canım senin bebeginle ilgili konusmaktan rahatsız olmadıgını bildigim için sunu söylemek istiyorum,
melek annelerinde demiştin ya insan bazen anlatıp rahatlamak istiyor diye, onu burada da yapmanı bekliyorum senden
ne zaman ne şekilde hissedersen yaz buraya, paylaş bizimle olur mu..
eminim sadece ben degil buraya bakan herkes seni dinleyip yanında destek olmak isteyecektir
inş burada yeni bebişinin haberinide kutlamak nasip olur :119:
kız sorsana ne soracaksan çatladım burda
canım senin bebeginle ilgili konusmaktan rahatsız olmadıgını bildigim için sunu söylemek istiyorum,
melek annelerinde demiştin ya insan bazen anlatıp rahatlamak istiyor diye, onu burada da yapmanı bekliyorum senden
ne zaman ne şekilde hissedersen yaz buraya, paylaş bizimle olur mu..
eminim sadece ben degil buraya bakan herkes seni dinleyip yanında destek olmak isteyecektir
inş burada yeni bebişinin haberinide kutlamak nasip olur :119:
kızlaaar bebişlerinizi hangi tekniklerle uyutuyorsun yaw.
biz bi türlü uykuya dalamıyoruz. gece uykumuz güzel maaşallah
ama uykuya dalana kadar 1 saat mücadele veriyoruz.
karnı tok kesin. kakasını yapmış gaz masajı ile gazlar atılmış. oyunlar oynanmış ama gözünde bi gram uyku yok beyefendinin. uyuyunca da 6 saat uyuyo
bi akıl verin yaw nasıl uyutayım oğluşumuu
sordum sordum canım. sen hissetmişsin zaten konuyu.
benim meleğimiz ile ilgili durumdan haberim yoktu da :26:
Allah' tan büyük bi pot kırmadım
yanlız varya şu an sevgili k.v ciğim oğlumu oyalıyoo ben burda lak lak
ne sabırlı kadın bu yaaa bi de devirmişim totomu karşısındakadının
kv sini seven tek gelin ben olcam sanırım
ben de öyleydim canım bir zamanlar kv sini seven tek gelin benim heralde diyordum ki hamilelik döneminde fazla içli dışlı olunca birden hislerim değişti nedense
aman dikkat et sen de
Ben oğlumu ayağımda sallayarak pişşşş hişşş sesler çıkararak uyutuyorum. Çokta iyi bir teknik değil yarım saat sonra uyanıyor çünkü
Ben oğlumu ayağımda sallayarak pişşşş hişşş sesler çıkararak uyutuyorum. Çokta iyi bir teknik değil yarım saat sonra uyanıyor çünkü
evet benimde dikkatimi çekti ayagımda sallayarak uyuttugumda hemen kalkıyor :44:
fakat omzumda uyuttuysam uzun süre uyanmıyor :26:
Gece çayı kullanan anneler ne kadar veriyorsunuz. Uconn 20 ml veriyorum demiştin bende 20 ml verdim bir işe yaramadı. Gece sallanıp durduk
Birde hangi markayı kullanıyorsun ben milupa aldım.
canım bnyeden bünyeye değişir.benim bebeğim 40 cc içince nerdeyse 24 saat uyumak istemişti.vücut birazda zamanla alışıyor olabilir.dün 30 cc ile gece sadece 1 kere kalktı toplamda 9 saat uyudu mesela.bende milupa içiriyorum.kutusunda 100 cc ye kadar verilebilir diyor.yinede bizimkiler daha küçük çok abartmamak lazım.
Ben hic sevmiyooorum valla oda beni sevmiyor seviyor gibi rol yapar genel de, ayyh ben arizali ciktim sanirim hepinizin arasindan :)
Bu arada selam herkese (tlfdan hic bir ifade kullanilmiyor burda kocaman ôpme ifadesi oldugunu farzedin )
Bugün biber dolmasi ve karniyarik vardi menümde dolmayi ben cok severim yogurtla esim hic sevmez ona da karniyarik yapayim dedim ama gelgör ki biberleri karniyarik icin hazirladigim sade kiymayla patlicanlari da dolma icin yaptigim pirincle doldurmusum biraz önce fark ettim simdi hepsinin icide bosaltilmaz ki böyle de olurmu olmazmi bimiyorum
kızlar oyun minderi almak istiyorum .. siz hangisini aldınız hangi markayı tavsiye edersiniz.. ??:44:
slm haziran anneleri:)zaman cabuk geçiyor ve işe başlama zamanı geliyor..eylülün 5'inde işe başlamam gerekiyormuş..gecen günlerde bi arkadaş heyet raporu satişı yapan hastaneler olduğunu yazmıştı doğrumu acaba heyet raporu alan var mı aranızdaa acabaaaaa
canım bnyeden bünyeye değişir.benim bebeğim 40 cc içince nerdeyse 24 saat uyumak istemişti.vücut birazda zamanla alışıyor olabilir.dün 30 cc ile gece sadece 1 kere kalktı toplamda 9 saat uyudu mesela.bende milupa içiriyorum.kutusunda 100 cc ye kadar verilebilir diyor.yinede bizimkiler daha küçük çok abartmamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?