2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
günaydıııın
rota aşısı ücretlimiymiş canım konuştunuzmu:26:
aşıyı devlet karşılamıyor canım, ücretli eczaneden alıyorsun ama ücretsiz vuruyorlar

hoş geldin cnm huy değiştirmeler 40 içinde epey oluyor,oğluşunu öp bizim için

cnm görmemişim ben yazını dünben prima premium care kullandım sadece diğerlerini pek bilemiyourm..bez fiyatları indirimlerle epey değişiyor misal primium careları 19 a fln alıyoruz biz..illaki bir yerde indirime girmiş oluyor yine de sen bilirsin..rota aşısı diğer adı ile ishal aşısı 2. aydan itibaren yapılabiliyor Türkiye'de devlet karşılamıyor, 150-200tl civarı fiyatı var eczaneden alıp yaptırıyorsun. İki çeşit aşı var, bir üç doz yapılanı(rotateq) bir de 2 doz.(rotarix)2 doz yapılınca 3. ve 5. aylarda yapılıyor.Benim bildiklerim bu kadar

17 kilo aldim dogumdan sonra 7 kilo verdim su sut muhabbeti yuzunden hepsini geri aldim.Gecen likrali bir pantalonumun icine girmeye calisirken kocis gordu o kadar dardikigozlerini acarak askim napiyosun dedi :).Denedim nolmus imkansizi basarmqya calistim ben bu sene uzun elbiselerle takilicam bu yemeyle kiloda veremem seneye Allah kerim

Gunaydin kizlar nasilsiniz
süper, sabaha karşı babamız baktı en uyudum benden mutlusu yok (eşime de maşallah istiyorum artık ne yapayım)sen nasılsın canım?

ben çıkarmaya çalışıyorum gazı çıkardıktan sonra (2 kere çıkacak öyle tekle olmuyor bzim gazlı oğlan) rahat uyuyor ama bazen uyuyakalmış oluyor ve çıkarmıyor işte o zaman zaten çabuk uyanıyor ben de çıkarıyorum. Bazen de uyansın diye altını açıyorum. İki gün önce bu dediğin şey olmuştu bizde..bir türlü uykuya geçememişti bir sıkıntısı vardı ama çözemedik sonra ertesi gün bütün gün uyudu

canım bu sorunu çok sık yaşıyoruz
gazı olduğunda sizinki de böyle yapıyo mu
sorunu gaz mı acaba onu çözemedm
gazı olsa ağlamaz mı?
sancı da mı ağlar sadece , peki sonra nasıl uykuya geçiyo tekrar kaldırıp gazını alınca?

sen de gel topiğe canım, veririz elbet..ben sanırım uzuun süre o topikte olacağım herkesleri beklerim

Uykuya daldiginda gazi cok zor cikarsada , hic uykusuna bakmadan o gazi cikarana kadar ugrasiyorum yoksa donusu muhtesem oluyor bizimki mizmizlanmiyor bildigin yeri gogu inletiyor.Emzirdikten sonra hemen kaldirip gazini cikarmani tavsiye ederim bekleyince yada yatirinca cok zor cikiyor uzun sure cikarmazsan zaten artik bagirsaklarina inmis oluyor onuda pirtlatmasi biraz sancili olabiliyor.

sabah zorladım gazı iiçin
gözleri kapalıydı baya pıt pıt vurdum uyumuyo ama gözler kapalı kafasını da koydu
bi türlü çıkaramadık
yatınca poposundan çıktı ama bu o gaz deildir dimi
önceki emdikleridir
hemen aşağıya inmiş olamaz? sizce?

Ben emzigi verip birazda salliyorum uykulu oldugu icin hemen daliyor.Sallamaya alistirmak istemezsen biraz zor uyuyabilir

bende uykumu aldım bugün sonunda oğluş acıdı bana galiba geç kalktı

teşekkür ederim canım.umarım operasyona falan gerek kalmaz.internette okuduklarım aklımı çıkardı.
allahım o ateşle mide bulantısıyla çocuğu emzirmek cennet gerçekten anaların ayakları altındaymış dedirtti bana.antibiotiksiz geçmiş senin ne güzel.benim şişlik bugün biraz azaldı ama kızarıklık aynen duruyor.kızarıklıkta enfeksiyon belirtisi sanırım.sendede olmuşmuydu kızarıklık?
sağol canım.eşim çalışıyor bugün ama gece bir acile gitmeyi düşünüyorum elimde küçük bir bebekle.allahım annemi istiyorum:)
3 kere mitekrarlama ihtimalide var yani.allahım bu ne işkence.hamilelikte doğumda bir hiçmiş.asıl sorun bebek doğduktan sonra başlıyormuş.diyorlardıda ne kadar olabilir diyordum.emzirmesem hemen bir antidepresana başlıycam nerdeyse.kadın doğumcular bakıyorsa kendi doktorumu arayayım bari.

selam günaydın kızlar umarım rahat uykumu bir geceden uyanmissinizdir
Biz bugün kırkımızı çıkardık birazdan kızını tuzlayip ikimizde banyo yapicaz darısı cikarmayanlarin basına inşallah
İnşallah birsey çıkmaz CNm
Göğüslerin icinde sadece sık sık sag ben 1 ayy çektim cok kötü gercekten ateş yapıyor bı gece kalktım titriyorum atesimvar göğüslerimde şişmiş hemen sağdım sabaha terleyerek atesimi atmisim cok gecmis olsun

Ysmc CNm benim şutum maşallah yerinde hergun sagip döküyorum mecbur yakınımda olsaydın keske

sende mi yaşadın aynı şeyi:)bu durumu bir ben yaşıyorum sanmıştım ama maşallah kaç kişi yaşamış.

