2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar biliyorsunuz bizimde kırkımız çıktı ve pazar günü ev gezmesine gittik. Keşke gitmeseydim. Benim eşim aslen Kübalı daha doğrusu babası Kübalı annesi Amerikalı. Birsürü kübalı arkadaşı var ve onlardan birinin evine gittik. Oğullarının doğum günüymüş eşim olmaz diyememiş. Aslında içimden gelmedi Ramazan'da öyle bir ortamda olmak ama bişeyde diyemedim. Her yiyeceğe domuz koyuyolar. Midem bulandı üzüm ve peynir yedim bütün gün. Sürekli İspanyolca konuştular bişey anlamadım. başıma ağrılar girdi. Oğlumda çok huzursuz oldu neden bilmiyorum eve geldik 6 saat çığlık çığlığa gözyaşlarıyla ağladı. O ağladı ben ağladım. Doğduğundan beri hiç öyle ağlamamıştı.susturmak için herşeyi denedik. Akla hayale gelmeyen şeyler denedik. Eşim acaba bir yerine kılmı dolandı deyip bütün vücudunu santim santim inceledi. Bir sürü dua okudum. Bir yerine bişey oldu sandık çok korktuk. En son gece olduğu için acile gitmeye karar verdik. Ben birde banyo yaptıralım dedim. Banyoyu çok seviyor çünkü. Küvetine koyar koymaz sustu. Sonrada saatlerce uyudu. Ne olduğunu hala bilmiyoruz Kübalıların nazarımı değdi nedir. Sürekli ne tatlı ne uslu bebek sende hemen ne kadar zayıflamışsın deyip durdular. Yada Allah bizi cezalandırdı Ramazan'da domuz yenilen alkollü içki içilen bir ortamdaydık bu mübarek aya saygısızlık ettik istemedende olsa. Allah'a şükür bir daha ağlamadı.

evet canm bizimde basımız dertte göbekle doktor kontrolde ıslaklık var dedi cerraha yonlendirdi
göbegini yaktılar acısız bi işlem nitrat sürüyo göbek deligine
takipteyiz artık umarım akıntı olmaz olursa rontgen cekilcek
akıntının içerden olma ihtimali de varmıs Rabbim korusun umarım degıldır
sizede cook gecmiş olsun canm
Rabbim cumlemizin evlatlarını esirgesin

okudum inanamadım
bundan 3 gün önce pazar günü kardeşimin sınavı vardı evime 45-50 dakka mesafe olan bi yerde kız istanbulu bilmiyo eşim çalışıodu izin alamadı mecbur iş başa düştü bebişe koca bi çanta yaptım termosa kaynar su doldurdum baya bi süt sağdım bebek arabasını attım bagaja kardeşimi sınava götürdüm ve okulun bahçesinde beklemeye başladık bizimki yarım saat sonra yıktı ortalığı
evden sabahın 7.30 da çıktım şöyle böyle derken eve girşimiz 14.30 du yani 9 saat dışardaydık aradan 4 saat sonra kardeşimi bide otogara bıraktık bebişle bizimki iyce çıldırdı eve geldik aralıksız 4 saat ağladı ama ne ağlama kendini titrete titrete ağlıyo
hiç bu kadar ağlamamıştı yani doğdugundan beri ağladıklarını toplasam bide pazar akşamı ağladığını toplasam o gece iki misli gelirdi
emzirioruz altını açıoruz masaj yapıoruz altını açıoruz karnını ovuruoruz pışpışlıoruz yok yok yok en son dedimki bi duş aldıralım suya bayılıyo bizimkini küvetine soktuk ses kesildi banyoda bi 20 dakika suyla oynadık konuşduk sustu:)
yıkadık çıkardık emzirirken uyudu benimki ama ne uyuma kucamda sızdı kaldı ağzı açık bütün gün sıcakta arabada yorulmuş yavrumun minik vücudu yorgunluktan ağlıyomuş meğer
sonra benimki bi uyudu
akşam 22 gibiydi yattığında ertesi gün öğleden sonra 15.00 de uynadı 15 saat :))))
ben 2.5 saatte bi uyanıp sütümü sağıp içirip gazını çıkarıp yatırıodum yerine ve gık demiyodu
altını açıorum masaj yapıorum gene uyanmıyo
sürekli nefesini kontrol ediorum üstünü bile değiştirdim uyurken 2 kez gene uyanmadı en son ben kaldırcaktım korktum bişe oldu diye
kendi uyandı:)

3 saat sonra bidaha uyudu akşam 18.00 di gece 3.00 de kalktı 9 saat daha uyudu:)))) tabi ben gene süt sağıp verdim altını aldım :)
sabah 8.00 de uyudu kalktıgında gayet sakin gözler cin gibiydi dinlenmiş:) nasıl yorulduysa:)

seninkide bütün gün yorulmuştur
bende öyle vicdan azabı çektimki benim yüzümden çocuk ne hale geldi diye:)

o gün 9 saat emziremeğim için benim göğüslerim taş gibi oldu beni aldı bi titreme nasıl titriorum ama zangır zangır
ateşim çıktı sanki sıtma nöbeti geçiriorum:)
meğer süt ateşim çıkmış sağdım göğüslerimi inanamdım 250 ml süt çıkardım benim bütün gün çıkardığım süttü o
sağmam 40 dakka sürdü nerdeyse bide duş aldım normle döndüm:)

