2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ne yapayim hayatim cok canim istedi biber dolmasini ehh benimki de yemiyor ikisini birden yapayim dedim, doldurdugum gibi pisirdim tekrar bosaltmadim iclerini.. Az önce aradi yemek varmi disardan birseyler alayimmi diye dedim var ama böyle böyle oldu aman be askim bosver ben öyle de hepsinin icini yerim sebzesini de sen yersin diyor beyefendi

canım sen hep viyana damı yasadın yoksa sonradan mı gittin oraya, orada mı evlendin, yada eşinle nasıl tanıştınn
soru soruyu getirdiii kısaca hayatını anlat gibi olduuu

Bebegi 3 ayligi gecenler gündüzleri ne kadar uyuyor sizinkiler? Gitgide gün icin de daha cok uyanik kalirmis 3. Aydan sonra degisim varmi hic? Biz henüz 2,5 bile olmadik ama oglumun düzenin de biraz degisiklik var merak ettim

Kitap okumayi sever misiniz burdan beğendiğimiz kitaplari paylasalim mi ne dersiniz

ben kitap okumayı çok severim..ama hamileliğimde doğru düzgün konsantre olup okuyamadım hiç..çünkü sürekli bebeklerle alakalı bişeyler okuyordum ya da kızımla ilgili bişeyler yapmak istiyordum...sonrasında da malum, yine konsantre olup okuyamıyorum...
hasretle kitap okuyabileceğim zamanın gelmesini bekliyorum :)))))

ama sen paylaş canım belki dikkatimi çeken bişey olur...

yaa gerçekten zeynonun dediği bu ne hamaratlık esracım...
ama seninki güzel bir karışım olmuş bence belki böyle daha güzel olmuştur

piştikten sonra nasıl olduğunu da yazsana buraya

canım sen hep viyana damı yasadın yoksa sonradan mı gittin oraya, orada mı evlendin, yada eşinle nasıl tanıştınn
soru soruyu getirdiii kısaca hayatını anlat gibi olduuu

Tatlim ben 10 yasin da geldim buraya babam buradaydi birkac ay tatil niyetli kalip tekrar dönmeyi beklerken ailenin diger yarisi da geldi geri dönüsü erteleye erteleye 7 yil araliksiz kaldik burda malum buraya iyice yerlesince tekrar Türkiye ye dönüs yapmak zor geldi 15 yildir buradayiz esimle 15 yasin da tanisip 18 e girdigim ay evlendik kendisi türk ama avusturya vatandasi cok iyi birisi sükür bunca yildir ciddi hicbir sorun yasamadik diye cümleyi bitirirken buradan bu yazimi okuyup aaa bu bizim esra olmasin diyenlere selam ediyor bu esra sizin tanidiginiz esra degil diyorum saygilarr

Cnm sen esinle nasil tanistin anlatsana ♡ :)) yada evlendikten sonra hic bocaladigin oldu mu? Ben 3.Gün ee evlilik boyle bisiymis anladigimiza gore hadi evlerimize donelim demistim :)))))

yaa gerçekten zeynonun dediği bu ne hamaratlık esracım...
ama seninki güzel bir karışım olmuş bence belki böyle daha güzel olmuştur

piştikten sonra nasıl olduğunu da yazsana buraya

Tatlim normal de cok fazla vaktim yok öyle ayni gün icin de iki ana yemegi yapacak bugün cok canim istedi ee esim de a kalmasin diye niyetlendim ama kör olasica kargo laptop u almaya geldi onu bulamadim esimi ara sor falan derken adami gönderip tekrar mutfaga döndüm aklim hala bir karis havada sonu malum.. Biraz kafam karisti hani karniyarik firin da dolma tencere de pistiginden kavrulmus piinc firina kiyma ocaga nasil olucak diye borcama salcali su ekleyip hepsini firina verdim gayet güzel de pisti bana göre gelir birazdan benim ki bakalim begenicekmi

Cnm sen esinle nasil tanistin anlatsana ♡ :)) yada evlendikten sonra hic bocaladigin oldu mu? Ben 3.Gün ee evlilik boyle bisiymis anladigimiza gore hadi evlerimize donelim demistim :)))))

Eee senden de bekliyoruz sekerim merakli melahat gibi sorup durma azicikta sen anlat mesela en cok ne isi yaptigini merak ettim hep isten konustuk ama hic sormadim :)

Masalllah nazar degmesin size. Erken evlenmissin baya.. ama onemli olan mutlu olman ♡
Oldu olacak babanin kocanin adlarinida yazsaydin daha kolay tanirlardi :))))

