2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
şu an bu işlerle ilgilenen kişi şirket dısındaymış gelsin ögrenicem sanada yazarım,
ama şahsi fikrim 1 hafta 7 iş gününden hesaplanacak galiba :26:

bir ara baktım nete. 42 iş günü yazmışlar forumlarda biri. iş günü olursa iyi olur. arada bayram falan var çünkü. 7 iş günü gibi hesaplarlarsa kötü olur ya. toplu kullanınca 1,5 -2 ay izin olsa iyi olur. neyse sen bir öğrende bende ona göre konuşurum işyerimle.

Bizde o gün gittik minnosuma oyun halisi aldık e bebekten
Cok güzel valla benim üstünde oynayasim geldi bebek olup
20 dakika kadar oyalıyor o bile benim icin büyük nimet
İndirime girmişti tiny lovenin ürünü
189 dan 132 ye düşmüştü almak isteyenler olursa diye yazdım cok güzel bir ürün

Birde su Fatos emziği bulsam ah daha ne isterim Fatos emzikten ziyade bakkal bulamıyorum

kızlar bugün sağlık ocağındaki ebeyle konuştum.. spiral hakkında biraz bilgi aldım.. bana pek güvenli gelmiyodu aslında ama kondomu sevmiyorum rahatsız oluyorum.. geri çekilme konusunda da eşime güvenmiyorum.. ilaçlarsa benden uzak olsun zaten aşırı kilo aldım ..geriye bitek spiral kalıyo .. ama spiralle çok hamile kalan var .. nedenini hemşire şöyle anlattı.. devlet hastanesinde ve sağlık ocaklarında takılan spiral standartmış..medium boy yani.. ama her kadının pelvis boyu rahim genişliği falan filan işte farklı olurmuş.. rahimi geniş olan bi hatuna medium takarsan korumaz .. dar olan birine takarsanda sürekli sancı yapar rahatsız eder dedi.. bu yüzden gidip bi medikalden pelvis boyuna göre spiralini al götür taksınlar dedi.. aslında mantıklı geldi ama bide sizlerin fikrini almak istiyorum.. siz nası bakıyosunuz spirale yada nasıl korunuyosunuz..

tşk ederim canım arkadaşımmm :13:
yolunda yolundaa, az öncede geridönüşümkutusuyla barıştık keyfim iyice yerine geldiii

bende cok mucukluyorum seni ama hemen kaçma öyleeee nereye gidiyosunn

CANIM sevindim barışmanıza Taliaa anlatmıştı olayı zaten biliyordum

Ervayi babasına verdim sizle sohbet ediyorum

hülya özel albüm yaptım ben. arkadaşlar görebiliyor sadece. seni ekledim şimdi. görebilirsin o zaman.

ben boşboğazım biraz. işten , arkadaştan, aileden bol bol anlatıyorum. zaten beni okuyan tanıdık biri hemen ben olduğumu anlarda hiç değilse resim yükleyip iyice anlaşılır yapmayayım kendimi dedim. herkesi burda çekiştiriyorum, tanıdıklar görmesin

ben değil tatlım da babamız yeşil gözlü
kızım da maviş oldu
bir benim renksiz olan

Kız ciddi öyle oluyor ama burda bi arkadas var kendi yeşil gözlü eşi kahve kızları oldu mavis ama nasıl mavis cam gibi böyle masallah
Nazar değmesin senin tombiginede siz simdi 2 aylık oldunuz mu

bende hamile kalmaktan çok korkuyorum ya. daha çocuk yapmıcam deyip duruyorum. büyük konuşanın başına da büyük işler gelir. çocuk bir iki aylıkken hamile kalırım diye ödüm patlıyor. hatta şu anda bile ya hamileysem korkusunu yaşıyorum.

ay utancımdan kimseye söyleyemem de ya.

ben hap kullanamıyorum. hep unutuyorum sonra ayda 2-3 kez adet oluyorum. spiral falan öyle şeylerden de korkarım. içimde yabancı bi madde istemiyorum. eşim koruncak benim.

