2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
çok geçmiş olsun canım, herşey yolunda çıkar inşallah mastit için bütündünyavesenam eşinin göğsü eli ile sıkarak çıkardığını söylemişti yanlış hatırlamıyorsam, bir de başka bir arkadaş genel cerrahiye gittiğini yazmıştı

teşekkür ederim.eşimde elle masaj yaptı.bol bol sıcak duş aldım.pompa ile çekmeye çalıştım banamısın demedi.

teşekkür ederim.eşimde elle masaj yaptı.bol bol sıcak duş aldım.pompa ile çekmeye çalıştım banamısın demedi.
ah canım ya, bak yarı kırkınız çıkmış bile bak gör bundan sonra bir tık daha kolay olacak her şey..kırkınıza bunları atlatmış mutlu huzurlu girin inşallah

ayy bugün bizim kırkımız çıkta yaa :))))) akşam gezmelere gitcez :))
gözünüzaydınn darısı bekleyenlere

hhaaaay maşallah ne kadar akıllıymış yavrum hala öylemi peki
dinlermi sizi:26:

huzursuz değilse sorun yok tatlım
o kadar sütü bebeişin kendine et ,yağ yaıyodur ziyan etmiyor tasarruflu bebiişş

kizlar oglum ayda bir bucuk kilo aliyorrr sizceee cokmu fazlaa ilerde obez olmasindan korkuyorm ..

benimkide 1.300 almıştı normalı 1 kg mış her idtediğinde emzirme dedi ebe
dedi demesinede gelde bebğe anlat onu

ayyhhh o dertten bende muzdaribim gece bizimkide öyle yapıyo korkutuyo beni gözlerinin beyazları görünuyo sadece
bide tırsıyorum ne görüyo diye

Canim buldum bagislayan kisiye msj attim. topigede cogu zaman bakamiyorum, yazini gormem bir sans cok mutlu oldum.Cok cok tesekkurederim

canım senın adına çok sewindim inan kaç gündür aklımdasın

hadi canım gözünüz aydın geçmiş olsun... inşallah sonuçlar temiz çıkar allahım beterinden korusun
rota aşısı ücretlimiymiş canım konuştunuzmu:26:

Herkese merhaba. Biz de haziran annesi ve haziran paşası olarak geldik topiğe oğluşumla. 22 günlük olduk Allah'a bin şükür. E haliyle çok tecrübesiziz. Oğlum dünyaya, biz de ona alışmaya çalışıyoruz. Gerçi birbirimizi iyi tanıdık artık da bi de huy değiştirmelerimiz olmasa :)

geçmiş olsun canım testler de temiz çıkar inşallah.
benim ablamın göğsünde süt birikmesi çok oluyordu kaç kere acile götürdüğümüzü hatırlıyorum antibiyotik veriyorlardı tedavi için operasyon falan olmadı sıcak havlu sıcak duş ve sürekli sağmasını söylüyolardı o şekilde atlatıyordu ama birkaç sefer tekrarlamıştı çok fena birşey sürekli sağmaya ve biriktirmemeye çalış sütünü o şekilde geçer inş.

kııııııızzzzz tontişler bugün tartı günü değilmi niye kimse kilosunu yazmamış topiğe

beeeeeeeeeeeeenn 900 gr vermişim
hemde bu hafta öküz gibi hamur işi yememe rağmen
ama bol su ve meyveyidee bool bool yedim
semizotuyla kardeş olduk zaten

aynı şeyleri ben de yaşadım canım zangır zangır titredim resmen bütün gece
ama çok şükür ki geçti
şişen göğsünü sürekli sağmalısın
boşaltmalısın onu yoksa kistleşir içeride
benim göğsümün içi de taş gibiydi ve aksi gibi ucu da felaket yaraydı
makineyle sağamadım
emzirmekle de boşalmadı
en sonunda sıcak havluyla masaj yaparak eşim çekti çekti tükürdü
çok canım yandı ama öylece atlattık çok şükür
aman ihmal etme kötüleşmesin

maşallah sana minik prenses

maşallah maşallah.ne kadar tatlı bir bebek.allah bağışlasın annesi

oyyyyy yerim ben bunu maşşlh maşşlh

maşallah Minicik haliyle takım da mı tutuyormuş bu kız

maşallah suphanallah çok büyümüş yaaa tam ısırmalık bacaklara bak yavrum benim yaaa melek meleeeek:128::128:
teşekkür edrim kızlar çok sağolun
eee baba fanatik olunca kızıda böyle oluyor
cnm benimde öyle oluyor normal birini emzirirken sü kaynıyor diğerine süt iniyor ve akıyor maşallah senin sütünde güzel
Eki Görüntüle 758732 benım uyku bılmez sevgilim =) üüü cekme annem gezdir beni diye ağlıyo =)
maşallah pek tatlı annesi rabbim nazarlardan korusun

