- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
oğlum soguk almışbugun doktora gittik ,surup ve burun spreyi verdi,
nefes alamıyor bogazı burnu dolu yavrumun... yanlız şurubu içiremiyorum tadı çok kötü ben bile begenmedim
nasıl içircem bilmiyorum
Üsengec kezban seni ne olacak :) hahaha
Gecmis olsun hayatim suruba seker katmayi düsünmüyorsun insallah gerekirse cok minik damlalar halinde kasikla ver agzina
ay ama bugun çok yoruldum yaaa, vallahi üşendim niye yalan söylim
e sende hali hazırda duygularıma tercüman olmussun saol bebişim çok makbule geçtiii
bu sabah 8 de kalktım, 10 a kadar oğluşla ugraştım gazını çıkar altını degiştir uyut, 11 gibi akşam iftar için yemek yaptım eşime , sonra oğluşu hazırlayıp doktora götürdüm, arabasınıda aldım yanıma,
ordan markete gittik alışveriş yaptık, ordan magazaya ugrayıp kendim için bişiler aldım, ordan arkadasıma ugradım bir kahve içtim, sonra eve geldim oğluşu yıkadım, yatırdım, birazda kendim uyudum, şimdi 2 mizde uyanıgız, ama ikimizde çok yorgunuz,
okuyorum ama yazmaya üşeniyorum, bu üşengeçlikte bide bı kadar şey yazdırdın bana tebrik ederim
Oy masallah tatlim cok iyi degerlendirmissin gününü havalar da sicak malum yorulmayacak gibi degil.. Ben hala tek basima biryere cikmiyorum şöyle 1 ay daha gecsin, kendime de birsey almiyorum simdilik kilo vermem lazim.. Hem sen zayiflama topigine ugramaz oldun aaa olmuyor ama.. benim oglanda 3 saat önce uyandi uykusuzluktan bayilacak hala uyumuyor inatla huysuzluk ediyor bende cok fena yorgunum üsenmiyor da degilim daha yazacak dermanim kal
oğlum soguk almışbugun doktora gittik ,surup ve burun spreyi verdi,
nefes alamıyor bogazı burnu dolu yavrumun... yanlız şurubu içiremiyorum tadı çok kötü ben bile begenmedim
nasıl içircem bilmiyorum
Kızlar sabaha karşı oğlumun çok gazı vardı. Tiki var karnına masaj yaptırmıyor. ilacını içirdim hala çıkaramadı tüm gece ıkınmaktan yorulmuştu. Bende tabi. Bende öyle karnının üstüne yatırdım. sırtına masaj yaptım derken ikimizde uyumuşuz 2 saaatAllahtan yavruma bişey olmadı. Rabbim korudu.
ben de bugun acile gidiyordum neredeyse. Dogdugu ilk gunler haric hic bu kadar cok aglamamisti.gazdan dolsyi cigliklsr tti. ilscini verdim masaj yaptim hicbisi kar etmedi. ne bende hal kaldi ne onda. en son papatya cayi ve zeytinyagi icirdim rahatladi. koca gun sadece 2 saat uyudu.Bebeğim cok agliyor diye gittik dra meğer bebeklerin gazi oldugunda cigerleri ne baski yapıyormuş kiyamam ben ona ya nasil zorlanıyor
mrb siz deneyimli annelere bişey sorcam benim adetim 9 gün geçti ve bugün test yaptım negatif ama 4-5 saat sonra baktım çok silik baya silik gördüm biliyosum olumsuz olabilir ama fikir almak istedim 9 geçip böyle olması olumsuz bi sonuç ama
hiç fikri olan yok mu
cnm benim kendine bukadar cok stres yapma bende senin gibiydim düşüne düşüne çatlayacaktm ama herşey olacağına varıyor. Bebekle uzun yol zor tabi ama okadarda değil ben 10 saat yola gittim istanbul dan sinoba . Bebis çoğunlukla uyudu arabada uyuyolar zaten yani uzme kendini ratilin tadına varmaya çalışBebegim bugun kaka yapma rekoru kirdi. Her taraf batti. Sabahtan beri mizmizlanip duruyordu zaten. Banyo yaptirdim yine cok agladi sudan cikinca. Simdi o kadar yorgunlugun ustune uyuyor.
