2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

evet benimki göğüslerin kocaman olmuş falan diyo Napim zaten büyüktü:26: Bide dün okulda pizza yedim 3 parça ...abooo benim göbek bir fırladı en az 6 aylık:) öğrenciler hocam kilo almışsınız dedi bende doğal olarak dedim..niye dediler söylemedim

ben de ilaç kullanmaktan yana değilim ama kullandığım halde 2,5 kg verdim çünkü sürekli çıkarıyodum.ilacı kullanınca biraz rahatladım o da şöyle su içsem çıkıyodu ilaçtan sonra sadece sabahları oldu düşün artık ay o günleri hatırlamak istemiyorum.bide benim o aralar sürekli öğürmekten vücudumun direnci düşmüş bi gece tuvalete kalktığımda çamaşırım ıslaktı.korktum kese bozuldu içindeki su akıyor sandım.doktorumu aradım bulantın kusman çok mu oldu dedi evet diyince vücudunun direnci düşmüş su salmış dedi.ben de bayılıyorum tuzlu limona bide kalın kabuklu taze limon olursa onu kabuğuyla birlikte çok ince dilimleyip tuzluyorum kabuklu yiyorum.ama tabi kabuğunu iyice yıkamak gerekiyo.kabuklu yiyince daha çok faydası oluyor.ay ağzım sulandı kııız

canım sağlık ocağından sana aşı için gün filan verdilermi tetanoz aşısı için

yok canım ya ne gün vermesi kimilerini arayıp ikili testin var şu tarihte diye bilgilendiryorlarmış bana aşı için gün vermeyi bırak daha bir kere arayıp testin var demediler.

ohh yarasın bebişe canım afiyet olsun benim göğüsler küçüktü ondan yırttım bari canım benim doktor ekmek hamurişi pasta vs tatlılar yeme dedi içimden ne yiyecem ben diyecektim ya tuttum kendimi kilo aldıran en çok bunlarmış bol protein almanı istiyorum dedi et tavuk balık süt peynir yoğurt kuru baklagiller bende bayramda etten tiksindim şu an sebzeyle besleniyorum ama yoğurt süt bol yiyorum ha bide doktor günlük süt al dedi uzun ömürlü olmasın dedi

yok canım ya ne gün vermesi kimilerini arayıp ikili testin var şu tarihte diye bilgilendiryorlarmış bana aşı için gün vermeyi bırak daha bir kere arayıp testin var demediler.

hadi yaa demekki çok ilgisizler canım olsun sen git söyle aşı kartı yapın takip edin beni diye sağlık ocaklarında ultrasyon varmı acaba bana burda ultrasyonlada bakıcaz dedi ocağın 17 sinde

bende de aynı canım .eşim ankaraya gitti kendimi terk edilmiş ve eve hapsedılmıs gıbı hıssedıyorum.cok alıngan oldum vee hep aglayasım gelıo cok sıkıcı gelıo herseyy:18:

evet canım süt konusu biraz hassas çoğu doktor ve uzman sütü süt olarak tüketmeyin diyor.illa içmek istiyorsanız günlük süt tüketin diyorlar.süt ürünlerini tercih etmemiz gerekiyormuş daha çok yoğurt peynir ve özellikle kefir.kefirin içinde eğitilmiş mikroplar varmış ve bu mikroplar hem annenin hem bebeğin bağışıklık sistemini diğer süt ürünlerine göre çok daha fazla güçlendiriyormuş.bide kalsiyum oranı hepsinden yüksekmiş.ben her akşam kefir içerdim bir gün evde olmasın akşam eşim eve gelirken alcak diye akşamı iple çekerdim hamile kalınca hiç içim almadı.

evet canım süt konusu biraz hassas çoğu doktor ve uzman sütü süt olarak tüketmeyin diyor.illa içmek istiyorsanız günlük süt tüketin diyorlar.süt ürünlerini tercih etmemiz gerekiyormuş daha çok yoğurt peynir ve özellikle kefir.kefirin içinde eğitilmiş mikroplar varmış ve bu mikroplar hem annenin hem bebeğin bağışıklık sistemini diğer süt ürünlerine göre çok daha fazla güçlendiriyormuş.bide kalsiyum oranı hepsinden yüksekmiş.ben her akşam kefir içerdim bir gün evde olmasın akşam eşim eve gelirken alcak diye akşamı iple çekerdim hamile kalınca hiç içim almadı.

