enesibel, korsanmartı canlar maşallah kuzucuklarınıza çoooook yakışıklılar yawf bunlarrabbim sizlere bağışlasın
mervecim hoşgeldin canım minik prensesimiz nasıllar bakiim...benim miniğimle adaşlar...
buda benim minik canavarım balım böcüğüm ervamsonunda üşengeçliğimi yenip yükledim...
oğlan çocuğuna benzemiyormu teteleri
Eki Görüntüle 763822 Eki Görüntüle 763823 Eki Görüntüle 763824
oyyy kurban olsunlar sana yaaaa bu ne ya oyuncak gibi yanaklarını yerriiiiim senin maşallahhh subhanaallahhh
yatışını yutarım senin melekkk meleekkkk
kı<zım yazmasan erkek sanardım vallaaaa
enesibel, korsanmartı canlar maşallah kuzucuklarınıza çoooook yakışıklılar yawf bunlarrabbim sizlere bağışlasın
mervecim hoşgeldin canım minik prensesimiz nasıllar bakiim...benim miniğimle adaşlar...
buda benim minik canavarım balım böcüğüm ervamsonunda üşengeçliğimi yenip yükledim...
slm kızlar 2. ayımız bitti şükür yavruma sol kol sağ bacak ve sol bacak olmak üzere
3 tane aşı yaptılar çok ağladı çok üzüldümm(( canımdan can gitti hemşireyi dövesim gieldi
paşamın kilosuna gelince
geçen ay 4.700 53 cm di bu ay 6.350 gr 58cm olmuşş
ayda 1.650gr almış..
ebe çok kilo almış her istediğinde emzirme dedi hadi gelde emzirme ayyy obez olmasın yav
çok huzursuz sabahtan beri bir damla uyku uyumadu ateşi kontrol altında şurup vs... hiç bişi vermedim henüz
sağol canım teşekkür ederimmm
benimki kirkli deildi 1 aylikti disney world e gittik 5 gun. oteli hic sevmedi. ustelik suit kiralamistik hiltonda. bizim icin cok rahatti ama o yinede sevmedi. havuz basinda da surekli agladi oturamadik. otelin cocuk oyun odasi vardi surekli orda vakit gecirdik. bir aksam disney downtown da pusetiyle yuruyelim dedik. sut sagdim biberonu almadi kesinlikle. emzirme odasi da yokmus perisan oldum yuruyemedik otele donduk. hicbisi anlamadim tatilden. insallah senin daha iyi bir tecruben olur.
selam şirin bebişlerinin anneleri.ben ağustosta doğum yapacam alalhın izniyle.Sormka istediğim şye aranızda göğüs kalakan kullkanan varmı faydasını gördümü bide göğüsüne tam oturdumu ben denedim ama hiç güzel durmadan evde nasıl duracağım onunla alamış değilim.
sansliymissin cnm aman olmasin yazik yavrucaga :)) cnm ya gözumde canlan dirdimda cok komik bi haliniz olmusİşin ilginç tarafı bebişim isilik olmadı acaba o da mı sıcağı seviyorEvde halimizi göreceksiniz ben çocuğu soyuyorum babası giydiriyor. Ben camalrı acıyorum babası kapatıyor. Sonra sıcak oluyor o açıyor ben kapatıyorum. Kv çocuğu soyuyor ben giydiriyorum sonra dayanamıyorum ben üstündekileri çıkarıyorum kv gelip giydiriyor böyle kısır bir döngü içerisindeyiz
Bugün doktor randevumuz vardi ilk asilarimizi yaptirdik sükür, ben igneyle yapicak saniyordum ama agzindan verdi asilarini... Bu arada rota asisi hakkin da konusuldu son siralar burda rotayi devlet karsiliyor ve yapilmasi gerekli asilardanmis, bugün biz sormadan doktorumuz verdi ogluma.. Uyku sorununu sordum bazi arkadaslarda merak ediyordu bizim bildiklerimizden farkli birsey söylemedi.. Aradan uzun süre gecmeden sık emzirmek(daha eski sütü hazmedemen yenisini almasi karin agrisina neden olurmus), üsüyor veya cok sicak olabilir, ilgi istiyor benimle konus-kucagina al.. Bazi haftalar da bebekler sebebsiz huysuzlukta gösterirlermis.. Aksamlari yatma saati yaklasirken bebegi rahatlatacak caylar var abartmayacak sekil de onlardan ver ardindan güzel bir banyo yaptir yatir bazi bebekler karanligi bazisi aydinligi ve yine cogu gürültüde rahat uykuya dalarken kimi de tamamen ortamin sessiz olmasini istermis, her huysuzlastigin da gazi var deme bebekler gazi olunca genel de bacaklarini karnina cekip güclü bir sekilde geri iterek aglar dedi.. Yani tam su yüzden dedigi birsey olmadi doktorun bunlarin hepsini sirayla dene sabirla dedi.. Daha kücük hergün huy degistirmesi bile normalmis..
