- 24 Şubat 2011
- 1.064
- 75
- 318
hormonlar sosyologcum hormonlarrSürekli değişen ruh hali normal ..
Bu arada kalp atışını arzuya msj attım oradan bakıp ekleyebilirmisin
aynen canım bendede öle bi durum var sanırım hamileliğin ilk zamanları olduğu için haliyle biraz pisikoloji bozuluyo bende şimdiden değişik endişeler başladı kilo alıcam çatlaklar oluşacak eşim beni eskisi gibi beğenirmi uzaklaşırmıtürlü türlü şeyler geliyo aklıma aileden uzak kimse yok burda ağlıcam şimdi valla duygusala bağladım
Benim doktorum mide bulantım için ilaç vermedi canım, Bir fikrim yok onun için. Çok ilaç kullanmamdan yana değil.
1 hafta yatak döşek yattım mide bulantısından ama çok şükür geçti artık. Son 1 haftadır çok iyiyim.
Benim yediğim limonunda haddi hesabı yok.Kesiyorum dilim dilim, üstüne azıcık tuz. Oy oy oy
adını sormussun yeni fark ettim METPAMİD cnm adıcanım ilacını sana doktorun verdi dimi yani kendin gidip almadın eczaneden adı ne ilacın?zorlama kendini doktorun verdiyse ilacını al bitane beslenmeye çalış sonra da haber ver bize.
canım sağlık ocağından sana aşı için gün filan verdilermi tetanoz aşısı için
evet benimki göğüslerin kocaman olmuş falan diyoNapim zaten büyüktü:26: Bide dün okulda pizza yedim 3 parça ...abooo benim göbek bir fırladı en az 6 aylık:) öğrenciler hocam kilo almışsınız dedi bende doğal olarak dedim..niye dediler söylemedim
yok canım ya ne gün vermesi kimilerini arayıp ikili testin var şu tarihte diye bilgilendiryorlarmış bana aşı için gün vermeyi bırak daha bir kere arayıp testin var demediler.
bende de aynı canım .eşim ankaraya gitti kendimi terk edilmiş ve eve hapsedılmıs gıbı hıssedıyorum.cok alıngan oldum vee hep aglayasım gelıo cok sıkıcı gelıo herseyykızlar yaaa..bu aralar bana hayat çok anlamsız ,sıkıcı geliyor ..zevk alamıyorum..hamilelerin genelinde mi oluyor acaba..okulda öğrencilere bile eskisi gibi sevgi gösteremiyorum sıkılıyorum,hiç bir şey yapmak istemiyorum..neden böyle oldum yaaa
size de öyle oluyor mu?
ohh yarasın bebişe canım afiyet olsun benim göğüsler küçüktü ondan yırttım baricanım benim doktor ekmek hamurişi pasta vs tatlılar yeme dedi içimden ne yiyecem ben diyecektim ya tuttum kendimi kilo aldıran en çok bunlarmış bol protein almanı istiyorum dedi et tavuk balık süt peynir yoğurt kuru baklagiller bende bayramda etten tiksindim şu an sebzeyle besleniyorum ama yoğurt süt bol yiyorum ha bide doktor günlük süt al dedi uzun ömürlü olmasın dedi
ohh yarasın bebişe canım afiyet olsun benim göğüsler küçüktü ondan yırttım baricanım benim doktor ekmek hamurişi pasta vs tatlılar yeme dedi içimden ne yiyecem ben diyecektim ya tuttum kendimi kilo aldıran en çok bunlarmış bol protein almanı istiyorum dedi et tavuk balık süt peynir yoğurt kuru baklagiller bende bayramda etten tiksindim şu an sebzeyle besleniyorum ama yoğurt süt bol yiyorum ha bide doktor günlük süt al dedi uzun ömürlü olmasın dedi
oluyor canım bana da, bazen her şey üstüme üstüme geliyorkızlar yaaa..bu aralar bana hayat çok anlamsız ,sıkıcı geliyor ..zevk alamıyorum..hamilelerin genelinde mi oluyor acaba..okulda öğrencilere bile eskisi gibi sevgi gösteremiyorum sıkılıyorum,hiç bir şey yapmak istemiyorum..neden böyle oldum yaaa
size de öyle oluyor mu?
hadi yaa demekki çok ilgisizler canım olsun sen git söyle aşı kartı yapın takip edin beni diye sağlık ocaklarında ultrasyon varmı acaba bana burda ultrasyonlada bakıcaz dedi ocağın 17 sinde
bende de aynı canım .eşim ankaraya gitti kendimi terk edilmiş ve eve hapsedılmıs gıbı hıssedıyorum.cok alıngan oldum vee hep aglayasım gelıo cok sıkıcı gelıo herseyy:18:
benim hormonların çok uslu beni hiç ağlatmıyolaroluyor canım bana da, bazen her şey üstüme üstüme geliyor..kesinlikle hormonlardan, nelere nelere ağladığımı bilseniz şaşarsınız reklamlara bile ağlayabiliyorum
yaşadığımız şehirden kaynaklanıo bide,eşim işe gidip gelirken çok korkuyorum..bide onun oldugu yerde gecen hafta saldırı oldu ya..aklımdan kötü düşünceler atamıyorum...bide hergün eylem yapıyolar..iyice kudurdular..tencere tava falan çalıp geziyolarr..
aynen öyle ..bende aynı şeylere kapılıyorum.senin eşin polis mi.benmkı subay vee görevlere flnda gidiodu kıs dolayısıyla azaldı ama bitmedı..senın orayıbılmıom ama bızım burdakılerın kudurmadıgı gün yok.hapıshanedekı aclık grevıne destek ne bılıomuusun oturma eylemı ve tum kepenkleri kapatma.burda bıde yagmus yagıo içim cok karardı.ben gitmek istemedıgım halde eşime kızdım beni yalnız bıraktın beni düşünmüon dıye oda sasırdı saolsun anlayıs gösterıo ama bende sasırıom hareketlerıme.hormonlarım tuaflastı iiceyaşadığımız şehirden kaynaklanıo bide,eşim işe gidip gelirken çok korkuyorum..bide onun oldugu yerde gecen hafta saldırı oldu ya..aklımdan kötü düşünceler atamıyorum...bide hergün eylem yapıyolar..iyice kudurdular..tencere tava falan çalıp geziyolarr..
