2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
anladım canım sağol benimki 2185 doğunca verdi mma doktor 19. günde 3030 oldu yine devam dedi ama ben artık vermek istemiyorum sütüm yarayor mu bi bilsem hiç vermeye niyetim yok

maşallah yavruna...sütün yarıyordur elbette yaramaz mı hiçç...benim sütüm az işte artırmak için bir çok şey deniyorum.bu arada mamaya devam.lansinoh pompa aldım onunla ilk denememde 30cc çıktı 2 saatlik süt.hiç yoktan iyidir.artacak artacak inşallah...

beylikdüzü avcılar tarafında çocuk doktoru olarak kime gidiyorsunuz. oğlum bugün daha bi tuhaf. her zaman iştahlıydı. bugün yediğini çıkarıyor. sanırım verdiğim soğuk sütten etkilendi. bide gözüne kıl parçası girmiş. bi cm boyutunda var. 2 kere falan göz damlası damlattım çıkaramadım. çok beceriksizim ya. bakamıyorum çocuğa

Bilmiyorum ki canım. Hastaneden çıkarken bana dedi ki bebeği ne zaman kontrole getireceksin 5 günlükten dedim o zmn bana da gel dedi, o kontrolde de 6 hafta sonra geleceksin, smear alıcam kanına bakicam vajinal muayene yapicam dedi. Ben tatile gidiyorum diye 6 haftalıkken gidemedim aradım tatile gidiyorum dönüşte gelsem olur mu dedim olur dedi bugun 52 günlüğüz iste, gittim dediği kontrolleri yapti

aa senin bebektede mi göbek sorunu vardı.benim kızın göbeği 23. günde hala düşmediği için çocuk cerrahı küçük bir operasyonls göbek bağını aldı.şimdi kabuk tuttu kesilen yerden.ne zaman o kabuk düşecek merak ediyorum.bu esnada eğer akıntı olursa yakıcaz dedi.yakma işlemi ağrılı mı acaba?birde yarın bir takım tetler yapılacak.doktorumuz göbek bağı geç düşen bebeklerde kan pıhtılaşmama bağışıklık sistemi hastalıkları gibi hastalıkların olabileceğini söyledi bu nedenle bir takım testler istedi.yarın yaptırıcaz düşük bir ihtimal tabi bu söyledikleri ama yinede aklım çıkıyor allah korusun.

Oğlumu yatırdım şimdi dondurma eşliğinde keyif zamanı

30 dk sonra uyanır 30 dk için uyumaya değmez

Son düzenleme:

maalesefki bizde böyleyiz senin yazdıklarını bire bir yaşıyoruz benim oğlumda 7 yaşında sürekli kavga halindeyiz evde ben sabrediyorum ama babamız sabredemiyor ve baba oğul birbirlerine giriyorlar giriyorlar diyorum çünkü oğlumuz çat çat cvp veriyor sanki o baba bizde çocukmuşuz yada akranıymışız gibi davranıyor eşimede kızamıyorum çünkü sabretmek imkansızlaşıyor bir noktadan sonra küçüğe belki emer diye emzik aldık büyükte tutturdu emzik diye aldırttı bir ara anne banada sütünden versene dedi şok olduk şaka yapıyorsun herhalde dedik biz söylüyoruz yapma etme diye biz duyuyoruz sadece o duymuyor gibi davranıyor valla napıcaz şaşırdık kaldık onuda anlıyorum kolay değil tek çocuk olmaya alışmışken herşeyi paylaştığı bir kardeş gelmesi hayatına inşş geçer bir an önce herşey yoluna girer (

canım ben kolan hastanesinde Zeynel Albayrak a gidiyorum medilife ta miktat bey de var ama çok dolu geçmiş olsun canım midesi üşümüş olabilir

geçmiş olsun canım moralini bozma ki sütün ii ce azalmasın umarım hemen atlatırsınız

pazar gecesi 11 uçağıyla istanbula annemin yanına gidiyorum gerçekten ihtiyacım varr ve kendime anca böle gelicem sanırımm...

bi anda bizim ev gözümün önüne geldi aynı sorunlar bizdede var benmkide 4 yaşında ama babasıyla sürekli kavga modundalar benmlede ara sıra kavga ediyoo evde ergen var sanki gerçekten çok yoruluyorum artıkk bide çok hareketli bi çocuk ben ikisine birden yetişemiyorum artık....

cok sukru gectı canımm yenıden aynı agrı olursa yapım bende ama ıns olmazz

kızlar ben geldım ancak vakıt buldummm bugun ebe kontrolumuz vardı cok sukru gelısımı guselll paşaımın ordan ısıtme testıne gıttıkk cok sukru onuda gectıkk...

ve buyuk bobbaaa mız oglum erkek olduuuuuuuuuuuuuuuuu uyusturma ıle suenetımızı olduk bayagı agladık ama sukurgectı bılemmm
darısı sizini erkeklere ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhh

Durumu bilmiyorum ama hic bisey yokken rutin tarama 2 defa kan alinarak yapiliyo zaten yukseklik varsa cagirip 3. yu aliyolar normal yani aradilarsa atlama 3-5 damla kan icin uzulmek hasta olup omur boyu uzulmekten hayirlidir

canm hayırlı olsun allah damatlığınıda göstersin inşallah..

Bencede midesi üşümüş olabilir. Karnını sıvak tut. Doktora hemen götürme imkanın olmazsa Gözüne sütünü damlat bol bol ve işaret parmağını kullanarak üst göz kapağıyla bebeğin gözüne çok nazik bir masaj yap. Masaj yaparken alt kenara doğru yapacaksın kıl kenara gitsin iyice ve göz atsın. Yalnız dikkat et tırnağın uzun olmasın. Ben oğlum doğduğundan beri tırnaklarımı kökten kestim. Hiç alışık değilim ama canını acıtmakdan çok korktum.

canm hayırlı olsun allah damatlığınıda göstersin inşallah..
amın canım ınslll sende sag saglım gıt annenlere dınlen ınslll bısıde unutma olurmu ben ara ara da olsa gelıyorum sıze bakmaya yoksam daha dusene gıremedık golumda bende ev ahaliside malum ramazanında etkısı var bundaaaa:44:

haydı ı gecelerrrrrrrrrrrr

saol canım inşallahh valla unutmamada bebe izin verirse girerim ordanda kızım ve oğlum iyi olsunlarda hasta olmasınlar başka bişi istemiyom vallaa....

kızlar hepinize iyi geceler bizim hastalar uyumuşken azıcık bende dinleniyimm görüşürüz inşalllahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…