2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Sağol cnm iyi dileklerin için. Artik sadece okuyabiliyorum yazmaya hic fırsat bulamıyorum. Memleketimde annemlerin yanindayim esim cumartesi gece geri döndü, o yanımda olmadığı için icim buruk 2 gündür ama burda logusa depresyonu falan kalmadı mutluyuz kizimla . Kalabalık bir aile ortaminda olmak çok güzel ve sıkıldıkça evimizin karşısı park ve denize sıfır bebek arabamiza binip sahilde gezip dolaşıyoruz kizimla ve bebek arabasına biner binmez uyuyo kizcem hem burda arkadaşlarmda var vakit güzel geçiyo . Tabi sizin yazdığınz aynı dertler bizdede var gaz sancılari ve özellikle akşam iftardan sonra baslayan gece yarısına kadar süren aglamalarimiz ve uykuya direnmelerimiz , isilik derdi ama kızlar bazen bebisime bakıyorum da bu güzellik benimmi diyorum öpmeye doyamiyorum ve söy lendigim için kendime kiziyorum.

Taliaa cim sanada cocuklarinla iyi lyolculuklar diliyorum inşallah bebisin uçakta mışıl mışıl uyurda yolculuk rahat olur.

cnm sana öyle bir ozendimki masallah oğlusuna ama nazar değmesin çünkü en çok kendimizin nazari değiyo yavrularimiza...

Aynen cnm bizdede bir hafta 10 gündür akşam aglama krizlerimiz var, , dediğingibi gazını da çıkarıyo kakasini da yapıyor ve emziriuorum hemde 2 göğüsude bitiriyor ama ağlarken ellerini emiyo hep bende yarın doktora gidicem hem bunlari sorcam hemde kalça ultrasonu için randevu alcam

Neyse kızlar kendinize ve bebisinize iyi bakın bizden şimdilik bu kadar öpüyorum hepinizi

aferinnnn onaaaa

ne güzel evmiş öyle Öldüm binaların arasında pöffff

Maşallah sana ve bebeğine CNm hemde cok güzel degisimine büyümesine şahit olmak ellerinle her bı seyini yapmak cok güzel kızımın yüzüne bahtımda bu güzellik benim mı şimdi diyorum öpüyorum öpüyorum bı daha öpüyorum doyamiyorum
cnm sen neyaptin öyle ne kadar guydirmisdin calla ben zibin giydiriyorum sadece banyo yaptırıyorum hergun klima bie çalıştırıyorum bu sıcakta o kadar giyindirme yavrucaga sen ne giyiyorsan onada onu giydir hemde bırak biraz soğuğa da alışsın tatlım

Sevgili dünürüm sanki gelinini anlatıların bizdedende al o kadar dün hiç uyumadı gece 1 buçukta zor artık gözlerini açamadı uyudu değil resmen sızdı yok uykusu olmasa neyse dicem ama gözlerini açamıyor hala uyumamak için direniyor sor bakalım neyse nedeni bizede haber et cnm
yalnız kalanlar bebeklerini tek başına yıkayanlar
nasıl yıkıyosunuz
neler kullanıyosunuz
40 çıkınca artık yalnız kalıcam çünkü
korkuyorum becerebilr miyim bilmiyorum...
necatların annesi biraz cesaret ve kendine güven olsun ben hep esinlenerek yıkıyordum edin vardiyali çalışıyor isten dönmesini bekliyordum banyo yaptırmak için bazen gece bazen sabah bezen de öğleye denk geliyordu birgun esın iste bizim kızda uyumuyor banyo yapsa uyuyacak aldım dusakabine soktum altına birsey serip yatırdım Kizi her tarafinı sampuanladim sonra tek elimle tutup bir elimle de suyu döktüm ve çıkardım şimdi hep tek basıma banyosunu yaptırıyorum
CNm saf zeytin yağı vermeyin bebeklerinize doktor söyledi yogun kivamli olduğu için bebekler yutamayabilirmis Allah korudun birsey olur
ranana canım maşallah çoook güzel bu minik prenses allah bağışlasın rabbim eksikliklerini göstermesin tüm bebişlerimize sağlık bereket versin onları iyi insanlarla karşılaştırsın
Âmin CNm cumlemizinkileri inşallah teşekkür ederim hani senin bebisi göremedik

talliacim ben yatıyorum kızımıza göğsüme yatırıyorum kızım ayaklarını dizlerime bastirarak emekliyor dediğin gibi basıma çıkıyor vadende yüz üstü yatırıyorum ellerimle ayaklarının altına koyup destek veriyorum kaldırıp kendini yukarı dogru atıyor basını kaldırıyor maşallah ya bebislerinize

Denizkizi hosgeldin CNm iyi olmanıza sevindim iyi olmuş senin için hepimizde aynı sorunlar var ama ne yapalım Gül'ü seven dikeninede katlanır güzel uğraşlar bunlar iyi bak kendine ve bebeğine Allah'a emanet olun öpüldünüz

bizkide oyle canim helede kucagima altigimda zipliyoo gozlerini cikarip zip zip zipliyoo ayaklarinlaa tirmaaniyoo karnima basa basa emzirirkende kafasini geriye itiyo ayaklarinda guc alip .. donmeye calisiyoo vee elini agzina goturup elini emiyo elini yakalamak icin alistirmalar yapiyo bebegimm

bildigim kadariyla asiya gitmeden once agri kesici ates dusurucu surup veriyosn bize asiya gidicezz 8 gun sorna 2 aylik oluyoo ..ben calpol aldimm bencee doktorunuza sorun

Cnm benim komsumada ebe aşıya gelmeden ince ateş usurucu durup icir demiş oda bana söyledi aklında bulnsun bende öyle yapmayı düşünüyordum belki bı faydası olur