Telaş etme canım bak kaç arkadaşın kanaması bile olduğu halde progestanla geçti bebişleri de çok sağlıklı. İnşallah senin bebişinde annesine sıkıca tutunacak ve kucağına alacağın günler gelecek inşallah. Pozitif düşün bol bol dua et bizim de dualarımız seninle.bu arada bende koyu renk akıntı vardı dün yazmış ve sormuştum
doktr sarı renkten başka renkteki akıntılarda kan olabileceğini söyledi
önlem için progesteron verdi. günde iki tane 5 gün kullan dedi. 1 hafta ilişki yok dedi. devam ederse ağrıda olursa rapor verecekmiş. ayakta fazla durma dedi
bunun dışında tam kan sayımı ve açlık glikoz diye okudum . kan verdim test sonuçlarını yarın alacağım
enfeksiyon varsa ona göre ilaç verecekmiş.
kızlar içlerinden geçeni işaretlemişlerdir cnm
ALLAH izin verirse 12.haftadan itibaren haberleri almaya başlarız
ben oğlumda 12.hafta içinde öğrenmiştim.. Allahım hakkımızda hayırlısını versin..
kızlarrrrr şimdi otururken bebeğimi hayal ettim kız yada erkek olursa aklımda hiç isim olmadıgını fark ettim sizlerin var mı? yada beğendiğiniz isimle???????????????????
Oku oku bitmedi. Maşallah ne kadr çok yazmışsınız. Bu arada ankete cevap veren benim eşim hiç türkçe bilmiyor basmış öylesine üstelik ikisinede basmış çok komik:)) ben izah ettim çok güldü. Ben cinsiyet konusunu hiç merak etmiyorum çünkü kaybetme korkusundan aklıma bile gelmiyor. Ama eşim kız çocuklarını çok seviyor. Gerçi oda hiç birşey söylemiyor ama kız yeğenlerini erkeklerden daha çok sevdiği için belki kız istiyor olabilir. Benim içinse evlat evlattır sağlıkla kucağıma alayım mis gibi koklayayım bebeğim diyeyim başka birşey istemem. Hatta doğana kadar bilmeme gerek yok nasılsa alışveriş bile yapmayı düşünmüyorum. Hayırlısıyla doğsun gerisi kolay.
Mehsel-eray arkadaşım çok sevindim kanamanın durmasına. İnşallah birdha olmaz. Benimde olmadı çok şükür. Doktorum bize de ilişkiyi 14. Haftaya kadar yasakladı ama malum benim hamileliğim yüksek risk taşıyor ve bana birçok şey yasak zaten. Ben de çok uykucuyum bugünlerde hep yatmak uyumak istiyorum. Allah'tan patronum eşim olduğu için sorun olmuyor. İşe istediğim zaman gidiyorum zaten oda dinlenmemi istiyor.
Bu arada bir arkadaş geyirme (doğru yazmışımdır inşallah) olduğunu söylemiş. Çok normal Progestanın yanetkilerinden biri ve normaldede hamilelerde sıkça görülen birşeymiş.
Şimdilik sürekli uyku hâli mide bozukluğu yemeklerden ve kokulardan tiksinme ve aşırı açlık dışında bir sorun yok Allah çok şükür. Birde sürekli çikolatalı yaş pasta, dondurma ve dilim dilim limon yemek istiyorum. Hatta birazdan markete gidip alışveriş yapıcam :)
aynen canım huzursuz ortamda büyüyen çocukta huzursuz oluyor yada korkak oluyor kendine güveni olmuyor. şu an ailemle yaşıyorum ve çok huzurluyum bizim fikirlerimiz çok ayrı onu anlaıyorum insan kendi kendine kalınca daha güzel düşünüyor ve sonuca bağlıyor. yarın ne olucağını kimse bilemez tabi ama şu an mutluyum ve sanırım evlilik bana yaramıyor buna kaanat getirdim :):) yaaa burayı çok seviyorum ben herkes ne kadar destek oluyor.. iyi ki üye olmuşum :)
benim için bugünde pc başındaki süre noktalandı herkese iyi akşamlar dilerim.. sağlıklı sıhhatli ve huzurlu inşallah... öptüm hepinizi
Kızlar Dün normal muayene için doktora gittim.Bilenler var lekelenmem vardı progestan kullanıyodum.Doktor karnımda ve alttan baktı bebeğimin gelişimi dujrmuş kalbi atmıyodu.10 Haftalık olması gereken çocuk 8. haftada durmuş.Narkozla kürtaj oldum.Bana dua edin bu durumu çabuk atlatiyim.Bu bebek için 2,5 sene uğraştım.Bi dahaki bu kadar bekletmez umarım.Sosyolog beni listeden çıkartırsan sevinirim.Bi daha da buraya girmeye cesaratim olurmu bilmiyorum.Hepinize hayırlı hamilelikler dualarınızı eksik etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?