Hiç bebeğiyle tatile çıkan var mı? Bayramın 1. Günü tatile gidiyoruz. Rahat etmek için otel yerine ev tutmayı tercih ettik ve tabi annem de gelecek ama çok endişelerim var. Mesela sıcak, sivrisinekler... Kırkımızı 1 gün geçmiş olucaz acaba düzene girmiş olacak mıyız? Yada tam düzene girmişken düzenimiz mi bozulacak? Of ! Tatilsiz olmuyor 40 lı bebekle de nasıl olur bilmem. Böyle bi deneyim yaşadıysanız yada fikriniz varsa önerilerinizi paylaşır mısınız?
desty hastane tipi pompa nasıl kaça kiraladın. sütümü artırmak için bende mi kiralasam acaba?
canım süpersin ya
ne kadar pozitifsin
beni güldürüyosun valla
Hiç bebeğiyle tatile çıkan var mı? Bayramın 1. Günü tatile gidiyoruz. Rahat etmek için otel yerine ev tutmayı tercih ettik ve tabi annem de gelecek ama çok endişelerim var. Mesela sıcak, sivrisinekler... Kırkımızı 1 gün geçmiş olucaz acaba düzene girmiş olacak mıyız? Yada tam düzene girmişken düzenimiz mi bozulacak? Of ! Tatilsiz olmuyor 40 lı bebekle de nasıl olur bilmem. Böyle bi deneyim yaşadıysanız yada fikriniz varsa önerilerinizi paylaşır mısınız?
kızlar elimdeki elektrikli pompadan hiç verim alamayınca hastane tipi pompa kiraladım ve artık stok yapmaya başlamaya karar verdim. sizden ricam siz ne zaman sağıyorsunuz süt saklamak için? iki göğsü birden mi sağıyorsunuz? kaç ml çıkıyor? sağdıktan sonra tüm süt biter de süt birikmeden kızım uyanır diye endişe ediyorum. bir de zaten öyle göğüslerim dolup dolup taşmıyor. önerileriniz nelerdir?
desty hastane tipi pompa nasıl kaça kiraladın. sütümü artırmak için bende mi kiralasam OTE]
henüz süt stoklamadım ama medela süt sağma mak aldım , göğüslerimde süt birikmesinden dolayı mastit başlangıcı oluştu mecburen sağıyorum çınara öyle veriyorum, doktor çok küçük daha sütünü bitiremiyoo dedi ,
ben pompadan memnunum, arkadaşım krafı pompasını getirdi berbat biseydi hiç tavsiye etmem
kızlar elimdeki elektrikli pompadan hiç verim alamayınca hastane tipi pompa kiraladım ve artık stok yapmaya başlamaya karar verdim. sizden ricam siz ne zaman sağıyorsunuz süt saklamak için? iki göğsü birden mi sağıyorsunuz? kaç ml çıkıyor? sağdıktan sonra tüm süt biter de süt birikmeden kızım uyanır diye endişe ediyorum. bir de zaten öyle göğüslerim dolup dolup taşmıyor. önerileriniz nelerdir?
Biz olduk canım biraz ateşi yükseldi. Carpol diye bi ateş düşürücü var onu aldık. ama hemen vermedim. biraz bekledik. popodan 37,5 alından 37 ye kadar çıktı ateşi doktor 38 de verin demişti. gerek kalmadı vermedik. bazı arkadaşlar aşı olmadan ateş düşürücü verip gidiyorlarmış kimileri gelir gelmez veriyorlarmış ama ben mecbur kalmadığım sürece vermeyi doğru bulmuyorum.o gece sürekli kontrol ettik. Sadece o gece oldu ateşi bi daha olmadı. zaten bir gece bekleniyormuş. Bende çok tedirgindim inşallah ateşsiz atlatırsınız...
