2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
selam güzel anneler, tekrar iyi dilekleriniz için teşekkr ediyorum,alıntı yapamadım malum, aslında bugün tam bir aylık olduk ama bir haftadır oğlum evimizde olduğu için bir haftalık gibiyiz o yüzden pek fırsat vermiyor:) timurum uyuyorken başımızdan geçenleri anlatayım
25 haziranda nişanım geldi sancısız sabah hastaneye gittik 10:3 da yatış yapıldı,kordon dolanması olduğu için sürekli kalp atışları dinlendi,epidural normal doğum yaptığım için hiç bişey hissetmedim sayılır,6 cm açıklığa kadar sancı çektim ama pek hissetmedim sonra epidural yapıldı çokda zevkli bir doğum oldu dr ebeler hemşireler güle oynaya doğum yaptım,sonra çocuk çıktığı anda benim dr um çocuk dr una çocuğu veririken bağırsaklarıyla ilgili tıp dilinde bişeyer söyledi ve benim dikişlerimi atmak için bayıltttl yarım saat sonra ayıldım ERTESİ GÜN TABURCU OLUp eve gittik,1 saat sonra çocuk morarmaya nefes alamamaya başladı hemen eşim hasataneye geri götürdü ve yoğun bakıma aldılar takip edelim dediler benide 3 saatte bir hastaneye çağırıp emzirttiler 3 gün böyle devam etti ama çocuk hergeçen gün daha çok kusmuş,3. günün sonunda çocuk dr unun aklına film çekmek geldi ve sorunu anladı bağırsaklarına oluşmamış bir kısım varmış,cerrahi müdahale gerekiyor dedi o sırada benim doğumumu yaptıran dr geldi ve ben diğer çocuk dr una söylemiştim zaten bu sorunu dedi çocuk dr u da keşke benim haberim olsaydı dedi benim dr bu durumu doğumdan 15 gün önce görmüş ultrasonda ama ne hikmetse bize söylememiş,normalde bu durum anne karnında 20. haftada görülür ve ilaçla tedavi edilirmiş,hadi onu göremedi diyelim doğumda farkedildiğinde çocuk hiç beslenmeden doğduğu anda ameliyat edilip sorun giderilirmiş ama bizim dangoz dr lar çocuğu besleyip midesini patlatmak üzere bize verdiler ve çocuğun kustuğu pislik ciğerlerine kaçmış ve 2 ciğeride enfeksiyondan çalışmaz hale gelmiş, bu şekilde bizi ambulansla samsun medikal park hastanesine sevk ettiler ve zorlu 20 gün geçirdik ameliyat oldu enfeksiyonunu atlattı çok şükür, çok güçlü bir bebekmiş dedi tüm dr lar, adımız mucize bebek oldu tüm hastane bizim için dua etti ve biz bu olayı çok şükür atlattık benim hastanemde özel bir hastaneydi ve ordudun en iyi dr u diyordu herkes, en iyi dr bize neler yaptı,minicik beden günlerce neler çekti, yazarken bile ağlamaktan fenalık geçirmek üzereyim ama çoook şükür geçti,küçük şehir küçük dr demekmiş Allah hiç kimsenin başına vermesin çok zor bişeymiş en iyi sizler anlarsınız beni biliyorum o yüzden paylaşmak istedim, tekrar hepinize çok teşekkür ediyorum dualarını için

çok geçmiş olsun. İnşallah bebeğinin de senin de en kötü günleri bu anlattıkların olsun, bundan sonra yüzünüz hep gülsün.

Kizlar sabah asi olduk eve gelince yarim cay kasigi calpol verdim.aglamiyor ama cok huzursuz.bu gaz ilaclarini kullanabiliriz dimi sorun olurmu.iki bacKtam bir koldan vurdilar cok agladi yavrum icim yandi.

canım çok çok geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın ve rabbim bebeğine sağlık sıhhat versin.şimdi bebişinin iyi olduğuna çok sevindim.

annişler son günlerde ne kadar çok yemek yiyorum.amanın böyle giderse kilo veremicem ben.daha verilmesi gereken kilolarım var ama boğazım durmuyo.sürekli birşeyler yemek istiyorum

okurken benim tüylerim diken diken oldu allah bilir sen neler yaşamışsın. Çok şükür geçti.

bugün oğlumda bişey keşfettim. Çok ağlıyordu uyku bastırıyor ama o uyumamak için direniyordu. Bende tv müzik açtım sesini açtım aldım kucağıma birlikte hareket ettik. İşte bacak bölgesini çalıştırdık diyelim :) Çocuk kucağımda sustu şaşkaloz şaşkaloz bana baktı anne ne oluyor der gibi iyice mayıştı sonra durduk ayağımda salladım uyudu Tabi onu çok sarsmadım hemde spor yapmış sayıldım

