canım cilt yağlanmasının da çözümü var hiçbir yan etkisi de yok aksine mineral de alıyosun.aktardan beyaz kil ve gül suyu al.bir kaseye 1 yemek kaşığı beyaz kil koy üstüne de krem kıvamına gelecek şekilde gül suyu ekleyip karıştır.cildine maske yap bunu.15- 20 dk dursun yüzünde sonra yıka ne yağlanma kalıyor nede sivilce çok da sağlıklı.annem güzellik merkezinde çalışıyor gebelikte cilt yağlanması için ne kullanabilirim diye ona estetisyenlere bi sor bakalım dedim bunu önermişler.cildim pırıl pırıl oluyor.
onu hiç duymadım canım yoğurt gibi mayalıyoruz biz 1 gün dışarda bekliyo sonra biraz suyla inceltip içiyorsun tabi kefirlerini süzdükten sonra onu internette bulabilirsin sanırım.çok faydalı bişey gerçekten bulabilirsen mayasını yap sende..ben senelerdir içiyordum ama hamilelikten sonra hiç canım istemez oldu.mayasını bulsam bi yerden çok daha sağlıklı olur aslında.bide bşy sorcam sen de kullanıyomuşsun biliyosundur ben lisede staj yaparken okulumdaki hoca her gün kefir içiyodu kendileri mayalıyormuş ama o bildiğin çay kahve gibi fokur fokur kaynatp içiyodu öyle de içiliyo mu ki?hiç denemedim ben.
bana verdi doktorum kan ilacı hafif kansızlık varmış gyno ferum diye bi ilaç verdi folik,demir,b12 var içinde ayrı ayrı almıyım diye böyle veriyorum demişti.teşekkür ederim canım bilmiyodum kansızlık yaptığını abartmadan yerim bundan sonra bide 3. ay bitiminde folik asit bırakılınca kan hapına başlanıyormuş sanırım.
bana verdi doktorum kan ilacı hafif kansızlık varmış gyno ferum diye bi ilaç verdi folik,demir,b12 var içinde ayrı ayrı almıyım diye böyle veriyorum demişti.
allah onları bildikleri gibi yapar inşallah bizde otafarlardaydık bikaç sene durmuştuk eşimin işinden dolayı siirteydik ama oralarda olay falan pek olmuyordu.çok şükür döndük biz ama allah sizleri korusun. ne istiyolar anlamıyorum dün gece çannakle 1915 filmine gitik gerçekten vatanı nasıl kurtarmışlar insanı daha bir gururlandırıyor
kızlar o kadar çok acı biber turşusu yiyorum ki acaba bir etkisi olur mu diye düşündürüyor beni( afedersiniz tuvalete gitmeme çok da etkisi var yoksa şişip kalıyorum ve canım da acıyı çok istiyor... eşim de ben de çok severiz zaten ama bebeğe etkisi olur mu ki?....
herkese merhaba topiği okumaktan yazmaya fırsat kalmıyo kızlar maşşallahınız var.. bütün gelişmeleri takip ediyorum, kayıplar için çok çoookk üzgünüm geçtiğimiz yıl bunu yaşayan biri olarak, allah sabrını versin, söylenicek çok fazla bişi olmuyo bu durumda.. bebeklerinin gelişimini takip edip paylaşan anneler sizlerle ben de mutlu oluyorum. allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah. benim salı günü normalde doktor randevum ama dayanamayıp bugün gideceğim. kaç gecedir gözüme uyku girmiyo uyanıp duruyorum uykudan bebeklerim iyiler mi acaba bişi oldu mu die. daha önce yaşadığım kayıptan dolayı. dualarınıza ihtiyacım var kızlar akşam 8 de randevum var dua edin bebeklerim sağlıklı bi şekilde büyümüş olsunlar. pıt pıtlarını görmekle kalmayım duyayım artık. benim dualarım sizlerle...
