çok geçmiş olsun canım allah bidaha yaşatmasınKızlar Dün normal muayene için doktora gittim.Bilenler var lekelenmem vardı progestan kullanıyodum.Doktor karnımda ve alttan baktı bebeğimin gelişimi dujrmuş kalbi atmıyodu.10 Haftalık olması gereken çocuk 8. haftada durmuş.Narkozla kürtaj oldum.Bana dua edin bu durumu çabuk atlatiyim.Bu bebek için 2,5 sene uğraştım.Bi dahaki bu kadar bekletmez umarım.Sosyolog beni listeden çıkartırsan sevinirim.Bi daha da buraya girmeye cesaratim olurmu bilmiyorum.Hepinize hayırlı hamilelikler dualarınızı eksik etmeyin.
evet canım süt konusu biraz hassas çoğu doktor ve uzman sütü süt olarak tüketmeyin diyor.illa içmek istiyorsanız günlük süt tüketin diyorlar.süt ürünlerini tercih etmemiz gerekiyormuş daha çok yoğurt peynir ve özellikle kefir.kefirin içinde eğitilmiş mikroplar varmış ve bu mikroplar hem annenin hem bebeğin bağışıklık sistemini diğer süt ürünlerine göre çok daha fazla güçlendiriyormuş.bide kalsiyum oranı hepsinden yüksekmiş.ben her akşam kefir içerdim bir gün evde olmasın akşam eşim eve gelirken alcak diye akşamı iple çekerdim hamile kalınca hiç içim almadı.
Çok şükür,duyduk kalp atışını bu gün bebişimizin :) Ama doktora gidip gelene kadar bitap düştüm halsizlikten ve bulantıdan..Biter mi bu askerlik kızlar ?? :))
çok fazla limon yeme canım kansızlık yapıyormuş. geçmiş olsun bu aradaçok iyiyim Tokoyaycım bir sorun yok, kanama yok inşallah olmaz da.acilde üşütmüşüm dünden önceki gün grip olmuştum bu gün tamamen geçti.hiç bu kadar kısa zamanda grip atlatmamıştım.ama her akşam yediğim limona, içtiğim çorbalara ve 2 günde yediğim 1,5 kg limona borçluyum.kırıklık hisseden arkadaşlar grip olmadan yapsın bunları inşallah hemen atlatırlar.sen nasılsın cnm bulantılar yok dimi?bana doktorum zofer diye bi bulantı hapı verdi ama içini okuyunca b grubu olduğunu gördüm ve kullanmadım bilgin var mı bu ilaç hakkında:44:.bundan önce zofran kullanmıştım o çok iyiydi hem de a grubuydu.
Kızlar beni listeden silebilirsiniz. Benimki boş gebelik olarak belirlendi. Pazartesi kürtaj olucam. Hayırlısı böyleymiş. Rabbim hepinize sağlıklı bi hamilelik nasip etsin inş.
Kızlar beni listeden silebilirsiniz. Benimki boş gebelik olarak belirlendi. Pazartesi kürtaj olucam. Hayırlısı böyleymiş. Rabbim hepinize sağlıklı bi hamilelik nasip etsin inş.
çok üzüldüm canım hayırlısı olsun hakkında allah sabır versin canım inşallah çabuk atlatırsın bu dönemi moralini bozma allahım tekrar verir inşallah sağlı bi bebek kaç haftalıktı senin canım
kızlar yaaa..bu aralar bana hayat çok anlamsız ,sıkıcı geliyor ..zevk alamıyorum..hamilelerin genelinde mi oluyor acaba..okulda öğrencilere bile eskisi gibi sevgi gösteremiyorum sıkılıyorum,hiç bir şey yapmak istemiyorum..neden böyle oldum yaaa
size de öyle oluyor mu?
günaydın kk nın güzel anne adayları,
bulantı ve halsizliğimin üzerine bir de grip eklendi :2: eşim sağolsun dün bişeyler hazırladı yedim yoksa elimi kaldırmaya halim yoktu. 12 ye kadar çalışıcam sonra eve gidip evimi temizlicem bugün ve yarın düğün var ne ara dinlenicem de hastalığı atlatıcam ben acabasizler kendinize dikkat edin bol bol c vitamini alın
kefir bende çok seferim canım ama cildim çok yağlı olduğu için içmiyodum çünkü hemen sivilce çıkarıyor şu dönemde sağlıklıysa içmeye başlayım o zaman
çok fazla limon yeme canım kansızlık yapıyormuş. geçmiş olsun bu arada
bende kefir içiyorum her gece ama biz kendimiz demliyoruz mayasını bulmuştuk birinden çoğalıp duruyo zaten.doktora sormuştum içebilirsin demişti sende birinden bulursan kendin demleyip içebilirin canım tadı ayran gibi biraz ekşisi.evet canım süt konusu biraz hassas çoğu doktor ve uzman sütü süt olarak tüketmeyin diyor.illa içmek istiyorsanız günlük süt tüketin diyorlar.süt ürünlerini tercih etmemiz gerekiyormuş daha çok yoğurt peynir ve özellikle kefir.kefirin içinde eğitilmiş mikroplar varmış ve bu mikroplar hem annenin hem bebeğin bağışıklık sistemini diğer süt ürünlerine göre çok daha fazla güçlendiriyormuş.bide kalsiyum oranı hepsinden yüksekmiş.ben her akşam kefir içerdim bir gün evde olmasın akşam eşim eve gelirken alcak diye akşamı iple çekerdim hamile kalınca hiç içim almadı.
bende kefir içiyorum her gece ama biz kendimiz demliyoruz mayasını bulmuştuk birinden çoğalıp duruyo zaten.doktora sormuştum içebilirsin demişti sende birinden bulursan kendin demleyip içebilirin canım tadı ayran gibi biraz ekşisi.
allah onları bildikleri gibi yapar inşallah bizde otafarlardaydık bikaç sene durmuştuk eşimin işinden dolayı siirteydik ama oralarda olay falan pek olmuyordu.çok şükür döndük biz ama allah sizleri korusun. ne istiyolar anlamıyorum dün gece çannakle 1915 filmine gitik gerçekten vatanı nasıl kurtarmışlar insanı daha bir gururlandırıyoryaşadığımız şehirden kaynaklanıo bide,eşim işe gidip gelirken çok korkuyorum..bide onun oldugu yerde gecen hafta saldırı oldu ya..aklımdan kötü düşünceler atamıyorum...bide hergün eylem yapıyolar..iyice kudurdular..tencere tava falan çalıp geziyolarr..
Çok şükür,duyduk kalp atışını bu gün bebişimizin :) Ama doktora gidip gelene kadar bitap düştüm halsizlikten ve bulantıdan..Biter mi bu askerlik kızlar ?? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?