- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
aa senin bebektede mi göbek sorunu vardı.benim kızın göbeği 23. günde hala düşmediği için çocuk cerrahı küçük bir operasyonls göbek bağını aldı.şimdi kabuk tuttu kesilen yerden.ne zaman o kabuk düşecek merak ediyorum.bu esnada eğer akıntı olursa yakıcaz dedi.yakma işlemi ağrılı mı acaba?birde yarın bir takım tetler yapılacak.doktorumuz göbek bağı geç düşen bebeklerde kan pıhtılaşmama bağışıklık sistemi hastalıkları gibi hastalıkların olabileceğini söyledi bu nedenle bir takım testler istedi.yarın yaptırıcaz düşük bir ihtimal tabi bu söyledikleri ama yinede aklım çıkıyor allah korusun.
Kızlar biliyorsunuz bizimde kırkımız çıktı ve pazar günü ev gezmesine gittik. Keşke gitmeseydim. Benim eşim aslen Kübalı daha doğrusu babası Kübalı annesi Amerikalı. Birsürü kübalı arkadaşı var ve onlardan birinin evine gittik. Oğullarının doğum günüymüş eşim olmaz diyememiş. Aslında içimden gelmedi Ramazan'da öyle bir ortamda olmak ama bişeyde diyemedim. Her yiyeceğe domuz koyuyolar. Midem bulandı üzüm ve peynir yedim bütün gün. Sürekli İspanyolca konuştular bişey anlamadım. başıma ağrılar girdi. Oğlumda çok huzursuz oldu neden bilmiyorum eve geldik 6 saat çığlık çığlığa gözyaşlarıyla ağladı. O ağladı ben ağladım. Doğduğundan beri hiç öyle ağlamamıştı.susturmak için herşeyi denedik. Akla hayale gelmeyen şeyler denedik. Eşim acaba bir yerine kılmı dolandı deyip bütün vücudunu santim santim inceledi. Bir sürü dua okudum. Bir yerine bişey oldu sandık çok korktuk. En son gece olduğu için acile gitmeye karar verdik. Ben birde banyo yaptıralım dedim. Banyoyu çok seviyor çünkü. Küvetine koyar koymaz sustu. Sonrada saatlerce uyudu. Ne olduğunu hala bilmiyoruz Kübalıların nazarımı değdi nedir. Sürekli ne tatlı ne uslu bebek sende hemen ne kadar zayıflamışsın deyip durdular. Yada Allah bizi cezalandırdı Ramazan'da domuz yenilen alkollü içki içilen bir ortamdaydık bu mübarek aya saygısızlık ettik istemedende olsa. Allah'a şükür bir daha ağlamadı.
selam kızlar ben çok yoruldum artık oğlum 8 yaşında kızım 50 günlük oldu oğlum kardeşini kıskanmıyor gibi duruyor ama tepkileri beni üzüyor mesela kızı sevmek istediğimiz zaman üstüne bir kapaklanıyor hava alamıyor ki onun yanında alıp mıç mıç sevmiyoruz eşimde bende okadar dikkat ediyoruzki kendi kendine giyinen duşunu alan çocuk işlerini bana yaptırıyor ben oğluma şimdiye kadar vurmak ne kelime kulağını bile çekmedim sesimi bile yükselltiğim sayılılıdır hemyavrum sakin ve anlayışlı bir çocuktu hem ben sabırlıyımmdır ama şimdi bir söylediğimi ikikez söylemek ne kelime 10kere söylüyorum kardeşi uyurken gel ders çalışalım diyorum oralı olmuyor kardeşi uyandığı zaman ve tamda gazdan ağlığı ssatte kitaplar elinde hadi çalışalım diyor bir yandan ders çalıştırıyorum bir yandan gaz masajı of........eşimin işleri çok yoğun gece geç geliyor yardımcı olamıyor yani sabrım ölçülüyor oğlum bir şımarıklaştı hayatta yapmaz dediğim şeyleri yapıyor eşimde bana normalde tepki göstereceğin davranışlara tepkisiz kalıyorsun iyi niyetini kullanıyor diyor ama ona sesimi bile yükseltmek ismiyorum sürekli oturup konuşma halindeyim ama YORULDUM.........sizinde böyle sorunlarınız varmı
27 günlük oldu meleğim:)pazartesi sünnetini de yaptırdık miniğimin.mır mır uyuyo şimdi yatağında oğluş.Eki Görüntüle 763344
lover sen beylikdüzü tarafındaydın dimi. dr a kime götürüyorsun çocuğu
Oğlumu yatırdım şimdi dondurma eşliğinde keyif zamanı
30 dk sonra uyanır 30 dk için uyumaya değmez
27 günlük oldu meleğim:)pazartesi sünnetini de yaptırdık miniğimin.mır mır uyuyo şimdi yatağında oğluş.Eki Görüntüle 763344
geçmiş olsun canım, pişik kremi, d vitamini vs. gibi şeyleri unutma derim benbebişim uyudu ev dağınık :) ama sakin duşumuda almışım yemeğide dünden yapmışım oohhh gel keyfim gel
iki gün önce eşim dr a gitti kasık fıtığı çıktı ne yazıkki ameliyat olması gerekiyor.hemde laparoskopik değil açık
ameliyat olacak.afedersiniz her iki taraftada çıktığı için bol dikişli olacak ve adamakıllı düzelmesi 10 günü bulacakmış
biz istanbuldayız hastane izmirde.ameliyattan sonra yazlıkta kalacağız.bu benim bebişimle ilk uzun seyahatim olacak.kırkı çıkmış olacak bu arada...evde olmak gibisi yok, kendi düzenim rahatlığım vs ama mecbur işte...
yolculuk ve tatil esnasında lazım olacak şeyleri düşündükçeuzun bir liste çıkıyor.