kızlar az önce biraz evi toparladım sular da yok fazla temizlik yapamadımsonra yoruldum ya hemenm öğürmeye başladım..çok yorulunca da midem bulanıyo benim yaaa.siz de oluyo mu
evet teyzesi o bizim pipetimiz ordan herşeyi çekiyoruz biz
canım ikili testi devlet hastaneside yapıyor istanbuld fiyatlar çok uçmuş ben antalyadayım burda yaşam hastanesi var özel orda iki taramayı 50 tl ye yapıyolar muayene ücreti ile birlikte 70 lira 250-350 çok fazla devlette yaptırabilirsin canım
evet canım süt konusu biraz hassas çoğu doktor ve uzman sütü süt olarak tüketmeyin diyor.illa içmek istiyorsanız günlük süt tüketin diyorlar.süt ürünlerini tercih etmemiz gerekiyormuş daha çok yoğurt peynir ve özellikle kefir.kefirin içinde eğitilmiş mikroplar varmış ve bu mikroplar hem annenin hem bebeğin bağışıklık sistemini diğer süt ürünlerine göre çok daha fazla güçlendiriyormuş.bide kalsiyum oranı hepsinden yüksekmiş.ben her akşam kefir içerdim bir gün evde olmasın akşam eşim eve gelirken alcak diye akşamı iple çekerdim hamile kalınca hiç içim almadı.
Telaş etme canım bak kaç arkadaşın kanaması bile olduğu halde progestanla geçti bebişleri de çok sağlıklı. İnşallah senin bebişinde annesine sıkıca tutunacak ve kucağına alacağın günler gelecek inşallah. Pozitif düşün bol bol dua et bizim de dualarımız seninle.
Kızlar beni listeden silebilirsiniz. Benimki boş gebelik olarak belirlendi. Pazartesi kürtaj olucam. Hayırlısı böyleymiş. Rabbim hepinize sağlıklı bi hamilelik nasip etsin inş.
herkese merhaba topiği okumaktan yazmaya fırsat kalmıyo kızlar maşşallahınız var.. bütün gelişmeleri takip ediyorum, kayıplar için çok çoookk üzgünüm geçtiğimiz yıl bunu yaşayan biri olarak, allah sabrını versin, söylenicek çok fazla bişi olmuyo bu durumda.. bebeklerinin gelişimini takip edip paylaşan anneler sizlerle ben de mutlu oluyorum. allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah. benim salı günü normalde doktor randevum ama dayanamayıp bugün gideceğim. kaç gecedir gözüme uyku girmiyo uyanıp duruyorum uykudan bebeklerim iyiler mi acaba bişi oldu mu die. daha önce yaşadığım kayıptan dolayı. dualarınıza ihtiyacım var kızlar akşam 8 de randevum var dua edin bebeklerim sağlıklı bi şekilde büyümüş olsunlar. pıt pıtlarını görmekle kalmayım duyayım artık. benim dualarım sizlerle...
cnm nie bişey olsunki kanamanmı vardı sanki..içini ferah tut canımmm..bebeişlerin şimdi nasıl kıprasıyolardır karşılıklı
canım diğer hamileliğimde de ne kanamam ne de başka bi belirtim vardı ben bebeğimin nasıl büyüdüğünü görmek için bi hevesle gittim ama kalbinin durduğunu öğrendim( tabi bu yine aynısı olcak anlamına gelmiyo ama bu haftalar da yaşamıştım bunu o yüzden çok endişeliyim. inş kimse yaşamaz kızlar bol bol dua edin alalım şu bebişlerimizi kucağımıza:)
sağol canım bilgiler için birde 3. aydan sonra göbek çatlağı için ürün kullanmak gerekiyo doğol olan badem yağı ama hakiki zeytin yağıda çok iyi geliyomuş annene sorarız bilgisi varsa bu konudahazırlığımızı yapalımda çatlayacaksa yine çatlıyomuş ama...
Kızlar benim Canım iki üç gündür deliler gibi fanta istiyor.Bir iki bardak içiyorum ne yalan söyleyeyim,dayanamıyorum.Normalde hiç içtiğim bir şey değildi bu güne kadar.Zararlı biliyorum ama ne yapayım dayanamıyorum((
canım ya kendine engel ol..bende dün pizza yedim kolasız gitmez ama ayran içtim yanında..bebeişim daha önemli..zaten çocugumuzu her türlü radyasona maruz bırakıyoruz...telefon,bilgisayar...vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?