kizlar oglum ayda bir bucuk kilo aliyorrr sizceee cokmu fazlaa ilerde obez olmasindan korkuyorm ..
önceden benim annem ninnisi ile uyuyordu. artık o kesmiyor onu. saç kurutma makinasıyla uyuyor. makinayı kapttığımda uyanıyor
kızlar bu kundak olayının gözünü seveyim ya ben 3 gündür sımsıkı kundak yapıyorum sabahtan akşama kadar uyuyor bütün işimi rahatlıkla yapıorum.hatta uyanmıyor ben uykusunda emziriyorum
daha önceden ellerini sürekli hareket ettirdigi için hep uyanıyordu.uyuyamaadıgı içinde huysuzdu.
kundak saglıkszı akıncalı falan degil.altına tek iç çamaşır zıbınıyla dolayacaksınız bide uyanır uyanmaz cözeceksiiz.
sımsıkıda yapmayacaksınzı sadece kolları sabitleyin yeter.doktorumuzu aradım sordum sakınca yoktur ama arada cöz dedi
bence deneyin derim.
bir de netteki anne karnındaki sesleri taklit eden müzikleri denesen hayatım?
önceden benim annem ninnisi ile uyuyordu. artık o kesmiyor onu. saç kurutma makinasıyla uyuyor. makinayı kapttığımda uyanıyor
yok canım ya niye obez olsun sadece senin sütünle besleniyorsa korkma benimki 2 kilo adlı doktor dalga bile geçti obur diye ama emzirmeyi azalt falan demedi
kızlar bu kundak olayının gözünü seveyim ya ben 3 gündür sımsıkı kundak yapıyorum sabahtan akşama kadar uyuyor bütün işimi rahatlıkla yapıorum.hatta uyanmıyor ben uykusunda emziriyorum
daha önceden ellerini sürekli hareket ettirdigi için hep uyanıyordu.uyuyamaadıgı içinde huysuzdu.
kundak saglıkszı akıncalı falan degil.altına tek iç çamaşır zıbınıyla dolayacaksınız bide uyanır uyanmaz cözeceksiiz.
sımsıkıda yapmayacaksınzı sadece kolları sabitleyin yeter.doktorumuzu aradım sordum sakınca yoktur ama arada cöz dedi
bence deneyin derim.
yarım kundak nasıl yapılıyor ki?
Sanirim sendin sut anne arayan mayis anneleronde biri sutleroni bagisloyackmis istanbuldamisin sen
Sanirim sendin sut anne arayan mayis anneleronde biri sutleroni bagisloyackmis istanbuldamisin sen
Canim buldum bagislayan kisiye msj attim. topigede cogu zaman bakamiyorum, yazini gormem bir sans cok mutlu oldum.Cok cok tesekkurederim
Bebekler karınları tok ve altları da temiz olsa bile bazen uykuya geçmede zorlandıkları zaman da mızmızlık yapıyorlar. Az önce banyo yaptırdım. Karnını doyurdum , altı da temiz. Uykuya geçmede zorlandı. Ben de dediğiniz gibi ayakları serbest kalacak şekilde , terletmeyecek ince bir örtüyle kundakladım , hemen uykuya geçti. Yaaa bu eskilerin bazı yöntemleri bazen ilaç gibigeliyor ,bu da onlardan biri
anne sütüyle obez olması mümkün değil cnm, şükredip devam etkizlar oglum ayda bir bucuk kilo aliyorrr sizceee cokmu fazlaa ilerde obez olmasindan korkuyorm ..
canım merak etme bunlar 0-3 ay olan basamaklar, yani 3 aya kadar yapmayabilir normal olarak, daha erken de yapabilir. Bunları yapmıyor diye geç konuşacak geç yürüyecek diye bir kural da yok. Bazen gelişim daha hızlı ilerler bazen yavaşlar..normal seyirde gittiği sürece sorun yok. Dr.un da aynı şeyleri söyleyecektir zaten. Öpüyorum gözlemci bebişinioglum 49 gunluk beni takip ediyor ve sewdigimde guluyor..bunlari bir haftadir daha iyi yapiyor..tedirginsin belli doktora gorunun..icin rahat eder her bebek ayni olcak diye bisi yokk..zamanla hepsini ogrencek cnmm[/QUOTE
teşekkürler canım cevabın için doktor randevumuz ayın 17 sinde o zaman sorucam ama şu anda çok tedirginim eşim de çok kızıyor bana ,bakalım doktor ne diyecek off o zamana kadar ne yapıcam
ah ah biz doğunca bir heves yaptık ama mümkün değil durmadı dursa çok güzel olurdu o kadar harvey karp kitabı videosu boşa gittikızlar bu kundak olayının gözünü seveyim ya ben 3 gündür sımsıkı kundak yapıyorum sabahtan akşama kadar uyuyor bütün işimi rahatlıkla yapıorum.hatta uyanmıyor ben uykusunda emziriyorum
bence deneyin derim.
yarım kundak nasıl yapılıyor ki?
you tubedan bakmıştık biz, gayet güzel örnekler var. Saç kurutma makinesi için de bir süre telefon uygulaması kullanmıştık..şimdi onu kullanmıyoruz, bu daha iyi çalıştı bizimkinde-beyaz gürültüönceden benim annem ninnisi ile uyuyordu. artık o kesmiyor onu. saç kurutma makinasıyla uyuyor. makinayı kapttığımda uyanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?