- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
yok canım gayet içten yazmıssın ne hissettigini
esra hn bu ne hamaratlık aynı anda 2 ana yamekk
valla tebrik ederim, neyin içine ne koydugunu boşver ikiside birbirine yakışır bence içlerini boşaltmana gerek yok
Biz tiny love tekmele ve oyna almistik dogumdan once simdi kullaniyoruz cok memmunuz canim
Kitap okumayi sever misiniz burdan beğendiğimiz kitaplari paylasalim mi ne dersiniz
Bugün biber dolmasi ve karniyarik vardi menümde dolmayi ben cok severim yogurtla esim hic sevmez ona da karniyarik yapayim dedim ama gelgör ki biberleri karniyarik icin hazirladigim sade kiymayla patlicanlari da dolma icin yaptigim pirincle doldurmusum biraz önce fark ettim simdi hepsinin icide bosaltilmaz ki böyle de olurmu olmazmi bimiyorum
canım sen hep viyana damı yasadın yoksa sonradan mı gittin oraya, orada mı evlendin, yada eşinle nasıl tanıştınn
soru soruyu getirdiiikısaca hayatını anlat gibi olduuu
yaa gerçekten zeynonun dediği bu ne hamaratlık esracım...
ama seninki güzel bir karışım olmuş bence belki böyle daha güzel olmuştur
piştikten sonra nasıl olduğunu da yazsana buraya
Cnm sen esinle nasil tanistin anlatsana ♡ :)) yada evlendikten sonra hic bocaladigin oldu mu? Ben 3.Gün ee evlilik boyle bisiymis anladigimiza gore hadi evlerimize donelim demistim :)))))
Tatlim ben 10 yasin da geldim buraya babam buradaydi birkac ay tatil niyetli kalip tekrar dönmeyi beklerken ailenin diger yarisi da geldi geri dönüsü erteleye erteleye 7 yil araliksiz kaldik burda malum buraya iyice yerlesince tekrar Türkiye ye dönüs yapmak zor geldi 15 yildir buradayiz esimle 15 yasin da tanisip 18 e girdigim ay evlendik kendisi türk ama avusturya vatandasi cok iyi birisi sükür bunca yildir ciddi hicbir sorun yasamadik diye cümleyi bitirirken buradan bu yazimi okuyup aaa bu bizim esra olmasin diyenlere selam ediyor bu esra sizin tanidiginiz esra degil diyorum saygilarr
Cnm sen esinle nasil tanistin anlatsana ♡ :)) yada evlendikten sonra hic bocaladigin oldu mu? Ben 3.Gün ee evlilik boyle bisiymis anladigimiza gore hadi evlerimize donelim demistim :)))))
Eee senden de bekliyoruz sekerim merakli melahat gibi sorup durma azicikta sen anlat mesela en cok ne isi yaptigini merak ettim hep isten konustuk ama hic sormadim :)
Eslerle tanisma muhabbetinin ortasina dalip severek okudugum kitap isimlerini vereyim La Sonsuzluk hecesi Ask Aclik Oyunlari
Masalllah nazar degmesin size. Erken evlenmissin baya.. ama onemli olan mutlu olman ♡
Oldu olacak babanin kocanin adlarinida yazsaydin daha kolay tanirlardi :))))
evet benimde dikkatimi çekti ayagımda sallayarak uyuttugumda hemen kalkıyor :44:
fakat omzumda uyuttuysam uzun süre uyanmıyor :26:
Bebegi 3 ayligi gecenler gündüzleri ne kadar uyuyor sizinkiler? Gitgide gün icin de daha cok uyanik kalirmis 3. Aydan sonra degisim varmi hic? Biz henüz 2,5 bile olmadik ama oglumun düzenin de biraz degisiklik var merak ettim
Aynen biraz erken oldu bu yüzden ikitarafin ailesi de karsi cikti basta ama baktilar cok israrciyiz istemeye istemeye kabullendiler simdi en ufak seyde kendiniz ettiniz kendiniz buldunuz demek icin firsat kolluyorlar tabi :)) bizde bunu bildigimizden evde tencere tava girsek bile birbirimize disari daima mutluyuz..
Ben de canım ev arkadaşım sayesinde tanışmıştım eşimle bundan 7 sene önce...3 sene önce de mayıs ayında evlendik:)
aslında genel olarak çok memnunum ama arada tabii bizim de problemler olmuyor değil...
bizim bi de evlendikten sonra tüm kötü olaylar üstüste geldi..evlenmeden bir ay önce dayım öldü, evlendik hemen kızkardeşi 2 ay bizde kaldı, sonrasında babasının kanser olduğunu öğrendik ve sürekli ailesi bizim evde kaldı tedavi sırasında, sonra ananemi kaybettim, sonra 1 seneliğine iş için danimarkaya gittim tek başıma orda yaşadım, döndükten hemen sonra babasını kaybettik eşimin...haziranda da bebeğimizi kaybettik...yani anlayacağın bazen diyorum ki bunlar devam etmememiz için bir işaret mi:)))) öte yandan da bunların hepsi bizi birbirimize daha çok bağladı ve güçlendirdi ilişkimizi...öfff tekrardan okudum da yazdıklarımı türk filmi gibi olmuş yaaaa
ahahaaa :))) hakikaten merakli melahat gibi sordukca soruyorumcnm ben otomotiv sektorunde kalite yönetimi ve planlama departmaninda calisiyorum :)) markada soylerdim ama bu kez de aa bu bizim zeynep olmasin diyebilirler :)))
Ama evlilik te olmasi gereken ztn bu. Bizde oyleyiz ne olursa olsun asla 3. Kisiye yansimaz kavga etmis olsak bile o an biri geldi diyelim aninda askimlar bitanemler havada ucusur :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?