2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ayyy canım benim sağol
iyi ki varsın ve iyi ki ben de haziran annesi olup diğer haziran anneleriyle de tanışmışım...
biraz önce de seyzenle özleden konuştuk saolsun o da destek oldu..bilmiyormuş durumumu onu sordu (hadi seni daha fazla çatlatmıyım)

inşallah zaten öyle bir haberi ilk burda paylaşırım güzelim

kız sorsana ne soracaksan çatladım burda

sordum sordum canım. sen hissetmişsin zaten konuyu.
benim meleğimiz ile ilgili durumdan haberim yoktu da :26:
Allah' tan büyük bi pot kırmadım

yanlız varya şu an sevgili k.v ciğim oğlumu oyalıyoo ben burda lak lak
ne sabırlı kadın bu yaaa bi de devirmişim totomu karşısında kadının
kv sini seven tek gelin ben olcam sanırım

Ben oğlumu ayağımda sallayarak pişşşş hişşş sesler çıkararak uyutuyorum. Çokta iyi bir teknik değil yarım saat sonra uyanıyor çünkü

yanlız varya şu an sevgili k.v ciğim oğlumu oyalıyoo ben burda lak lak
ne sabırlı kadın bu yaaa bi de devirmişim totomu karşısında kadının
kv sini seven tek gelin ben olcam sanırım

ben de öyleydim canım bir zamanlar kv sini seven tek gelin benim heralde diyordum ki hamilelik döneminde fazla içli dışlı olunca birden hislerim değişti nedense
aman dikkat et sen de

Bende kv demi seviyorum. Tartışmalarda oluyor laf sokmalarda oluyor ama yinede seviyorumm
Bugün memlekete gitti yokluğu çok belli oluyor :2:

ben de öyleydim canım bir zamanlar kv sini seven tek gelin benim heralde diyordum ki hamilelik döneminde fazla içli dışlı olunca birden hislerim değişti nedense
aman dikkat et sen de

bende seviyorum ama bizimkide gecen hafta bizde kaldı emire baktı benimde kafam karıştııı :44:

Ben oğlumu ayağımda sallayarak pişşşş hişşş sesler çıkararak uyutuyorum. Çokta iyi bir teknik değil yarım saat sonra uyanıyor çünkü

evet benimde dikkatimi çekti ayagımda sallayarak uyuttugumda hemen kalkıyor :44:
fakat omzumda uyuttuysam uzun süre uyanmıyor :26:

evet benimde dikkatimi çekti ayagımda sallayarak uyuttugumda hemen kalkıyor :44:
fakat omzumda uyuttuysam uzun süre uyanmıyor :26:

Bizden ikitane daha varmis :)) sallayinca en fazla yarim saat kucagim da emzirme pozisyonun da gezdirerek uyuttuysam gayet iyi uyuyor

Bende sever gibiyim ama emin degilim kv mi bazen ayyy canim ya diyorum bazende bogasim geliyo

Ben hic sevmiyooorum valla oda beni sevmiyor seviyor gibi rol yapar genel de, ayyh ben arizali ciktim sanirim hepinizin arasindan :)
Bu arada selam herkese (tlfdan hic bir ifade kullanilmiyor burda kocaman ôpme ifadesi oldugunu farzedin )

slm haziran anneleri:)zaman cabuk geçiyor ve işe başlama zamanı geliyor..eylülün 5'inde işe başlamam gerekiyormuş..gecen günlerde bi arkadaş heyet raporu satişı yapan hastaneler olduğunu yazmıştı doğrumu acaba heyet raporu alan var mı aranızdaa acabaaaaa

Bugün biber dolmasi ve karniyarik vardi menümde dolmayi ben cok severim yogurtla esim hic sevmez ona da karniyarik yapayim dedim ama gelgör ki biberleri karniyarik icin hazirladigim sade kiymayla patlicanlari da dolma icin yaptigim pirincle doldurmusum biraz önce fark ettim simdi hepsinin icide bosaltilmaz ki böyle de olurmu olmazmi bimiyorum

Gece çayı kullanan anneler ne kadar veriyorsunuz. Uconn 20 ml veriyorum demiştin bende 20 ml verdim bir işe yaramadı. Gece sallanıp durduk

Birde hangi markayı kullanıyorsun ben milupa aldım.

canım bnyeden bünyeye değişir.benim bebeğim 40 cc içince nerdeyse 24 saat uyumak istemişti.vücut birazda zamanla alışıyor olabilir.dün 30 cc ile gece sadece 1 kere kalktı toplamda 9 saat uyudu mesela.bende milupa içiriyorum.kutusunda 100 cc ye kadar verilebilir diyor.yinede bizimkiler daha küçük çok abartmamak lazım.

Bu cayin yan etkisi var mi bitkisel mi ve gunduz de verebilirim miyim

Ben hic sevmiyooorum valla oda beni sevmiyor seviyor gibi rol yapar genel de, ayyh ben arizali ciktim sanirim hepinizin arasindan :)
Bu arada selam herkese (tlfdan hic bir ifade kullanilmiyor burda kocaman ôpme ifadesi oldugunu farzedin )

yok canım gayet içten yazmıssın ne hissettigini

esra hn bu ne hamaratlık aynı anda 2 ana yamekk
valla tebrik ederim, neyin içine ne koydugunu boşver ikiside birbirine yakışır bence içlerini boşaltmana gerek yok

Öyle bişe var mı ki Varsa hemen almak istiyorummmm çok heyecanlandım

Haklısın her çocuk farklı bende 100 cc yaptım kalanını kendim içtim bari ben rahat uyuyayım dedim ama banada etki etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…