Çevrenden olabilir cnmetkili birsey olsunda, fiyata bakmyrm.çok az silik gibi çillerim vardi.gebelikle birlikte belirginlesti iyice
Eczacı arkadaşım var. .dermokozmetik ürünlerde var işyerinde.ona sorayım dedim ama, sormakta istemedim geri.daha onceden soracak oldugum seyde bi bayana pasladı.soyleki;
Mesela hamileyken catlak kremi almaya gittim ( guzellik Uzm. olduğunu söyleyen bi hatun o standa bakar olmuş)
Vichy i önceden kullanmistim diye ondan istedim.-- aa lierac al, bende kullandim dedi..ve onu aldım
Bitince yine almaya gittim. Bi hamile bayan lierac krem alnak istiyodu.bu uzm olan hanım da --aa neden mustelaninkini dusunmuyorsunuz-- dedii
Yani böyle tutturabildigine olunca sinir oluyorum.kimseye guvenemiyorsun ya
Cok fenasınn.. adam koltuga yatılı gelmemiski , adres göstermişsin:)
Yazık yerinde yatsin kıs
az önce tv izledigi koltuga yastıgıyla pikesini fırlattım
yatsın ordaa
annemle aynı şehirdeyiz ben oraya giderken bile bebek çantası doluyor sizinkiler normal hem zorda olsa tatil yapıyorsunuz ne güzel ben bütün yaz evde tıkılı kaldım
kızlar paylaşım alanına yazdım ama kimse cvp vermdi sizede sormak istiyorum hamile kaldığım kilodan 4 kilo aşayıdayım ama kıyafetlerim olmuyo doktorum ödem dedi nasıl gidecek bu ödemler düğünde güzel görünmem gerekiyor uyguladığınız bişey varmı
Tatillerin seneye acısını çıkartırız ins..bu senede böyle olsun
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama dışarılar cehennem sıcağı olunca minicik bebeklerle hic cazip gelmiyor bi yere gitmek
Canlari Sağolsun
ödem atmak istiyorsan sabahları aç karınla maydonozu kaynatıp suyunu içebilirsin cnm, içine çok azda limon sıkabilirsin
bizim buralar çok sıcak değil tekirdağ dayım hatta inanılmaz rüzgar var ikigündür
sütüm az mama veriyorum ama yinede azda olsa emziriyorum sütte azalma olurmu
Kıss zeynoo gelininde pek güzelmiş
Masaallah melinnazavatarındaki foto, senin fıstık galibaa
Esra hosgeldinn:79:
saol sekerim nerelerdesin senaçılış serefine en ön masalarda yerini ayırmıstım zaten
canım benim sen gelmesende sacından sürükler getirirdim zaten
hoşgeldiniz
Hosbulduk canim sizde hosgeldiniz elim bos damdan düser gibi girdim ama ben aileden sayilirim olsun okadar
Zeynocum o tartismalar bizde de var sen bakican ben evi toplayacagim veya sen uyut ben masayi toplayim vs.. Ara sira olur bunlar da tuzu biberi diye 1 saate kalmadan barisiyoruz tabi
Benim suan bebekten sonraki en büyük problemim cildim.. Yüzümün sag tarafi birden bire resmen yanagimin tamami inanilmaz kurudu sanki yanmisim, aleriji olmusum gibi taa uzaktan bile kipkirmizi duruyor pul pul olmus kasisam dökülüyor son 1 haftadir yapmadigim nemlendirici maske kalmadi günde 3-4 defa badem yagi sürüyorum tamamen yok yagi emdigi gibi yine ayni oluyor bu cikde makyaj falan da yapilmiz ki yüzüm de bir siyah nokta sivilce dahi yokken bu kadar kötü durum da olmasi cok canimi sıkıyor
Neden böyle oldu nasil bir cözüm bulucam hic fikrim yok :/
Esra bi ateş alıp kaciyorsunn
evet cnm karı koca arasında böyle şeyler oluyor dua etsin ki hırpalamadım kendisini
bizde yarına barışmıs oluruz :44:
canım o yanagın için bir cilt doktoruna görün bence, her maskeyide uygulama, mutlaka bir ilacı bişeyi vardır
Hosbulduk canim sizde hosgeldiniz elim bos damdan düser gibi girdim ama ben aileden sayilirim olsun okadar
Zeynocum o tartismalar bizde de var sen bakican ben evi toplayacagim veya sen uyut ben masayi toplayim vs.. Ara sira olur bunlar da tuzu biberi diye 1 saate kalmadan barisiyoruz tabi
Benim suan bebekten sonraki en büyük problemim cildim.. Yüzümün sag tarafi birden bire resmen yanagimin tamami inanilmaz kurudu sanki yanmisim, aleriji olmusum gibi taa uzaktan bile kipkirmizi duruyor pul pul olmus kasisam dökülüyor son 1 haftadir yapmadigim nemlendirici maske kalmadi günde 3-4 defa badem yagi sürüyorum tamamen yok yagi emdigi gibi yine ayni oluyor bu cikde makyaj falan da yapilmiz ki yüzüm de bir siyah nokta sivilce dahi yokken bu kadar kötü durum da olmasi cok canimi sıkıyor
Neden böyle oldu nasil bir cözüm bulucam hic fikrim yok :/
Esra, Şansına küssünn o zamann cnmm
Cildinin kuruluğu , nemlendirmek istemene ragmen gecmemis
.bi cildiyeciye görün en iyisii..
oğlumun alerjisivar güneşe ve toza maruz kaldığında aynen yüzü tarif ettihin gibi oluyor thiciolline diye antibiyotikli pomat kullanıyoruz 2 gün kullandığımızda pürüssüz hale geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?