kızlar 2 haftalık bebek kaç cc süt emse doyar bebeğim doymuyor sanki

Kuzum o doymazsa ne kendi uyur ne de seni rahat oturtur. Eğer emdikten sonra en az 2 saat uyanmıyorsa sıkıntı yok. Eğer daha sık uyanıyorsa (tabi günde 1 2 kere sıklığı değişebilir bu bir belirleyici değil) o zmn doymadığından uyanıyor demektir. Ama yine sıkıntı yok çünkü uyanır uyanmaz emmek isteyecek yani yine doyacak. Kaç ccsine çok da takma her bebeğin farklı oluyo. Mesela nette 60 cc diyor benimki en az 100 cc emiyor ama arkafaşımın bebeği 70 80 cc kadar anca veriyordu.

gecmis olsun canim hem sana hemde kizina cok cok gecmis olsun insallah kizinin tahlik sonuclari iyi cikar kötu birsey cikmaz rabbim korusun insallah:))

gögusune SIK SIK sagmaya calis insallah gecer sen doktora görun cok daha iyi olur :))

bildiginiz gibi haftaya cuma biz türkiyede olcagiz insallah rabbimin izniyle :))

yalniz benim suan icin en önemli sorun bebek bezleri turkiyede hangi bez daha kaliteli ve fiyatlari nedir burdan fazla bezmi alip göturmelyim yoksa ordan mi almam daha iyi olur gerci ne kadar fazla göturebilirinmki en fazla 3 torba o da yetmez gelene kadar :)))

bu yuzden fiyatlarini ve hangi bezi almam gerekiyor bilmem gerek :))

birde rota asisini sordum dun bir tek nurgu cevap yazmisti baska bilen yokmu bu konuda fikri olan yokmu ???????

rota mi rotarix mi arasindaki fark ne oluyor ben burda bir tek rotayi biliyorum :)))

Prima premium care en iyi benim bildigim, e bebek in internet sitesinden fiyatlari takip edebilisin

Canim sagol, hayirlisi bakalim

ben 3 kere oldum. çok kötü bişi Allah yardımcın olsun. dr lar hemen antibiyotik vermiyor. pompayla çok iyi sağman gerekiyor. benim bi tanesinden iltihap bile akıodu pompayla sağarak iyileştirdm. pompam bozulmuştu bi ara. o ara mastitim çok ağır geçti. ateşim çok fazlaydı. antibiyotik o zaman kullandım. ama kullanma ilk başta. bebeği rahatsız ediyor benimkini etmişti.

hemen bi pompa al yada kirala iyice sağ. genel cerrahi yada kadın doğumcuya gidebilirsin. ben ikisinede gittim ikisi de sağ dedi öncelikle.

tıkalı kanallara bastıra bastıra sağ.

kullandıklarım prima premıum care 27 normal fiyatı

molfix 17

canbebe (fiyatını bilmiyorum hediyeydi)
bu üçünü kullandım molfixte karar kıldım.

kızlar bebeğim 18 günlük oldu şükür...
sizlerle aynı sorunlar var bizde de...

ama dünden beri sol koltuk altımda ufak bi sertlik var ve ağrı yapıyo...
sizce ne olabilir?... süt mü birikmiştir yoksa başka bişe olabilir mi?
sırayla da emzirmeye çalışıyorum ama neden oldu anlamadım...öle akıp giden fazla bi sütüm de yok ama...anlamadım...

Benimde oluyo arasıra ovalayarak bol bol emzirerek sicak suyla geçiriyorum

kızlar gece emzirip yatırıyosunuz ya uykusunda iken
gazını alıyomusunuz?
ya bizim kız uykusu açılmasın diye almıyorum ben emzirip yatırıyorum ama
bi türlü uykuya dalamıyor
ağlamıyo da öyle mız mız iki saat duruyo yatakta gözleri kapalı
bana eziyet
sebebini anlayamadım ya gazı mı var acaba ondan mı böle yapıyor
bu sabaha karşı gaz çıkarmayı da denedm gazı çıkmadı
sizler nasıl yapıyosunuz uykusundayken?
sizinkilerde de uykuya gecemeyip öyle iki saat gözler kapalı mızmızlanan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…