ayy canım ya çok güzel yaa maşşallahgünlerimiz çok yakın ama benimki geç dölllenmeden dolayı bu kadar belli olmuyo ya nasıl güzel çıkmış bayıldım allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin canım
canım alttan baktı mı? geç döllenme olabilir, senin durumunda bir de bhcg takibi yapılabilir iki güne bir. Neden bir hafta sonraya koymuş ki seni? Belki bir başka doktora görünmeyi düşünebilirsin, o bir hafta geçer mi öyle. Dualarım seninle canım, inşallah geç döllenmedir de sağlıkla sürer hamileliğin. Sakin olmaya çalış, başka bir doktor araştır, ultrason cihazına göre de değişiyor bu işler. Ben aynı gün sabah devlete öğlen kendi doktoruma gitmiştim, bir günlük fark çıkmıştı arada. Doktora alttan kontrol etmesi için izin ver, bir de bhcg takibi yaptırmak istediğini söyle. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsinkızlar çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim şişti bugün dr. gittim bebek var cok küçük dedi kalp atışını alamadık geç döllenme olabılır dedi bır hafta sonra gel bakalım eğer yıne kalp atışı olmazsa alırız dedı ama benım ne kanamam ne sancım hiç birseyım yok ne olur dualarınızı eksık etmeyın rabbım bebebğime can versin bu ikinci bebeğim daha öncede 8 haftalık düşük yaptım artık dayanamıyorum acaba benım gıbı olan varmı ne olur bılgılendırın benı
bugün son adet tarihime göre :9+1 gün
kızlar benim yarın 7 hafta doluo.doktor bana 2li tarama için tahmınen ne zaman gel der sizce..ben ikili tarama için izmire gitmeyi düşünüyorum.bilet alcam.fikri olan varsaaa bilgilendırrse sevınırımmm..
kızlar çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim şişti bugün dr. gittim bebek var cok küçük dedi kalp atışını alamadık geç döllenme olabılır dedi bır hafta sonra gel bakalım eğer yıne kalp atışı olmazsa alırız dedı ama benım ne kanamam ne sancım hiç birseyım yok ne olur dualarınızı eksık etmeyın rabbım bebebğime can versin bu ikinci bebeğim daha öncede 8 haftalık düşük yaptım artık dayanamıyorum acaba benım gıbı olan varmı ne olur bılgılendırın benı
bugün benim kontrolüm var öğlen 1 de.çok heyecanlıyıminşallah herşey yolundadır.2 hafta geçmek bilmedi,utanmasam hergün gidicem doktora:18:
güzel haberlerle gelirim inşallah kızlar
kızlar çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim şişti bugün dr. gittim bebek var cok küçük dedi kalp atışını alamadık geç döllenme olabılır dedi bır hafta sonra gel bakalım eğer yıne kalp atışı olmazsa alırız dedı ama benım ne kanamam ne sancım hiç birseyım yok ne olur dualarınızı eksık etmeyın rabbım bebebğime can versin bu ikinci bebeğim daha öncede 8 haftalık düşük yaptım artık dayanamıyorum acaba benım gıbı olan varmı ne olur bılgılendırın benı
canım çubuk kraker de mi gitmiyor artık? televizyon karşısında yemek bana iyi geliyor, onu dene. Bir de kabuğu soyulmuş büyük üzüm, çok çabuk kana karışıyor ve çıkartmaya vakit kalmıyor. İçin alıyorsa onu da deneyebilirsin.şu saat oldu agzıma daha bir lokma koyamadım midem hiç birşey almıyor ilacımıda kulanmak istemiyorum napcam bilemedim
ben umranıye tarafın da oturuyorum
İyi geceler hamişler nasılsınız bakalımBişey sormak istiyorum sizde aynı şeyi yaşıyor musunuz diye; ne zaman laptopun başına geçsem kasıklarım sancıyo telefonla konuşurken miğdem bulanıyo. İkisininde radyasyonunun zararını bildiğim için psikolojik mi oluyo yoksa gerçekten tesiri gerçek mi anlayamıyorum bir türlü :26: Aranızda benimle aynı şeyi yaşayan var mı???
Kızlar Dün normal muayene için doktora gittim.Bilenler var lekelenmem vardı progestan kullanıyodum.Doktor karnımda ve alttan baktı bebeğimin gelişimi dujrmuş kalbi atmıyodu.10 Haftalık olması gereken çocuk 8. haftada durmuş.Narkozla kürtaj oldum.Bana dua edin bu durumu çabuk atlatiyim.Bu bebek için 2,5 sene uğraştım.Bi dahaki bu kadar bekletmez umarım.Sosyolog beni listeden çıkartırsan sevinirim.Bi daha da buraya girmeye cesaratim olurmu bilmiyorum.Hepinize hayırlı hamilelikler dualarınızı eksik etmeyin.
kızlar siz sağlık ocağına kayıt yaptırdınızmı?
ben hala gidemedim bir türlü
canım ya Allah yardımcın olsun..inş tekrar kalırsın sağlıklı bir şekilde..bu arada nasıl anlıorsun farkettin mi..çünkü anneyi zehirlemeye başlıyomuş kalbi durunca[canım benim Allah yardımcın olsun tez zamanda sana yeni sağlıklı bir bebiş versin
canım çubuk kraker de mi gitmiyor artık? televizyon karşısında yemek bana iyi geliyor, onu dene. Bir de kabuğu soyulmuş büyük üzüm, çok çabuk kana karışıyor ve çıkartmaya vakit kalmıyor. İçin alıyorsa onu da deneyebilirsin.
orada bi çizgi var sanki o göbek kordonu mu annesi
Kızlar Dün normal muayene için doktora gittim.Bilenler var lekelenmem vardı progestan kullanıyodum.Doktor karnımda ve alttan baktı bebeğimin gelişimi dujrmuş kalbi atmıyodu.10 Haftalık olması gereken çocuk 8. haftada durmuş.Narkozla kürtaj oldum.Bana dua edin bu durumu çabuk atlatiyim.Bu bebek için 2,5 sene uğraştım.Bi dahaki bu kadar bekletmez umarım.Sosyolog beni listeden çıkartırsan sevinirim.Bi daha da buraya girmeye cesaratim olurmu bilmiyorum.Hepinize hayırlı hamilelikler dualarınızı eksik etmeyin.
canım hoş geldin ..bilgilerini yazabilir misin..yaş kaçıncı çocuk..kalp atışı duyuldumu duyulduysa tarihiben de haziran annelerine adayım 5.haftadayım :)
Nasılsın canım? Her şey yolunda değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?