Bebegimle ne zaman disari cikmak istesem bi aksilik cikiyor. Gunesin cok yaktigi saatlerde gitmek istemiyorum. Soyle 4 gibi cikayim diyorum. Ya emmek istiyor, ya gaz yuzunden agliyor ya da uyuyor oluyor. Sonra vakit geciyo yemek hazirlmakti kendi bogazimdi camasirdi derken hop aksam oluyor. Esim de ramazan diye yorgun oluyor iftardan sonra cikmak mumkun degil. Boguluyorum artik evde.
Denizkizi denize sifir ev ve sahilde dolasma sahaneymis ya valla cok ozendimBiz tatil falan dusunemiyoruz. Bayram stresi var zaten. KV de ne kadar kalinacak vs. yine bayram oncesi stres yaptiriyor bana. Ilk defa bebekle uzun yola cikacagiz onun stresi de var. Bir de kiyafet bulamama stresi var
Keske yakinimda cocuklu arkadasim olsaydi hic olmazsa ona giderdim o bana gelirdi. Ramazan diye kimse gelmiyor. Malum misafir agirlamam zor. Bebegim var diye de sanirim kimse iftara cagirmiyorUstune oglum da huysuz. Acaba bu buyume atagi denen seyi mi yasiyor?
Sağol cnm bugün 40 mız çıktıkızlar bende 17 haziranda doğum yaptım. cuma günü 40ımız sizinde bu hesapla perşembe günü 40ınız oluyor.bebeğin doğduğu günü de sayıyorlar.işitme testi için hastaneye gittiğimizde,hastane barkodlarında kaç günlük olduğu yazıyordu ordan öğrenmiştim
bu arada kızlar ben sezeryanla doğum yaptım,kanamam tam bitmedi,kanamada değil de böle kırmızı pembemsi sümüksü akıntı geliyor cumada 40ımız çıkıyor biter mi acaba? bir de doktor kontrolüne ne zaman gitmem lazım? gidenlere ne gibi bir muayene yapıldı?
cnm geçmiş olsun artık icin rahatlamistir sevindim sizin için.ayy çok yoruldum sağlık ocağından t4 ve tsh testi istediler. sabah kalktım hastaneye gittim minnakım elinden bi tüp kan aldılar.yavrum ağlamdı yaa kıyamam ben ona neyse kan alan hemşireye bunu neden istediler dedim oda bana demezmi doğumda eğer zeka testi yüksek çıktıysa yani zeka gerilği diye demezmi benim başımdan kaynar sular döküldü tabi.hemen doktora sordum. triod hormonları düzgün çalışmazsa böyle bi sonuç olabilir ki bununla bereber başka sonuçlarda olabilir ama erken teşhisde ilaçlarla kısa sürede atlatılabilir dedi yeni doğan bebeklerde yüksek çıkmasıda normal bişi dedi. neyse ben eve geldim 3 saat sonra sonuçlar çıktı tekrar hastaneye gittim sonuçlarımız çok iyi çıktı allaha şükür.ordan sağlık ocağına gittim sonuçları verdim eve geldim nasılsa yorgunluktan canım çıktı bari tam olsun dedim ve evi temizledim şuan ölüyorum sanırım :))
bu arada beylildüzü annişleri perşembe yada cuma buluşalımmı :))
cnm geçmiş olsun ya neler duyucaz artık ya o da nasıl bir hastalık mis öyle inşallah çabucak iyilesir cnmn üzme kendini.selam kızlar kaç gündür giremiyorum bebeğim çok huysuzdu kaç gündür bugünde kakasında hafif sümüksü kan gördüm ve doktora gittik bebeğime amip bulaşmışşçok morelim bozukk nerde bulaştı anlamıyorum artık banyo suyunu kaynatıcaz kimsede elini yıkamadan dokunamıcakk çok canm sıkkın çok lanet bi hastalıkmış sütümde iyice azaldı çok morelim bozuk kaç gündürrr neyse bende haberler bunlarrr
bende almayı düşünüyorum cnm ta ama bende senin gibi karar veremedim. Sallanan alicam ben mecbur biliyorsun bizim kiz sallamak istiyor.kızlar anakucağımız yok bizim
almak istiyorum ben de
sallananlar daha iyi olur dimi
önerileriniz nelerdir?
