çok geçmiş olsun canım, herşey yolunda çıkar inşallahbugün kızımın 23. günüydü ve göbeği hala düşmemişti.küçük bir operasyonla göbeği kestiler.yalnız bazı testler yapacaklarmış.immun sistemde problem olursa eğer göbek düşmeyebiliyormuş.aklım çıktı valla.dua edin lütfen arkadaşlar.
birde kendimde kötüyüm.sağ göğsüm şiştikçe şişti.içi taş gibi oldu.terleme üşüme arkasından titreme.sanki sıtma nöbeti geçiriyor gibiydim 2 sabahtır.sağlık ocağında ebeye gösterdim mastit başlangıcı olabilir dedi.burda onu geçirenler vardı sanırım.ne yapmam gerekiyor.antibiotik tedavisi yeterli oluyormu yoksa cerrahi müdahale yapılıyor mu.allahım öyle bir şey olursa ben bu yaramaz kızıma nasıl bakarım.bekleyim mi acaba kendi kendine geçer mi.hastanede hangi branş ilgileniyor bu durumla.çok soru sordum ama bilen varsa cevaplasın lütfen.
teşekkür ederim.eşimde elle masaj yaptı.bol bol sıcak duş aldım.pompa ile çekmeye çalıştım banamısın demedi.çok geçmiş olsun canım, herşey yolunda çıkar inşallahmastit için bütündünyavesenam eşinin göğsü eli ile sıkarak çıkardığını söylemişti yanlış hatırlamıyorsam, bir de başka bir arkadaş genel cerrahiye gittiğini yazmıştı
ah canım ya, bak yarı kırkınız çıkmış bile bak gör bundan sonra bir tık daha kolay olacak her şey..kırkınıza bunları atlatmış mutlu huzurlu girin inşallahteşekkür ederim.eşimde elle masaj yaptı.bol bol sıcak duş aldım.pompa ile çekmeye çalıştım banamısın demedi.
gözünüzaydınn darısı bekleyenlereayy bugün bizim kırkımız çıkta yaa :))))) akşam gezmelere gitcez :))
bende emzikten korkanlara buyuk kızımla yaşadığımız emzik sonlandırma maceramızı anlatayım.1.5 yaşına kadar sürekli emdi.Sonra aldım onu karşıma dedimki : kızım bak artık çok büyüdün o emzik ağzına hiç yakışmıyor,ben olsam alırım onu ve çöpe atarım dedim.Dinledi beni ve gitti attı çöpe.bende şaşırdım beklemiyordum...Böyleliklede bir daha emzik falan istemedi.Herçocuk böle olacak diye bişi yok tabi ama bizim emzik maceramız böle bitmişti anlatayım dedim :)
bizde de kaka yapamama sorunu başladı... 2 gündür tık yok.... korkup acile götürdük,10 güne kadara yapmaması normal ilaç ya da herhangi bi uygulama yapamayız dediler... anlamıyorum ki çocuk emiyo emiyooo o sütler nereye gidiyor... yememde de sorun yok.... zeytinyağı verdim,popişine de sürdüm hala tık yok....
işin ilginç yanı huzursuzluğu da yok herşey normal...
kizlar oglum ayda bir bucuk kilo aliyorrr sizceee cokmu fazlaa ilerde obez olmasindan korkuyorm ..
kızlar bebeğim uykuya çok zor dalıyor uyuyuncada kaldırmak zor oluyor gözlerini çevirip duruyor korkutuyor beni sizinkilerde yapıyor mu başka yerlere bakıyor bazen gülüyor bazen kaşlrını çatıyor normal mi bunlar
Canim buldum bagislayan kisiye msj attim. topigede cogu zaman bakamiyorum, yazini gormem bir sans cok mutlu oldum.Cok cok tesekkurederim
bugün kızımın 23. günüydü ve göbeği hala düşmemişti.küçük bir operasyonla göbeği kestiler.yalnız bazı testler yapacaklarmış.immun sistemde problem olursa eğer göbek düşmeyebiliyormuş.aklım çıktı valla.dua edin lütfen arkadaşlar.