Kızlar merhaba ben de temmuz annesiyim buralardagezinirken çoğunuzun bu dönemde ortak şylerden şikayet ettiğine dikkat ettim bebeklerin huy değiştirmesi sürekli emmek istemesi vs.. Bu konuda " büyüme atağı " nı inceleyin derim özellikle 6-8 . Haftalarda oluyormuş bahsettiğiniz şikayetler aklıma onu getirdi ben de biryerde okumuştum.hepimize gazsız bol uykulu sağlıklı bebişler:) oğlumla öpüyoruz hepinizi

slm annişler :) oğluşu yatırdım bi 1,5 saat brlikte uyuduk uykumu aldım damladım buraya tekrar o yatıo halen bugün doğum günüm oğluşumla ilk doğum günüm sürprizlerimiz vardı misafirler damladı 12den snra gece bebişle daha anlamlı oluo doğum günleri iyiki ben doğmuşumda oğlumu doğurmuşum diorum hep
bebişler nasıl canlarım can sıkıcı durumlar yok inş sorunları olanlar az kaldı sabredin en kolik bebeklerin bile 3 aydan snra geçior sıkıntısı 3 aydan snra bi düzen yaparsınız çözim buluruz brlikte uyku sistemine vs. sine öpüorum sizleride minnoşlarıda

bu arada kızlar bişey sorucam şincik biz 16 haziranda doğduk perşembe 40 günlük 40ı çıkmış mı oluyor o günün dolmasımı gerekiyor denizkizi tatlım okursan yorumla bi zahmet aynı gün doğurduk

ne güzel evmiş öyle Öldüm binaların arasında pöffff
bende istanbulda öyle hissediyodum cnm sinopa geldim annem e rahatladım temiz hava cocugada iyi geldi yüzündeki isilik geçti ve bir uykuya daldımi güzel uyuyo maşallah. Tavsiye ederim kızlar eger imkanınız varsa büyüsehirlerden uzaklasin biraz . buraya sinoba gelin kız lar
Kendi evim yok ama bi şekilde misafor ederim sizi.

Sağol cnm evet hepimizde aynı sorunlar var ben bu güzelliğin her zorluguna katlanırm bal bunlar bal çok tatlılarrr Allah hepimizin bebislerine sağlık mutluluk ve uzun ömür versin inşallah ve bizlere de bol süt, güç kuvvet versin inşallah.
Buarada bende artık kızımı yikamaktan korkmuyorm ve son 2 sefer dir küvetinde değil de kucagima koluma yatirarak duşa kabinde yikiyorum ama tabi yine suyu tutması icin bir kişiye daha ihtiyaç duyuyorum ama kimse olmazsa suyu ahizeyi sabitleyip tek de yikayabilirim cok rahat oluyo ve kizimda hic aglamiyo çok hosunaa gitti kuvette file üstüne yatirinca çok ağlıyo du ve bem panikliyodum.

Acemiperi ve keepmeei
Kizlar yorumlarinizi alıntı yapmayı unutmuşum teşekkür ederim beni merak etmissiniz iyiyiz çok şükür ama cok firsat bulamadım gecen 2 hafta evde tektim ama simdi biraz daha zaman bulabiliyorum yazmak için . Sizlerde kendinize ve bebislerinize cok iyi bakin .

Cnm bende perşembe mo cuma mı tam bilemedim sonucta 16 haziran dan 16 twmmuza bir ay sa 26 temmuz cuma günü de 40. Gun olmazmi bilemedim simdi kafsm karistibenimde

yanlışlıkla çocuğa buzdolabından soğuk sütü içirdim. bişi olur mu?. çok korkuyorum midesini falan üşütmesinden

Cnm buzlu falan değilse bişey olmaz sanırım üzme kendini
:26:

dolabın alt kısmında duruyordu . buzlu değil ama baya soğuktu. ısıtmayı unuttum dalgınlıkla. o ara çabuk getir dediler aklımdan çıktı ıstmam gerektiği

arkadaşlar haziran anneleri buluşuyor falan diyorsunuz ya ben inanamıyorum .ben yarım saat dışarı çaıkamıyorum bebişi de çıkaramıyorum . bende mi var bi sorun acaba. benim bebiş mümkün değil memeden başka biyerde sakinleşmiyor, bugün 5 saat aralıksız emzirdim ağlaya ağlaya (o ağladı ben ağladım) gündüz hiç uyumuyor . dışarı çıktığımızda sürekli ağlıyor .bugünlerde gece de uyumamaya başladı ,gaz için nurse harvey 'in şurubunu aldık bakalım ,iyi gelecek mi ,kullanan faydasını gören var mı? bi de siz de böyle saatlerce emziriyor musunuz? bugün tuvalete gidemedim bırak yemek yapmayı vs..

KIZLAR SHOW TWde BEBEK İŞİ diye dizi başlamış süper şiddetle tawsiye ederim aynııı BİİİZ

Cnm benim komsumada ebe aşıya gelmeden ince ateş usurucu durup icir demiş oda bana söyledi aklında bulnsun bende öyle yapmayı düşünüyordum belki bı faydası olur

kızlar bu yanlış bi uygulama
bende sağlık çalışanıyım ve aile hekimliğinin olduğu bi yerde çalışıorum:)

yapılan aşılar en az 2 saatte etki gösterir
siz şimdi evde ateş düşürücü şurup yada fitil veriosunuz diyelim sağlık ocağına gitti aşı oldu diyene kadar süre geçiyo aşının etkisini göstermesinide sayarsak 3-4 saat geçmiş oluyo bu sürede ateş düşürücünün etkisi geçiyo bebişler aşısını olsun eve geldikten sonra verin ilacın etki süresi daha uzun olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…