2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar dun esımle oglusu bı doktora goturelım dedık genel bır muayene olsun dıye ve ılk defa gotrduk burayada.neyse gırısı yaptırdık ust kata cıktık kımse yoktu dırek bız gırdık ve cocuk dr u benım cocuklugumdakı doktor cıktı :) ay bı hos oldum boyle duygulandım falan cok tatlı sempatık bı adamdı zaten sonra ben soyledım dr bey sız ıst daydınız ben cocuktum falan onun da cok hosuna gıttı yanndakı hemsıreye bak bı tane daha geldı annesıne bakmısım cocugu da gelms dedı.sonra yasımı sordular falan baya muhabbet ettık en son cıkarken de oglusuma tornuma ıyı bakın dedı :)
Esımın numarasını falan aldı caya gelcekms bıze dr dede :)

Vakıt coook cabuk gecıyor
arkadaslar nerdeeen nereye..ıst dan Agrıya yıllar sonra aynı dr a :)

Cnm sagdıgım sütü süt saklama kablarına koyup cafedeki mini buzdolabına koyuyorum, aventin termal çantasını almıştım onuda o dolaba koyuyorum iyice soguyor orda
akşamda cıkarken o sütleri termal çantaya koyup eve götürüyorum süt saklama poşetlerine 80-80 bölüp hemen buzluga atıyorum,
çünkü 80 lik ideal oluyor, fazla koyunca hepsini ısıttıgında içemeyince ziyan oluyor süt, tekrar dolabada atamıyorsun.
iş yerinde sıkıntı yok illaki bi yer buluyorum ama tabi iş yerinde süslü püslüsün kıyafet ile zor oluyor
evde şort atlet takıldıgım için kolay oluyordu

hadi sizde evinize kavuşmuşsunuz gözünüz aydın erkeklerin yaptıgı işten ne bekliyorsun kii

eger is yerin büyükse aman dikkat et yanlislikla birisi senin sütleri icmesin sonra aynen ben de senin gibi buzluga atacagim zaman en fazla 90 ml yapiyorum ne zaman cok iciyor diye düsünüp fazla doldursam ziyan oluyor

eger is yerin büyükse aman dikkat et yanlislikla birisi senin sütleri icmesin sonra aynen ben de senin gibi buzluga atacagim zaman en fazla 90 ml yapiyorum ne zaman cok iciyor diye düsünüp fazla doldursam ziyan oluyor

hahahah olur mu olur vallaaa

hu huuu kızlar nerelerdesiniz yahuu, kayboldunuz ortalıktann

kızlar yıkanabilir bebek bezi kullanan var mı? İçinde kimyasallar olmadı ve pişik yapmadığı söyleniyor. Daha sağlıklıymış almayı düşünüyorum. en azından geceleri kullanırım diyorum. Malum gece altını değiştirmek istemiyorum alışsın diye ama içimde gitmiyor değil. kullanan var mı yorum bekliyorum.

ne zamandir foruma giremedim cok ozledim hepinizi. insallah herkes iyidir. gecmisi okuyamiyorum malesef islerimiz cok yogun. sadece oglusumun ve benim iyi oldugumuzu zamansizliktan nete giremedigimizi soylemek icin geldim. sevgiler.

ne zamandir foruma giremedim cok ozledim hepinizi. insallah herkes iyidir. gecmisi okuyamiyorum malesef islerimiz cok yogun. sadece oglusumun ve benim iyi oldugumuzu zamansizliktan nete giremedigimizi soylemek icin geldim. sevgiler.

canım sizi görmek çok güzel.umarım tatiliniz güzel geçmiştir(ben tr ye tatile geleceğinizi okumuştum yanlış olmasında) ve her şey yolundadır.

slm annişler,

sizlere birşey sormak istiyorum.bebişleriniz onlara seslendiğinizde bakıyor mu?ne bileyim seslere tepki veriyor mu?oğlum ona ismiyle hitap ediyorum,oğlum,aşkım falan diyorum yok dönüp bakmıyor pas vermiyor.çıngıragı var onunla ses çıkarıyorum yine bakmıyo ama çıngıragı görünce ilgisi ona kayıyo.acaba oğlumun kulağında sorun mu var(beni duymuyor) yoksa duymaya yeni mi başlayacaklar???yoksa ben paranoyak mı olmaya başladım????

canım benim oğlumda şuan öyle seslendiğimde bakmıyor ama uyanık ve keyifli olduğu vakitlerde ilgisini çekecek çocuk şarkıları falan açıyorum ses çıkarıyorsa susup dinliyor şuan 46 günlük senin ki ne kadarlık bilmiyorum ama bu civarlardaysa normal diye düşünüyorum.
hem işitme testi yaptırdıysan hiç sıkıntı yapma öyle bişy olmuş olsa çıkıyor zaten.biz yaptıramadık mesela burda bir yerde var orda da cihaz arızalıymış kendi yöntemlerimizle test etmeye çalışıyoruz

sab simplex benim kızımda kabızlık yaptığı için bırakmak zorunda kaldık ne yazıkki.ben doğal yollardan 100 gün sayıyorum.kolik 100 gün sürüyormuş çünkü.
Insallah 100 gundur. Doktor 6,5 ay surebilecegini soyledi 100 gunse az kaldi o zaman

oğluma dün 2. ay aşısı yapıldı.
6270 gram ve 60 cm olmuş.bu arada sadece anne sütü (hiç mama vermedim).doğum kilosu 3300 ve 48 cm di..
hala 1.5 saatte bir emerse ve sürekli uyursa olacağı buydu.Obez olmaz inşallah (