birde kendimde kötüyüm.sağ göğsüm şiştikçe şişti.içi taş gibi oldu.terleme üşüme arkasından titreme.sanki sıtma nöbeti geçiriyor gibiydim 2 sabahtır.sağlık ocağında ebeye gösterdim mastit başlangıcı olabilir dedi.burda onu geçirenler vardı sanırım.ne yapmam gerekiyor.antibiotik tedavisi yeterli oluyormu yoksa cerrahi müdahale yapılıyor mu.allahım öyle bir şey olursa ben bu yaramaz kızıma nasıl bakarım.bekleyim mi acaba kendi kendine geçer mi.hastanede hangi branş ilgileniyor bu durumla.çok soru sordum ama bilen varsa cevaplasın lütfen.
rota aşısı ücretlimiymiş canım konuştunuzmu:26:geçmişi okuyuncaya kadar canım çıktıne kadar çok yazmışsınız ama itiraf edeyim hızlı hızlı okudum detaya inmeden doktora gittik. Haberler iyi, nihayet güzelce kilo almış oğluşum boyu da uzamış
sorularımı paylaşayım belki başka faydalanan olur
hala yüzünde sarılık olması; normal ikinci ayın sonunda kontrol edilirmiş geçmezse
rota aşısı:3-5 ayda rotarixte karar kıldık
isilik serin ve kuru tuttuğumuz için epeyce azaldı ve böyle devam kararı aldık,ilaç yok
verem ve diğer aşı tarihleri:bize biraz geç gün verilmişti, 4ünde olması gerekirken 15i gibi, sorun olmaz dedi sağlık ocakları bazen öyle belli zamanlara topluyormuş
işitme ve kalçayı haftaya yaptırıyoruz ..
bir de benim kuruntularım vardı tabi
-göğsünden ses geliyor? -normal, gelir
-kulağında yağ birikmiş,aa şimdi yok? -normal, olur kurcalamayın
-saçı çok döküldü?normal, dökülür
-yüzü kızarıyor?normal, olur...internete bakıp sormadıklarım var daha yoksa iyice "görmemişin çocuğu" olacak yavrum
bugün kızımın 23. günüydü ve göbeği hala düşmemişti.küçük bir operasyonla göbeği kestiler.yalnız bazı testler yapacaklarmış.immun sistemde problem olursa eğer göbek düşmeyebiliyormuş.aklım çıktı valla.dua edin lütfen arkadaşlar.
maşallah sana minik prenses
maşallah maşallah.ne kadar tatlı bir bebek.allah bağışlasın annesi
oyyyyy yerim ben bunu maşşlh maşşlh
maşallahMinicik haliyle takım da mı tutuyormuş bu kız
maşallahhh fındığıma :) minik kuzu
bebişe dikkat et aman biz önemli değiliz zorda olsa atıyoruz üstümüzden ama oğlum hasta olsa dayanamam burnu tıkansa üzülüyorum bzimde aynı tatlım gündüzleri ağlaması sızlaması yok keyifli gayet uyku saati yaptım ona gece 1.30 da uyuyo sabah 6 6.30 uyanıo emiyo yine yatıyo ama sık uyanıo sabahları babasıyla yatakta oynuyolar
sağol canım bnm iyileştim şükür bol sıvı alıyorum zaten mecbur emzirdiğim için zaten sıvı alımım çok fazla
bu arada bugün kü biziz buda :)
Eki Görüntüle 758039
teşekkür edrim kızlar çok sağolunmaşallah suphanallah çok büyümüş yaaa tam ısırmalık bacaklara bak yavrum benim yaaa melek meleeeek:128::128:
cnm benimde öyle oluyor normal birini emzirirken sü kaynıyor diğerine süt iniyor ve akıyor maşallah senin sütünde güzelkızlar ben bebeğimi emzirmeye başladığım zaman diğer göğsüm akmaya başlıyor bebeğimin üstü ıslanıyor bu normal mi yaa sizde böyle oluyor mu birde iki memeyi her emzirmede veriyormunuz yoksa önce birini aradan 2 saat falan geçice diğerini mi benim bebeğim ikisini de emse elimi ağzına götürünce başlıyor emmeye doymuyor mu acaba diyorum zaten göğüslerimin yarası hala geçmedi ağlayarak emziryorum birde böyle yapıca doymadı diye üzülüyorum bugün yalancı meme verdim ne rahat şeymiş yaaa ama herkes alıştırma diyor sizler veriyor musunuz ? Devit 3 damlası vermişti hemşire bugün başldık 3 damla kaşıkla verdim bu şekilde olucak dimi kızlar ne zamana kadar vericez bunu
maşallah pek tatlı annesi rabbim nazarlardan korusunEki Görüntüle 758732 benım uyku bılmez sevgilim =) üüü cekme annem gezdir beni diye ağlıyo =)
kızlar 2 haftalık bebek kaç cc süt emse doyar bebeğim doymuyor sanki
bildiginiz gibi haftaya cuma biz türkiyede olcagiz insallah rabbimin izniyle :))
yalniz benim suan icin en önemli sorun bebek bezleri turkiyede hangi bez daha kaliteli ve fiyatlari nedir burdan fazla bezmi alip göturmelyim yoksa ordan mi almam daha iyi olur gerci ne kadar fazla göturebilirinmki en fazla 3 torba o da yetmez gelene kadar :)))
bu yuzden fiyatlarini ve hangi bezi almam gerekiyor bilmem gerek :))
birde rota asisini sordum dun bir tek nurgu cevap yazmisti baska bilen yokmu bu konuda fikri olan yokmu ???????
