2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ya benim bildiğim kadarıyla pozitif çıkarsa sadece çiğ ete falan dokunmuyosun az pişmiş et yemiyosun sebzeleri iice yıkanmış yiyosun dikkat edince de hiç bişi olmuyo ama..

bi bebişim olucak bide siz varsınız işte bana arkadaş :)

Yolk kesesini gördüysen korkma canım normal gebelik demek oluyo bildiğim kadarıyla

hiç huzursuz olma cnm troid hastası biçok kişi doktor kontrolünde sorunsuzca doğuruyorlar bebeklerini

Benim bir arkadaşımda hamile kalmadan önceden beri tedavi görüyor ama benim huzursuz olduğum nokta başka canım. 1 ay sonra tekrar bakılıp yükselmişse ilaca başlanacak. Ee şimdi de 3ün altında değil. O zamana kadar etkilemicek mi bebeğimi? Normal insanlar için üst limit 4,2 imiş.

Doktoruma çok güveniyorum aslında ama annelik hormonlarım beni hepten pimpirikli yaptı sanırım. 3,43 çok yüksek gelmedi mi ne?:44:

geçmiş olsunnn canım hiç yerinden kalkma dinlen hep.

valla canım hiç kalmadım lavaboya gitmeler hariç bir an önce geçmesini beklyorum işte...

ya ilişkiden olduğunu sanmıyorum açıkcası benim eşim yanımda yok hiçde bişi yapmadım yani.geldiğindede yapmıcaktım...bende tuvalete gitmeye korkuyorum artık..

Canım hangi ildesin? İstanbuldaysan ben gelir bakarım sana((

geldi canım anneannem çok saol...eşimde gelicek gece 4 gibi yanımda olur...bakalım tekrar gidicem doktora yarında düzelmezse kanamam...

canım tsh toxoplasma değil ama, tiroid o. Hamilelikte zaten bir kısım hormon oynamaları oluyor, metabolizma yavaşlıyor belki zamanla hamileliğin etkisi ile dengeleme olabilir diye düşünmüştür doktorun

Canım Toxoplazma kedi dışkısının temas ettiği hayvanlar dahil tüm sebze meyvelerden bulaşabiliyormuş.Ama tabi kedi bu virüsü taşıyorsa..Pozitif olursa test sonucu, şuan mı geçiriyorsun yoksa daha önceden bağışıklık almışmısın diye bakılıor o da dediğim toxo ıgg avidite testi..Önceden almışsan mikrobu ne ala ama hamilelikte alırsan biraz tehlikesi varmış ..Nasıl bişey olduğunu bilmediğim için endişeleniyorum..Doktorum endişelenme diyor test sonucun iyi çıkıcak diyor ..İşte gel bide bana sor..

canım tsh toxoplasma değil ama, tiroid o. Hamilelikte zaten bir kısım hormon oynamaları oluyor, metabolizma yavaşlıyor belki zamanla hamileliğin etkisi ile dengeleme olabilir diye düşünmüştür doktorun

Biliyorum canım biliyorum. Toxoplazma bakterilerle ilgili bir şey diye biliyorum. Ben başka bir şey mi yazmışım. Progestandan kafam güzel olabilir.

hormonlardan hormonlardan içini ferah tut hiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççç bişicik olmaz Allahın izniyle

ya benim bildiğim kadarıyla pozitif çıkarsa sadece çiğ ete falan dokunmuyosun az pişmiş et yemiyosun sebzeleri iice yıkanmış yiyosun dikkat edince de hiç bişi olmuyo ama..

1 hafta sonra doktor sonucu alınca inş. iyi şeyler olucak..Yine herşey allahtan tabii..Bekliycem sadece...

Bol bol dua et canım. İnşallah çok güzel gelecek sonuçların. Muhtemelen önceden geçirmişsindir. Gerçi konuşmak rahat böyle dışardan bakana bilirim. dünden beri bi dünya şey okudum tsh ile ilgili.

Tokoyay doktorun gerekli görseydi mutlaka benden istenen testi isterdi senden..Demek senin için bu uygun şuanda korkma ..Ben 1 hafta sonra bilgi aldığımda paylaşıcam sizlerle ..Bütün herşeyi sorucam doktoruma çünkü..Çok evham mı yapıyorum bilmiyorum..

Biliyorum canım biliyorum. Toxoplazma bakterilerle ilgili bir şey diye biliyorum. Ben başka bir şey mi yazmışım. Progestandan kafam güzel olabilir.
hangimizin değil ki nerdeyse bütün topik kullanıyoruz galiba zaten kullanmasak da yükselecek sonra. Bi arkadaş sordu hamilelik nasıl birşey diye, valla benimki hep akşamdan kalma gibi, bi sersemlik bi mide bulantısı dedim

Hatlarda karışıklık oldu benim ki toxoplazma değil canım. TSH yani troid testi. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…