oluyor canım bana da, bazen her şey üstüme üstüme geliyor..kesinlikle hormonlardan, nelere nelere ağladığımı bilseniz şaşarsınız reklamlara bile ağlayabiliyorum

Son düzenleme:
hadi yaa demekki çok ilgisizler canım olsun sen git söyle aşı kartı yapın takip edin beni diye sağlık ocaklarında ultrasyon varmı acaba bana burda ultrasyonlada bakıcaz dedi ocağın 17 sinde

sorma canım aynen öyle.ben bu zamana kadar bizim sağlık ocağında ultrason görmedim hiç sanırım yok.

bende de aynı canım .eşim ankaraya gitti kendimi terk edilmiş ve eve hapsedılmıs gıbı hıssedıyorum.cok alıngan oldum vee hep aglayasım gelıo cok sıkıcı gelıo herseyy:18:

yaşadığımız şehirden kaynaklanıo bide,eşim işe gidip gelirken çok korkuyorum..bide onun oldugu yerde gecen hafta saldırı oldu ya..aklımdan kötü düşünceler atamıyorum...bide hergün eylem yapıyolar..iyice kudurdular..tencere tava falan çalıp geziyolarr..

kökleri kurusun inşallah hainler ne hale getirdiler ülkemizi ve bizleri

aynen öyle ..bende aynı şeylere kapılıyorum.senin eşin polis mi.benmkı subay vee görevlere flnda gidiodu kıs dolayısıyla azaldı ama bitmedı..senın orayıbılmıom ama bızım burdakılerın kudurmadıgı gün yok.hapıshanedekı aclık grevıne destek ne bılıomuusun oturma eylemı ve tum kepenkleri kapatma.burda bıde yagmus yagıo içim cok karardı.ben gitmek istemedıgım halde eşime kızdım beni yalnız bıraktın beni düşünmüon dıye oda sasırdı saolsun anlayıs gösterıo ama bende sasırıom hareketlerıme.hormonlarım tuaflastı iice

Çok şükür,duyduk kalp atışını bu gün bebişimizin :) Ama doktora gidip gelene kadar bitap düştüm halsizlikten ve bulantıdan..Biter mi bu askerlik kızlar ?? :))

Telaş etme canım bak kaç arkadaşın kanaması bile olduğu halde progestanla geçti bebişleri de çok sağlıklı. İnşallah senin bebişinde annesine sıkıca tutunacak ve kucağına alacağın günler gelecek inşallah. Pozitif düşün bol bol dua et bizim de dualarımız seninle.

Ay gerçekten miiiiii benim de bi dahaki kontrolümü 12. haftaya verdi doktor. İnşallah öğrenirim o zamana. Annem de artık ne renk örgüler öreceğine daha rahat karar verir. Gerçi o şu anda ortak renklerden örüyo bi de her ihtimale karşı hem kız hem erkek için de örüyo haberi alır almaz üretime geçti /B]

kızlarrrrr şimdi otururken bebeğimi hayal ettim kız yada erkek olursa aklımda hiç isim olmadıgını fark ettim sizlerin var mı? yada beğendiğiniz isimle???????????????????

Canım biz erkek olurda Emin Mervan kız olursa Meryem Nuha düşünüyoruz inşallah. Emin yerine Emir de güzel olur ama arapça da prens demek olduğu için isim olarak hoş olmuyo o yüzden Emin de karar kıldık. Bi de Giray ismi çok hoşuma gidiyo anlamı da kahraman yiğit demek ama arapçada G harfi yok çocuğun çift vatandaşlığı olduğu için ortak isimler bulmaya çalıştık. Mirza da güzel aslında. Bunlar hep erkek ismi çünkü kuzenimin oğlu olacağı için rica etti benden isim bul diye benim de bunlar hoşuma gitti.

Eşi yabancı olup yurtdışında yaşayan tek hamiş ben değilmişim sevindim buna :))) İnşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirebilirsin.

Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Sen zaten bebeğinin büyüyeceği en iyi ortamı tercih edeceksindir. Ama o babası olarak kalacak sürekli görüşeceksiniz disiplin konusunda çocuk ikilem yaşayabilir bunları da göz önünde bulundur bence. Ama siz biraradayken çocuk için sağlıklı bir ortam olmayacaksa tabiki en doğru kararı yine siz vereceksiniz. Hakkında hayırlısı olsun canım.

canım benimm çok üzüldüm Rabbim en hayırlısını nasip etsin senin için. inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve sağlıklı bir bebeğin olur. Allah sabır versin cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…