2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
çok geçmiş olsun canım allah bidaha yaşatmasın

Kızlar beni listeden silebilirsiniz. Benimki boş gebelik olarak belirlendi. Pazartesi kürtaj olucam. Hayırlısı böyleymiş. Rabbim hepinize sağlıklı bi hamilelik nasip etsin inş.

kefir bende çok seferim canım ama cildim çok yağlı olduğu için içmiyodum çünkü hemen sivilce çıkarıyor şu dönemde sağlıklıysa içmeye başlayım o zaman

Çok şükür,duyduk kalp atışını bu gün bebişimizin :) Ama doktora gidip gelene kadar bitap düştüm halsizlikten ve bulantıdan..Biter mi bu askerlik kızlar ?? :))

gözünaydın olsun canım sende duymuşsun pıt pıtları darısı duymayan hamişlere çok güzel bi duygu ...canım senin bulantılar başladımı 6. haftatadasın erken başlamış çabuk atlatırsın inşallah benim daha yok şükür ama 8. haftada başlıyomuş genelde

Son düzenleme:
çok fazla limon yeme canım kansızlık yapıyormuş. geçmiş olsun bu arada

Kızlar beni listeden silebilirsiniz. Benimki boş gebelik olarak belirlendi. Pazartesi kürtaj olucam. Hayırlısı böyleymiş. Rabbim hepinize sağlıklı bi hamilelik nasip etsin inş.

çok üzüldüm canım hayırlısı olsun hakkında allah sabır versin canım inşallah çabuk atlatırsın bu dönemi moralini bozma allahım tekrar verir inşallah sağlı bi bebek kaç haftalıktı senin canım

allah tekrar saglıklısını nasip etsin canım.. geçmiş olsun vardır her şerde bi hayr..

geçmiş olsun canım.. bir an önce meleğini kucağına alırsın imşallah hayırlısıyla.

Sağol canım. 8 hafta 6 günlük bugün.

Son düzenleme:

hiç sormaa bende gurbetteyim yaa şu sıralar ailemi o kadar çok yanımda istiyorumki eşime dün gece dicektim ben burda yapamıyorum istanbula gidelim diye de gece gece moralini bozmiyim dedim demekki hormonlardan bu aralar böle hissediyorum inş geçer

hakkında hayırlısı olsun cnm inş en kısa zamanda kucağına alırsın bebişini sağlıklı bir şekilde.

günaydın marissa ayrıca geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsın gribi. İnsanın bütün enerjisini alıyor malesef. Zaten çalışıyomuşsun bide gidip temizlik yapma kendini yorma ben hamile kaldığımdan beri kendimi çok iyi hissetmediğim sürece elimi sürmüyorum hiçbirşeye en azından bir süre böyle olsa evlerimiz pislikten yıkılmaz heralde üzme kendini uzat ayaklarını dinlen bebiş doğmadan temizlik yapmaya başlamasın

of ya nolcak bizim bu kayplarımız böyle çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah

kefir bende çok seferim canım ama cildim çok yağlı olduğu için içmiyodum çünkü hemen sivilce çıkarıyor şu dönemde sağlıklıysa içmeye başlayım o zaman

canım cilt yağlanmasının da çözümü var hiçbir yan etkisi de yok aksine mineral de alıyosun.aktardan beyaz kil ve gül suyu al.bir kaseye 1 yemek kaşığı beyaz kil koy üstüne de krem kıvamına gelecek şekilde gül suyu ekleyip karıştır.cildine maske yap bunu.15- 20 dk dursun yüzünde sonra yıka ne yağlanma kalıyor nede sivilce çok da sağlıklı.annem güzellik merkezinde çalışıyor gebelikte cilt yağlanması için ne kullanabilirim diye ona estetisyenlere bi sor bakalım dedim bunu önermişler.cildim pırıl pırıl oluyor.

bende kefir içiyorum her gece ama biz kendimiz demliyoruz mayasını bulmuştuk birinden çoğalıp duruyo zaten.doktora sormuştum içebilirsin demişti sende birinden bulursan kendin demleyip içebilirin canım tadı ayran gibi biraz ekşisi.

ben senelerdir içiyordum ama hamilelikten sonra hiç canım istemez oldu.mayasını bulsam bi yerden çok daha sağlıklı olur aslında.bide bşy sorcam sen de kullanıyomuşsun biliyosundur ben lisede staj yaparken okulumdaki hoca her gün kefir içiyodu kendileri mayalıyormuş ama o bildiğin çay kahve gibi fokur fokur kaynatp içiyodu öyle de içiliyo mu ki?hiç denemedim ben.

allah onları bildikleri gibi yapar inşallah bizde otafarlardaydık bikaç sene durmuştuk eşimin işinden dolayı siirteydik ama oralarda olay falan pek olmuyordu.çok şükür döndük biz ama allah sizleri korusun. ne istiyolar anlamıyorum dün gece çannakle 1915 filmine gitik gerçekten vatanı nasıl kurtarmışlar insanı daha bir gururlandırıyor

Çok şükür,duyduk kalp atışını bu gün bebişimizin :) Ama doktora gidip gelene kadar bitap düştüm halsizlikten ve bulantıdan..Biter mi bu askerlik kızlar ?? :))

darısı başımıza hayırlı molsun canım benımde 26 hazıran ama dr benı 13 kasımda çağırdı neden ya başka dr bakarmı sana alttanmı baktı acaba lutfen cevap yaz

kızlar o kadar çok acı biber turşusu yiyorum ki acaba bir etkisi olur mu diye düşündürüyor beni( afedersiniz tuvalete gitmeme çok da etkisi var yoksa şişip kalıyorum ve canım da acıyı çok istiyor... eşim de ben de çok severiz zaten ama bebeğe etkisi olur mu ki?....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…