2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
önceden benim annem ninnisi ile uyuyordu. artık o kesmiyor onu. saç kurutma makinasıyla uyuyor. makinayı kapttığımda uyanıyor

doğduğunda ilk haftalarda sesi çıkmıyodu 15 gün sonra falan aman allahım çıldırıyo çocuk kendi kendine ellerini çıkarmaya başyalayınca anladımki bizimkine göre değil sadece 5 dk duruyo öle oda sanırım ellerini dillendirmek amacıyla :))

Son düzenleme:
önceden benim annem ninnisi ile uyuyordu. artık o kesmiyor onu. saç kurutma makinasıyla uyuyor. makinayı kapttığımda uyanıyor

Benimkide ortalık sessizken hiç uyumuyor. Yada sık sık uyanıyor. Tv falan hep açık olmalı. Gürültüyü çok seviyor. Mışıl mışıl uyuyor. Ama gece uykusu maşallah iki gündür düzene girmeye başladı. 3 saatte bir uyanıp emiyor geri uyuyor çok şükür bende uyudum iki gündür çok mutluyum. En büyük yardımcılarım salıncak, ana kucağı ve emzik. Bunlar olduğu sürece mutluyuz biz. Hatta ev gezmesine gittik çok zor oldu bir dahakine ana kucağını yanımda götürcem. Meğerse eskilerin dediği gibi alet işler el övünür müş. Onlar olmasa nasıl bakarım oğluma bilmiyorum. Şimdide doyurdum salıncağına koydum emziğini verdim ağzına biraz cuk cuk emdi uykuya daldı. Bende evi temizlicem spor yapıp duş alıcam. Resmen süt kokuyorum. Böööö

yok canım ya niye obez olsun sadece senin sütünle besleniyorsa korkma benimki 2 kilo adlı doktor dalga bile geçti obur diye ama emzirmeyi azalt falan demedi

icimi rahatladin canimm bende endiselendim noluyo diyee anne sutu veriyorum bebegime. kac gundur fazla vermemeye calisiyorm ..20 dk emziriyorm zatende okdr emiyoo ara biraz gectikden sonra versem bes dk daha emer heraldee emzikte tutmuyo.. sen bole demen iyi geldi.. bende sorcam doktora bakalim benki ne diyecek..seninki kac gunluk boyu ve kilosu ne kdr canim..? annelik nasil bi duygudur yaaa herseyi dusunup stress yapiyorm cok evhamliyim bu konudaa nolcak halim bilmemm..cvp icin tessekurlerr :)

Bebekler karınları tok ve altları da temiz olsa bile bazen uykuya geçmede zorlandıkları zaman da mızmızlık yapıyorlar. Az önce banyo yaptırdım. Karnını doyurdum , altı da temiz. Uykuya geçmede zorlandı. Ben de dediğiniz gibi ayakları serbest kalacak şekilde , terletmeyecek ince bir örtüyle kundakladım , hemen uykuya geçti. Yaaa bu eskilerin bazı yöntemleri bazen ilaç gibigeliyor ,bu da onlardan biri

yarım kundak nasıl yapılıyor ki?

Canım kundak yaparken sadece kolları sarıp sarmalıyorsun , sadece kollar sabitleniyor bu şekilde. Aşağı kısmı serbest bırakıyorsun. Ayak ve bacaklari sarmıyorsun. Zaten sağlıklı kundaklama şekli de bu. Diğer türlüsü yani tam kundak , kalça ve bacak gelişimi yönünden sakıncalı olabiliyor

aynen canım eskileri dinlemek faydalı.elleri kolları kımıldamayınca kendini uyandırmıyor ve daha fazla uyuyor..
hem unutmayın kuncaklayınca bebek biri kucaklıyor sanırmış.
canım komşu anlatıyorda kundaklardım tarlaya işe giderdim geldim hala uyur olurdu derdi.

kizlar oglum ayda bir bucuk kilo aliyorrr sizceee cokmu fazlaa ilerde obez olmasindan korkuyorm ..
anne sütüyle obez olması mümkün değil cnm, şükredip devam et

yarım kundak nasıl yapılıyor ki?

you tubedan bakmıştık biz, gayet güzel örnekler var. Saç kurutma makinesi için de bir süre telefon uygulaması kullanmıştık..şimdi onu kullanmıyoruz, bu daha iyi çalıştı bizimkinde-beyaz gürültü

Soothe Your Crying Baby | 8 Hours White Noise For Infants - YouTube

bugün kızımın 23. günüydü ve göbeği hala düşmemişti.küçük bir operasyonla göbeği kestiler.yalnız bazı testler yapacaklarmış.immun sistemde problem olursa eğer göbek düşmeyebiliyormuş.aklım çıktı valla.dua edin lütfen arkadaşlar.

birde kendimde kötüyüm.sağ göğsüm şiştikçe şişti.içi taş gibi oldu.terleme üşüme arkasından titreme.sanki sıtma nöbeti geçiriyor gibiydim 2 sabahtır.sağlık ocağında ebeye gösterdim mastit başlangıcı olabilir dedi.burda onu geçirenler vardı sanırım.ne yapmam gerekiyor.antibiotik tedavisi yeterli oluyormu yoksa cerrahi müdahale yapılıyor mu.allahım öyle bir şey olursa ben bu yaramaz kızıma nasıl bakarım.bekleyim mi acaba kendi kendine geçer mi.hastanede hangi branş ilgileniyor bu durumla.çok soru sordum ama bilen varsa cevaplasın lütfen.

geçmişi okuyuncaya kadar canım çıktı ne kadar çok yazmışsınız ama itiraf edeyim hızlı hızlı okudum detaya inmeden doktora gittik. Haberler iyi, nihayet güzelce kilo almış oğluşum boyu da uzamış

sorularımı paylaşayım belki başka faydalanan olur

hala yüzünde sarılık olması; normal ikinci ayın sonunda kontrol edilirmiş geçmezse
rota aşısı:3-5 ayda rotarixte karar kıldık
isilik serin ve kuru tuttuğumuz için epeyce azaldı ve böyle devam kararı aldık,ilaç yok
verem ve diğer aşı tarihleri:bize biraz geç gün verilmişti, 4ünde olması gerekirken 15i gibi, sorun olmaz dedi sağlık ocakları bazen öyle belli zamanlara topluyormuş
işitme ve kalçayı haftaya yaptırıyoruz ..
bir de benim kuruntularım vardı tabi
-göğsünden ses geliyor? -normal, gelir
-kulağında yağ birikmiş,aa şimdi yok? -normal, olur kurcalamayın
-saçı çok döküldü?normal, dökülür
-yüzü kızarıyor?normal, olur... internete bakıp sormadıklarım var daha yoksa iyice "görmemişin çocuğu" olacak yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…