2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

sağol canım bilgiler için birde 3. aydan sonra göbek çatlağı için ürün kullanmak gerekiyo doğol olan badem yağı ama hakiki zeytin yağıda çok iyi geliyomuş annene sorarız bilgisi varsa bu konuda hazırlığımızı yapalımda çatlayacaksa yine çatlıyomuş ama...

onu hiç duymadım canım yoğurt gibi mayalıyoruz biz 1 gün dışarda bekliyo sonra biraz suyla inceltip içiyorsun tabi kefirlerini süzdükten sonra onu internette bulabilirsin sanırım.çok faydalı bişey gerçekten bulabilirsen mayasını yap sende..

teşekkür ederim canım bilmiyodum kansızlık yaptığını abartmadan yerim bundan sonra bide 3. ay bitiminde folik asit bırakılınca kan hapına başlanıyormuş sanırım.
bana verdi doktorum kan ilacı hafif kansızlık varmış gyno ferum diye bi ilaç verdi folik,demir,b12 var içinde ayrı ayrı almıyım diye böyle veriyorum demişti.

bana verdi doktorum kan ilacı hafif kansızlık varmış gyno ferum diye bi ilaç verdi folik,demir,b12 var içinde ayrı ayrı almıyım diye böyle veriyorum demişti.

canım bendede senelerce kansızlıktan tedavi gördüm çok şükür şimdi iyiyim pekmez iç canım hatta pekmezin içine 5-6 damla limon sık iç yada pekmez içtikten sonra mandalina yada portakal ye daha iyi emdiriyor pekmezi daha iyi oluyor

arkadaşlar ben de bulundugum ilde özel bir hastanenin kadın dogum dr var ona gıttım ılk olarak bayan bı dr aklımda hep o vardı hamıle olursam ona gdeym dıye . neyse gittik kan degerımı goturdum ılk değerim 148 cıkmıstı suan 7. haftada olmalısın dedı ultrasonla bakalım dedi ama bebeği göremedi sonra alttan muayene etmek ıstedı ben de izin vermedim sağlık ocagındakı hemşire öyle bişeye gerek yok sadece ultrasonla baktır demişti bi de bir arkadasımın tavsiyesiydi yani grmek ıcın o kadar acele etme 10 gun daha bekle demıstı. bayan dr ben oyle dıyınce bırden bozuldu boyle hafıften azarlar gıbı oldu benm sınırlerım bozuldu sonucta ozel hastaneye azarlanmak ıcın gıtmyrm.sonra bana 1.5 lt su ıcırdı tekrar baktı boyle bıraz ılgılı bıraz ılgısız gorunmuyr falan dedı sonra bı gruntu yakalar gıbı oldu dındurdu olabılır mı dedo sonra kapattı bellı değıl bekleyecegız dedı kan olcumu yapalım dedım dr bnm ıstegmle kana bakıldı 4350 cıktı ancak sonuc cıktıgnda dr hastanden ayrılmıstı ertesı gun gtrdum bayan dr ısı varmıs cıkmıs ben de kramp falan dedım ozellıkle ısrrar ettm dıger erkek dr kontrol ıcın dr once almak ıstemedı bayan dr hastası oldgum ıcın ısrarcı davrandım neyse gırdım adam bayan dr kadar bıle ıc camasırımı ındırmeden bebegı gorduılk fotoları verdı bos gebelık değıl en azından suan dedı . yanı bı gun once o bayanın yapamadgını nasıl 2 dk yaptı ya kafam karıstı hangısıne gıtmelıyım dıye orda dogum ıstyrum kadın cok ıyı duymustum .

canım gecen yıldan önce iyiyimiş hiçbir sıkıntı yokmuş..inan gecen okula gitmeme eylemi oldugunda ara sokaktan gecerken 5-6 yaşındaki çocuklar bile biji apo diye bağırıyolardı..burada çocukları siyasi şeyler yerine derslere yönlendirseler çok zeki çocuklar var..ama bebekken aşılıyorlar öyle düşünceleri..ben hiç bir zaman ırk ayrımı yapmadım,ama buraya gelince anladım ırk ayrımcılığını siz biz diye bir şey yokki hepimiz aynı topraklarda yaşıyoruz..ama bunlar böyle yapınca soğuor insan

herkese merhaba topiği okumaktan yazmaya fırsat kalmıyo kızlar maşşallahınız var.. bütün gelişmeleri takip ediyorum, kayıplar için çok çoookk üzgünüm geçtiğimiz yıl bunu yaşayan biri olarak, allah sabrını versin, söylenicek çok fazla bişi olmuyo bu durumda.. bebeklerinin gelişimini takip edip paylaşan anneler sizlerle ben de mutlu oluyorum. allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah. benim salı günü normalde doktor randevum ama dayanamayıp bugün gideceğim. kaç gecedir gözüme uyku girmiyo uyanıp duruyorum uykudan bebeklerim iyiler mi acaba bişi oldu mu die. daha önce yaşadığım kayıptan dolayı. dualarınıza ihtiyacım var kızlar akşam 8 de randevum var dua edin bebeklerim sağlıklı bi şekilde büyümüş olsunlar. pıt pıtlarını görmekle kalmayım duyayım artık. benim dualarım sizlerle...

