- 12 Ekim 2012
- 1.035
- 2
- 116
Sağol cnm iyi dileklerin için. Artik sadece okuyabiliyorum yazmaya hic fırsat bulamıyorum. Memleketimde annemlerin yanindayim esim cumartesi gece geri döndü, o yanımda olmadığı için icim buruk 2 gündürBizde seni cok özledik gecenlerde de sormustum seni ismini gööremeyince cok merak ettim iyi olmaniza sevindim :) bencede kizin gezmek istedigi icin yapiyor hamileykene senin evde SIKILMAN ona yanmisim galibaannenlere gidiyormusunuz ne guzel artik rahat ederisn bir guzel dinlenirsin denize girersiniz ohh mis gibi :)) iyi colculuklar canim kazasiz belasiz sag saglim gidip dönün insallah rabbim sizleri ve herkesi korusun insallah :))
bizde haftaya cuma ucuyoruz bizim icin sende dua et teyzesi :)) öpüyoruz kocaman
Taliaa cim sanada cocuklarinla iyi lyolculuklar diliyorum inşallah bebisin uçakta mışıl mışıl uyurda yolculuk rahat olur.
cnm sana öyle bir ozendimki masallah oğlusuna ama nazar
sağol tetesi burda çirkin bebiş yokkivalla cnm şeytan kulağına kurşun oğlan uslu allahtan uyanıkken bile koltukta yatırıyorum tv izlio gülüyo bişiler edio işte akşam saat 11den snra uyutmuyorum uykusu olsa bile 1 de mama veriyorum yatıo en erken 5.30da uyanıo bizde yatıoruz kocişle zaten dogu yatak odasında park beşik aldım mini boy ona onda uyuyo gündüzleride içeriye oturma odasına götürüyorum bazen beşiğinde bazen koltukta uyuyo uyanıkkende sesi çıkmıo bitek çok acıkınca kolları bacakları durmuo gazını çıkartıyorum bazen yarım saat ıkınıyo ama gazı çıkar çıkmaz uykuya geçiyo kucağa alıştırılmayan çocuklar yatıyo canım bu bir gerçek bi emzrmek için alıyorum kucağıma babasıda yatakta seviyo oynuyo az veriyorum kucağına alışmasın die 1 hafta annemlerdeydim kucaklarından kapmaktan bi hal oldum alıştırırlar die tavsiyem gece altını çok açmayın bebişlerin banada bunu yengem önerdi gece altı açılınca onun için bile uyanıo ben açmıyorum gece kaka etmio zaten pişiğide yok şükür kucağı bırakırsa gece uyur uyanık tut oyna onunla sende uyu geceleri ben ilk zamanlar uykumu alamayınca agresif oluodum şmdi şükr oğlan içerde oynuo ben bi yandan yemek yapıorum bi yandan pc de inş böle gider zaten böle giderse oğlan yaşına girer girmez 2. bebişi yaparım :)
Aynen cnm bizdede bir hafta 10 gündür akşam aglama krizlerimiz var, , dediğingibi gazını da çıkarıyo kakasini da yapıyor ve emziriuorum hemde 2 göğüsude bitiriyor ama ağlarken ellerini emiyo hep bende yarın doktora gidicem hem bunlari sorcam hemde kalça ultrasonu için randevu alcamKizlar anladigim kadariyla bebegin uykuya saatlerce dalamama konusu cogumuz da var.. Bu haftalar da normal bir durummu acaba.. Oglum da son 1 haftadir hep böyle uyanik oldugu her dk yatmayi hic istemiyor illaki kucakta olucak ve hergün farkli saatler de uyaniyor tekrar uyumasi 5-6 saati aliyor bu süre icin de hep huysuz uykusu var ama bir türlü derin uykuya gecemiyor defalarca uyu uyan uyu uyan bitmiyor.. Gaz sancisi desem hem agzindan hem kendisi alttan gazini devamli cikariyor, günde 5-6 defa kakasini da yapiyor, öyle bacaklari karnina cekerek aglamalar falan da yok hic oldugu yerde etrafa baka baka agliyor.. Oysa ilk 5 hafta ne kadar usluydu yattigi yerde kendi kendine oynuyordu sürekli kucagima aldigim gibi de uyuyordu.. Yarin doktor randevumuz var sorucam bakalim ne söyleyecek
Neyse kızlar kendinize ve bebisinize iyi bakın bizden şimdilik bu kadar öpüyorum hepinizi