ben de aventin elektiklisi var.onunla sağıyorum.genelde bebek uyurken sağım yapıyrm.mesela şu an sağımdayım.oğluşu 1,5 saat önce emzirmiştim.şimdi uyuyo 1saat uyanmaz büyük ihtimalle.her 2 göğsü de sağıyrum sırayla sağı sağarken sola göğüs kalkanı takıyorum onda da birkiyo 40ml-50 ml kadr.aynı şeyi diğeri içinde yapıyorum ama sağılmış göğüsten pek bişey sızmıyo.süt miktaı değişiyo günden güne.şimdi sol göğsden 80 ml.çıktı mesela.bi bukadar da diğerinden çıkar sanırım.sağım saatini göğsmn sızlamasına göre ayarlıyorum ve bebek erken uy anırsa önce göğsümü emzirip doymazsa sağdıklarımdan biberonla veriyorum.
selam kızlar kaç gündür giremiyorum bebeğim çok huysuzdu kaç gündür bugünde kakasında hafif sümüksü kan gördüm ve doktora gittik bebeğime amip bulaşmışşçok morelim bozukk nerde bulaştı anlamıyorum artık banyo suyunu kaynatıcaz kimsede elini yıkamadan dokunamıcakk çok canm sıkkın çok lanet bi hastalıkmış sütümde iyice azaldı çok morelim bozuk kaç gündürrr neyse bende haberler bunlarrr
Hosgeldin canim masallah ogluna büyümüste oyun oynarmis benimki de simdilik saga sola gülücükler atiyor ayna da kendine bakip bakip gülüyor
Bende böyle birsey almak istiyorum suan ama kararsizim ne alacagima almisken paraya degsin ise yarasin istiyorum..
Bu arada bugün bizde ilk asimizi yaptirdik igne degil agizdan verildi hepatit ve rota asisi oglum asidan 3 saat sonra deli gibi bagira bagira agladi hic atesi falan da yoktu 1 saat önce uyuttum insallah uyandigin da ayni sekilde olmaz
ben de bu kız nerelerde diyordum, oh ne güzel olmuş ana kucağı, bizim de kurtarıcımız kendisi
selam kızlar kaç gündür giremiyorum bebeğim çok huysuzdu kaç gündür bugünde kakasında hafif sümüksü kan gördüm ve doktora gittik bebeğime amip bulaşmışşçok morelim bozukk nerde bulaştı anlamıyorum artık banyo suyunu kaynatıcaz kimsede elini yıkamadan dokunamıcakk çok canm sıkkın çok lanet bi hastalıkmış sütümde iyice azaldı çok morelim bozuk kaç gündürrr neyse bende haberler bunlarrr
sağol balmondcum, bugün başlayayım bakalım..sık dişli tarak derken şu alttakilerden var, bunlar olur di mi? olursa hangisi olur sence?
Eki Görüntüle 763377
evet canm bizimde basımız dertte göbekle doktor kontrolde ıslaklık var dedi cerraha yonlendirdi
göbegini yaktılar acısız bi işlem nitrat sürüyo göbek deligine
takipteyiz artık umarım akıntı olmaz olursa rontgen cekilcek
akıntının içerden olma ihtimali de varmıs Rabbim korusun umarım degıldır
sizede cook gecmiş olsun canm
Rabbim cumlemizin evlatlarını esirgesin
Tesekkur ederim cvb icin ya uyursam atesinin ciktigini farketmezsem diye koekuyorum
beylikdüzü avcılar tarafında çocuk doktoru olarak kime gidiyorsunuz. oğlum bugün daha bi tuhaf. her zaman iştahlıydı. bugün yediğini çıkarıyor. sanırım verdiğim soğuk sütten etkilendi. bide gözüne kıl parçası girmiş. bi cm boyutunda var. 2 kere falan göz damlası damlattım çıkaramadım. çok beceriksizim ya. ben bakamıyorum bu çocuğa
oğluşum biberonu red ediyordu (avent) daha önce conk conk çekmesine ragmen,
gittim dr browns aldım, onuda 1-2 çekip bırakıyor,
suyuna azıcık şeker koydum bakim çekecek mi diye,sarılıkken veriyorduk bayılıyordu
hiç durmadan conk conk çektiiii
şimdi ben anlamadım, sütümü biberonla içmeyi red ediyor tiksiniyor diliyle itiyor ama şekerli su verince içiyor :44:
napcam şaşırdım kaldım, 28 agustosda iznim bitiyor, hadi yıllık iznimi kullanım en gec 15 eylül gibi işe dönmem gerek,
biberonu tutmazsa nasıl beslenecek bu çocukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?