anladım canım sağol benimki 2185 doğunca verdi mma doktor 19. günde 3030 oldu yine devam dedi ama ben artık vermek istemiyorum sütüm yarayor mu bi bilsem hiç vermeye niyetim yok
Allah ıyılıgını versınortam cocugu olmus senın mınık daha yaklanmadan :)
Benı kendı doktorum sezeryan yapmadı ama yapan doktora da 10 gun sonra gıttıgımde sordum tekrar kontrole ne zaman gelım dıye oda agrı sancı olmadıgı surece gelmene gerek yok dedı ne yapsam ben smdı aklım karıstı
cok gecmişolsun cnm sonucların ıyı çıkmış sevındım
bizde dun göbegimizi ikinci kez yaktırdık bugun ıslaklık var yine
dun ıyı görünüyo demişti doktorumuz takip etcez bakalım ınsslh operasyona fln gerek kalmaz
bu arada bu hafta buluşalımmmm persembe cuma hiiçç farketmez banaaaaaa
Oğlumu yatırdım şimdi dondurma eşliğinde keyif zamanı
30 dk sonra uyanır 30 dk için uyumaya değmez
selam kızlar ben çok yoruldum artık oğlum 8 yaşında kızım 50 günlük oldu oğlum kardeşini kıskanmıyor gibi duruyor ama tepkileri beni üzüyor mesela kızı sevmek istediğimiz zaman üstüne bir kapaklanıyor hava alamıyor ki onun yanında alıp mıç mıç sevmiyoruz eşimde bende okadar dikkat ediyoruzki kendi kendine giyinen duşunu alan çocuk işlerini bana yaptırıyor ben oğluma şimdiye kadar vurmak ne kelime kulağını bile çekmedim sesimi bile yükselltiğim sayılılıdır hemyavrum sakin ve anlayışlı bir çocuktu hem ben sabırlıyımmdır ama şimdi bir söylediğimi ikikez söylemek ne kelime 10kere söylüyorum kardeşi uyurken gel ders çalışalım diyorum oralı olmuyor kardeşi uyandığı zaman ve tamda gazdan ağlığı ssatte kitaplar elinde hadi çalışalım diyor bir yandan ders çalıştırıyorum bir yandan gaz masajı of........eşimin işleri çok yoğun gece geç geliyor yardımcı olamıyor yani sabrım ölçülüyor oğlum bir şımarıklaştı hayatta yapmaz dediğim şeyleri yapıyor eşimde bana normalde tepki göstereceğin davranışlara tepkisiz kalıyorsun iyi niyetini kullanıyor diyor ama ona sesimi bile yükseltmek ismiyorum sürekli oturup konuşma halindeyim ama YORULDUM.........sizinde böyle sorunlarınız varmı
beylikdüzü avcılar tarafında çocuk doktoru olarak kime gidiyorsunuz. oğlum bugün daha bi tuhaf. her zaman iştahlıydı. bugün yediğini çıkarıyor. sanırım verdiğim soğuk sütten etkilendi. bide gözüne kıl parçası girmiş. bi cm boyutunda var. 2 kere falan göz damlası damlattım çıkaramadım. çok beceriksizim ya. bakamıyorum çocuğa
selam kızlar kaç gündür giremiyorum bebeğim çok huysuzdu kaç gündür bugünde kakasında hafif sümüksü kan gördüm ve doktora gittik bebeğime amip bulaşmışşçok morelim bozukk nerde bulaştı anlamıyorum artık banyo suyunu kaynatıcaz kimsede elini yıkamadan dokunamıcakk çok canm sıkkın çok lanet bi hastalıkmış sütümde iyice azaldı çok morelim bozuk kaç gündürrr neyse bende haberler bunlarrr
maalesefki bizde böyleyiz senin yazdıklarını bire bir yaşıyoruz benim oğlumda 7 yaşında sürekli kavga halindeyiz evde ben sabrediyorum ama babamız sabredemiyor ve baba oğul birbirlerine giriyorlar giriyorlar diyorum çünkü oğlumuz çat çat cvp veriyor sanki o baba bizde çocukmuşuz yada akranıymışız gibi davranıyor eşimede kızamıyorum çünkü sabretmek imkansızlaşıyor bir noktadan sonra küçüğe belki emer diye emzik aldık büyükte tutturdu emzik diye aldırttı bir ara anne banada sütünden versene dedi şok olduk şaka yapıyorsun herhalde dedik biz söylüyoruz yapma etme diye biz duyuyoruz sadece o duymuyor gibi davranıyor valla napıcaz şaşırdık kaldık onuda anlıyorum kolay değil tek çocuk olmaya alışmışken herşeyi paylaştığı bir kardeş gelmesi hayatına inşş geçer bir an önce herşey yoluna girer(
