şu an bu işlerle ilgilenen kişi şirket dısındaymış gelsin ögrenicem sanada yazarım,
ama şahsi fikrim 1 hafta 7 iş gününden hesaplanacak galiba :26:
tşk ederim canım arkadaşımmm :13:
yolunda yolundaa, az öncede geridönüşümkutusuyla barıştıkkeyfim iyice yerine geldiii
bende cok mucukluyorum seni ama hemen kaçma öyleeee nereye gidiyosunn
ben değil tatlım da babamız yeşil gözlü
kızım da maviş oldu
bir benim renksiz olan
kızlar bugün sağlık ocağındaki ebeyle konuştum.. spiral hakkında biraz bilgi aldım.. bana pek güvenli gelmiyodu aslında ama kondomu sevmiyorum rahatsız oluyorum.. geri çekilme konusunda da eşime güvenmiyorum.. ilaçlarsa benden uzak olsun zaten aşırı kilo aldım ..geriye bitek spiral kalıyo .. ama spiralle çok hamile kalan var .. nedenini hemşire şöyle anlattı.. devlet hastanesinde ve sağlık ocaklarında takılan spiral standartmış..medium boy yani.. ama her kadının pelvis boyu rahim genişliği falan filan işte farklı olurmuş.. rahimi geniş olan bi hatuna medium takarsan korumaz .. dar olan birine takarsanda sürekli sancı yapar rahatsız eder dedi.. bu yüzden gidip bi medikalden pelvis boyuna göre spiralini al götür taksınlar dedi.. aslında mantıklı geldi ama bide sizlerin fikrini almak istiyorum.. siz nası bakıyosunuz spirale yada nasıl korunuyosunuz..
kızlar bugün sağlık ocağındaki ebeyle konuştum.. spiral hakkında biraz bilgi aldım.. bana pek güvenli gelmiyodu aslında ama kondomu sevmiyorum rahatsız oluyorum.. geri çekilme konusunda da eşime güvenmiyorum.. ilaçlarsa benden uzak olsun zaten aşırı kilo aldım ..geriye bitek spiral kalıyo .. ama spiralle çok hamile kalan var .. nedenini hemşire şöyle anlattı.. devlet hastanesinde ve sağlık ocaklarında takılan spiral standartmış..medium boy yani.. ama her kadının pelvis boyu rahim genişliği falan filan işte farklı olurmuş.. rahimi geniş olan bi hatuna medium takarsan korumaz .. dar olan birine takarsanda sürekli sancı yapar rahatsız eder dedi.. bu yüzden gidip bi medikalden pelvis boyuna göre spiralini al götür taksınlar dedi.. aslında mantıklı geldi ama bide sizlerin fikrini almak istiyorum.. siz nası bakıyosunuz spirale yada nasıl korunuyosunuz..
evet haklısın bende yaklasık 1 haftadır bebegımı ole yatıroyorum daha cok uyuyor
deminden beri büyük insan gibi sakin sakin pırtlıyor :) normalde sabaha karşı bi ıkınmaya başlıyor saatlerce sürüyor.
annem hep diyodu böyle yatır diye hem gazı çıkar diye söylüyordu ama ben korkuyordum. korkma kafasını kaldırıyor diyor ama benimki bazen tamamen burnunu kapatarark yatıyor öyle. nefes de alıyor o şekilde gerçi. nsıl alıyor anlamıyorum.
bugün sabah uykum çok ağırlaşmıştı yüzüstü yatırmaya korktum. sırtüstü de uyumadı. göğsüme aldım öyle uymuşuz ikimizde. uyandığımda çocuğun karnında izler olmuştu.
gündüz ve uykum hafifken uyuduğumda bu şekilde yatırıyorum rahat ediyorum. böyle yatırınca kvalide yok boynu ağrıdı yok göğsü ağrıdı deyip beni sinir ediyor o da ayrı bi konu
deminden beri büyük insan gibi sakin sakin pırtlıyor :) normalde sabaha karşı bi ıkınmaya başlıyor saatlerce sürüyor.
annem hep diyodu böyle yatır diye hem gazı çıkar diye söylüyordu ama ben korkuyordum. korkma kafasını kaldırıyor diyor ama benimki bazen tamamen burnunu kapatarark yatıyor öyle. nefes de alıyor o şekilde gerçi. nsıl alıyor anlamıyorum.
bugün sabah uykum çok ağırlaşmıştı yüzüstü yatırmaya korktum. sırtüstü de uyumadı. göğsüme aldım öyle uymuşuz ikimizde. uyandığımda çocuğun karnında izler olmuştu.
gündüz ve uykum hafifken uyuduğumda bu şekilde yatırıyorum rahat ediyorum. böyle yatırınca kvalide yok boynu ağrıdı yok göğsü ağrıdı deyip beni sinir ediyor o da ayrı bi konu
bende saf gibi adımla nick almışım.. hamile olduğumu öğrendiğimde nette araştırıyodum nedir ne değildir diye.. hiç bilgim yoktu.. sonra burayı farkettim .. kullanıcı adı isteyince o an yazıverdim öyle.. ama bu kadar uzun kalacağımı bilmiyodum tabi.. bi iki yorum yapıp bidahda girmem sanıyodum.. sonra fena sardı kaynaşmaya başladık.. bu seferde farklı isimle gelmek işime gelmedi.. değiştirmek istiyorum aslında.. eşe dosta tavsiye ediyorum sürekli ..sizde girin diye yönlendiriyorum.. e burda anlattıklarımızda çok özel şeyler oluyo bi tanıdık okusa iyi olmaz.. kocaya k.v ye giydirip duruyorum arada.. yüzlerine söyleyemediklerimi burdan sallıyorumhülya özel albüm yaptım ben. arkadaşlar görebiliyor sadece. seni ekledim şimdi. görebilirsin o zaman.