Ayrıca ikinci keşfim; Oğlum artık beni meme olarak görmüyorrrr Eskiden sadece lık lık lık meme içerdi. Şimdi meme içerken gözlerimin içine bakıyor eliyle mememe dokunuyor kolyemi tutuyor beni tanımaya başlıyor çoook hoşuma gidiyor

bende dahil herkes erkeğe benzetiyor zaten
nurgu bizde bu cuma verem aşısı için gideceğiz 2 aylık olduk başka aşıdamı olacağız ateş oluyormu

çok tatlı maşallah bayılırım böyle bebişlere
3 tane aşı yapılıyo canım ağızdan hiç yok hepsi iğne
bi dahaki aşımızda eylüldeymiş
ateşinide sürekli kontrol ettim malesef yükseliyor çok dikkatli olmak lazım en fazla 38e çıktı fazla yükselmedi
sıfır kollu zıbın ile durdu halada öyle duruyor
[B]ATEŞİ YÜKSELMEYE BAŞLAYINCA AKLINIZDA BULUNSUN BUZ DOLABINDA GÜL SUYU KOLANYASI BULUNDURUN
AYKALARINA,ELLERİNE SÜRÜN ATEŞİNİ DÜŞÜRÜYOR HEMEN...[/
B]
şurup vermedim ama bütün gün gözünden uyku aktı uyumadı yavrum akşam bi uyudu 4 saat aralıksız uyanmadı

oyyy maşallah bizim şimdiki kilomuza o çoktan ulaşmış bile ama dediğin gibi göze batacak bi görüntü yoksa normal
ebede bana normali 1 kilo dedi ama yavrukuşum çokta tontiş değil

sansliymissin cnm aman olmasin yazik yavrucaga :)) cnm ya gözumde canlan dirdimda cok komik bi haliniz olmus
oyy masallahhhh cnmm ne kadar guzel kilo almis oglusun cnm agrisi olmustur keske sen yinede ona vreseydin surup flnn

ilaç vermedim canım ya alışmasın ben çok narinim hemen hastalanırım o dayanıklı olsun ilaçsız atlatalım dedim
herşeyde kimyasallar var zaten
bugunude atlatırsak sıkıntımız yok inşallah....
oğluşum bu ay hep memede durdu kusmadıda demekki kendine depo yapmış bu kadar kilo beklemeiyodum aöçıkçası:26:

güle güle gidin tatlım yolunuz açık olsun rabbim ağız tadıyla gidip gelmeyi nasip etsin inşallaaaaaaahh
KAYNANAYA DA RABBİM ŞİFA VERSİN
Kızçen gayet ii bence maşallah bide anne sütü almasına rağmen çoook çoook sağlıklı kızlar kibar olur annesi
gelinim tontiş olmasın

ben türkiyedeyim canım şimdiye kadar 4 aşı vurunduk hiç ağızdan olmadı hepsi iğne :26:
bende yurt dışında hep ağızdan veriyolar diye okudum

senin adına çok sewindim bayramlarımız güzeldir çok şükürrr[/COLOR

ayy bizimkide hatta memeyi biraz geç veryim kıza kıza emiyor elleriyle sağımı solumu mıncıklıyor içime sokasım geliyor
paşam benim...
bide eşim çok hırpalıyarak sewer alıp başka odaya götürür rahat rahat seweyim diye ağmaya başlayınca peşinde gidiyorum kocişe kızıyorum
oğlum sesimi tanıyor hemen susuyor çok gülüyoruz sonra kendini acındırıyor bana
beni kurtar gibisine kuzum benimmm

[video=youtube;eSxZgxtjyh0]http://www.youtube.com/watch?v=eSxZgxtjyh0[/video]

kizlar bugün oglusuma bunu siparis verdim 1-2 gündür sürekli okudum müsteri yorumlarini falan alan herkes cok memnun bakalim oglusumun ne kadar ilgisini cekicek

Gecmıs olsun canım benım sonunda mutlu olmussun ya o herseyı unutturur ne kadar sukretsen az.. Ins yasamazsn bı daha benzerı durumlar

annişler son günlerde ne kadar çok yemek yiyorum.amanın böyle giderse kilo veremicem ben.daha verilmesi gereken kilolarım var ama boğazım durmuyo.sürekli birşeyler yemek istiyorum

Sanırım cogumuz oyleyız canım 7/24 bızı ceken mınnaklar sagolsun :) 40ımızın cıkmasını beklıyorum sonra az kalorılı bol sut yapan besınlere hucum edıp uc beyazdanda uzak durmayı planlıyorum fazlalık 5 kılom var zaten ıns kısa surede verebılırım