cok sukru gectı canımm yenıden aynı agrı olursa yapım bende ama ıns olmazzcanım benimde ilk günlerde rahim ağrım olmuştu çok şiddetli rahim kendini toparlıyormuş öyle dediler bide ben tuvalette soğuk su ile temizleniyordum o zamanlar (25 mayısta doğum yaptım) hava soğuktu üşüttmüşüm loğusalı kadın soğuk su ile temizlenmemeliymiş sıcak su torbası bana iii gelmişti bi dene istersen çok geçmiş olsun
canım allah yardımcın olsun bizdede durum aynı sabah 5buçukta uyanıyoruz şu saate kadar uyumamıştı biraz önce uyudu ağlayıp duruyo geçen günlere göre iyi halimiz üstelik gün içinde toplam 2 saat yatmıştır...sanırım gazını tam olarak çıkaramıyrz...üzme kendini sen elinden geleni yapıyorsun sonuçta seninkide bünye dinlenmeye ihtiyacı var kendini sakın yargılama benim yanımda kv olduğu halde çok yoruluyorm inş. çabucak geçeçek bu günler
canım çok çok geçmiş olsun bende çok bırakıp gidiyorum korktum şimdi
canım biz aldık ama hiç kullanmadım hatta aldığımı bile unutmuşum çünkü çocuğun kafasına çok büyük ama deniyeyim bi yarın eğer kullanışlıysa burdan yazarım
Kızlar esımı ıst dan aramıslar 3.defa gıdıp saglık ocagından topuk kanı verın demısler.bız ıkı defa topuk kanı vermıstık ılkınde tsh hormonu yuksek cıkmıstı bı daha almamız gerekıyo demslerdı smdı de esıme ılkı gayet guzel ıkıncıde yuksek cıkmıs o yuzden bı daha vermenız gerekıyo demısler :26:
Farkındayım arapsacına dondu anlattıklarım ama kafam da aynı sekılde bu ne kadar boyle devam edıcek yasayan var mı bu durumu az degıl ya 3. Defa kan vercek olum mınıcık halıyle :26:
kızlar ben geldım ancak vakıt buldummm bugun ebe kontrolumuz vardı cok sukru gelısımı guselll paşaımın ordan ısıtme testıne gıttıkk cok sukru onuda gectıkk...
ve buyuk bobbaaa mız oglum erkek olduuuuuuuuuuuuuuuuuuyusturma ıle suenetımızı olduk bayagı agladık ama sukurgectı bılemmm
darısı sizini erkeklere ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhh
beylikdüzü avcılar tarafında çocuk doktoru olarak kime gidiyorsunuz. oğlum bugün daha bi tuhaf. her zaman iştahlıydı. bugün yediğini çıkarıyor. sanırım verdiğim soğuk sütten etkilendi. bide gözüne kıl parçası girmiş. bi cm boyutunda var. 2 kere falan göz damlası damlattım çıkaramadım. çok beceriksizim ya. bakamıyorum çocuğa
amın canım ınslll sende sag saglım gıt annenlere dınlen ınslll bısıde unutma olurmu ben ara ara da olsa gelıyorum sıze bakmaya yoksam daha dusene gıremedık golumda bende ev ahaliside malum ramazanında etkısı var bundaaaa:44:canm hayırlı olsun allah damatlığınıda göstersin inşallah..
amın canım ınslll sende sag saglım gıt annenlere dınlen ınslll bısıde unutma olurmu ben ara ara da olsa gelıyorum sıze bakmaya yoksam daha dusene gıremedık golumda bende ev ahaliside malum ramazanında etkısı var bundaaaa:44:
haydı ı gecelerrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?