CANIM ben spiralin dinimizce uygun olmadıgını biliyorum dollenmis olan embriyonun rahime girmesini engelliyormuş açıklamasıda bu bana mantıklı geldi

benim oğlumda malum çok uyuyan bir çocuk değil. kırkından sonra daha çok uyumuya başladı ama gene çok uyuyan bir çocuk değildi. 1 de mi ne yattı hala uyuyor şaşkınlık içersindeyim. nasıl olsa uyancak diye bişide yapmıyorum yanında pc ile oturuyorum.

böyle uyumasının sebebi sanırım yüzüstü uyuması. gaz açısından rahat ediyor ondan çabuk uyanmıyor sanırım. bi kaç gündür sabahlarıda böyle yatırıyorum. bu sayede sabahlarıda uyuyor. önceden ıkına ıkına bi hal oluyordu uyumuyrdu.

çocukları uyumayan arkadaşlar sizde deneyin belki işe yarar sizde de.

evet haklısın bende yaklasık 1 haftadır bebegımı ole yatıroyorum daha cok uyuyor

deminden beri büyük insan gibi sakin sakin pırtlıyor :) normalde sabaha karşı bi ıkınmaya başlıyor saatlerce sürüyor.

annem hep diyodu böyle yatır diye hem gazı çıkar diye söylüyordu ama ben korkuyordum. korkma kafasını kaldırıyor diyor ama benimki bazen tamamen burnunu kapatarark yatıyor öyle. nefes de alıyor o şekilde gerçi. nsıl alıyor anlamıyorum.

bugün sabah uykum çok ağırlaşmıştı yüzüstü yatırmaya korktum. sırtüstü de uyumadı. göğsüme aldım öyle uymuşuz ikimizde. uyandığımda çocuğun karnında izler olmuştu.

gündüz ve uykum hafifken uyuduğumda bu şekilde yatırıyorum rahat ediyorum. böyle yatırınca kvalide yok boynu ağrıdı yok göğsü ağrıdı deyip beni sinir ediyor o da ayrı bi konu

Birgün bende bebekle o şekilde uyumuştum. Aslında gazını çıkarıyordum yavaş yavaş kaymışım yatağa uzanmışım uyumuşuz
Bir uyandım çocuk yok aklım gitti resmen. çocuğu düşürmüşüm bi baktım bişey beni tekmeliyor minik minnik ayaklarıyla Allahtan boşluğa (yere) düşmemiş yada ne bilim ezmemişim çocuğu :18: Hemen şükür namazı kıldım.

Son düzenleme:

bende korkuyodum daha oncelerı cunku dedıgın gıbı kafasını yataga gomup ole uyuyodu bende hemen cevırıyodum hatta bende sasırıyodun nasıl ole nefes alıyo dıye ama artık daha sık yatırıyorum hatta suan duz yatırmaya korkuyorum cunku bır kere fıskırarak kustu odum koptu ya yanında olmasaydım dıye ondan sonra hıc yanlız bırakmadım

bende saf gibi adımla nick almışım.. hamile olduğumu öğrendiğimde nette araştırıyodum nedir ne değildir diye.. hiç bilgim yoktu.. sonra burayı farkettim .. kullanıcı adı isteyince o an yazıverdim öyle.. ama bu kadar uzun kalacağımı bilmiyodum tabi.. bi iki yorum yapıp bidahda girmem sanıyodum.. sonra fena sardı kaynaşmaya başladık.. bu seferde farklı isimle gelmek işime gelmedi.. değiştirmek istiyorum aslında.. eşe dosta tavsiye ediyorum sürekli ..sizde girin diye yönlendiriyorum.. e burda anlattıklarımızda çok özel şeyler oluyo bi tanıdık okusa iyi olmaz.. kocaya k.v ye giydirip duruyorum arada.. yüzlerine söyleyemediklerimi burdan sallıyorum hakkaten yaa adımı değiştirebilirmiyim acaba ??