rota mi rotarix mi arasindaki fark ne oluyor ben burda bir tek rotayi biliyorum :)))
gözünüzaydınn darısı bekleyenlere
hhaaaay maşallah ne kadar akıllıymış yavrum hala öylemi peki
dinlermi sizi:26:
huzursuz değilse sorun yok tatlım
o kadar sütü bebeişin kendine et ,yağ yaıyodur ziyan etmiyor tasarruflu bebiişş
benimkide 1.300 almıştı normalı 1 kg mış her idtediğinde emzirme dedi ebe
dedi demesinede gelde bebğe anlat onu
ayyhhh o dertten bende muzdaribimgece bizimkide öyle yapıyo korkutuyo beni gözlerinin beyazları görünuyo sadece
bide tırsıyorum ne görüyo diye
canım senın adına çok sewindim inan kaç gündür aklımdasın
hadi canım gözünüz aydın geçmiş olsun... inşallah sonuçlar temiz çıkar allahım beterinden korusun
rota aşısı ücretlimiymiş canım konuştunuzmu:26:
bildiginiz gibi haftaya cuma biz türkiyede olcagiz insallah rabbimin izniyle :))
yalniz benim suan icin en önemli sorun bebek bezleri turkiyede hangi bez daha kaliteli ve fiyatlari nedir burdan fazla bezmi alip göturmelyim yoksa ordan mi almam daha iyi olur gerci ne kadar fazla göturebilirinmki en fazla 3 torba o da yetmez gelene kadar :)))
bu yuzden fiyatlarini ve hangi bezi almam gerekiyor bilmem gerek :))
birde rota asisini sordum dun bir tek nurgu cevap yazmisti baska bilen yokmu bu konuda fikri olan yokmu ???????
rota mi rotarix mi arasindaki fark ne oluyor ben burda bir tek rotayi biliyorum :)))
kızlar bebeğim 18 günlük oldu şükür...
sizlerle aynı sorunlar var bizde de...
ama dünden beri sol koltuk altımda ufak bi sertlik var ve ağrı yapıyo...
sizce ne olabilir?... süt mü birikmiştir yoksa başka bişe olabilir mi?
sırayla da emzirmeye çalışıyorum ama neden oldu anlamadım...öle akıp giden fazla bi sütüm de yok ama...anlamadım...
Benimkide ortalık sessizken hiç uyumuyor. Yada sık sık uyanıyor. Tv falan hep açık olmalı. Gürültüyü çok seviyor. Mışıl mışıl uyuyor. Ama gece uykusu maşallah iki gündür düzene girmeye başladı. 3 saatte bir uyanıp emiyor geri uyuyor çok şükür bende uyudum iki gündür çok mutluyum. En büyük yardımcılarım salıncak, ana kucağı ve emzik. Bunlar olduğu sürece mutluyuz biz. Hatta ev gezmesine gittik çok zor oldu bir dahakine ana kucağını yanımda götürcem. Meğerse eskilerin dediği gibi alet işler el övünür müş. Onlar olmasa nasıl bakarım oğluma bilmiyorum. Şimdide doyurdum salıncağına koydum emziğini verdim ağzına biraz cuk cuk emdi uykuya daldı. Bende evi temizlicem spor yapıp duş alıcam. Resmen süt kokuyorum. Böööö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?