Kilosu ve boyunu da cok begendi doktorumuz masallah oglusum bugün 43. Günlügüz 5780 gr 58 cm olmus 1 ayda 1,5 kilo almisiz
ay kuzumu napmislar bu kizlarrr
cnm insaLLah kötu birsey yoktur endiselenme hemen belki sonuclar karismistir eksik olmusturKızlar esımı ıst dan aramıslar 3.defa gıdıp saglık ocagından topuk kanı verın demısler.bız ıkı defa topuk kanı vermıstık ılkınde tsh hormonu yuksek cıkmıstı bı daha almamız gerekıyo demslerdı smdı de esıme ılkı gayet guzel ıkıncıde yuksek cıkmıs o yuzden bı daha vermenız gerekıyo demısler :26:
Farkındayım arapsacına dondu anlattıklarım ama kafam da aynı sekılde bu ne kadar boyle devam edıcek yasayan var mı bu durumu az degıl ya 3. Defa kan vercek olum mınıcık halıyle :26:
selam kızlar kaç gündür giremiyorum bebeğim çok huysuzdu kaç gündür bugünde kakasında hafif sümüksü kan gördüm ve doktora gittik bebeğime amip bulaşmışşçok morelim bozukk nerde bulaştı anlamıyorum artık banyo suyunu kaynatıcaz kimsede elini yıkamadan dokunamıcakk çok canm sıkkın çok lanet bi hastalıkmış sütümde iyice azaldı çok morelim bozuk kaç gündürrr neyse bende haberler bunlarrr
pazar gecesi 11 uçağıyla istanbula annemin yanına gidiyorum gerçekten ihtiyacım varr ve kendime anca böle gelicem sanırımm...
Arkadaşlar çok merak ediyorum türkiye de 6 ay sırf anne sütü verin diyolar ya acaba diğer ülkelerde bu nasıl?
bildiğim kadarı ile amerika dan almanya dan arkadaşlar var?Çook merak ettim orada beslenmeyle ilgili nasıl bir yönlendirme var?
27 günlük oldu meleğim:)pazartesi sünnetini de yaptırdık miniğimin.mır mır uyuyo şimdi yatağında
oğluş.Eki Görüntüle 763344
kızlar oğlumun kafasında konak olmuş bir bölgede, öneriniz var mı?
oyyy mervisko gelmiss hoss geldin canim nasilsinn bizde seni cok özledik ama maleseff bizde cumaya gidiyoruz tr yeeHerkese merhaba hepinizi çok özledim
Evimize geldik 3 kişilik hayatımıza başladık çok şükür
İkimizde iyimiz cok şükür tek sıkıntımız gaz problemi
Ağlamaktan gelişmiyor bile yavrum
İlk ay 800 gr almıştı simide tarttım evde 400 gr almış sadece
Sizin bebelerin gelişimi nasıl
Öyle sohbet edesimvar ki sizle ya çatlayacam valla
Bende şimdi mutfaktauim yemek yapıyorum
Banyo yaptırdım uyudu bizimki yüz üstü yatmayı seviyor bir tek geceler normal yatıyor
Bebeğini yüzüstu yaptıran var mi
Bu Arada süt durumlarınız nasıl Sutaslar :)
Bulgur pilavı ile kısır yemekten midem bulandı artık
oyyy oyy masallahh sen degilmiydin gecen benim kizima tontis diyenn senin kizin dahaa tontismiss canim masallah masallahhhenesibel, korsanmartı canlar maşallah kuzucuklarınıza çoooook yakışıklılar yawf bunlarrabbim sizlere bağışlasın
oyy masallahhhh cnmm ne kadar guzel kilo almis oglusun cnm agrisi olmustur keske sen yinede ona vreseydin surup flnnslm kızlar 2. ayımız bitti şükür yavruma sol kol sağ bacak ve sol bacak olmak üzere
3 tane aşı yaptılar çok ağladı çok üzüldümm(( canımdan can gitti hemşireyi dövesim gieldi
paşamın kilosuna gelince
geçen ay 4.700 53 cm di bu ay 6.350 gr 58cm olmuşş
ayda 1.650gr almış..
