2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Hadi sekerler benim uykum geldi yoruldum bugun :) yarin devam ederiz ztn burayi twiter gibi kullanmaya basladim herseyi yazar oldum hadi iyi geceler optum sizi ♥♥

Ne zaman boyatabilirimki

bu arada ne zaman boyatabileceğini bilmiyorum emzirirken ama geçen gün kuaförde 9 aylık bir kadın saçını boyatıyordu onu gördüm...
bildiğin röfle yaptırıyordu saçına ve bu hafta içinde doğumu vardı anladığım kadarıyla...
garipsedim biraz ama bilemiyorum artık kendi doktoru ne demiştir...

Bakalim artik bi arastirayim

canım bu damlanın yan etkisi varmı? yani bebeğe bir zarar vermiyordur dimi gerçi sağlık ocağında broşürü var demiş diğer arkadaş ama..

bende buna benzer bir ürün kullanıyorum lactabol isimli bitkisel bir şurup bir bardak suya bir kaşık karıştırılıp içiliyor şimdi baktım bu damla ile hemen hemen aynı içerikte ben çok faydasını gördüm herhangibir yan etkisi de yok sütü az olan arkadaşlarım mutlaka denesinler ben bir günde faydasını görmeye başladım
inşallah sizde de işe yarar bol bol süt olur bebişlerimize:))

Sut saklama posetleri de var milkway in. 50 li kutularda satiliyor. Ben lansinoh almistim ilk olarak onu daha cok begendim aslinda ama biraz pahali. Milkway daha uygun. Yalniz alirsan eger kapatirken havasini alarak kapat poseti. Daha uzun dayanir.

Merhaba kızlar öncelikle yavrucuklarınızla mutlu sağlıklı bir ömür dilerim. Ben Ağustos anneleri topiciğindenim aslında ama erken doğum yaptığımdan Haziran annesi oluverdim yarın 2 aylık oluyoruz inşallah. Umarım kilo boy vb konularda sizi yakalayabiliriz kızımla :) biraz miniş doğdu kendisi 32 hft 5 günlük sabırsız kuzum. Sizlerle yaşıt olduk sizi de takip ediyoruz selam ediyoruz :)

canım steril anne sütü saklama poşetlerinden alırsan daha da gönül rahatlığıyla bebeğine sütünü vermiş olursun

Kızlar oğlum memeyi almak istemiyor yani acıkınca binbir yöntemle alıyor ama normal zmanda kavga ediyor resmen.
Bir de malum izmire gidip geldik 2 gün yolda geçti falan derken perşembeden bu yana kaka yapmadı
Dahası bugün hırıltısı var gibi nefes alıp verirken
Ne yapmalıyım lütfen yardım edin?

benimde öyleydi meğer burnu tıkalıymış yavrumun şimdi tekrar emmeye başladı şükür

zor nefes alıyordu hırıltısı vardı ve içinde görüyordum ama alamıyordum. dr da damla verdi ama tam geçmedi hala

Bende bruno diye bir damla vardı dr aslında düzenli kullan diye vermişti git gel ihmal ettim bir süredir
Aspiratörle temizleyip o damladan verdim beklicem bakalım inşallah düzelir

Bende bruno diye bir damla vardı dr aslında düzenli kullan diye vermişti git gel ihmal ettim bir süredir
Aspiratörle temizleyip o damladan verdim beklicem bakalım inşallah düzelir

onlar içinde zor canım ya nefes alamıyorlar zaten birde biz zorluyoruz. beni itiyordu bana vuruyordu bende emmeyi bırakacak sandım. biraz zor geçiyor ama damlasını ihmal etme kesinlikle ve alabiliyorsan sakın kaçırma burnunun içinden

canım geçmiş olsun.burnnuna sütündende damlatabilirsin.bazı drlar deniz suyunu 6 aya kadar önermiyormuş.bende çok kullandım.bu arada o serum açıldıktan sonra 2 gün kullanılıyor.yazık o paraya.birde burnuna süt veya serumu damlattıktan sonra otri bebenin burun pompası var onu kullan işe yarıyor.diğer ucuz pompalar pek iyi değil.çocuk o şekilde ememez bile küçücük burun delikleri bide kapanınca kötü oluyor.

canım benim kızım 2 hafta öncesine kadar haftada 1 kerecik yapıyodu kakasını şimdi düzeldi.10 güne kadar normal.ama çocuk çok sıkıntı çeker.hırıltısına gelince burnunu açmayı dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…