benimki FOLİDOCE canım.içinde demir var sanıyodum ama şimdi baktım 400 mcg folik asit + 2mg da b 12 varmış demir yok yani yanlış oldu:26:ya çok değil mi o kadar folik asit doktorun biliyo mu ikisini de kullandığını.bilmiyosa söyle bence çünkü folik asitin fazlasının vücutta emilimi olmuyor allah korusun bi zararı olmasın bide.benim de şimdi 28 li son kutum var ben de bu bitince bırakıcam yarısı bitti zaten.
canım Allah bir daha yaşatmasın, çok üzüldüm. İnşallah bir sonrakini sağlıkla kucağına almak nasip olurKızlar beni listeden silebilirsiniz. Benimki boş gebelik olarak belirlendi. Pazartesi kürtaj olucam. Hayırlısı böyleymiş. Rabbim hepinize sağlıklı bi hamilelik nasip etsin inş.
bende folic plus kulanıyordum hamile kalmadan önce başladım sonra ilk gitiğim doktor folbiol verdi folic plus unutkanlık yapıyormuş 2. gitiiğim doktorda gyno ferrum verdi bu hafta başka doktora gidicem bakalım ne yazıcak
ben deeKızlar benim Canım iki üç gündür deliler gibi fanta istiyor.Bir iki bardak içiyorum ne yalan söyleyeyim,dayanamıyorum.Normalde hiç içtiğim bir şey değildi bu güne kadar.Zararlı biliyorum ama ne yapayım dayanamıyorum((
ben de hiç yapmıyorum, yardım eden bir abla var, haftada üç yarım gün gelip yapıyor. Bayramda köye gitti, o zaman da k.annem gelip yardım etti. Ben sadece oturduğum yerden yapılan çamaşır katlama vb. işleri yapıyorum ama benim hamilelik sıkıntılı tabi, o da var.valla kızlar sizde sağlam cesaret varmış, gebe halinizle temizliği düşünüyorsunuz5 gün önce yardımcı çağırdım o temizledi, bir daha ne zaman gelir bilmem. ben eşimin serdiği çamaşırı bile toplamadım daha. iyice dinleneyim bir çırpıda katlarım nasıl olsa:)) o kadar beklediğim bebiş daha önemli. ev pis mi pis kalsın, dağınık mı bırak kalsın... önce bebiş:)) 3 ay dolsun ondan sonra işler elbet yapılır. aman dikkat hanımlar......
folbiol günde bir kere alınıyor canım, ben de günde bir folidoce kullanıyorum, b12 desteği de var içinde. İyi ki de ona geçmişim çünkü şu an b12yi alacak hiç birşey yemiyorum. Folik asite 12.haftaya kadar devam edeceğim, 12.haftaya kadar omurilik vs. oluşmuş olsa da eksikliğinde dudak damak yarıkları da olabiliyor başka şeyler de, Allah korusunben folbiol kullanıyorum
hamile kaldığımı öğrendiğimde doktora folik asit kullandığımı söyledim 9. haftaya kadar devam dedi.
doktor marka belirtmedi günde ne kadar alacağımı da söylemedi.
şu anda hamilelik öncesi ne kadar kullanıyorsam aynen devam
gece yatarken 1 tane alıyorum folbiol 5 mg
sizce normal mi? siz burada konuşunca aklıma geldi. acaba bu doz yeterli mi ki
bana doktorum 12 hafta dedi canım, sen sanırım başka bir şeye geçeceksin 9.haftada?banada doktor folbiol verdi. 9. haftaya kadar kullanılıcak dedi. en son çarşamba günü gittim 8+3 düm 1 hafta daha kullan dedi. yani haftaya çarş bırakıcam ben ilacı.
bana doktorum 12 hafta dedi canım, sen sanırım başka bir şeye geçeceksin 9.haftada?
cnm banaa doktor folıdoce ı gunde bıtane dedı acaba sen kac tane kullanıosun merak ettım.
slm kizlar bu gun kalp atislarini duyduk her sey normal erken dollenme
olmus bende iki.gun onden gidiyor darisi isteyen herkese olsun insallah
bende folbiol ve bemiks c kullaniyorum benim folbiol doguma kadar kullan dedi
kızlar bide bişey sorucam sizin böle içiniz yanıyor mu ben hep soğuk sulu şeyler yemek istiyorum. ağzımın tadı bozuk gibi. az önce soğuk soğuk salatalık yiyim dedim şansıma da salatalık acıymış. şimdi şöle soğuk karpuz kavun olsaydı heralde söndürürdü ateşimi :)
slm kizlar bu gun kalp atislarini duyduk her sey normal erken dollenme
olmus bende iki.gun onden gidiyor darisi isteyen herkese olsun insallah
bende folbiol ve bemiks c kullaniyorum benim folbiol doguma kadar kullan dedi
evet cnm benim de öyle kestikten sonra biraz dolapta bekletip kavun yiyorum iyi geliyor ama biraz fazla kaçırırsam şişkinlik yapıp rahatsızlık veriyor aklında olsun.
allah tekrar saglıklısını nasip etsin canım.. geçmiş olsun vardır her şerde bi hayr..
geçmiş olsun canım.. bir an önce meleğini kucağına alırsın imşallah hayırlısıyla.
hakkında hayırlısı olsun cnm inş en kısa zamanda kucağına alırsın bebişini sağlıklı bir şekilde.
of ya nolcak bizim bu kayplarımız böyle çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah
canım geçmiş olsun umarım en yakın zamanda sağlıklı bebeğine kavuşursun hayılrlı haberlerle gel inşallah
bilmem ki canım, sen yine doktoruna sor, belki kişiden kişiye değişiyor mu acaba:44:. Benim ilaçlardan birini kestik çünkü özellikle sordum, folik asite 12.hafta dedi.valla demedi başka bişeye geçilicek diye çünkü şimdiden yazardı öle olsaydı. çünkü bidaha 26 kasımda gidicem doktora ikili test falanda yapılıcakmış. ben kullansam mıki 12. haftaya kadar acaba :)
ben de tutuyorum onu, ama defter değil bilgisayardakızlar ben bugun bebeğime defter tutmaya basladım.ileride okudugunda annesi ve babasının suan ki yasından eğitim durumlarını bılsın.yanı ona hamıle kaldıgımda nelerle ugrasıodum bılsın.cunku ben annemın hep kac yasında hamıle kaldıgını ve benzerı soruları merak edıp sormustumçbnm bebeğimde benm gibi sorgulayıcı olur ınsallah.
ben fantayı içtim az önce ohh missskızlar bide bişey sorucam sizin böle içiniz yanıyor mu ben hep soğuk sulu şeyler yemek istiyorum. ağzımın tadı bozuk gibi. az önce soğuk soğuk salatalık yiyim dedim şansıma da salatalık acıymış. şimdi şöle soğuk karpuz kavun olsaydı heralde söndürürdü ateşimi :)
ben ne yesem şişiyorum zaten :) bu arada kavun varmı hala güzell ben bitmiştir artık diyodum varsa eşime aldırıyım bugün :)
kızlar ben bugun bebeğime defter tutmaya basladım.ileride okudugunda annesi ve babasının suan ki yasından eğitim durumlarını bılsın.yanı ona hamıle kaldıgımda nelerle ugrasıodum bılsın.cunku ben annemın hep kac yasında hamıle kaldıgını ve benzerı soruları merak edıp sormustumçbnm bebeğimde benm gibi sorgulayıcı olur ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?