlik.meğerse refleksmiş ne bileyim.bari elini emmesin emzik emsin dedim dayadım emziği, bu seferde ağızı olduğu gibi pamukçuk oldu.:44:
dün kontrolümüz vardı.dr damla verdi 1 haftaya geçermiş.emzik hiç tavsiye etmiyorum enfeksiyonu bundan kapmış olabilir dedi.açıkçası çokta dikkat edemiyorum sterilmi değil mi diye kestim artık vermiyorum emzik.çok zorda kalmazsam vermicem.elini yesin o daha temiz

slm canlarım nasılsınız bebişler nasıl?Ortalıkta salgın var haberiniz olsun dün akşam ateşlendim 40 dereceye çıktı ateşim parmağımı oynatıcak takaatim yoktu eşim emzirttirtti bebeği hep o tuttu memeye onu bile alamıodum kucağıma.Neyse bgn düştü ateşm allaha şükür yavrum bana muhtaç dün öğlen kalça usgmiz çekildi sorun yok oğlum 5200 olmuş maşallah sütüm yağlı yarıyor sıpaya gece uykularımız düzene girdi 1.30 da uyuyo 6 ya kadar bu arada sizinkilerde garip sesler çıkarıo mu :) dudağını fln bükmeye başladı bu arada artık net gülüyoruz tepki veriyoruz karşıdakine :)2 gündür kaka problemimiz vardı zor yapıodu hakiki zeytinyağı vermemi söyledi doktor 1 çay kaşığı kdr bu sabah denedik bakalım etki edicek mi domates gibi oluyo yapamayınca bzde durumlar böyle bu arada bebiş resmleri eklenmiş gördüklerim turnur,mikailesra,nurgu maşallah bebişlerinize öpün çok çok mıncıklayın şöyle bi :)

bu arada aç olduğunu anlamak için bnm kinin tepkisi şöyle elleri ayakları durmuo aç olunca memeyi bi kapışı var canımı alıyo resmen çok obur bi sıpa sofraya bi bakışı var biz yemek yerken ek gıdalara bi geçsekte rahatlasak :)

bişey sorucam bu arada kızlar bnm oğlan çokçiş yapıyo bezinden geçiyo bazen prima kullanıyoruz ama yaramıyo sanrım bazen ggece alıyorum emzirmek için beli çocuğun ıslak hep üşütücek diye korkuyorum bu sabah bezini değiştirdim 1 kilo çiş yapmış resmen allahtan geçmemişti

kızlar nasılsınız , geçmişi bitiremedim 20 sayfa gerideyim . biz iyiyiz kızımla çok şükür ama annem geçen hafta pazar günü gittiğinden beri kızımla yanlız kaldım ve çok zorlandım hiç birşeye vakit bulamadım ara ara buraya girip okudum ama yazmaya fırsat bulamadım kızım uyuduğunda uyumaya veya evi toparlayıp yemek yapmaya çalıştığımdan buraya vakit bulamadım. ara ara depresyonlara girer gibi oldum, çünkü son bir haftadır kızım her akşam iftar saatlerinden gece yarılarına kadar ağlıyo , sanırım gaz sıkıntısı var aslında çıkarıyo gazını ama tam hepsini çıkaramıyo sanırım, çıldıracak gibi olduğumuz oldu eşimle, eşim akşamdan akşama ve çok yorgun geliyo hatta 3günde bir de gececi ve bana çok yardımı olmuyo neyse ki yarın sabah Sinoba beni ailemin yanına bırakıcak , çünkü anladı nekadar çok zorlandığımı, bil hassa dün gece çok ağladı yavrucağım saatlerce ağladı susturmak için gece gece arabaylaa sokaklara döküldük, arabaya binince susuyo da zilli kızım gezme mi istiyo ne.... Şuan hıp hızlı aklımdan geçenleri yazıyorum biraz daldan dala atlıyorum kusura bakmayın çünkü kızım uyanıyo şuan mızmızlanıyo beşiğinde . Buarada dün 1 aylık olduk ve ilk aşımızı da olduk . Doğa 3330 gr 50 cö doğmuştu ve şuan 4500 kilo ve 54 cm , sağlık ocağındaki hemşire ablamız gelişimi iyi , sütün yeterli dedi çok mutlu oldum ama bir de şu akşam ağlamalarımız da olmasa çok zor çook he bide kızımın yüzü gözü hep isilik ve boynunun altları kat kat olmuş pişikten kıpkırmızı et gibi olmuş silemiyorum boynunu açmıyo bir türlü neyse kızlar bizden haberler böyle

