2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canım ınsallah bende boyle etkı gorurum duyulmamıs olması ya yeni fırmadır yada şişirme bı ılaçtır dıye dusunmustum. Saglık ocagının emzırme odasında olması kötu bısey olmayacağını dusundurdu bana. Zaten ıcerık bıtkısel. Denemekten zarar gelmez nede olsa...

Dogum yaptıktan hemen sonra sutum guzel gelıyordu yanı fena degıldı aldık sut poşetlerını elımde patladı. Hatta yazlıga gelırken esim dedi yanımıza alalım bol bol sagar bırakır denıze gideriz dedi. Simdı saka gıbı 2 damla zor glıyor poşetlere olece bakakaldım

canım bu damlanın yan etkisi varmı? yani bebeğe bir zarar vermiyordur dimi gerçi sağlık ocağında broşürü var demiş diğer arkadaş ama..

Tamamen bıtkısel hatta arayan yetkılı zaten ılac falan kullanmayın sakın bebege gecer direkt dedi. Netten birkaç ilaç ismi bulmustum sut yapıcı hormonları tetıkleyen. Onları kullanmamaya karar verdim tabii...

Ya en gec 48 saatten gorosunuz etkısını dedıler aman inşallah ya gec olsun guc olmasın. Yarın evımızdeyız ınsallah. Moralımıde yuksek tutmaya calısıyorum hayırlısı bakalım...

Benimde oyle olmustu kesinlik le almiyordu memeyi itiyordy vuruyordu meger burnu tikaliymis seninde oyle olmasin canim

Burun aspratoruyle cekıyoruz pek bıseyde cıkmıyor ama benım tespitim söyle; emzırmeye basladıgımda 2 dk falan cekmeye calısıyor
Ben emzırmeye ısrar edersem zorla cekıyor ama bı yandan karnından gaz sesi gelıyor gurul gurul o zaman ağlamaya başlıyor. Daha fazla dayanamayıp bıraktırıyorum. Az bisey pırt yapıp rahatlıyor sonra mama veriyorum delı gıbı emıyor aclıktan napsın yavrum

Nerdeyse pes etmıstım ama yazdıklarınız ıyı geldı denemeye devam 1 damlada gelse... Bızımkı emme teknıklerı gelıstırdı gorsen koca ınsan gıbı davranısları. Bızde mr brown kullanıyoruz emme davranışlarını bozmadı yavrumun. Ben yındede saglık ocagına sorucam ben mı emzırmeyı beceremıyorum acaba ?!...

Doğru dıosun bende bunu okuduktan sonra aglamayı kestım yıne zaman zaman moralım bozuluyor delı oluyorum ama eşim avutuyor benı sagolsun :) evime gidince hersey daha ıyı olacak gıbı...

burnunun görünmeyen kısımları tıkalı olabiliyor canım emerken göğsümüz dahada tıkadığı için emmek istemiyorlar. biberon fazla burnu kapatmadığından alıyor yoksa mama istediğinden değil

süper düpper valla aynen uyguluyorum

yaaa göbeği hiç sormayın hep aynı. ama benim dr um yürüyüş hariç spor yapmayı yasakladı 6. aydan sonra bakarız didi
bende regl olmadım bu arada bakalım ne zaman olcek

slm kızlar ben geldim
napıyosunuz bakalım nerelerdesiniz

sabahtan beri totomu anca yere indirebildim

evet cnm bende spor için erken oldugunu düşünüyorum, acelemiz yok ztn hersey yavas yavaşşş

hoşgeldinnn canım

ben de bugün işe geldim ama hala bişey yapabilmiş değilim sanırım yarın başlıcam adamakıllı çalışmaya...

hoşbuldum canım

bende bugun evdeyim yeniden izne çıkmış gibi musmutluyum

kızlaaar bebişlerinizi hangi tekniklerle uyutuyorsun yaw.
biz bi türlü uykuya dalamıyoruz. gece uykumuz güzel maaşallah
ama uykuya dalana kadar 1 saat mücadele veriyoruz.
karnı tok kesin. kakasını yapmış gaz masajı ile gazlar atılmış. oyunlar oynanmış ama gözünde bi gram uyku yok beyefendinin. uyuyunca da 6 saat uyuyo
bi akıl verin yaw nasıl uyutayım oğluşumuu

canım senin bebeginle ilgili konusmaktan rahatsız olmadıgını bildigim için sunu söylemek istiyorum,
melek annelerinde demiştin ya insan bazen anlatıp rahatlamak istiyor diye, onu burada da yapmanı bekliyorum senden
ne zaman ne şekilde hissedersen yaz buraya, paylaş bizimle olur mu..
eminim sadece ben degil buraya bakan herkes seni dinleyip yanında destek olmak isteyecektir

inş burada yeni bebişinin haberinide kutlamak nasip olur :119:

sordu sordu özelden :))) sen biraz daha çatlaaaaaa

bak işte sana ne güzel moral olmuştur....
arada zorluk yaşamak güzel yoksa elindekinin değerini anlamıyor insan

gizli konustunuz demekk

küstümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…