2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

biliyor canım doktor ikisini bir kullandığımı kendi dedi bitene kadar kullan diye ama bırakacam emzirme dönemindede kullanılabiliyomuş olmadı o zaman kullanırım içinde 90 tane var ben daha 30 tane yutmuşturum

bende folic plus kulanıyordum hamile kalmadan önce başladım sonra ilk gitiğim doktor folbiol verdi folic plus unutkanlık yapıyormuş 2. gitiiğim doktorda gyno ferrum verdi bu hafta başka doktora gidicem bakalım ne yazıcak

Kızlar beni listeden silebilirsiniz. Benimki boş gebelik olarak belirlendi. Pazartesi kürtaj olucam. Hayırlısı böyleymiş. Rabbim hepinize sağlıklı bi hamilelik nasip etsin inş.
canım Allah bir daha yaşatmasın, çok üzüldüm. İnşallah bir sonrakini sağlıkla kucağına almak nasip olur

doktorların hepsi bişey diyo hangisine inanıcaz bizde şaşırdık valla allah yardımcımız olsun

banada doktor folbiol verdi. 9. haftaya kadar kullanılıcak dedi. en son çarşamba günü gittim 8+3 düm 1 hafta daha kullan dedi. yani haftaya çarş bırakıcam ben ilacı.

ben dee çok ilginç:44:, günlerdir eşime yalvarıyorum zararlı diye karşı çıkıyordu bugün "hiç birşey içemiyorum bari onu içeyim" diye duygu sömürüsü yaptım, alacak gelirken

ben de hiç yapmıyorum, yardım eden bir abla var, haftada üç yarım gün gelip yapıyor. Bayramda köye gitti, o zaman da k.annem gelip yardım etti. Ben sadece oturduğum yerden yapılan çamaşır katlama vb. işleri yapıyorum ama benim hamilelik sıkıntılı tabi, o da var.

folbiol günde bir kere alınıyor canım, ben de günde bir folidoce kullanıyorum, b12 desteği de var içinde. İyi ki de ona geçmişim çünkü şu an b12yi alacak hiç birşey yemiyorum. Folik asite 12.haftaya kadar devam edeceğim, 12.haftaya kadar omurilik vs. oluşmuş olsa da eksikliğinde dudak damak yarıkları da olabiliyor başka şeyler de, Allah korusun

bana doktorum 12 hafta dedi canım, sen sanırım başka bir şeye geçeceksin 9.haftada?

valla demedi başka bişeye geçilicek diye çünkü şimdiden yazardı öle olsaydı. çünkü bidaha 26 kasımda gidicem doktora ikili test falanda yapılıcakmış. ben kullansam mıki 12. haftaya kadar acaba :)

kızlar ben bugun bebeğime defter tutmaya basladım.ileride okudugunda annesi ve babasının suan ki yasından eğitim durumlarını bılsın.yanı ona hamıle kaldıgımda nelerle ugrasıodum bılsın.cunku ben annemın hep kac yasında hamıle kaldıgını ve benzerı soruları merak edıp sormustumçbnm bebeğimde benm gibi sorgulayıcı olur ınsallah.

slm kizlar bu gun kalp atislarini duyduk her sey normal erken dollenme
olmus bende iki.gun onden gidiyor darisi isteyen herkese olsun insallah
bende folbiol ve bemiks c kullaniyorum benim folbiol doguma kadar kullan dedi

kızlar bide bişey sorucam sizin böle içiniz yanıyor mu ben hep soğuk sulu şeyler yemek istiyorum. ağzımın tadı bozuk gibi. az önce soğuk soğuk salatalık yiyim dedim şansıma da salatalık acıymış. şimdi şöle soğuk karpuz kavun olsaydı heralde söndürürdü ateşimi :)

ben de kullanıyorum bemiksi canm günde kaç kez alıyosun sen?

evet cnm benim de öyle kestikten sonra biraz dolapta bekletip kavun yiyorum iyi geliyor ama biraz fazla kaçırırsam şişkinlik yapıp rahatsızlık veriyor aklında olsun.

bu arada kalp atışınız da hayırlı olsun. bide benim aklıma bşy takılıyo biz de gittiğimizde 9+3 tük ama doktorumuz 9+5 gözüküyo dedi.böyle olunca doğum tarihi de 2 gün öncesine geliyo mu acaba?:44:

evet cnm benim de öyle kestikten sonra biraz dolapta bekletip kavun yiyorum iyi geliyor ama biraz fazla kaçırırsam şişkinlik yapıp rahatsızlık veriyor aklında olsun.

ben ne yesem şişiyorum zaten :) bu arada kavun varmı hala güzell ben bitmiştir artık diyodum varsa eşime aldırıyım bugün :)

allah tekrar saglıklısını nasip etsin canım.. geçmiş olsun vardır her şerde bi hayr..

geçmiş olsun canım.. bir an önce meleğini kucağına alırsın imşallah hayırlısıyla.

hakkında hayırlısı olsun cnm inş en kısa zamanda kucağına alırsın bebişini sağlıklı bir şekilde.

of ya nolcak bizim bu kayplarımız böyle çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah

canım geçmiş olsun umarım en yakın zamanda sağlıklı bebeğine kavuşursun hayılrlı haberlerle gel inşallah

Kızlar hepinizden Allah razı olsun. Yıkılmadım açıkçası Rabbimin bi bildiği var ki böyle oldu. Geçecek diyorum bu da geçecek. Hepinizin güzel bebeklerini şimdiden öpüyorum. Kendinize iyi bakın. Bebişleri üzmeyin.

bilmem ki canım, sen yine doktoruna sor, belki kişiden kişiye değişiyor mu acaba:44:. Benim ilaçlardan birini kestik çünkü özellikle sordum, folik asite 12.hafta dedi.

ben de tutuyorum onu, ama defter değil bilgisayarda

ben fantayı içtim az önce ohh misss

ben ne yesem şişiyorum zaten :) bu arada kavun varmı hala güzell ben bitmiştir artık diyodum varsa eşime aldırıyım bugün :)

var hala ben bu perşembe pazardan anneme aldırttım ama pahalı tabi ee artık bitiyo ya ondan iki küçük kavunu 5 liraya almış geçen gün de ben manavdan almıştım 8 liraydı.aslında bol olduğu zamanda şu yılbaşına kadar duran kalın kabuklu kavunlardan alıp evin bi köşesine atıversek ne güzel olurmuş.bilsem gebeş kalacağımı, içim yandıkça kavun yiyeceğimi evin bi odasını kavunla doldururdum

canımben o hatıra defterinden alacagım oraya yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…