Buarada Talıaa, zeynoo ve geridönüşümkutusu öyle çok sevindimki geri dönmenize çok iyi oldu geri gelmeniz

denoz arakadaşım günlerdir yazın aklımdan çıkmadı acını tasavvur edemiyorum çok zor inan bana kendi ailemden birinin başına gelmiş kadar üzüldüm içim yandı, Allahım sana sabır versin güç metanet versin ve yeniden kolların dolsun minik meleklerle...

Kızlar sizleri çok çok seviyorum çok özledim hepinize öpücükler Yarın sabah İsstanbuldan Sinoba kendi arabamızla yola çıkıcaz dua edin kızlar yollarımız açık olsun sağ salim varalım .....Bundan sonra hep cepten takip etcem sizi yazabildiğim kadar yazmaya çalışırım

ben en çok emzirme atletinden memnun kaldım iyiki almışım. eğer sen de benim gibi yaz kış atlet giyen biriysen al derim. emzirme sütyeni almasam olurmuş. hem atleti hem sütyeni açmakla uğraşmak zorunda kalıyorsun.
alıp kullanmadığım şey yan yatış yastığı. benim aldığım kullanışlı değilmiş. onun yerine illaki bişeyler bulup arkasını destekliyoruz
kullan at alt açma al
burun açma aspiratörü hiç kullanmadım. yüz üstü yatırınca doğal olarak burnu açılıyor. annem bize de öyle yaparmış
hastane çıkışını mevsimine uygun al.
ben kışlık almışım. şimdi kalın gibi geliyor bana
bol battaniye ince olanlar ve penye olanlar daha çok işe yarıyor sanki
oy nazar değmesin
çok tatlı
Kızlar Devit damladan ne kadar veriyorsunuz? Eczacı üzerine yazmamış, günde 1 defa 8-9 damla diye aklımda kalmış. Doğru mu acaba?
3 damla yazıyor ben 4 damla veriyorum

Acaba yedigim ictigim birseymi dokunuyor diyorum ben cunku son 3-5 gundur hep böyle ya aksam yada gündüz illaki uyumadigi huysuz oldugu birkac saat var.. Son birkac gündür 3ü1 arada kahve iciyorum kahvalti da bugün biraktim birkac gün icmeyecegim bakalim birsey degisecekmi..
Insan okadar cok yoruluyor ki gunun sadece bir kismin da uyanik ama ayakta durmaya gucum kalmiyor kolik bebegi olanlara sabir versin rabbim..
Insallah gecer cnm bu günler hep böyle kalmaz

Kahve cikolata gaz yapiyor cok kotu icmemeye calis.

biz bugün sağlık ocağına gittik aşımızı olduk. çok az ağladı hemen sustu oğluşum
burada misafiriz diye amma çektik be ya
hemşire suratsızın biriydi herşeye ters ters cevap veriyordu. el mahkum biraz sonra iğne yapacak bebeğime diye ses de çıkaramadık.
bebişim 53 cm 4.400 kg olmuş 1 kilo almış

bu arada biz yarın kız kardeşimin (o da 12 haftalık hamile)kili testi için şehir dışına çıkacağız. 1.5 saatlik yol gideceğiz. oğluşum ilk gezmesini şehir dışına yapacak şaka gibi.
bu güne kadar sadece hastane ve sağlık ocağına gitti, yarın şehir dışına çıkacak. kuzenime gideceğiz.

BiZde iki aylik olucaz hala eldiveni cikarmadik.ne zamN cikarsam elini gozune sokuyr simdide gozlerini ogusturmayi ogrendi ikide bir gozunu ogusturuyor burnunu ogusturuyor acaba benimkimi bole sadece bide elini emiyor surekli eldiven dsgisiyorum mikrop olmasin diye

arkadaşın dediği gibi kafein gaz yapar diye biliyorum ben de
doğumdan sonra iki üç kere içtim o da baş ağrısı yapmasın diye
şimdi canım istiyor ama elim gitmiyor gaz yapar diye
kafeinsiz kahve var onu içsek ne olur acaba. kahvede gaz yapan kafein olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…