2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

:) ben ddm ki ayy fasülyeme baak doktorum ddi dur kız daha mercimek kdr annesi ddi :) çok güzel bişi rabbim kmsenn kucağını boş brakmasın bu arada hrkese sabır versin allah bebeğini kaybetmiş yada riski olanlar umarım herşey gönüllerince olur

[/QUOTE]

cnm bgn bnmde kalp atışı duyuldu güncelleyebilirsin :) yaşımda 22

bana ne oluyor anlamıyorum
bugünleri de mi görecektim et obur olan ben et ürünü hiç birşey yiyemiyorum
et ve balık şimdilik yiyemiyorum
tavuk denemedim henüz
acaba psikolojik mi ? bayramda o kadar et yedim bana mısın demedi. ama bugünlerde et gördükçe ve düşünddükçe tüylerim diken diken oluyor.az önce balık zar zor azıcık yiyebildimm
inşallah geçicidir. çünkü ben balığı çok severim ya

Bende herşeyi erteliyorum. İsim düşünme, cinsiyet, hayal kurma hatta çarşıya bile gitmiyorum bebek şeylerine özenmiyeyim diye. Şu 16 haftayı hayırlısıyla atlatsam belki biraz nefes alır belki kız erkek isimleri düşünmeye başlarım inşallah. Yada belki 20. haftaya kadar beklerim. Burda 20 haftalıkken cinsiyet söylüyorlar. Gerçi sağlıklı olmasından başka birşey şu anda beni hiçmi hiç ilgilendirmiyor merak bile etmiyorum. O heyecanı yaşamak güzeldir eminim. Allah o aşamaya gelmeyi nasip etsin inşallah. Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler . hem Zaten aranızda en son öğrenen ben olucam:)))

aynen sebze çorba yiyebiliorum sadece :) tavuk hastasıyımdır görmeye tahammülüm yok o derece et daha kötü gelio tabi kokusu bileee

Ben bayramda bile yiyemedim eti. Etli hiç bir yemeği yiyemiyorum. Normalde etoburumdur. Ama sanırım kendim yaptığım için yiyemiyorum. Çünkü dün mcdonaldsa gittik kocaman bi hamburger yedim. Bide normalde muz ve patates yemem canım sürekli özellikle patates istiyo. Hatta bol limonlu patates salatası yapıyorum şu an.
Demekki vücudumun potasyuma çok ihtiyacı var

bende içimden gelmeye gelmeye kocişime karnıyarık yaptım ama ben yemedim...ne zmanadır yemek yapmıyosun boşladın diyodu..ağzına daha fazla laf vermeyeyeim diye yaptım valla...

ben de 2 düşükten sonra yeniden hamile kaldım.2.sinden 17 ay sonra oldu ve hiç beklemediğim bi anda,mucize gibi.ama dediğin korkular bende de var.hiç birşey yapamıyorum,düşünmek bile istemiyorum.çok yıpratıcı süreçlerdi,Allah kimseye yaşatmasın.bilmiyorum 3 ay geçtikten sonra belki güzel yönlerini ve gerçekten anne olabileceğimi düşünürüm.ama bende ki 9 ay gider gibi geliyor.heyecan ve mutluluğundan çok korkusunu yaşıyorum.çok şükür kalp atışını duydum.9.haftadayım.inşallah allah hepimize 9.ayını ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağımız günleri gösterir.

iyi aksamlar arkadaslar.ben size birsey danısmak istiyorum.ben 7 haftalık hamileyim ama hala kesede bebeğimi göremedim..sizce yok mu bebeğim..benim gibi olanlar var mı aranızda..sabrım tükeniyo artık,kendmi yiyip bitiriyorum...

kızlarrr ben geldim:))) hem de iyi haberlerle.. bebişlerim büyümüş kocaman olmuş teyzeleri:)) 1,5 cm olmuşlar ve tam da olması gereken gündeler 7+6 ben de aynen böyle hesaplamıştım. ama geçen sefer 5 gün geriden geliyorlardı. 2 hafta boyunca sıktım kendimi 2,5 lt su içtim su çok güzel besliyomuş bebişleri kızlar bol bol su için.. geçen sefer kalp atışlarını sadece görmüştüm bu sefer de doktorumun dinletmeye niyeti yoktu ama benim ısrarlarıma dayanamayıp dinletti valla ben pıt pıt beklerken güm güm atıyodu iki minik kalp:)) allah duymayanlara da nasip etsin bu güzel duyguyu... allahım inş sağlıkla kucağımıza da almayı nasip eder inş. allah isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın, kimseye aratmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın inş...
bu arada ben tabloya iki tanecik maşşallah istiyorum iki bebişim içinde ayrı ayrı:))

doktorum bekleyelim dedi..kesenin capı 10mm henüz..anormal mi ki

karından muayene ettiyse yine gözükmeyebilir canım benim 12 mm iken alttan muayene ile gözükmüştü bebekler kalp atışları da yanıp sönme şeklinde.. ama çok zor seçiliyodu. sen içini ferah tutmaya çalış canım, inş en kısa zamanda gösterir kendini..

canım dert etme ben de göremedim ama o daha çok küçük annesi nasıl göstersin ki kendini?? azıcık daha bekle emin ol göreceksin ama içini ferah tut önce iyi düşün.. neler yemelisin nelerle beslemelisin bebişi onları düşün. sonra o da sana teşekkür edecek ve bak ben buradayım anneeeee diyecek:) şahsen ben böyle yapıyorum ve pazartesiyi bekliyorum kesenin içini görmek için:)

gercekten mi..ck sagol canım..rahatladım biraz...bu korku beni yedi artık...

canım dualarımız seninle.açıkcası bende çok endişeliyim bebeğimin kalp atışını henüz duymadım 6 kasımda randevum var ve sabırsızlıkla bekliyorum.benim kanamam olmuştu progestan kullanıyorum 1 haftadır durdu kanama ama yine de korkuyorum allah hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş. bebeğini kaybeden arkadaşların da allah yardımcısı olsun inş en kısa zamanda hamile kalıp bebeklerine kavuşurlar.

canım dualarımız seninle.açıkcası bende çok endişeliyim bebeğimin kalp atışını henüz duymadım 6 kasımda randevum var ve sabırsızlıkla bekliyorum.benim kanamam olmuştu progestan kullanıyorum 1 haftadır durdu kanama ama yine de korkuyorum allah hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş. bebeğini kaybeden arkadaşların da allah yardımcısı olsun inş en kısa zamanda hamile kalıp bebeklerine kavuşurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…