ebe çok kilo almış her istediğinde emzirme dedi hadi gelde emzirme ayyy obez olmasın yav
çok huzursuz sabahtan beri bir damla uyku uyumadu ateşi kontrol altında şurup vs... hiç bişi vermedim henüz
sağol canım teşekkür ederimmm
bizde bugun ilk asimizi olduk her iki bacaginada yapildi allahtan koluna yapilmadi cok sukurki doktora gitmeden önce banyo yaptirmistim asi olduktan sonra karninida doyurdum biberonla uyudu ben carsida 3,5 saat dolastim hic sesi cikmadan uyudu eve geldik altini degistik emzirdim yine uyudu 2 yada 3 saat daha uyudu sonra uyaninca ortaligi yikmaya basladi hic dokundurtmadi kendisine kimildatsam agliyordu ne aglama hemde sanki her bagirmasinda tekrar asi yapilmis gibi bagiriyorbiraz bekledim sakinlesmedi atesini ölctim normaldi ama hic sakinlesecek gibi degldi gözunden hala uyku akmasina ragmen uyuyamiyordu bende hemen bir fitil verdim bir saat sonra sakinlesip uyumaya basladi sanirm cok agrisi varmis o yuzden agliyordu kuzum benimmm kiyamam ben ((
biraz önce yine fitil verdim cunku yine atesi cikmaya basladi uykuyada gecemiyordu kac saatir uyanikti dayanamadim hem sabah kadar rahat uyur atesinin cikmasini engelelr diger bebeklerimdede öyle yapardim atesi olsun olmasin geceleri bir fiitl veriyordum asinoldugu gun sabaha kadar rahat uyuyordU . neyse kizlar kizim bu arada 5 700 gr olmus cok mu az almis sizceen son bir ay önce 4 700 gr flndi 1 kilo almis bir ayda tmm olarakk hic mama vermiyordum sadece anne sutuyle besliyordum :))
bu arada biz cuma gunu turkiyeye ucuyoruz kizlar bizim icinde dua edin sag saglik sorunsuz kazasiz belasiz gidip gelelim uckata kizim uslu uslu uyusun aglamasin sorun cikarmasin insallahh :))) SIZLER COK ÖZLYECEGIZ ordan nete giremiyecem ne yaziki tlf nuda kullanamiyacam herkes kendine ve bebislerine iyi baksin allaha emanet olsun öpüyorz sizleri
canım benim bebiş 49 günlük oldu ,valla ne yalan söyleyeyim burayı okudukça de bunalıma giriyorum ,diyosunuz ya duş yapıyorum, dışarı çıkıyorum, dondurma keyfi ....., benim bebişi memeden çektiğim anda katılarak ağlamaya başlıyor başka her türlü yöntemi denedik olmuyor ,en temel ihtiyaçlarımı karşılayamıyorum ,şu anda da emzirirken yazıyorum yanlış anlaşılmasın yani ,depresyona girmemek için direniyorum ,şükredecek şeyler bulup avunuıyorum ama bi yandan da niye böyle çıldırıcam. evde yemek yok ,her yer pis , sadece gece eşim eve gelince 5 dak eşimin kucağında çığlık çığlığa ben duş yapıyorum ,ne yapıcam ben ya
sansliymissin cnm aman olmasin yazik yavrucaga :)) cnm ya gözumde canlan dirdimda cok komik bi haliniz olmus
Sonunda oğlumun pasaportu geldi ve biletlerimizi aldık. 4 aydan önce uzun uçak yolculuğuna çıkmayın diye tavsiyede bulunanlar oldu bizede mantıklı geldi 11 Ekim'e aldık biletleri. 12 yıl sonra ilk defa Kurban Bayramı'nı Vatanımda kutlamak nasip olacak inşallah çok seviniyorum. Acaba oğlum 15 saatlik uçak yolculuğunda napacak. gerçi beşik veriyolarmış uçakta. öyle dediler. puset falanda götürmücem. kanguruyla idare edicez. bu kısa seyahat İnşallah eşim içinde iyi bir tecrübe olur. Hiç kurban bayramı görmedi hayatında. Burda kesiyoruz ama aynı olmuyor. Ne yazık ki sadece 1 hafta kalacağız. 3 gün istanbul 4 gün antalya. doyamayacağım memleketime ama Eşim hastalarını daha uzun süre bırakamıyor bu defa. İnşallah herşey yolunda gider ve çok güzel bir hafta olur.
ben kullanıyorum.plastik gibi yumuşka bi yapısı var göğse temas eden kısmın.tam oturuyo göğse,rahat bişey değil,zaten sürekli kullanılacak bişey de değil.sadece emzirme ve süt sağma sırasında kullanıyorum,çok memnunum.
Uyumuyor uyumuyor dediğim bebeğim dün akşama doğru bi uyudu hala uyuyor. Emziriyorum altını temizleyip yatırıyorum. Gazını çıkarmıyorum bile. Kendi kendine uyurken dırtlaya dırtlaya hallediyor o işi:) Galiba yorgunluk atıyor. Gece 1 gibi yatıp sabah dokuza kadar uyuyan gece hiç sıkıntı vermeyen bi bebek. Ama gündüz de uyku nedir bilmez yarım saat uyursa uyurdu.Akşama kadar kucağımda gezdir gezdir gezdir. Bu kadar fazla uyumuş olmasına hala inanamıyorum... Hatta uyansada biraz dolaştırsam diyorum sonra yine uyusun ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?