CANIM ben spiralin dinimizce uygun olmadıgını biliyorum dollenmis olan embriyonun rahime girmesini engelliyormuş açıklamasıda bu bana mantıklı geldi
hiç duymamıştım .. araştırcam canım.. bi hocalara falan sorayım.. bu arada tatlım ben ilk başlarda takip edemedim durumumdan dolayı senin bebeğin nasıl ..Allah korusun bi rahatsızlığı mı var ? birisi ona benzer bi paylaşım yapmıştı geçende tam anlamadım ama merak ettim..

ben doğduğundan beri yatırıyorum yüzüstü ..hiç gaz problemi yaşamadık çok şükür.. sadece geceleri sırt üstü yatıyo ondada hafif yana meyilli yatırıyorum bazen..tam bir tavşan oluyo paşam arada poposunu ısırıyorum

kullanıcı adı bi seferlik değiştirilebiliyor. mazeretinle birlikte yöneticilere mesaj atıyorsun onlar değiştiriyor. ben ilk kocamı çekiştirmek için girmiştim

insanlar hamilelik çabuk unutuluyor derlerdi de inanmazdım, gercekten su an ilk hamile oldugumu ögrendigim andan şu ana kadar yaşadıklarıma bakıyorum daa
sadece su topikte paylaştıklarımız bile çok tuhaf hissetmeme sebep oluyor
o kadar hazırlık yok şu lazım mı, yok bu gerekli mi,
şu an pc de emir'in ultrason resimlerine fln bakıyorum, ilk dogdugundaki resimlere bide şimdi ki haline,
zaman gercekten cok çabuk geçiyorr

inanır mısın biraz önce bende oğlumun doğum fotolarına bakıyordum ne kadar değişmiş maşallah bebeişlerimize

kullanıcı adı bi seferlik değiştirilebiliyor. mazeretinle birlikte yöneticilere mesaj atıyorsun onlar değiştiriyor. ben ilk kocamı çekiştirmek için girmiştim
hmm.. değiştireyim ozaman yaa .. olmuyo böyle .. kabak gibi ortadayım biraz kamuflaj lazım .. kocayı burda çekiştirmek en güzeli.. burda birine söylesem ben unuturum o unutmaz .. kötü koca olur benimki.. ve onunki mutlaka iyisidir .. sinir ederler insanı..

günde enaz 10 kez alıp inceliyodum ultrason resimlerini.. doğumdan beri hiç bakmadım.. sanki hep hamile kalacakmışım gibi geliyodu.. hiç doğum olmiicak gibi .. nasılda sabırsızlanıyoduk hepimiz.. daha neler görürüz kimbilir.. bugünleri de unuturuz belkide..:97:

Son düzenleme:
ZEYNO: kiz 6-7 yil önceki fotografini koymadin demi kandirmiyosun bizi :) bak tek 21 sanan ben de degilmisim.. Ben birseyi merak ediyorum tatlim sen isyerin de sagdigim sütleri nasil saklayip eve götürüyorsun? Ayy her 2-3 saatte bir süt sagmaya musait yer ariyorsundur sen simdi birde ben gün icin de 2 kez sagsam kendimi damizlik inek gibi hissediyorum..

MERVEcim hayatim Taliaayla görüsüyormusunuz ? Bende almanyada ki numarasi var belki yeni numara alip aramistir ordan seni? Ne zaman geldigini de unuttum tam izinden..

Bizde oglusumla ciktik eve geldik 2 saat oldu cok sükür biraz stress yapmadim degil.. Esim önemli bir toplantiya girmis ve toplantiya girdigin de telefonunu yanina almasi yasak eh bizi de dün söyledikleri saatten daha erken taburcu ettiler mecbur oglumu hemsireye birakip cikis islemlerini yaptirdim toparlandim cikip taksiyle geldik ama ne gelis kolum da bir oglumun cantasi diger kolum da kendi cantam kucagim da anakucaginin icin de oglum hastanenin disina kadar biraz yürümek zorun da kaldim okadar saolsun kocacim tuvalet banyoyu sildim bulasiklari kaldirdim diyordu megerse tuvaleti silmis tamam ama küvete bir su tutmus bulasiklarin hepsi kiskoca makina varken lavaboya doldurmus birde camasir asmis ki sormayin sanki uzaktan firlatmis camasirlari nasil denk geldiyse öyle kalip kurumus sorsan evi temizlemis hic temizlemese ne durum da olurdu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…