bugün benim kontrolüm var öğlen 1 de.çok heyecanlıyıminşallah herşey yolundadır.2 hafta geçmek bilmedi,utanmasam hergün gidicem doktora:18:
güzel haberlerle gelirim inşallah kızlar
çok iyiyim Tokoyaycım bir sorun yok, kanama yok inşallah olmaz da.acilde üşütmüşüm dünden önceki gün grip olmuştum bu gün tamamen geçti.hiç bu kadar kısa zamanda grip atlatmamıştım.ama her akşam yediğim limona, içtiğim çorbalara ve 2 günde yediğim 1,5 kg limona borçluyum.kırıklık hisseden arkadaşlar grip olmadan yapsın bunları inşallah hemen atlatırlar.sen nasılsın cnm bulantılar yok dimi?bana doktorum zofer diye bi bulantı hapı verdi ama içini okuyunca b grubu olduğunu gördüm ve kullanmadım bilgin var mı bu ilaç hakkında:44:.bundan önce zofran kullanmıştım o çok iyiydi hem de a grubuydu.
günaydın kızlar herkese güzel hafta sonu diliyorumm
bütün annelerimiz iyidir inşallah
Dün kitap hakkında bişeyler sormuşsunuz cevap yazamadım
ben kitabı almadım henüz bende yeni form gönderdim
bende formu gönderince bu kayıt var diyo, ama kimin adına denediysem aynı şeyi söyledi
şans artık bakalım eline geçen olursaa haber versin
içeriğine baktım harika bi kitap
kızlar çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim şişti bugün dr. gittim bebek var cok küçük dedi kalp atışını alamadık geç döllenme olabılır dedi bır hafta sonra gel bakalım eğer yıne kalp atışı olmazsa alırız dedı ama benım ne kanamam ne sancım hiç birseyım yok ne olur dualarınızı eksık etmeyın rabbım bebebğime can versin bu ikinci bebeğim daha öncede 8 haftalık düşük yaptım artık dayanamıyorum acaba benım gıbı olan varmı ne olur bılgılendırın benı
bugün son adet tarihime göre :9+1 gün
kızlar çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim şişti bugün dr. gittim bebek var cok küçük dedi kalp atışını alamadık geç döllenme olabılır dedi bır hafta sonra gel bakalım eğer yıne kalp atışı olmazsa alırız dedı ama benım ne kanamam ne sancım hiç birseyım yok ne olur dualarınızı eksık etmeyın rabbım bebebğime can versin bu ikinci bebeğim daha öncede 8 haftalık düşük yaptım artık dayanamıyorum acaba benım gıbı olan varmı ne olur bılgılendırın benı
bugün son adet tarihime göre :9+1 gün
benim doktorum mide bulantım için ilaç vermedi canım, bir fikrim yok onun için. çok ilaç kullanmamdan yana değil.
1 hafta yatak döşek yattım mide bulantısından ama çok şükür geçti artık. Son 1 haftadır çok iyiyim.
Benim yediğim limonunda haddi hesabı yok.Kesiyorum dilim dilim, üstüne azıcık tuz. Oy oy oy
merhaba arkadaslar 20 sinde 2 li testim var nerede yaptırabılırım ozel hastaneler cok pahalı ıstanbul ıcınde anadolu yakasında fıyatları bılen varmı devlet hastanesi yapıyormu konu hakkında yardımlarınızı beklıyorum ozel hastaneler 250-350 tl arası
şu saat oldu agzıma daha bir lokma koyamadım midem hiç birşey almıyor ilacımıda kulanmak istemiyorum napcam bilemedim
kızlar siz sağlık ocağına kayıt yaptırdınızmı?
ben hala gidemedim bir türlü
Kızlar Dün normal muayene için doktora gittim.Bilenler var lekelenmem vardı progestan kullanıyodum.Doktor karnımda ve alttan baktı bebeğimin gelişimi dujrmuş kalbi atmıyodu.10 Haftalık olması gereken çocuk 8. haftada durmuş.Narkozla kürtaj oldum.Bana dua edin bu durumu çabuk atlatiyim.Bu bebek için 2,5 sene uğraştım.Bi dahaki bu kadar bekletmez umarım.Sosyolog beni listeden çıkartırsan sevinirim.Bi daha da buraya girmeye cesaratim olurmu bilmiyorum.Hepinize hayırlı hamilelikler dualarınızı eksik etmeyin.
ben haptırdım canım hatta izleme günü bile verdi birde aşı kartı yaptı tetanoz için iki gün önce aradı ebe hemşire kan testlerini yaptırdınmı diye getir işleyelim dedi kendi özel numarasını verdi herhangi bişey olursa arayabilirsin diye baya ilgili bence fazla geçmeden git kaydını yaptır
Son 10 dk.. hepinize iyi tatiller, bebişlerinize ve kendinize iyi bakın
canım ilacını sana doktorun verdi dimi yani kendin gidip almadın eczaneden adı ne ilacın?zorlama kendini doktorun verdiyse ilacını al bitane beslenmeye çalış sonra da haber ver bize.
ben yaptırdım canım karnemizi açtılar hemen.ama ben öyle hususi kayıt yaptırmaya gitmedim, biz 3,5 sene bebek bekledik ve ben bu sürede en az 20 gebelik testi yapmıştım.adet olmam gereken günde lekelendim ve yine olmadı diye salya sümük ağlamaya başladım.ertesi gün kalktığımda kesilmişti.şeytan dürttü aslında test al diye ama ben hayal kırıklığına uğramamak için almadım bi de kistlerim yapıyodur kesin hasta olcam diye düşündüm.direk sağlık ocağına gittim.orda öğrendim miniğimin göbişimde olduğunu o yüzden ilk gün yapıldı bizim kaydımız.sen de bi an önce yaptır bence bilgilendiriyorlarmış arayıp arasıra.gerçi beni daha hiç arayan olmadı ama :44:
kanamam olduğunu söylemiştim, iki gün önce,
dün durdu allaha şükür.
progestanın hapını kullanıordum zaten, ama doktor iğnesinide verdi, şimdi onuda yaptırırorum.
işallah tekrarlamaz. :18:
annem geldi, bizd ekalıor, bana bakıor şimdi, bende yatıyorum.
bana 1 ay sonra gel demişti ama gitmedim üşeniyom gitmeye..agzına damla mı vercez ne demişti..zaten gecen ay 2 kilo fazla tartıp moralimi bozmuştu
kızlar yaaa..bu aralar bana hayat çok anlamsız ,sıkıcı geliyor ..zevk alamıyorum..hamilelerin genelinde mi oluyor acaba..okulda öğrencilere bile eskisi gibi sevgi gösteremiyorum sıkılıyorum,hiç bir şey yapmak istemiyorum..neden böyle oldum yaaa
size de öyle oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?