şunuda unutma dediğiniz şeyler neler? orada dımdızlak kalmayayım
ben de bu kız nerelerde diyordum, oh ne güzel olmuş ana kucağı, bizim de kurtarıcımız kendisislm kızlar,
oğluşum aşılarımızın yapıldıgı gece sabaha kadar huysuzlandı, ateşi yoktu ama, neyseki ertesi gün huysuzluguda geçtii,
gazını agzından ve alttan kendi çıkarmaya başladı, kakasını da ıkınmadan yapıyor artık umarım böyle devam eder
hatırlarsanız hazırlıklarımızı yaparken tiny love anakucagı almıştım,
ilk zamanlar keşke bunu almasaydım kullanmıcaz galiba diye düşünürken şu an iyiki almışım dedigim tek şey haline geldii
eşime bunu niye aldım ki hemen boyu uzadı kilo aldı sıgmaz artık bunun içine kullaılmıcak yazık dedim, eşimde getirdi biraz baktı,
sonra tek tarafını hafif geriye dogru itti yarı koltuk gibi oldu, emiri oturttu içine üstündeki oyuncaklarla müziginide actıı aman allahım bizimki bir coştu, eller oynuyor agular çıkarıyor öyle sakin sakin oynayıp duruyor kendi halinde
ve 5 gündür gündüzleri uyanıkken aynı şekilde koyuyorum içine işime gücüme bakıyorum
daha önce niye akıl edemediysem kucagımda gezdirip duruyordum
inşallah böyle devam ederiz darısı sizin bebişlerin başına,
kızlar oğlumun kafasında konak olmuş bir bölgede, öneriniz var mı?
sağol balmondcum, bugün başlayayım bakalım..sık dişli tarak derken şu alttakilerden var, bunlar olur di mi? olursa hangisi olur sence?Kızımın alnında çok hafif konak başlangıcı vardı. 1 ay kontrolünde eğer ilerlerse zeytinyağı sürüp sık dişli bir tarakla tara dedi doktorumuz. Zeytinyağının öyle özel bir zeytinyağı olması gerekmiyor.
kızlar oğlumun kafasında konak olmuş bir bölgede, öneriniz var mı?
ınsl olmazar cnm benım yaasaol canım inşallahh valla unutmamada bebe izin verirse girerim ordanda kızım ve oğlum iyi olsunlarda hasta olmasınlar başka bişi istemiyom vallaa....
canım benım senn elınden gelenı yapmısısn ınsl rabbım bılıyor senı ve ıcınden gecenlerı ınsl kı senı o gunahlardan mahrum bırakırr kı sen ortam ve durumdan dolayı o sartlardasın ama gonlunden gecen nelerr neler dmı ama sevındım banyoyu sevıpde susmasınaaaKızlar biliyorsunuz bizimde kırkımız çıktı ve pazar günü ev gezmesine gittik. Keşke gitmeseydim. Benim eşim aslen Kübalı daha doğrusu babası Kübalı annesi Amerikalı. Birsürü kübalı arkadaşı var ve onlardan birinin evine gittik. Oğullarının doğum günüymüş eşim olmaz diyememiş. Aslında içimden gelmedi Ramazan'da öyle bir ortamda olmak ama bişeyde diyemedim. Her yiyeceğe domuz koyuyolar. Midem bulandı üzüm ve peynir yedim bütün gün. Sürekli İspanyolca konuştular bişey anlamadım. başıma ağrılar girdi. Oğlumda çok huzursuz oldu neden bilmiyorum eve geldik 6 saat çığlık çığlığa gözyaşlarıyla ağladı. O ağladı ben ağladım. Doğduğundan beri hiç öyle ağlamamıştı.susturmak için herşeyi denedik. Akla hayale gelmeyen şeyler denedik. Eşim acaba bir yerine kılmı dolandı deyip bütün vücudunu santim santim inceledi. Bir sürü dua okudum. Bir yerine bişey oldu sandık çok korktuk. En son gece olduğu için acile gitmeye karar verdik. Ben birde banyo yaptıralım dedim. Banyoyu çok seviyor çünkü. Küvetine koyar koymaz sustu. Sonrada saatlerce uyudu. Ne olduğunu hala bilmiyoruz Kübalıların nazarımı değdi nedir. Sürekli ne tatlı ne uslu bebek sende hemen ne kadar zayıflamışsın deyip durdular. Yada Allah bizi cezalandırdı Ramazan'da domuz yenilen alkollü içki içilen bir ortamdaydık bu mübarek aya saygısızlık ettik istemedende olsa. Allah'a şükür bir daha ağlamadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?