aynen canım bende öleyim tatlı canım hiç istemiyor böle acı sarımsaklı limonlu şeyler canım çekiyor sanmıyorum canım acının bebeğe etkisi olacağını ama sen yinede çok yeme nolur nolmaz

kızlar az önce biraz evi toparladım sular da yok fazla temizlik yapamadım sonra yoruldum ya hemenm öğürmeye başladım..çok yorulunca da midem bulanıyo benim yaaa.siz de oluyo mu

cnm nie bişey olsunki kanamanmı vardı sanki..içini ferah tut canımmm..bebeişlerin şimdi nasıl kıprasıyolardır karşılıklı

kızlar az önce biraz evi toparladım sular da yok fazla temizlik yapamadım sonra yoruldum ya hemenm öğürmeye başladım..çok yorulunca da midem bulanıyo benim yaaa.siz de oluyo mu

canım kendini çok yorma 6-12 hafta bebek için çok önemli sakatlık açısından allah korusun bebişlerimizi bende dün yaptım temizlik baya bi harap oldum sonra dedim bi daha bu kadar yormayacam kendimi bebişten hiçbişey önemli değil şu an .. evde pis oluversin henüz bende bulantı yok çünkü sen benden daha öncesin benim doğum 26 sinda belkide ondandır

evet teyzesi o bizim pipetimiz ordan herşeyi çekiyoruz biz

ne güzel net görünmüş

ben henüz fiyetını öğrenmedim ama büyük ihtimalle benim gittiğim hastanede de yüksektir
dün yaptırdığım testler 260 tuttu.
tam kan sayımı açlık şekeri bi de idrar testi

ben daha önce her gün kefir içiyordum
hem de kendim yapıyordum. bir zaman sonra yapmaktan usandım. bide o zamanlar araştırırken hamilelikte etkisi tam bilinmiyor diye okumuştum.

sanırım endişeli olduğum düşünülmüş herkes tarafından aslında rahatım
yine de teşekkürler
Kızlar beni listeden silebilirsiniz. Benimki boş gebelik olarak belirlendi. Pazartesi kürtaj olucam. Hayırlısı böyleymiş. Rabbim hepinize sağlıklı bi hamilelik nasip etsin inş.

canım geçmiş olsun
umarım en yakın zamanda sağlıklı bebeğine kavuşursun

hayılrlı haberlerle gel inşallah

cnm nie bişey olsunki kanamanmı vardı sanki..içini ferah tut canımmm..bebeişlerin şimdi nasıl kıprasıyolardır karşılıklı

canım diğer hamileliğimde de ne kanamam ne de başka bi belirtim vardı ben bebeğimin nasıl büyüdüğünü görmek için bi hevesle gittim ama kalbinin durduğunu öğrendim( tabi bu yine aynısı olcak anlamına gelmiyo ama bu haftalar da yaşamıştım bunu o yüzden çok endişeliyim. inş kimse yaşamaz kızlar bol bol dua edin alalım şu bebişlerimizi kucağımıza:)

bugün test sonuçlarını almak için hastaneye gittim
aslında telefonla görüşecektim doktorla. doktorum bir türlü dönmeyince hava da güzel olunca gideyim yüz yüze görüşürüm alınacak ilaç varsa da hastanenin yanından alırım diye gittim.
bayaa uzun bekledim.
enfeksiyon yokmuş. tüm sonuçlarımız normalmiş
3 hafta kadar sonra gel dedi
20 si ile 25 i arası gel dedi. sonrada ikili test için gün belirleriz dedi.
yani bebeğimi 20 gün sonra büyümüş olarak göreceğim inşallah

Kızlar benim Canım iki üç gündür deliler gibi fanta istiyor.Bir iki bardak içiyorum ne yalan söyleyeyim,dayanamıyorum.Normalde hiç içtiğim bir şey değildi bu güne kadar.Zararlı biliyorum ama ne yapayım dayanamıyorum ((

ayy canım yaaa.bak şimdi beni de kuşkuda bıraktım..iki haftadır görmüyom yavrumu..doktor kalp atışı ii demişti amaa

ne demek canım benim.doktorum çatlak ve bebek gelişiminin tamamen kalıtsal olduğunu söylemişti bana.çatlak olacaksa eğer hiçbirşey fayda etmiyormuş.ama tedbiri de elden bırakmamak lazım ki en azından elimizden geleni yaptık diyelim.badem yağı tüyleri besliyormuş canım aklında olsun.zeytin yağı en sağlıklısı.ben yaklaşık 2 hafta önce karnım kaşınmaya başlayınca çatlak konusunu da sordurttum.bi ilaç önermişler isterse yurt dışından getirticez demişler ben de tamam dedim geldi ama belki burda da vardır bi araştırmak lazım adı SYNCHROELAST.vücudun elastikiyetini artırıp ani gelilmeden kaynaklanan yırtıkları önlüyormuş.bana 120 tl ye geldi üzerinde de bu fiyat yazıyor.200 ML büyük yani gebelik boyunca yetiyormuş ayrıca göğüste de kullanılıyormuş.

valla kızlar sizde sağlam cesaret varmış, gebe halinizle temizliği düşünüyorsunuz 5 gün önce yardımcı çağırdım o temizledi, bir daha ne zaman gelir bilmem. ben eşimin serdiği çamaşırı bile toplamadım daha. iyice dinleneyim bir çırpıda katlarım nasıl olsa:)) o kadar beklediğim bebiş daha önemli. ev pis mi pis kalsın, dağınık mı bırak kalsın... önce bebiş:)) 3 ay dolsun ondan sonra işler elbet yapılır. aman dikkat hanımlar......

canım ya kendine engel ol..bende dün pizza yedim kolasız gitmez ama ayran içtim yanında..bebeişim daha önemli..zaten çocugumuzu her türlü radyasona maruz bırakıyoruz...telefon,bilgisayar...vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…