2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

oyyy kurban olsunlar sana yaaaa bu ne ya oyuncak gibi yanaklarını yerriiiiim senin maşallahhh subhanaallahhh
yatışını yutarım senin melekkk meleekkkk
kı<zım yazmasan erkek sanardım vallaaaa

Son düzenleme:
oyyy kurban olsunlar sana yaaaa bu ne ya oyuncak gibi yanaklarını yerriiiiim senin maşallahhh subhanaallahhh
yatışını yutarım senin melekkk meleekkkk
kı<zım yazmasan erkek sanardım vallaaaa

bende dahil herkes erkeğe benzetiyor zaten
nurgu bizde bu cuma verem aşısı için gideceğiz 2 aylık olduk başka aşıdamı olacağız ateş oluyormu

oyyy maşşlh maşşlhh bayıldım kuzunaaa
hele son fotograf çook şekerrr

canim power nickli arkadasimizin bebegide ayda 2 kilo almis vee doctor az ver fln dememis bendee merak edip bura yazdimm bana oyle diyince ferahladimm..benm oglann 1 ay 20 gunlukdeki tartida .6 kilodu .. obez mi olcak bizim bebeklerr .. bende anne sutu veriyormm inslh bi problem olaz haftaya randevumz varrr bakalim ne kdr almiss saglik sekillde buyusunlerde .. cocugum kesinlikle sisman cocuk olmasini istemem benm oglan 6 kilo boyu 59.5 cm di i ..bnm oglana bakincaa cok kilou gorunmyup ama irii massllah kilolu degilde iri bebek olcaklar belkii

bende erkek sandimm son satiri okuyunca kiz oldugnu anladim mslhh

selam şirin bebişlerinin anneleri.ben ağustosta doğum yapacam alalhın izniyle.Sormka istediğim şye aranızda göğüs kalakan kullkanan varmı faydasını gördümü bide göğüsüne tam oturdumu ben denedim ama hiç güzel durmadan evde nasıl duracağım onunla alamış değilim.

İşte ben de ondan korkuyorum. Bazen inanılmaz inadı tutuyo ne yapacağımızı bilmiyoruz. Pışpış, ayakta sallama, emzirme,yalancı meme hiç biri kar etmiyo. En son arabaya indirip 2 tur atıp uyutuyoruz. Tatilde de bu şekilde olursa ne yaparım bilemiyorum. İnşallah gidene kadar huyumuz değişir, bi düzene gireriz.

ben kullanıyorum.plastik gibi yumuşka bi yapısı var göğse temas eden kısmın.tam oturuyo göğse,rahat bişey değil,zaten sürekli kullanılacak bişey de değil.sadece emzirme ve süt sağma sırasında kullanıyorum,çok memnunum.

sansliymissin cnm aman olmasin yazik yavrucaga :)) cnm ya gözumde canlan dirdimda cok komik bi haliniz olmus

masallahhh oglusuna suan benim kizimla ayni kilosu boyumuzz ölcmedigi icin bilomiyorum sizim orasi iyimis cnm bizim burda karsilamiyor sigorta hemde asiyi bacaktan yapiyirlar bugun kizimda oldu
PARTİDEN GELDİM ÇOOOOK YORGUNUM KZILARIN ELİNDEN ZOR KAÇTIIM
Eki Görüntüle 762982
ay kuzumu napmislar bu kizlarrr

cnm insaLLah kötu birsey yoktur endiselenme hemen belki sonuclar karismistir eksik olmustur

cokkkk gecmis olsun cnm nasil bi hastalik bilemedim insallah cok kötu birsey degildir allah acil sifalar versin

pazar gecesi 11 uçağıyla istanbula annemin yanına gidiyorum gerçekten ihtiyacım varr ve kendime anca böle gelicem sanırımm...

iyi yolulujlar cnm bize cuma gunu ucuyoruz sag saglik dönmek nasip olur insallah

burdada ayni cnm ilk öncelik anne sutu ama emzirmezsen mama vermeyide tercih edersen cok sorun cikarmiyorlar
27 günlük oldu meleğim:)pazartesi sünnetini de yaptırdık miniğimin.mır mır uyuyo şimdi yatağında
oğluş.Eki Görüntüle 763344

masallahh oglusunaa rabbim nazarlardan korusun :)))

kızlar oğlumun kafasında konak olmuş bir bölgede, öneriniz var mı?