Ben de canım ev arkadaşım sayesinde tanışmıştım eşimle bundan 7 sene önce...3 sene önce de mayıs ayında evlendik:)
aslında genel olarak çok memnunum ama arada tabii bizim de problemler olmuyor değil...
bizim bi de evlendikten sonra tüm kötü olaylar üstüste geldi..evlenmeden bir ay önce dayım öldü, evlendik hemen kızkardeşi 2 ay bizde kaldı, sonrasında babasının kanser olduğunu öğrendik ve sürekli ailesi bizim evde kaldı tedavi sırasında, sonra ananemi kaybettim, sonra 1 seneliğine iş için danimarkaya gittim tek başıma orda yaşadım, döndükten hemen sonra babasını kaybettik eşimin...haziranda da bebeğimizi kaybettik...yani anlayacağın bazen diyorum ki bunlar devam etmememiz için bir işaret mi:)))) öte yandan da bunların hepsi bizi birbirimize daha çok bağladı ve güçlendirdi ilişkimizi...öfff tekrardan okudum da yazdıklarımı türk filmi gibi olmuş yaaaa

Eslerle tanisma muhabbetinin ortasina dalip severek okudugum kitap isimlerini vereyim La Sonsuzluk hecesi Ask Aclik Oyunlari

Eee senden de bekliyoruz sekerim merakli melahat gibi sorup durma azicikta sen anlat mesela en cok ne isi yaptigini merak ettim hep isten konustuk ama hic sormadim :)

ahahaaa :))) hakikaten merakli melahat gibi sordukca soruyorum cnm ben otomotiv sektorunde kalite yönetimi ve planlama departmaninda calisiyorum :)) markada soylerdim ama bu kez de aa bu bizim zeynep olmasin diyebilirler :)))

Masalllah nazar degmesin size. Erken evlenmissin baya.. ama onemli olan mutlu olman ♡
Oldu olacak babanin kocanin adlarinida yazsaydin daha kolay tanirlardi :))))

Aynen biraz erken oldu bu yüzden ikitarafin ailesi de karsi cikti basta ama baktilar cok israrciyiz istemeye istemeye kabullendiler simdi en ufak seyde kendiniz ettiniz kendiniz buldunuz demek icin firsat kolluyorlar tabi :)) bizde bunu bildigimizden evde tencere tava girsek bile birbirimize disari daima mutluyuz..

evet benimde dikkatimi çekti ayagımda sallayarak uyuttugumda hemen kalkıyor :44:
fakat omzumda uyuttuysam uzun süre uyanmıyor :26:

aynen benim oğlumda böyle şimdi yeni bir taktik buldum yastığı dizime koyuyorum oğluşuda üstüne uzunlamasına koyup dizimle sallıyorum biraz mıkırdanıyor ama uykusu uzun sürüyor yalnız her zaman böyle uyumuyor. biraz önce aspiratörünb altında kucağımda sallaya sallaya uyuttum mesela uyuyamadığı için çok huysuzdu çünkü

Bebegi 3 ayligi gecenler gündüzleri ne kadar uyuyor sizinkiler? Gitgide gün icin de daha cok uyanik kalirmis 3. Aydan sonra degisim varmi hic? Biz henüz 2,5 bile olmadik ama oglumun düzenin de biraz degisiklik var merak ettim

benimki 2 aylık ama toplasam tüm gün gece dahil 10 saat uyuyordur bugün bu saate kadar sabah 7:30 dan beri 2,5 saat uyudu yeni uyuttum ve şimdi tekrar uyandı...

Ama evlilik te olmasi gereken ztn bu. Bizde oyleyiz ne olursa olsun asla 3. Kisiye yansimaz kavga etmis olsak bile o an biri geldi diyelim aninda askimlar bitanemler havada ucusur :))))

Oyle düşünme cnm sadece üst üste gelmiş olaylar. Genel olarak memnunsan gerisi cokda önemli değil. Ufak tefek sikintilar her evlilikte oluyor :)

ahahaaa :))) hakikaten merakli melahat gibi sordukca soruyorum cnm ben otomotiv sektorunde kalite yönetimi ve planlama departmaninda calisiyorum :)) markada soylerdim ama bu kez de aa bu bizim zeynep olmasin diyebilirler :)))

Taniyacak olan bukadardan ve profil fotosundan da tanir heral de aman tanisinlar ne yapalim en fazla bilmem kimin kizi zeynep-esra aksama kadar internetten cikmiyor derler
Hahaha bak bu arada forumun adminlerine bir mail yazalim bizi maasa baglasinlar onlardan cok biz burdayiz gibi
Ama evlilik te olmasi gereken ztn bu. Bizde oyleyiz ne olursa olsun asla 3. Kisiye yansimaz kavga etmis olsak bile o an biri geldi diyelim aninda askimlar bitanemler havada ucusur :))))

O 3. Biri gittigin de hodri meydan kaldigimiz yerden devam tabi eger suclu esimse :)) yok suclu bensem unutulur daha acilmaz konu

DENOZ canim arka arkaya gelmis hepsi ama cok güclü birisin gördügüm kadariyla masallah bundan sonra hersey daha güzel olucak sizinde iyisiyle kötüsüyle uzun yillardir süren bir evliliginiz varmis esinle nazar degmesin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…