2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
oğlum soguk almış bugun doktora gittik ,surup ve burun spreyi verdi,
nefes alamıyor bogazı burnu dolu yavrumun... yanlız şurubu içiremiyorum tadı çok kötü ben bile begenmedim

nasıl içircem bilmiyorum

Üsengec kezban seni ne olacak :) hahaha
Gecmis olsun hayatim suruba seker katmayi düsünmüyorsun insallah gerekirse cok minik damlalar halinde kasikla ver agzina

Üsengec kezban seni ne olacak :) hahaha
Gecmis olsun hayatim suruba seker katmayi düsünmüyorsun insallah gerekirse cok minik damlalar halinde kasikla ver agzina

ay ama bugun çok yoruldum yaaa, vallahi üşendim niye yalan söylim
e sende hali hazırda duygularıma tercüman olmussun saol bebişim çok makbule geçtiii

bu sabah 8 de kalktım, 10 a kadar oğluşla ugraştım gazını çıkar altını degiştir uyut, 11 gibi akşam iftar için yemek yaptım eşime , sonra oğluşu hazırlayıp doktora götürdüm, arabasınıda aldım yanıma,
ordan markete gittik alışveriş yaptık, ordan magazaya ugrayıp kendim için bişiler aldım, ordan arkadasıma ugradım bir kahve içtim, sonra eve geldim oğluşu yıkadım, yatırdım, birazda kendim uyudum, şimdi 2 mizde uyanıgız, ama ikimizde çok yorgunuz,
okuyorum ama yazmaya üşeniyorum, bu üşengeçlikte bide bı kadar şey yazdırdın bana tebrik ederim

Son düzenleme:

Oy masallah tatlim cok iyi degerlendirmissin gününü havalar da sicak malum yorulmayacak gibi degil.. Ben hala tek basima biryere cikmiyorum şöyle 1 ay daha gecsin, kendime de birsey almiyorum simdilik kilo vermem lazim.. Hem sen zayiflama topigine ugramaz oldun aaa olmuyor ama.. benim oglanda 3 saat önce uyandi uykusuzluktan bayilacak hala uyumuyor inatla huysuzluk ediyor bende cok fena yorgunum üsenmiyor da degilim daha yazacak dermanim kal

zayıflama mı oda neyyy
cnm bişi yedigim yok hep atıştırmakla geçiyor ama 10 kilo yapıştı üzerime gidecegi yok
bende alt tarafa almıyorum genellikle üst alıyorum bol salaş şeyler giymeyi seviyorum zaten
ben ilk çıktıgımda cok tedirgindim ama hiç korktugum gibi olmadı, dısarı cıkınca bizimki uyuyor hemen
acıkınca uyanıyor müsait bi yer bulup emziriyorum hemn, zor durumda bırakmıyor beni oğluşum

oğlum soguk almış bugun doktora gittik ,surup ve burun spreyi verdi,
nefes alamıyor bogazı burnu dolu yavrumun... yanlız şurubu içiremiyorum tadı çok kötü ben bile begenmedim

nasıl içircem bilmiyorum

Canım cok geçmiş olsunn
Bende malum sebepten yazamıyorum pek. .
Ama ara ara okuyorum
Vallahi ben caykasigiyla ağlarken agzina vermistim surubunu.ustunede hemen emzirmistim
Benimki d vitaminini bile yutmayip agzindan akitiyordu..keza gaz damlalarinida..
Aglarkem hepicigini veriyorm napimm
Pek kacari yok..illa icecek cnm yaaa:)

Annenle durumu da okudum. .
Hep müdahaleciler cnm yaa.. 5 yasindaki cocuklari saniyolar hala, yasimiz kac olmus halbuki
Tatliya bağlanır tez zamanda zaten
Kendinize iyi bakın annesi

geçen gece bende öle oldum ya yatakta yüzüstü yatırdım bende yanına yattım uyuya kalmışım oda uyumuş 2 saat sonra uyandım çocuğun üstü açık kalmış nasıl vicdan yaptım varya (

mrb siz deneyimli annelere bişey sorcam benim adetim 9 gün geçti ve bugün test yaptım negatif ama 4-5 saat sonra baktım çok silik baya silik gördüm biliyosum olumsuz olabilir ama fikir almak istedim 9 geçip böyle olması olumsuz bi sonuç ama

Bebeğim cok agliyor diye gittik dra meğer bebeklerin gazi oldugunda cigerleri ne baski yapıyormuş kiyamam ben ona ya nasil zorlanıyor
ben de bugun acile gidiyordum neredeyse. Dogdugu ilk gunler haric hic bu kadar cok aglamamisti.gazdan dolsyi cigliklsr tti. ilscini verdim masaj yaptim hicbisi kar etmedi. ne bende hal kaldi ne onda. en son papatya cayi ve zeytinyagi icirdim rahatladi. koca gun sadece 2 saat uyudu.