ben boşboğazım biraz. işten , arkadaştan, aileden bol bol anlatıyorum. zaten beni okuyan tanıdık biri hemen ben olduğumu anlarda hiç değilse resim yükleyip iyice anlaşılır yapmayayım kendimi dedim. herkesi burda çekiştiriyorum, tanıdıklar görmesin
hiç duymamıştım .. araştırcam canım.. bi hocalara falan sorayım.. bu arada tatlım ben ilk başlarda takip edemedim durumumdan dolayı senin bebeğin nasıl ..Allah korusun bi rahatsızlığı mı var ? birisi ona benzer bi paylaşım yapmıştı geçende tam anlamadım ama merak ettim..CANIM ben spiralin dinimizce uygun olmadıgını biliyorum dollenmis olan embriyonun rahime girmesini engelliyormuş açıklamasıda bu bana mantıklı geldi
benim oğlumda malum çok uyuyan bir çocuk değil. kırkından sonra daha çok uyumuya başladı ama gene çok uyuyan bir çocuk değildi. 1 de mi ne yattı hala uyuyor şaşkınlık içersindeyim. nasıl olsa uyancak diye bişide yapmıyorum yanında pc ile oturuyorum.
böyle uyumasının sebebi sanırım yüzüstü uyuması. gaz açısından rahat ediyor ondan çabuk uyanmıyor sanırım. bi kaç gündür sabahlarıda böyle yatırıyorum. bu sayede sabahlarıda uyuyor. önceden ıkına ıkına bi hal oluyordu uyumuyrdu.
çocukları uyumayan arkadaşlar sizde deneyin belki işe yarar sizde de.
bende saf gibi adımla nick almışım.. hamile olduğumu öğrendiğimde nette araştırıyodum nedir ne değildir diye.. hiç bilgim yoktu.. sonra burayı farkettim .. kullanıcı adı isteyince o an yazıverdim öyle.. ama bu kadar uzun kalacağımı bilmiyodum tabi.. bi iki yorum yapıp bidahda girmem sanıyodum.. sonra fena sardı kaynaşmaya başladık.. bu seferde farklı isimle gelmek işime gelmedi.. değiştirmek istiyorum aslında.. eşe dosta tavsiye ediyorum sürekli ..sizde girin diye yönlendiriyorum.. e burda anlattıklarımızda çok özel şeyler oluyo bi tanıdık okusa iyi olmaz.. kocaya k.v ye giydirip duruyorum arada.. yüzlerine söyleyemediklerimi burdan sallıyorumhakkaten yaa adımı değiştirebilirmiyim acaba ??
hiç duymamıştım .. araştırcam canım.. bi hocalara falan sorayım.. bu arada tatlım ben ilk başlarda takip edemedim durumumdan dolayı senin bebeğin nasıl ..Allah korusun bi rahatsızlığı mı var ? birisi ona benzer bi paylaşım yapmıştı geçende tam anlamadım ama merak ettim..
ben doğduğundan beri yatırıyorum yüzüstü ..hiç gaz problemi yaşamadık çok şükür.. sadece geceleri sırt üstü yatıyo ondada hafif yana meyilli yatırıyorum bazen..tam bir tavşan oluyo paşam arada poposunu ısırıyorum
insanlar hamilelik çabuk unutuluyor derlerdi de inanmazdım, gercekten su an ilk hamile oldugumu ögrendigim andan şu ana kadar yaşadıklarıma bakıyorum daa
sadece su topikte paylaştıklarımız bile çok tuhaf hissetmeme sebep oluyor
o kadar hazırlık yok şu lazım mı, yok bu gerekli mi,
şu an pc de emir'in ultrason resimlerine fln bakıyorum, ilk dogdugundaki resimlere bide şimdi ki haline,
zaman gercekten cok çabuk geçiyorr
hmm.. değiştireyim ozaman yaa .. olmuyo böyle .. kabak gibi ortadayım biraz kamuflaj lazım .. kocayı burda çekiştirmek en güzeli.. burda birine söylesem ben unuturum o unutmaz .. kötü koca olur benimki.. ve onunki mutlaka iyisidir .. sinir ederler insanı..kullanıcı adı bi seferlik değiştirilebiliyor. mazeretinle birlikte yöneticilere mesaj atıyorsun onlar değiştiriyor. ben ilk kocamı çekiştirmek için girmiştim
insanlar hamilelik çabuk unutuluyor derlerdi de inanmazdım, gercekten su an ilk hamile oldugumu ögrendigim andan şu ana kadar yaşadıklarıma bakıyorum daa
sadece su topikte paylaştıklarımız bile çok tuhaf hissetmeme sebep oluyor
o kadar hazırlık yok şu lazım mı, yok bu gerekli mi,
şu an pc de emir'in ultrason resimlerine fln bakıyorum, ilk dogdugundaki resimlere bide şimdi ki haline,
zaman gercekten cok çabuk geçiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?