Merhabalar benim kızımda 2006 doğumlu ve daha önce de bahsetmiştim.zeka seviyesi yapılan testler sonucu DAHİ seviyesinde.O bile o kadar zeki olmasına rağmen acayiip oğlumu kıskanıyor.Pedagog ona bebeğin bize şuan muhtaç olduğunu ,biz olmazsak onun öleceğini , onun için sürekli onunla olduğumuzu anlatmamızı söyledi vee onun yanında bebeği sevmemezlik yapmayın onu da kabul etmesi lazım onun da kendisi gibi çocuğunuz olduğunu kabullenmesi lazım dedi.Saklayarak sevmek daha yanlış dedi.Kızım göya kıskanmıyor gibi yapıyor ama ben biliyorum ki çok kıskanıyor.Kolay değil evin tek prensesiyken ona bir de prens geldi.Pedagog siz doğru davranırsanız zamanla alışacak ve o da çok sevecek dedi.

Arkadaşlar çok merak ediyorum türkiye de 6 ay sırf anne sütü verin diyolar ya acaba diğer ülkelerde bu nasıl?
bildiğim kadarı ile amerika dan almanya dan arkadaşlar var?Çook merak ettim orada beslenmeyle ilgili nasıl bir yönlendirme var?

lover sen beylikdüzü tarafındaydın dimi. dr a kime götürüyorsun çocuğu

Kolan hastanesinde Refika hanım var ona gidiyorduk Bebeğim ilk doğduğunda ve sonraki kontrollerde o bakmıştı. Kolan bana ters kaldığı için bide evime esenyurt devlet has. yakın orada handan hanım var artık ona gitme kararı aldım. . Ayrıca tahlil sonuçlarımızı yaptırmamız gereken testleri amcama soruyorum oda çocuk doktoru o beni yönlendiriyor.

Son düzenleme:
kızlar dün yine sorunluyduk
gazımı vardı bilmiyorum
öyle ağladı durdu
karnı toktu, çnkü emdikten sonra baktım durmuyo mama da verdm
ama uyumadı uzun süre yine
çok direndi
bu kez ağlama krizine fln da giriyo
uykusuzluğun verdiği huzursuzluk da oluyo tabi
valla bu krizlerin sebebini bilemiyorum anlamıyorum
ilaç verdk mecburen biraz rahatladı ancak uyudu

golgeeeeen gelmişsin bişi yazmdan gitmişsin, nerelerdesin sen bakiiim

power, ahsen, hkn..geçmiş olsun kızlar- hkn, umarım en kısa zamanda iyileşir bebişin cnm

geçmiş olsun canım, pişik kremi, d vitamini vs. gibi şeyleri unutma derim ben

ben de bu kız nerelerde diyordum, oh ne güzel olmuş ana kucağı, bizim de kurtarıcımız kendisi

sağol balmondcum, bugün başlayayım bakalım..sık dişli tarak derken şu alttakilerden var, bunlar olur di mi? olursa hangisi olur sence?

saol canım inşallahh valla unutmamada bebe izin verirse girerim ordanda kızım ve oğlum iyi olsunlarda hasta olmasınlar başka bişi istemiyom vallaa....
ınsl olmazar cnm benım yaa

canım benım senn elınden gelenı yapmısısn ınsl rabbım bılıyor senı ve ıcınden gecenlerı ınsl kı senı o gunahlardan mahrum bırakırr kı sen ortam ve durumdan dolayı o sartlardasın ama gonlunden gecen nelerr neler dmı ama sevındım banyoyu sevıpde susmasınaaa

Hiç bebeğiyle tatile çıkan var mı? Bayramın 1. Günü tatile gidiyoruz. Rahat etmek için otel yerine ev tutmayı tercih ettik ve tabi annem de gelecek ama çok endişelerim var. Mesela sıcak, sivrisinekler... Kırkımızı 1 gün geçmiş olucaz acaba düzene girmiş olacak mıyız? Yada tam düzene girmişken düzenimiz mi bozulacak? Of ! Tatilsiz olmuyor 40 lı bebekle de nasıl olur bilmem. Böyle bi deneyim yaşadıysanız yada fikriniz varsa önerilerinizi paylaşır mısınız?

kızlar elimdeki elektrikli pompadan hiç verim alamayınca hastane tipi pompa kiraladım ve artık stok yapmaya başlamaya karar verdim. sizden ricam siz ne zaman sağıyorsunuz süt saklamak için? iki göğsü birden mi sağıyorsunuz? kaç ml çıkıyor? sağdıktan sonra tüm süt biter de süt birikmeden kızım uyanır diye endişe ediyorum. bir de zaten öyle göğüslerim dolup dolup taşmıyor. önerileriniz nelerdir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…