2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

teşekkür ederiz teyzesi olsun canım sen de 3-4 gün sonra aynı böyle görürsün orda dursunlar da geç belli olsa da olur şekli maaşallah hepimizin kuzucuklarına

canım alttan baktı mı? geç döllenme olabilir, senin durumunda bir de bhcg takibi yapılabilir iki güne bir. Neden bir hafta sonraya koymuş ki seni? Belki bir başka doktora görünmeyi düşünebilirsin, o bir hafta geçer mi öyle. Dualarım seninle canım, inşallah geç döllenmedir de sağlıkla sürer hamileliğin. Sakin olmaya çalış, başka bir doktor araştır, ultrason cihazına göre de değişiyor bu işler. Ben aynı gün sabah devlete öğlen kendi doktoruma gitmiştim, bir günlük fark çıkmıştı arada. Doktora alttan kontrol etmesi için izin ver, bir de bhcg takibi yaptırmak istediğini söyle. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin

Son düzenleme:
kızlar benim yarın 7 hafta doluo.doktor bana 2li tarama için tahmınen ne zaman gel der sizce..ben ikili tarama için izmire gitmeyi düşünüyorum.bilet alcam.fikri olan varsaaa bilgilendırrse sevınırımmm..

canım bizim bu gün 10. haftamız bitti.doktorum 21 kasıma 2 li için gün verdi.o zaman tam 12+4 oluyoruz inşallah.11 ile 13 hafta arasında yapılıyormuş bu test, doğum takip dosyamızda öyle yazıyor.diğerlerini de yazıyorum bak

*20-24 haftalarda 4 boyutlu USG (Fetal Anomali Taraması)
*28. haftada Doppler USG

canım sqakin ol dur geç döllenmedir muhtemelen neden üzüyosun kendini ve bebişini steres herşeyin başı rabbim en hayırlısını nasip etsinn hakkında başka doktora git ultrason cihazında cok fark ettiriyor.. dualarımız seninle..

bugün benim kontrolüm var öğlen 1 de.çok heyecanlıyıminşallah herşey yolundadır.2 hafta geçmek bilmedi,utanmasam hergün gidicem doktora:18:
güzel haberlerle gelirim inşallah kızlar

Güle güle git, güle güle gel :)) Foto alırsanda eklemeyi unutma

Canını bu kadar sıkma ben ilk gittiğimde doktor 7. haftada gel kalp atısını dinleyelim dedi 7. haftada başka bir doktora gittim, 7 haftalıkken kalp atısı duyulmaz hangi doktor k.cından uydurdu dedi. 10. hafta gel ancak duyulur dedi.
Sakin ol ben şimdiye kadar iki kere doktora gittim, hiçbirinde bebek görünmedi ama gebelik normal dediler, kendime dikkat ediyorum ama bazı şeylere de engel olamayacağımı bildiğim için sakinlikle bekliyorum. 10. haftam bitiyor henüz kalp atısını duymadım
Sen kötü bir tecrübe yasamıssın tedirginliğini anlamaya calısıyorum fakat fazla stres bebege zararlı bunu da unutma.

şu saat oldu agzıma daha bir lokma koyamadım midem hiç birşey almıyor ilacımıda kulanmak istemiyorum napcam bilemedim
canım çubuk kraker de mi gitmiyor artık? televizyon karşısında yemek bana iyi geliyor, onu dene. Bir de kabuğu soyulmuş büyük üzüm, çok çabuk kana karışıyor ve çıkartmaya vakit kalmıyor. İçin alıyorsa onu da deneyebilirsin.

ben umranıye tarafın da oturuyorum

Buraya gelmek istersen yardımcı olurum canım ama uzaksın anladığım kadarıyla istersen herhangi bir devlet hastanesinden randevu alarak devlette de yaptırabilirsin testlerini.Dediğim gibi ben pazartesi sabahtan gidiyorum, uzak değil diyorsan sen de gel belki memnun kalırsın.

