2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
benim kanamam hala tam anlamıyla bitmedi dra gittim baktı herşey normalmiş ama istersen yinede rahmini temizleyelim dedi veee sonuç kürtaj olduk. gerçi bişey çıkmadı hormonlardan olabilirmiş emzirenlerde olabliliyormuş. bebek için rahim filmiyle başladım kürtajla devam. vay be bende de ne cesaret varmış

eklemeyi unuttum birde ev taşıyacağım tabi. benim akıllı kocişde işe giderken bana kutuları yap der ya. tam komediyiz bu aralar

hoşbulduk canım.iyi Allaha şükür sadece gaz sorunumuz var.annemler yazın yaylaya gidiyorlar bizde onların yanına gitmiştik oranın havasıda gaz yapıyor.e bide kakasını 7-8 günde anca yapıyor.onun sıkıntısı haricinde pek sıkıntımız yok .3 günlükken hastaneye yatmıştık.kan kültüründe enfeksiyon görülmüştü.dr muhtemelen yetişkinlerin ellerinden bulaşmıştır dedi.zor günlerdi 3 saatte bir emziriyordum eve geliyordum süt sağıyordum.orda bırakmak eve gelmek kötüydü ama neyseki atlattık.Allah kimseye göstermesin.ya bi ara sabunu incelttik zeytinyağıyla biraz poposunu uyardık işe yaramadı.dr depridat diye bir ilaç verdi günde 3 kere yarım ölçek 20 gün kullanın dedi 11 gün bi işe yaramayınca bıraktım.ilaç ilaç mecbur kalmadıkça kullanmak istemiyorum.bizden haberler böyle.siz nasılsınız bakalım?

ya dr bana da bir haftaya kadar normal dedi ama nebileyim bazen çok ağlıyo gaz oluyor.geçen geceden ikindiye kadar tam olarak uyuyamadı bile.bazıları bağırsaklarında sorun vardır diyo.ama öyle bişey olsa dr anlardı heralde bağırsakları hızlandırsın diye ilaç verdi.20 gün kullanın dedi.11 gün hiç farketmedi bende bıraktım.dünde poposunda leke vardı.bu saat oldu daha devamı gelmedi hayırlısı bakalım.bugün iyi ama bağırmıyo en azından.

kızlar az önce babasling siparişi verdim,inşallah bebişim içinde rahat durur:26:

sling kullanan var mı acaba aranızda?

Benim kanamamda hala bitmedi kırkım cıkınca 3 gün kanamam olmadı sonra tekrar başladı bugun 55 gün oldu doğum yapalı adet mi görüyorum anlamadım. Sanada geçmiş olsun canım

bu aksam saatlerindeki aglama krizini nasıl aşıcaz hanımlar bana bi akıl verin
bol gazla birlikte kakasını yaptı karnı tok ama saat kurulmuş gibi başlıyo iftar vakti eşim daha bir kere dogru düzgün iftar yapamadı
banyo yapmayı seviyo yıkayım dedim yok bana mısın demedi morarıyo aglarken bu seferde cıplak kaldı gıydıremedım oyle kasıyokı kollarını bacaklarını acmak mumkun degıl

burdada 6 ay sadece anne sutu. su bile vermeyin diyolar canim. ben amerikadayim.

benimki kirkli deildi 1 aylikti disney world e gittik 5 gun. oteli hic sevmedi. ustelik suit kiralamistik hiltonda. bizim icin cok rahatti ama o yinede sevmedi. havuz basinda da surekli agladi oturamadik. otelin cocuk oyun odasi vardi surekli orda vakit gecirdik. bir aksam disney downtown da pusetiyle yuruyelim dedik. sut sagdim biberonu almadi kesinlikle. emzirme odasi da yokmus perisan oldum yuruyemedik otele donduk. hicbisi anlamadim tatilden. insallah senin daha iyi bir tecruben olur.

ben oglum emip doyunca hemen sagiyorum geriye kalani. o acikana kadar yeniden birikiyor.

ayni hatayi bende yaptim birdaha asla ters cevirmedim. surekli yuzunu gorecek sekilde tutup oyle yikiyorum birdahada sorun yasamadim.

