2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

tamam canım bi araştırayım bakayım belki üniversitenin ziraat bölümünde bulabilirim orda öğrenciler tarhana turşu falan üretip satıyorlarmış.

canım inşallah hiç bir sorun olmazda bebeğini sağlıklı bi şekilde görürsün daha önceki yaşadıklarına üzüldüm tekrar yaşatmasın öle şeyler hiç bi sorun yokken kalbinin durması sosyalog_h gibi benimde kafamı karıştırdı doktorlar hiç bi sebep göstermedilermi canım şundan dolayı bu şekilde olmuş diye yada sen hiçmi farketmedin çünkü anne vucuduna yansıyor diye biliyorum baş ağrısı yada şiddetli kasılmalar şeklinde

bencede kendinizi çok yormayın ben ne zaman temizlik yapmaya kalksam ertesi gün lekelenmem oluyor. evet içimiz rahat etmiyo evde kirlenince ama napalım bebeklerimizden kıymetli değil ya. şu 3 ay idare edelim sonra bişey olmaz Allah'ın izniyle.

bana verdi doktorum kan ilacı hafif kansızlık varmış gyno ferum diye bi ilaç verdi folik,demir,b12 var içinde ayrı ayrı almıyım diye böyle veriyorum demişti.

benim folic asitin içinde demir ve b12 var.kansızlık çıkmadığı için takviye vermedi.ama folik asitten sonra kan ilacına başlıyacaksın zaten dedi.

ewet badem yağı konusunda haklısın ben kaşlarım için kullanıyodum gürleşsin diye aman sonra bide göbeğim erkek göbeğine dönmesin allah korusun canım baktım dediğin ilaca bi internet sitesinde buldum 95 lira diyo doktorumla henüz konuşmadım bu konuları o ne diyecek ona göre bi karar veririm

canım bence o bayan doktora bidaha gitme.işini isteksiz yapmış demek ki adamın hemen gördüğünü o niye göremesin yoksa dimi ama.bide ilgisiz sanırım.biz 30 kez doğum yapmıycaz.hayatımız boyunca toplasan belki 3 belki 4 olacak ki çoğumuz 2 ile yetinicez e bi zahmet onları da ilgili nazik ve dikkatli bi doktor kontrolünde geçirelim bu bizim en doğal hakkımız.

aynen öle canım 3 ayı atlatalım Allahın izniyle evlerde pis kalsın benim çok gelenim olmuyo bütün herkesten uzaktayım ailem akrabalar eşiminde öle ankarada ama dediğin gibi içim rahat etmiyo titizlik var ama bebiş daha önemli bebiş istiyosak gereken önemide vermeliyiz onlara ....

canım amacım sizi de endişelendirmek değildi, sakın olumsuz düşüncelere kapılmayın. bebek eğer sağlıksızsa ilk 3 ay içerisinde kalbi duruyormuş yada düşüyormuş doğanın kanunu bu die açıklamışlardı bana. gebeliğin ilk 3 ayında yaşanan kayıpların %90 a yakını bebeğin sağlıkısz olmasından kaynaklanıormuş bunun dışında kan pıhtılaşması, troid, kromozom bozuklukları da sebep olabiliomuş. bende troid var ama doktorum ilaçla kontrol altında tutuyodu bu yüzden ondan kaynaklanmadğını söyledi. bebeğin kalbi dursa da vücut hamilelik hormonu salgılamaya devam ediyor bu yüzden hiç bir belirtisi yok. ama eğer düşük yaşanacaksa artık şiddetli ağrı ve beraberinde kanama görülüyor. bende hiçbir belirti olmadı malesef. hatta doktora gidicem gün aşermiştim ve yedim gittim dr kalbinin durduğunu söyleyince inanamadım hatta3 gün bekledim ondan sonra kürtaj oldum. l
ütfen bu yazdıklarımdan kendinize pay çıkarmayın ve içinizi ferah tutun. inş bende bugün iyi haberlerle gelicem ve sizinle paylaşıcam..

canım inşallah ikisi de sağlıklıdır dua edicem sizin için dönünce fotoğraflarını paylaşmayı unutma sakın ay bide iki taneler ya ne kadar güzel

benim folic asitin içinde demir ve b12 var.kansızlık çıkmadığı için takviye vermedi.ama folik asitten sonra kan ilacına başlıyacaksın zaten dedi.

folik asit hangi marka kullanıyosun canım ben kendim folic plus alıp kullanıyodum doktor o hamilelik öncesi için dedi elevit verdi ama şu an ikisi bir kullanıyorum o bitince bi daha kullanma dedi ama ikisi çokmu fazla olur diye endişeliyim elevit günde 1 tane içiyorum folic plusu 3 tane

aha kazıklanmış mıyım ben yaw ama ilacın kapsülünün üzerinde yazıyo benimkinin fiyatı etiket alıp da yapıştırmamışlar yani.ikili test için gittiğinde sorarsın bi doktoruna hem çatlak kremi kullanmanın tam zamanı olacak o sıralar.

anladım canım haliyle insan endişeleniyo canım şu zamanlar kritik dönemler inşallah hepimiz sağlıklı gebelik geçiririz ve sağlıklı bebişlerimiz olur ben hep böyle dua ediyorum bebekte bizde sağlıklı bi şekilde atlatırız hamilelik dönemini inşallah iyi haberlerle geliceksin canım sende içini ferah tut olumlu düşün bebişlerde etkilenmesin güzel haberlerini bekliyoruz canım

canım senin dışardan geldiği için olabilir belki markayı google yazdığımda ilk bi site çıktı orda gördüm ewet gittiğimde bi sorayım ne diyecek dr bey

ben folbiol kullanıyorum
hamile kaldığımı öğrendiğimde doktora folik asit kullandığımı söyledim 9. haftaya kadar devam dedi.
doktor marka belirtmedi günde ne kadar alacağımı da söylemedi.
şu anda hamilelik öncesi ne kadar kullanıyorsam aynen devam
gece yatarken 1 tane alıyorum folbiol 5 mg
sizce normal mi? siz burada konuşunca aklıma geldi. acaba bu doz yeterli mi ki

benimki FOLİDOCE canım.içinde demir var sanıyodum ama şimdi baktım 400 mcg folik asit + 2mg da b 12 varmış demir yok yani yanlış oldu:26:ya çok değil mi o kadar folik asit doktorun biliyo mu ikisini de kullandığını.bilmiyosa söyle bence çünkü folik asitin fazlasının vücutta emilimi olmuyor allah korusun bi zararı olmasın bide.benim de şimdi 28 li son kutum var ben de bu bitince bırakıcam yarısı bitti zaten.

Ben de aynından günde 1 tane kullanıyorum. Aynen böyle devam ben sordum doktora))

canım folik asit önemliymiş bebek için gittiğinde tekrar sor doktoruna bence folbiol sağlık ocaklarının yazdığını biliyorum kadınlar kulübündede okuduğum yazılarda çok önermiyolardı bende folik plus almıştım eczacıda en iyisi bu dedi 17.60 tl ye aldım doktor folik asit yazayım dediinde kullanıyorum ben dedim folic plus dedim o hamilelik öncesi için dedi elevit yazdı sende tekrr doktora sor canım elevit 12 vitamin 4 mineral ve 3 eser element içeriyor

cnm banaa doktor folıdoce ı gunde bıtane dedı acaba sen kac tane kullanıosun merak ettım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…