banyodan önce zeytin yag surup tara saclarini banyodna sonrada tara cok ise yaradgini duymustum :))

oyyy mervisko gelmiss hoss geldin canim nasilsinn bizde seni cok özledik ama maleseff bizde cumaya gidiyoruz tr yee senle yine görusemiyecezz uzun sure ( cnm ervos nasill huysuzluk etmiyordur insallahh benim icin öp kokla doya doyaa

benim kizim bayiliyor yuz ustu yatmaya zaten karnimdada hic sirt ustu yatmiyorduku bsurekli secde durumundaydi ilk olusmaya basladigindan bu yana hala öyle yatmaya bayiliyorr gece gunduz fark etmiyor bizde yatiriyorum gece yuz sutu ytarsa cok uzun sure uyuyor rahat rahat uykusunu aliyorr . sut durumumuzda hamdolsun kizimin karni doyacak kadar var hatta bazane dolaba bile atiyoruz ama bugunlerde stres yaptim turkiyeye gidecegimiz icin cok telesa kaildim sutumde azalma oldu insallah yeniden cogalirr :))
oyyy oyy masallahh sen degilmiydin gecen benim kizima tontis diyenn senin kizin dahaa tontismiss canim masallah masallahhh bayildimmm ya cokk tatliii hele son resimdeki poza bayildimmm

oyy masallahhhh cnmm ne kadar guzel kilo almis oglusun cnm agrisi olmustur keske sen yinede ona vreseydin surup flnn

bizde bugun ilk asimizi olduk her iki bacaginada yapildi allahtan koluna yapilmadi cok sukurki doktora gitmeden önce banyo yaptirmistim asi olduktan sonra karninida doyurdum biberonla uyudu ben carsida 3,5 saat dolastim hic sesi cikmadan uyudu eve geldik altini degistik emzirdim yine uyudu 2 yada 3 saat daha uyudu sonra uyaninca ortaligi yikmaya basladi hic dokundurtmadi kendisine kimildatsam agliyordu ne aglama hemde sanki her bagirmasinda tekrar asi yapilmis gibi bagiriyor biraz bekledim sakinlesmedi atesini ölctim normaldi ama hic sakinlesecek gibi degldi gözunden hala uyku akmasina ragmen uyuyamiyordu bende hemen bir fitil verdim bir saat sonra sakinlesip uyumaya basladi sanirm cok agrisi varmis o yuzden agliyordu kuzum benimmm kiyamam ben ((

biraz önce yine fitil verdim cunku yine atesi cikmaya basladi uykuyada gecemiyordu kac saatir uyanikti dayanamadim hem sabah kadar rahat uyur atesinin cikmasini engelelr diger bebeklerimdede öyle yapardim atesi olsun olmasin geceleri bir fiitl veriyordum asinoldugu gun sabaha kadar rahat uyuyordU . neyse kizlar kizim bu arada 5 700 gr olmus cok mu az almis sizce en son bir ay önce 4 700 gr flndi 1 kilo almis bir ayda tmm olarakk hic mama vermiyordum sadece anne sutuyle besliyordum :))
bu arada biz cuma gunu turkiyeye ucuyoruz kizlar bizim icinde dua edin sag saglik sorunsuz kazasiz belasiz gidip gelelim uckata kizim uslu uslu uyusun aglamasin sorun cikarmasin insallahh :))) SIZLER COK ÖZLYECEGIZ ordan nete giremiyecem ne yaziki tlf nuda kullanamiyacam herkes kendine ve bebislerine iyi baksin allaha emanet olsun öpüyorz sizleri

Canım geçmiş olsun neyse ki siz atlattınız aşı işini. Sırada bizler varız bakalım ne yapıcaz aşı zamanı. Türkiye de aşılar ağızdan oluyor anladığım kadarıyla. Doktora sormadım ama buradaki yorumlardan o anlaşılıyor. Ayda 1 kiloya normal diyorlar diye biliyorum ama en güzelini kendi doktorunuz söyler.
Uçakta Allah sana kolaylık versin. İnşallah bebeğin rahat rahat uyur. Bence uçak olayı hoşuna gidecek , bizimkinin kesinlikle giderdi:) sen biliyorsundur ama ben yine de hatırlatayım; kalkıyorken ve iniyorken emzirmeyi unutma... İyi yolculuklar.

Sonunda oğlumun pasaportu geldi ve biletlerimizi aldık. 4 aydan önce uzun uçak yolculuğuna çıkmayın diye tavsiyede bulunanlar oldu bizede mantıklı geldi 11 Ekim'e aldık biletleri. 12 yıl sonra ilk defa Kurban Bayramı'nı Vatanımda kutlamak nasip olacak inşallah çok seviniyorum. Acaba oğlum 15 saatlik uçak yolculuğunda napacak. gerçi beşik veriyolarmış uçakta. öyle dediler. puset falanda götürmücem. kanguruyla idare edicez. bu kısa seyahat İnşallah eşim içinde iyi bir tecrübe olur. Hiç kurban bayramı görmedi hayatında. Burda kesiyoruz ama aynı olmuyor. Ne yazık ki sadece 1 hafta kalacağız. 3 gün istanbul 4 gün antalya. doyamayacağım memleketime ama Eşim hastalarını daha uzun süre bırakamıyor bu defa. İnşallah herşey yolunda gider ve çok güzel bir hafta olur.