Benim kanamamda hala bitmedi kırkım cıkınca 3 gün kanamam olmadı sonra tekrar başladı bugun 55 gün oldu doğum yapalı adet mi görüyorum anlamadım. Sanada geçmiş olsun canım

Benim de 54 gun oldu ama tam bitmedi dr da sorun yok diyor kac kere gösterdi her seferinde kontrol ediyo ama olabiliyormus

Tam 1 hafta önce kanamam bitmisti, bugün doktor kontrolüm vardi sabah alttan muayene etti ve simdi hafif hafif tekrar kanama baslamis icin de et parcaciklari gibi parcalar da var.. Ne bu simdi gerimi basladi yoksa bukadar kisa süre de adetmi oldum? Mümkünmü ki

ayy resmen benim kızımı anlatmışsın.tek bende var sanıyordum.birde seninki en azından kaka yapmış.bizim geçen çarşambadan beri yok.haftada 1 kere yapıyo.gazı sen düşün artık.öyle ağladığında kulağına şşşşşşş de biraz rahatlıyo çok uzun sürmüyo ama 1 dk susması bile o an iyi geliyor.susarsada sessizce kulağına bişeyler fısılda.inşallah düzelirler.bazen korkuyorum biyerini mi acıttım diye.geçen oturdum kontrol ettim kırık çıkık mı oldu diye kolunu bacağını oynattım.kucaklamayın alışır diyenlere de deli oluyorum.çocuk morarıp gidiyor öyle bırakıp gitcekmisin.

ablamd öyle olmuştu canım riskli kesin yaptır
ama her yaptırdığında değerleri düşüyodu sizinki nasıl ki??
galiba bu değerler iyize azalana kadar kan almaya dewam..
inşallah temiz çıkar ve bu son olur...

geçmiş olsun canım allahım şifa versin bi an önce nariiiiiin kızına
sende kendine ii bak ilk değil ya 2. bebişin güçlü ol biraz atlatıcanız inşallah...
27 günlük oldu meleğim:)pazartesi sünnetini de yaptırdık miniğimin.mır mır uyuyo şimdi yatağında oğluş.Eki Görüntüle 763344
maşalllah küçük prense yakışıklı paşaaaa

canım ya banyo şapkasına yorum yapmadın kullandınmı...??

Son düzenleme:
Herkes iyidir inşallah bebeklerinizde iy iyidir
Uconn dogum yaptın mı sekerim cok merak ediyorum

hoşgeldin mervecim.özledim valla.ne kadar uzun bir tatil oldu böyle.eve gelince şoka girmedin mi tek başına kalınca kızınla.e yani bende doğurdum tabikigünüme 3 gün kala 27 haziranda sezeryan ile gerçekleşti doğumum.bugün 28 günlük olduk çok şükür.yaramaz bir kızım var.gündüzzleri bol bol uyuyor akşamları bize kök söktürüyor.biraz sorun yaşadık kızım göbeğinden ayrılmak istemedi:)23. günde çocuk cerrahı göbeği kendi aldı.hala iyileşme aşamasındayız:)onun dışında herşey yolunda.sen nasılsın.bebiş nasıl yoruyor mu seni?

canım ya banyo şapkasına yorum yapmadın kullandınmı...??

nurgu canım kusura bakma bi türlü fırsat bulamadım banyo şapkasını bebişe değil bana bile taksan büyük gelir 2 3 yaşında anca olur..bence gereksiz..bide ürünün öyle kafa ölçüsü yok standart o yüzden oldukça büyük...yoksa bizim kızın kafasımı küçük yaw

anacım kuzucuğunada maşallah sanki beni kurtarın der gibi bakmış yawrum çok tatlı

çok geçmişolsun canım çok şükür atlatmışsınız...kaka içinde burda kızlar kulak çubuğuna bol zeytinyağı sürüp popoya sokup uyarıyyordu bende denedim ama bende pek işe yaramadı belkilde kortum pek sokmadım sende belki yarar sabunuda duymuştum...ama canını sıkma bizimkide 3-4 günde bir çıkmaya başlamıştı bi ara ilaç kullanmayı falan bıraktım o dönem bir işe yaramıyor diye sonra kendiliğinden düzeldi biraz ıkınıyo ama olsun karnına bol bol masaj yap en iyi gelen o oldu bizde

enesibel, korsanmartı canlar maşallah kuzucuklarınıza çoooook yakışıklılar yawf bunlar rabbim sizlere bağışlasın
mervecim hoşgeldin canım minik prensesimiz nasıllar bakiim...benim miniğimle adaşlar...

buda benim minik canavarım balım böcüğüm ervam sonunda üşengeçliğimi yenip yükledim...
oğlan çocuğuna benzemiyormu teteleri

slm kızlar 2. ayımız bitti şükür yavruma sol kol sağ bacak ve sol bacak olmak üzere
3 tane aşı yaptılar çok ağladı çok üzüldümm(( canımdan can gitti hemşireyi dövesim gieldi
paşamın kilosuna gelince
geçen ay 4.700 53 cm di bu ay 6.350 gr 58cm olmuşş
ayda 1.650gr almış..
ebe çok kilo almış her istediğinde emzirme dedi hadi gelde emzirme ayyy obez olmasın yav
çok huzursuz sabahtan beri bir damla uyku uyumadu ateşi kontrol altında şurup vs... hiç bişi vermedim henüz

sağol canım teşekkür ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…