Adına cok sevındım ıns ıstedıgın gıbı sorunsuz ve dolu dolu gecırırsın.
Bende ılk defa ıst dan ve aılemden ayrı bır bayram gecırecegım ıcım buruk ama kurban bayramına gıdebılme ıhtımalı az da olsa sevındırıyor

Bu mınıkler ne zaman ayarı tutturcak merak edıyorum hepsı ayrı telden calıyor :) sımdı de benm kı guya uyuyor basndan ayrılsam ıyaklamaya baslıyor dırek.bı ıkı sallıyorum devam edıyor ama su yaptıgını cozmus degılım ıkı dakika uzanym dıyorum yok musade etmıyor pasa hzlerı

canım kızın çok güzel kilo almış maşallah...ben çoğunlukla mama destekli besliyorum bu ay 800gr civarı almış 5100 olmuş ...mama verdiğim için çok alması içime sinmiyor..anne sütüyle beslendiği için bence çok güzel kilo alımı yarasın kuzucuğuna sütün

yolunuz açık olsun inş. güzel bi tatil geçirirsiniz..oğluşunuz uslu olurda bol bol gezersiniz inş.

canım eğer başını kontrol edebiliyorsa kaldırıp sağa sola çevirebiliyorsa Allah ın izniyle bişi olmaz biz çoğunlukla yüzüstü yatırıyoruz bende onunla birlikte uyuyorum ama yinede dikkat etmek lazım

canımya çooooooooooooook çok geçmiş olsun çok şükür atlatmışsınız ben okurken salya sümük ağladım siz nasıl dayanmışsınız Rabbim bi daha böyle günler yaşatmasın size ve tüm annişlere...Rabbim tüm bebişlere sağlık sıhhat bolluk versin

Bebegini yuzustu yatiranlar bir resim koyabilirmi benim kizim yattirxigimda basini yan kpymiyor yuzunu yere gomuyor burnunu kapatiyor nasill yapiyosunz

Allahım bizim evde mucize gibi bi şey oldu inanamıyorum bütün sorun gazmış sanırım, burda da yazmıştım nurse harvey kullanan var mı diye, heraldee o iyi geldi dün gece tam 4 saaaat uyuduk şimdi de uyuyor 2 saatir inanamıyorum, umarım tesadüf değildir umarım ilaçla ilgilidir ,yarın yine eskiye dönmeyiz

Acındırma olayına bayılıyorum. Banyodan sonra gözlerimin içine bakıyp acıklı acıklı bi agulaması war ki o an ölmek istiyorum resmen. alıp hemen emziriyorum Bazende beni kucağına al der gibi suratıma bakıp hızlı hızlı ellerini ayaklarını oynatışı varki uçarak üzerime konacak gibi oluyor

Başını çevirebiliyor. Zaten gün içerisinde yüz üstü yatırıyorum ama bende yanın kalıyorum. Baş ve boyun kasları gelişsin diye. Başını kaldırıyor sağa sola yatırıyor. Ama uyanık oluyorum bişey olursa müdahale ediyorum bende uyuyunca uyandığımda çok kötü oldum. Baktım bıraktığım gibi kafası yan yatık yatıyor nefes alıyor mu diye baktım ohhh be o an dünyaları verseler değişmem. Çok şükür nefes alıyordu. Rahatladım. Biraz daha büyüse belki korkmam bu kadar daha 45 günlüğüz minnacığız teyzesii

TALİAA: canim güle güle kazasiz belasiz gidip gelin insallah keske arasira nete girebilseydin hic yoktan artik döndügünde ugrarsin buralara kimseler kalmamis olursa bile ben sürekli bakiyorum yazdigini görürsem kesin yazarim.. İnsallah diledigin gibi bir tatil olur, kayinvalidenle falan korktugun gibi bir mevzu yasamazsin.. Canim nereye gitmek istiyorsa git gez hasret gider yalniz dikkat et yeme icme konusun da ipin ucunu fazla kacirma sonra pisman olursun :)

SAHRA: canim cok cok gecmis olsun doktorun hatasini büyük ama genel de bir sekilde temize cikarmayi bilir onlar kendilerini bahaneleri daima vardir.. Cok sükür suan durumunuz iyiymis cok sevindim umarim bundan sonra da hersey yolunda gider

MERVE: canim sende hosgeldin yoktun uzun zamandir nasil gidiyor cici annelik hersey yolundadir umarim kizimizin ameliyati yakin zannedersem biran önce atlatip rahatlarsin sende insallah

inşlh değildir birazcık rahatlarsın

kızlar esra' nın yazdıklarını aynen tekrarlıyorum

oğlum soguk almış bugun doktora gittik ,surup ve burun spreyi verdi,
nefes alamıyor bogazı burnu dolu yavrumun... yanlız şurubu içiremiyorum tadı çok kötü ben bile begenmedim

nasıl içircem bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…