bide kucağımda taşımak için kangru alcam
yarın en gec cuma alıcam
önerilerinizi bekliyorum...
hoşgeldin cnm . Cnm mama veriyomusun beklide sütün yetmiyodur. Ama ilk ay okadar da az almamış.Herkese merhaba hepinizi çok özledim
Evimize geldik 3 kişilik hayatımıza başladık çok şükür
İkimizde iyimiz cok şükür tek sıkıntımız gaz problemi
Ağlamaktan gelişmiyor bile yavrum
İlk ay 800 gr almıştı simide tarttım evde 400 gr almış sadece
Sizin bebelerin gelişimi nasıl
Öyle sohbet edesimvar ki sizle ya çatlayacam valla
Aaa ben hiç denemedim acaba bizim kız da severmiki yuz üstü yapmayı.Zorlamayla yatmıyor zaten, canı isterse başını yana çeviriveriyor. İstemezse de başını yatağa gömüyor :)) Gün içinde istediği saatleri deneme yanılmayla bulmaya çalış bence. İlla yatacağı saat olur.
sanki bu mesajı ben yazmışım gibi hissettim.her akşam iftar saatleri bize ailecek zehir oluyo .Kızım öyle bir ağlıyo ki morariyo aglamaktan ve akşam 11edogru zor uyuyo. Bugün sesi kısık mesela .bu aksam saatlerindeki aglama krizini nasıl aşıcaz hanımlar bana bi akıl verin
bol gazla birlikte kakasını yaptı karnı tok ama saat kurulmuş gibi başlıyo iftar vakti eşim daha bir kere dogru düzgün iftar yapamadı
banyo yapmayı seviyo yıkayım dedim yok bana mısın demedi morarıyo aglarken bu seferde cıplak kaldı gıydıremedım oyle kasıyokı kollarını bacaklarını acmak mumkun degıl
canım testini yarın sabah idrarınla tekrar et,
en kesin sabah ki testte çıkar, hafif silikse kan testi yaptır, eger gebelik yoksa hafif silik çizgi bile olmuyor..
mrb siz deneyimli annelere bişey sorcam benim adetim 9 gün geçti ve bugün test yaptım negatif ama 4-5 saat sonra baktım çok silik baya silik gördüm biliyosum olumsuz olabilir ama fikir almak istedim 9 geçip böyle olması olumsuz bi sonuç ama
çok teşekkür edrim o sabahı nasıl etcem bilmiyorum işte acaba çizgiyi ben mi görüyorum diye şüphem bile var eşimi bekliyorum dört gözle acaba o da görcekmi diye
hadi bakalım inş sonuç olumludur, allah gönlünüze göre versin,
sabah sonucu burayada yaz merak ederim şimdii
zayıflama mı oda neyyy
cnm bişi yedigim yok hep atıştırmakla geçiyor ama 10 kilo yapıştı üzerime gidecegi yok
bende alt tarafa almıyorum genellikle üst alıyorum bol salaş şeyler giymeyi seviyorum zaten
ben ilk çıktıgımda cok tedirgindim ama hiç korktugum gibi olmadı, dısarı cıkınca bizimki uyuyor hemen
acıkınca uyanıyor müsait bi yer bulup emziriyorum hemn, zor durumda bırakmıyor beni oğluşum
yaa bu çocuk niye uyumuyor yaa(( 40dan sonra huyumuz değişti valla banyodan sonra bile ancak 1 saat uyuyor. saat 4de uyandı gece 1 ekadar uyumaz artık bayılıcam ya ( arada bi 10 dk falan şekerlemeler yapıyo o kadar. ama tek değişmeyen huyumuz gece 1 den önce uyumak yok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?