2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

cnm alışveriş yaparken satış danışmanlarına pek güvenmeyeceksin,
onların belli kotaları yani hedeflerii oluyor, belli ürünleri belli adetlerde satmak zorunda oluyorlar,
e en çok hangisini satması gerekiyorsa onu tavsiye ediyor dogal olarak

annemle aynı şehirdeyiz ben oraya giderken bile bebek çantası doluyor sizinkiler normal hem zorda olsa tatil yapıyorsunuz ne güzel ben bütün yaz evde tıkılı kaldım

Tatillerin seneye acısını çıkartırız ins.. bu senede böyle olsun
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama dışarılar cehennem sıcağı olunca minicik bebeklerle hic cazip gelmiyor bi yere gitmek
Canlari Sağolsun

ödem atmak istiyorsan sabahları aç karınla maydonozu kaynatıp suyunu içebilirsin cnm, içine çok azda limon sıkabilirsin

sütüm az mama veriyorum ama yinede azda olsa emziriyorum sütte azalma olurmu

cnm afedersin emziriyorsun dogruu maydonoz suyu olumsuz etkileyebilir :26:
sen ılık suya sadece yarım limon sıkıp öyle iç, buda faydalı olacaktır

Kıss zeynoo gelininde pek güzelmiş

Masaallah melinnazavatarındaki foto, senin fıstık galibaa

Esra hosgeldinn:79:

saol sekerim nerelerdesin sen açılış serefine en ön masalarda yerini ayırmıstım zaten

canım benim sen gelmesende sacından sürükler getirirdim zaten

hoşgeldiniz

Hosbulduk canim sizde hosgeldiniz elim bos damdan düser gibi girdim ama ben aileden sayilirim olsun okadar

Zeynocum o tartismalar bizde de var sen bakican ben evi toplayacagim veya sen uyut ben masayi toplayim vs.. Ara sira olur bunlar da tuzu biberi diye 1 saate kalmadan barisiyoruz tabi

Benim suan bebekten sonraki en büyük problemim cildim.. Yüzümün sag tarafi birden bire resmen yanagimin tamami inanilmaz kurudu sanki yanmisim, aleriji olmusum gibi taa uzaktan bile kipkirmizi duruyor pul pul olmus kasisam dökülüyor son 1 haftadir yapmadigim nemlendirici maske kalmadi günde 3-4 defa badem yagi sürüyorum tamamen yok yagi emdigi gibi yine ayni oluyor bu cikde makyaj falan da yapilmiz ki yüzüm de bir siyah nokta sivilce dahi yokken bu kadar kötü durum da olmasi cok canimi sıkıyor
Neden böyle oldu nasil bir cözüm bulucam hic fikrim yok :/

evet cnm karı koca arasında böyle şeyler oluyor dua etsin ki hırpalamadım kendisini
bizde yarına barışmıs oluruz :44:

canım o yanagın için bir cilt doktoruna görün bence, her maskeyide uygulama, mutlaka bir ilacı bişeyi vardır

Ahhh tatlim burda ki aile doktoru disin da bütün doktorlar en erken 3 hafta icin de randevu veriyorlar malum viyana nüfusu cok fazla

Esra, Şansına küssünn o zamann cnmm

Cildinin kuruluğu , nemlendirmek istemene ragmen gecmemis
.bi cildiyeciye görün en iyisii..

oğlumun alerjisivar güneşe ve toza maruz kaldığında aynen yüzü tarif ettihin gibi oluyor thiciolline diye antibiyotikli pomat kullanıyoruz 2 gün kullandığımızda pürüssüz hale geliyor

Kızlar cümleten iyi gecelerr..
Uykum kaçtı ama yakalamam lazım çıkıyorum. .

Kendinize iyi davranın. .gorusmek üzere.. Asee kaçar:13::80:

Son düzenleyen: Moderatör:
Esra, Şansına küssünn o zamann cnmm

Cildinin kuruluğu , nemlendirmek istemene ragmen gecmemis
.bi cildiyeciye görün en iyisii..

Zeynoya da söyledigim gibi randevuyu cok gec tarihe veriyorlar ki ben okadar süre bekleyemem bu yüzle.. Kendi aile doktoruma yine bir gitmeyi düsünüyorum belki en azindan önerebilecegi birsey vardir

Hic sansina küsmeye niyeti yok canim daha cok bana küsmeye niyetli sanki ben dedim uyuyan cocuga uyan diye

oğlumun alerjisivar güneşe ve toza maruz kaldığında aynen yüzü tarif ettihin gibi oluyor thiciolline diye antibiyotikli pomat kullanıyoruz 2 gün kullandığımızda pürüssüz hale geliyor

Benim hic alerjim yok canim dogumdan sonra cok hafif kuruydu cildim hergün nemlendirici kremimi sürüyordum kaybolmustu derken son hafta birden dedigim gibi oldu ilj defa yasiyorum böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…