EKonomik sikintilar herkeste var. Gececek insallah. Bebek bereket getirir. Esin kisa sure sonra is bulacaktir mutlaka. Sen stresini azaltmaya calis. KV ne kadar hos bisi yapmis ona bile sinir olmussun, iyice gerilmissin. Sutun etkilenir mazallah. Kimse bu kadar minik bir bebegi birakip gitmek istemez boyle dusun

Iznin bitene kadar 5-6 aylik oluyor sanirim oglun. Calismak zorundaysan calisacaksin caresi yok. Sartlari en iyi sen bilirsin. Yine de iyi kotariyorsun masallahin var

Burnu tikaliysa az emer. Kulaga da vurabilir dikkatli ol.Aksi bir adamsa degistir doktorunu. COcuk doktoruyla iletisim kurmak cok onemli bence

Ben spiralden korkuyorum. Kanama cok yapiyormus. Spiralle hamile kalan da cok. Simdilik kondomla idare ediyoruz. Zaten 2-2,5 yil sonra tekrar bebek dusunuyorum. Tabi dellenip kocayi bosamazsam

Masallah tosun pasaya Benim oglum da 2 saatte bir emmeye basladi. Sanirim bir buyume atagi geciriyor. Huysuzluk sik emme uykuya zor dalma hepsi var. Bugun cok daha iyiydi. Annesiyle gezmeye gitti cunku

Adet olan var mi? Ben iki ay olmayinca uzun sure olmam sanmistim ama bayramin ilk gunu yakalandim. Pedim bile kirlenmemisti ki ikinci gun hic kanama olmadi. Sonra ucuncu gun iki damla ve bitti Adet oldum mu olmadim mi anlayamadim :44: Yarin oglustan firsat bulursam doktoruma sorucam. Yarin tahlil sonuclarini gosterecegim pasamin ve verem asisi yaptiracagim insallah

çok üzülüyorum işe başlayacağıma...Hatta 1 kasımda başlayacağım için şimdilerde hiç aklıma getirmiyordum ama seni okudukça içim parçalanıyor.İlk bir hafta alışmak için çok zor oluyor biliyorum kızımdan ..

işimiz çok zor çookkk

zeynocum,
Kaç saatte bir sağıyorsun ve kaçar dakika ?
şimdiden öğrenelim bizde

dün kızımıza dönence filan almak için avm ye gittik
kızım orda kakasını yaptı
kaka yemyeşil ve sümüksüydü
akşam eve geldiğimizde de huzursuzdu zaten
sonra kızım bir ağlamaya başladı ama nasıl ağlamak
yavrumun gözlerinden yaş geldi
biz de koştur koştur acile tabi
ben o ara belki bir yeri ağrıyordur diye calpol verdim
acile giderken uyudu kuzum
acilde uzman çocukçu vardı Allah tan o saatte
kaka ve idrar tahlili istedi dün ne yedin dedi
biz de dün kv lerle birlikte dışarıda yemiştik
et yediğim için sütümden bebeğe bakteri geçebilirmiş öyle dedi
tahlil yaptırıcaz ama kızım ne kakasını yaptı ne çişini
eve geldik biz de ama gelirken kuzum tekrar o acılı ağlamasıyla ağladı
Allah ım o ağladıkça içim paramparça oldu ben de onunla beraber ağladım durdum
bugün kakasını da çişini de yaptı biz de hemen götürdük verdik hastaneye
sonuç: kakası temiz ama idrarında bakteri ve iltihap varmış
doktor her kakasından sonra belden aşağısını bebek şampuanı ile yıkicaksın dedi
suyla filan değil şampuanla dedi
bakteriler idrar yoluyla yumurtalıklara kadar gider ilerde Allah muhafaza tüpleri tıkar çocuğu olmaz dedi
6 tane iğne şurup ve fitil verdi
yarumun pişiği bile olmadı hiç tertemiz yapardım ben poposunu
kakasını hep yapar yapmaz temizledim ama yetmedi işte
neyse ilk iğnesini de acilde yaptırın burada dedi
gittik acile Allah ım iğne resmen koca adam iğnesi küçük filan değil parmağım uzunluğunda
görevli iğneyi yaptı ama yavrum kuzum nasıl ağladı içim hala yanıyor
iğneden sonra tampon yapması gerekiyormuş yavrumun bacağına ama o g.t görevli yapmadı
iğneyi yapar yapmaz yapıştırdı bantı gitti
zar zor bebeğimi avuttum arabaya gittik oturdum ne göreyim
meleğimin şortu bacağı benim üzerim hep kan
hemen geri gittik doktor geldi acile iğneyi yapan hayvana azarı çekti milletin içinde
ama ben delirdim resmen
kuzumun ne kanı var zaten
doktor temizledi kanları tekrar bantladı filan
eve geldik sonra

kızlar ben çok kötüyüm
kuzucuğuma doğru düzgün bakamadım
yavrum benim yüzümden 3 gün sabah akşam çekecek o iğne eziyetini
sesi kısıla kısıla ağlıyor yavrum Allah ım ölesim geliyor onu öyle gördükçe
hastaneden beri ağlıyorum içim cayır cayır resmen
korkuyorum sütüm gidecek diye
dünden beri azaldı zaten üzüntüden
vicdan azabından kahroluyorum Allah ım
3 gün sonra da aşıları var kuzumun ya
o ufacık canıyla ne eziyet çekti benim yüzümden
kahroluyorum düşündükçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…