ben de iştah artması dışında bir belirti yok arkadaşlar ... bir arkadasım da böyle gecen hamilelğin erkek bebeği olur diyor bilmiyorum artık :)

evet canım bende de oluyor hatta o yüzden laptopu değil masa üstü bilgisayarı kullanıyorum ve olabildiğince uzak oturmaya çalışıyorum.bir kere gece yatakta nete gireyim demiştim yatar vaziyette laptopu karnıma koymuştum ağrımaya başladı.kan falan mı geldi diye kalkıp tuvalete gittim ağrı geçti sonra yine kucağıma alınca tekrar başladı bu sefer alıp yere koydum yine geçti.o günden beri uzak duruyorum.telefonla da konuşurken değil de arabaya bindiğim zaman çantamı kucağıma koyunca ağrıdı, takip ettim hep çanta kucağımdayken oluyor bi baktım telefon tam karnımın üstüne denk geliyor, çantayı arka koltuğa koydum ağrı falan kalmadı.psikolojik değil yani çünkü yazdığım gibi başlarda ağrının sebebini bilmiyordum denedikçe anladım onlardan kaynaklandığını.

kanamam olduğunu söylemiştim, iki gün önce,
dün durdu allaha şükür.
progestanın hapını kullanıordum zaten, ama doktor iğnesinide verdi, şimdi onuda yaptırırorum.

işallah tekrarlamaz. :18:
annem geldi, bizd ekalıor, bana bakıor şimdi, bende yatıyorum.

canım ya Allah yardımcın olsun..inş tekrar kalırsın sağlıklı bir şekilde..bu arada nasıl anlıorsun farkettin mi..çünkü anneyi zehirlemeye başlıyomuş kalbi durunca

kızlar siz sağlık ocağına kayıt yaptırdınızmı?
ben hala gidemedim bir türlü

ben yaptırdım canım karnemizi açtılar hemen.ama ben öyle hususi kayıt yaptırmaya gitmedim, biz 3,5 sene bebek bekledik ve ben bu sürede en az 20 gebelik testi yapmıştım.adet olmam gereken günde lekelendim ve yine olmadı diye salya sümük ağlamaya başladım.ertesi gün kalktığımda kesilmişti.şeytan dürttü aslında test al diye ama ben hayal kırıklığına uğramamak için almadım bi de kistlerim yapıyodur kesin hasta olcam diye düşündüm.direk sağlık ocağına gittim.orda öğrendim miniğimin göbişimde olduğunu o yüzden ilk gün yapıldı bizim kaydımız.sen de bi an önce yaptır bence bilgilendiriyorlarmış arayıp arasıra.gerçi beni daha hiç arayan olmadı ama :44:

canım sadece küçükmüş niye canını sıkıyorsun bir de hemen hamile günlüğünün kaldırmışın..olumsuz düşünme sakın

tavsiyelerin için teşkr ederim cnm sükür yedim zorla 1 yumurta küçük bir peynir..

yarabbim çok kötü oldum canım ya kıyamam ben sana inşallah en kısa zamanda kendini toparlarsın da tekrar bebiş çalışmalarına başlarsın.allahım aratmasın tez zamanda yavruna kavuşursun inşallah canım.üzüleceksin elbet ama çabuk toparlanmaya çalış ki planlar ertelenmesin araya mola girmesin.Allah yardımcın olsun arkadaşım.

Nasılsın canım? Her şey yolunda değil mi?

çok iyiyim Tokoyaycım bir sorun yok, kanama yok inşallah olmaz da.acilde üşütmüşüm dünden önceki gün grip olmuştum bu gün tamamen geçti.hiç bu kadar kısa zamanda grip atlatmamıştım.ama her akşam yediğim limona, içtiğim çorbalara ve 2 günde yediğim 1,5 kg limona borçluyum.kırıklık hisseden arkadaşlar grip olmadan yapsın bunları inşallah hemen atlatırlar.sen nasılsın cnm bulantılar yok dimi?bana doktorum zofer diye bi bulantı hapı verdi ama içini okuyunca b grubu olduğunu gördüm ve kullanmadım bilgin var mı bu ilaç hakkında:44:.bundan önce zofran kullanmıştım o çok iyiydi hem de a grubuydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…