Kızlar bygün kırklı oldukkkkk :119::119::119:

Keşke sihirli bir değnek değse oğlumun uykusu düzene girse.

Oğlumun ağlama sebebini buldum. Uykuya dalamıyor dalamadıkça sinirlenip ağlıyor. Ama neden uykuya dalamadığını bulamadım günde 5-6 saat aralıksız uyanık ve ağlıyor.

hhaaaay maşallah ne kadar akıllıymış yavrum hala öylemi peki
dinlermi sizi:26:

Evet canım gayet akıllı ve hala dinliyor.7 yaşında şuan.asıl eergenlikdee dinleyeceyecek mi o önemli.Ama şöle söliim 4 yaşında okuma yazma işini bitirmişti. ve biz o televizyonda yazanı okuyunca öğrenmiştik onun okuma yazma bildiğini(televizyondaki yazılardan öğrenmiş)1. sınıftayken öğretmeni ona 3. sınıf test kitaplarındaki matematik ödevlerini veriyordu.bir çok basit geldiği için.
Herşeyin normali iyi.çünkü biz ona yetemiyoruz daha şimdiden.Dil ise pabuç.zaten zamane gençleri çok akıllı bizimkinin özel durumu ile baş etmek biz normal insanlar için inanın çok zor.Çok merak ediyorum bebişimde mi ablası gibi olacak diye...

gece emzirirken bende uykusunu kaçırmak istemiyorum bazen sırtına vursamda çıkarmıyor zaten
ama bi kaç gündür emzirirken karnını saat yönünde ovalıyorum ondanmıdır ne sorunsuz uyuyor şükür
yada sabaha saklıyor bizimki toptan hepsini çıkarıyor

ayyyy güldürdün beni sabah sabah yaa(öğlen olmuş ne sabahı)
imkansızı başarıyorum haa
zayıflama topiğine buyur gel canım sütüde düşünme artık boşver herşey olacağına varır

ayyy maşallah suphanallah sizinki bi kaç yıl önden yaşıyo hayatı

allah yardımcımız olsun ama bence küçükken nasılsa öyle dewam ediyor kendini belli ediyorlar
ergenlikte bir değişim oluyor ama normal

günler öncesi yaptığım alıntılar gitmemiş
cevap da yazamamıştım iyi oldu. oğluş uyanmadan yazsam bari
korkmak gerek galiba ben de korkuyorum bazen
benim bilfiğim bebekler böyle olmaz diye korkuyorum
eşin çok ayıp etmiş.

Eki Görüntüle 758732 benım uyku bılmez sevgilim =) üüü cekme annem gezdir beni diye ağlıyo =)
bebğin maşaallah çok tatlı öp bizim için
ben de yazmazsam olmaz şimdi
annem beni iki ay emzirmiş. kız kardeşimi de öyle. sonra mama vermiş hemde pirinç unuyla yapılmıış. içeriği nasıldır bilmem ama bir besleyiciliği olduğunu zannetmiyorum. ama ikimiz de sağlıklıyız

benim ki de ilk günlerinden itibaren yüzüstü yatmayı seviyor. karnı ısınıyor ve rahatlıyor
eğer yatağı sertse ve uyanıkken gözlemle kafasını kaldırabiliyorsa merak etme.ben hastanedeyken bir hemşire geldi. biz ona gazını nasıl çıkarabiliriz diye sorduk o da yüzüstü yatırdı. daha 24 saatlik bile değildi yavrum. dedim boğulmazmı. bişey olmaz dedi gelişimini tamamlamış çocuk kendini kurtarır dedi
bir baktım kafayı kaldırıp çeviriyor.

arkadaşlar çok üzücü bir şey geldi başımıza aman diyim siz dikkat edin. bizim oğlanı emzirip koltuğa yatırmıştım dün aşı olduk 2 aylığız ara ara kontrol ediyorum ateşini. mutfağa çay koymaya gitmiştim pat diye bir ses bizimki yerde inanamıyorum hala nasıl dönebildi nasıl düştü hala anlamıyorum. Allahtan koltuk yüksek değil ve minderini yere koymuşum yer açılsın diye kafası mindere gelmiş. sakın dönmez küçük falan demeyin. nemelazım yere yatırın. çok korktuk çok dikkat edin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…