Burnun tıkalığı olduğunu nasıl anladınız? Yani doktora mı gittiniz yoksa aspiratörle falan mı temizlediniz? Doktora mı gitsem?
canım ben o damlayı aldım her eczanede yok sipariş üzerine ecza depolarından geliyor ben elazığdayım firmayı aradım çoook ilgililer iki kere aradılar merkezi diyarbakırmış şansıma görümcem orda ve iki günde elime geçti vee ağladığım günlere yanıyorum şimdi niye daha önce duymadım ben bu damlayı diye umarım sende faydasını görürsün
kaç zamandır korse almaya niyetliydim alamıyordum. demin a101 markete gitmiştim. oraya gelmiş aldım. 10 tl. almak isteyenler için söyleyeyim dedim.
birde birşey soracağım. markete gitcem diye süt sağıp bırakmıştım. çocuk o sütün hepsini içmemiş. kalan sütü tekrar dolaba koymayacağım. anne sütü dışarda 4 saate kadar kalabiliyor bildiğim kadarıyla. ısıtılmış olan süt de 4 saate kadar kalıp tekrar içirilebilir mi acaba.
birde işe başlamaya birşey kalmadı. sütüm çok yok. her emzirmeden sonra sağıp azar azar da olsa süt biriktirmek istiyorum. milkway in biberon gibi olan süt saklama kablarından almıştım. onlar buzluğa atılabiliyor mu?
ve ola ki çok süt biriktirdim. o süt saklama kablarından 4 tane var 125 cc lik. çok sağarsam onlar yetmez. böyle bir durumda buzdolabı poşeti ile buzluğa süt atılır mı?
canım bu damlanın yan etkisi varmı? yani bebeğe bir zarar vermiyordur dimi gerçi sağlık ocağında broşürü var demiş diğer arkadaş ama..
bende buna benzer bir ürün kullanıyorum lactabol isimli bitkisel bir şurup bir bardak suya bir kaşık karıştırılıp içiliyor şimdi baktım bu damla ile hemen hemen aynı içerikte ben çok faydasını gördüm herhangibir yan etkisi de yok sütü az olan arkadaşlarım mutlaka denesinler ben bir günde faydasını görmeye başladım
inşallah sizde de işe yarar bol bol süt olur bebişlerimize:))
Benimde oyle olmustu kesinlik le almiyordu memeyi itiyordy vuruyordu meger burnu tikaliymis seninde oyle olmasin canim
canım seni çook iyi anlıyorum 1 ay yaşadım bende aynı sorunu. hatta hastanelik oldu küçücük oğlum beslenememekten su kaybından.
ben de çok ağladım üzüldüm. sütüm çok azaldı hasteneye yattığımız gün hiç gelmedi. falan falan...
1 aylık kontrolümüzde dr a durumu anlattım. 3 saat arayla besle iyice acıksın acıkınca herşey tatlı gelir dedi. bir de eşim medelanın calma diye bir biberonu var. onu almış bebek çekmezse 1 damla bile süt gelmiyor ne kadar çekerse o kadar geliyor. 2-3 gündür onu kullanıyorduk. başta ona da memeye verdiği tepkiyi verdi oğlum, sonra çekmeyi öğrendi.
biz dr dan gelince tam 3 saat bekledim oğlum acıksın diye ağladı oyaladık veee sanki oğluma sihirlik değnek deymiş gibi memeyi tuttu ve hiç itir etmeden emdi. ben de şaşırdım. başlarda sütüm azdı ama arttı. şimdi sorunumuz kalmadı çok şükür.
sakın vazgeçme ve sütüm bitti kesildi diye düşünme tatlım. inşallah herşey yoluna girer
Canım yediğimiz içtiğimiz bir yere kadar en önemlisi moral ve dinlenme sen önce ağlamayı bırak biliyorum zor ama üzmemeye çalış kendini sütüm var fışkırıyor diye düşün.. bende dönem dönem sütümün azalması durumunu yaşıyorum böyle düşünüp dinlenerek atlatıyorum..
Burun aspratoruyle cekıyoruz pek bıseyde cıkmıyor ama benım tespitim söyle; emzırmeye basladıgımda 2 dk falan cekmeye calısıyor
Ben emzırmeye ısrar edersem zorla cekıyor ama bı yandan karnından gaz sesi gelıyor gurul gurul o zaman ağlamaya başlıyor. Daha fazla dayanamayıp bıraktırıyorum. Az bisey pırt yapıp rahatlıyor sonra mama veriyorum delı gıbı emıyor aclıktan napsın yavrum
Nerdeyse pes etmıstım ama yazdıklarınız ıyı geldı denemeye devam 1 damlada gelse... Bızımkı emme teknıklerı gelıstırdı gorsen koca ınsan gıbı davranısları. Bızde mr brown kullanıyoruz emme davranışlarını bozmadı yavrumun. Ben yındede saglık ocagına sorucam ben mı emzırmeyı beceremıyorum acaba ?!...
Doğru dıosun bende bunu okuduktan sonra aglamayı kestım yıne zaman zaman moralım bozuluyor delı oluyorum ama eşim avutuyor benı sagolsun :) evime gidince hersey daha ıyı olacak gıbı...
Günaydınnnnnlar.......[/QUOTE
hoşgeldin canım
Günaydınnnnnlar.......[/QUOTE
hoşgeldin canım
hoşbuldum canım :)
süper düpper valla aynen uyguluyorumçalışırken her akşam yemek yapıyormusun eve gelincenasıl hallediyorsunuz?
ben bi akşam tavuk kızartıyorum, ertesi gün patates kızartıyorum, diger ertesi gün makarna yapıyorum, diger ertesi gün menemen kahvaltılık şeklinde, diger ertesi gün tost yapıyoruz, cumartesi- pazarda dışardan söylüyoruz
nasıl ama
Bendede gobek var :) onun icin mekik cekmek lazım ama sezeryaniz ya cekiniyorum biraz.. 6 ay dolmadan gitmez o gobis :) bide regl olmaya baslayinca kendiliğinden gidiyor diyenlerde var ben henuz regl olmadim sen oldun mu? Ins oyledir kendiliğinden gitse ne guzel olur
sana bişey sorabilir miyim canım affına sığınarak
süper düpper valla aynen uyguluyorum
yaaa göbeği hiç sormayın hep aynı. ama benim dr um yürüyüş hariç spor yapmayı yasakladı 6. aydan sonra bakarız didi
bende regl olmadım bu arada bakalım ne zaman olcek
slm kızlar ben geldim
napıyosunuz bakalımnerelerdesiniz
sabahtan beri totomu anca yere indirebildim
içimden geldi yaw
sana bişey sorabilir miyim canım affına sığınarak
hoşgeldinnn canım
ben de bugün işe geldim ama hala bişey yapabilmiş değilim sanırım yarın başlıcam adamakıllı çalışmaya...
kız sorsana ne soracaksan çatladım burda
hoşbuldum canım
bende bugun evdeyim yeniden izne çıkmış gibi musmutluyum
sordu sordu özelden :))) sen biraz daha çatlaaaaaa
bak işte sana ne güzel moral olmuştur....
arada zorluk yaşamak güzel yoksa elindekinin değerini anlamıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?