canım günaydın...öyle güzel güzel yazınca ben, seninde için gitmiş kıyamam umarım bebişin biraz rahatlarda sende rahatlarsın.bizimde her zaman böyle olmuyor tabi.dün insan içine çıkalım biraz hem eve erzak alırız diye 1 saat çıktık bütün gün felaket oldu ağla ağla yedi bitirdi bizi.gazı var kakada yapamamıştı zaten yoruldukça 5 dk sızdı sonra tekrar ağla...banyodan sonra uykuya bayılan çocuk ağla ağla sinirlerimi bozdu bende uykusuzdum.en son akşam 9 gibi babasının kucağnda gaz çıkarınca rahatladı biraz. 12 de tekrar 3te 5 te 7 de tekrar kalktı mızırdanarak.yani diyeceğim herşey arasıra güllük gülistalık oluyor :26: hele 1-2 hafta önce hiç susmuyordu.eşimde çalışıyordu ben bebeğe tek bakıyordum.kan ter içinde uykusuz savaşıyordum resmen.bu sıcakta kaç gün banyo yapmadığım,aç açına yattığım zamanlar oldu işte bunlar hep bir süreç yaşıyoruz atlatıcaz inşallah.moralini yüksek tut benim gibi sütün gitmesin

Günaydın annişler,,,

Bugün 46 günlük olduk.şimdilik fazla bir huysuzluğu yok oğlumun.ara sıra delirtiyo beni o kadar:))))o da olacak artık.
ama dışarı çıkmayı pek sevmiyor muyuz ne.evde emdikten sonra 3 saat uyuyan bebek dışarı çıkıldığında 1 saat bile uyumuyo ve sürekli ağlayarak meme istemesi de üstüne tuz biberi.dün bi kuaföre gideyim dedim bebeği evde kv bırakmak istemedim işim uzun sürer die.nasıl olsa meme bende emzirir uyuturum die düşündüm.ah düşünmez olaydım.saçım boyalı bebek memede(memeden alınca basıyo çığlığı)biz kuaförde bütün işimizi öyle yaptık.rezil oldum valla.memeler dışarda.allahım aklıma gelince yüzüm kızarıyo hala.bizimki üstünü örtüncede açıyo.offf offf tam bir işkenceydi.saçım kesiliyo bebiş hala memede.bütün kıllar üstüne geldi yavrucağım.artık ağzına falan kaçtı mı bilmiyorum.sonradan çok pişman oldum ama insanın bakıma da ihtiyacı oluyor.ne zamandır kuaför yüzü görmemiştim.yüzüm gözüm aydınlandı resmen.kendime söz verdim oğlumun sağlığını bozacak risklere girmicem bundan sonra.

Uyumuyor uyumuyor dediğim bebeğim dün akşama doğru bi uyudu hala uyuyor. Emziriyorum altını temizleyip yatırıyorum. Gazını çıkarmıyorum bile. Kendi kendine uyurken dırtlaya dırtlaya hallediyor o işi:) Galiba yorgunluk atıyor. Gece 1 gibi yatıp sabah dokuza kadar uyuyan gece hiç sıkıntı vermeyen bi bebek. Ama gündüz de uyku nedir bilmez yarım saat uyursa uyurdu.Akşama kadar kucağımda gezdir gezdir gezdir. Bu kadar fazla uyumuş olmasına hala inanamıyorum... Hatta uyansada biraz dolaştırsam diyorum sonra yine uyusun ama

sansliymissin cnm aman olmasin yazik yavrucaga :)) cnm ya gözumde canlan dirdimda cok komik bi haliniz olmus

Yoğun ısrarlar üzerine oğluşuma 2 gündür sadece çıtçıtlı badi giydiriyorum. pikesinide örtmüyorum sadece bir tülbent örtüyorum. Bütün camlarıda açtım

Ayyy ne güzelll . İnşlh tadından yenilmeyen bir tatil geçirirsiniz. Bol bol kebapppp yersiniz Darısı benim başıma bende eşimle 10 günlük amerika seyehati istiyorum. Nasip olur inşlh

Kızlar sabaha karşı oğlumun çok gazı vardı. Tiki var karnına masaj yaptırmıyor. ilacını içirdim hala çıkaramadı tüm gece ıkınmaktan yorulmuştu. Bende tabi. Bende öyle karnının üstüne yatırdım. sırtına masaj yaptım derken ikimizde uyumuşuz 2 saaat Allahtan yavruma bişey olmadı. Rabbim korudu.

teşekkür ederim canım İnşallah ben de de işe yarar.göğüs çatlakları önlemek için kullanılıyormuş gerçekten mi acab

canım geçen hafta benim bebişte uyumuyordu.günde toplasan 4 saat uyuyordu.bu hafta maşallah emmeye bile zor kaldırıyorum.valla uyuması işime geliyo bazende çok mu uyudu ne diye uyandırıyorum.o zamanda emip tekrar uyuyo:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…