dilca avatardaki miray mi masallah o susluye

hiç fikri olan yok mu

hiç fikri olan yok mu

canım testini yarın sabah idrarınla tekrar et,
en kesin sabah ki testte çıkar, hafif silikse kan testi yaptır, eger gebelik yoksa hafif silik çizgi bile olmuyor..

cnm benim kendine bukadar cok stres yapma bende senin gibiydim düşüne düşüne çatlayacaktm ama herşey olacağına varıyor. Bebekle uzun yol zor tabi ama okadarda değil ben 10 saat yola gittim istanbul dan sinoba . Bebis çoğunlukla uyudu arabada uyuyolar zaten yani uzme kendini ratilin tadına varmaya çalış

Sağol cnm bugün 40 mız çıktı çok rahatladı m nedense nasıl yapicaz diye gözümde büyüyordu. Bi akrabamiz geldi 40 ladi bizi.

cnm geçmiş olsun artık icin rahatlamistir sevindim sizin için.

cnm geçmiş olsun ya neler duyucaz artık ya o da nasıl bir hastalık mis öyle inşallah çabucak iyilesir cnmn üzme kendini.

kızlar anakucağımız yok bizim
almak istiyorum ben de
sallananlar daha iyi olur dimi
önerileriniz nelerdir?
bide kucağımda taşımak için kangru alcam
yarın en gec cuma alıcam
önerilerinizi bekliyorum...
bende almayı düşünüyorum cnm ta ama bende senin gibi karar veremedim. Sallanan alicam ben mecbur biliyorsun bizim kiz sallamak istiyor.

hoşgeldin cnm . Cnm mama veriyomusun beklide sütün yetmiyodur. Ama ilk ay okadar da az almamış.

Aaa ben hiç denemedim acaba bizim kız da severmiki yuz üstü yapmayı.
sanki bu mesajı ben yazmışım gibi hissettim.her akşam iftar saatleri bize ailecek zehir oluyo .Kızım öyle bir ağlıyo ki morariyo aglamaktan ve akşam 11edogru zor uyuyo. Bugün sesi kısık mesela .

canım testini yarın sabah idrarınla tekrar et,
en kesin sabah ki testte çıkar, hafif silikse kan testi yaptır, eger gebelik yoksa hafif silik çizgi bile olmuyor..

çok teşekkür edrim o sabahı nasıl etcem bilmiyorum işte acaba çizgiyi ben mi görüyorum diye şüphem bile var eşimi bekliyorum dört gözle acaba o da görcekmi diye

benimde 1 hafta falan geçmişti teste hemen çift çizgi olmuştu eczaneler daha kapanmamıştır. git bi test daha al dene bence

çok teşekkür edrim o sabahı nasıl etcem bilmiyorum işte acaba çizgiyi ben mi görüyorum diye şüphem bile var eşimi bekliyorum dört gözle acaba o da görcekmi diye

hadi bakalım inş sonuç olumludur, allah gönlünüze göre versin,
sabah sonucu burayada yaz merak ederim şimdii

yaa bu çocuk niye uyumuyor yaa (( 40dan sonra huyumuz değişti valla banyodan sonra bile ancak 1 saat uyuyor. saat 4de uyandı gece 1 ekadar uyumaz artık bayılıcam ya( arada bi 10 dk falan şekerlemeler yapıyo o kadar. ama tek değişmeyen huyumuz gece 1 den önce uyumak yok :))

cnm ya yalı kahvesinde benim için bi çay içermisin bide yanında simit bide nokul olmazsa olmaz tabi :))
yaaa ağlıcam şimdi gözlerim doldu valla sinopa gitmek istiyorum yaa (

Son düzenleme:

Ya keske ben de bacaklara hic almasam da üste alsam kilolari öyle oldugun da dedigin gibi bol kiyafetlerle toparlanir yine ama gel gör ki ben sirf bacaklara almisim resmen üst tarafim da okadar degil e pantolon giysem bacaklar cok sisman duruyor hic yakismiyor artik hep etek ve bol elbise giyer oldum yinede basenler cikmis halde cok sinir oluyorum..
Bence sen tam bir diyete basla cok hizli verirsin bana öyle geliyor.. Suan oglum agladigin da dikkatini öyle konusmakla, oyuncakla falan dagitamiyorum anlamiyor henüz.. Sakin oldugun da tepki falan verip gülücükler atiyor ama agladigin da dikkatini cekmiyor simdilik, o yüzden tek basima cikmak istemiyorum simdilik

Benimki de bugün 4-5 saattir uyanikti az önce babasinin dizine yumusak bir yastik koydum uyudugu halde sallayip duruyor yarim saattir cünkü biliyorum dursa veya yerine yatrsa hemen gözleri acicak.. Genelde uykusuzluktan huysuzlastigin da uyusa bile cok hafif oluyor uykusu hemen uyaniyor birakir birakmaz derin bir uykuya dalana kadar salliyoruz bizde artik ondan sonra 1-2 saat uyuyup uyandigin da keyfi azda olsa yerine geliyor.. Sirf gündüzleri böyle geceleri pasa pasa yatip kendi uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…