sağol canım sorma ben o doktoru ... (anladınız siz)sadece solusyon verdi okadar eczacı bi kızdı bi kızdı sana vitamin vermesi gerekiyodu tek çaresi vitamin bunun dedi neyse o vitamin verdi gerçekten biraz pahalı oldu ama yeterki geçsin ama yayılmaya başladı ya (((
Cnm ya aslinda az once bisi farkettim canim sikildi. Simdi emir 3 gundur emzik tutmaya basladi atmiyor artik agzindan hatta emzikle falan yatiyor ben tabi cok sevinmistim bu duruma gercekten cok rahat oldu çünkü. Fakat tuttugu emzik nuk damakli. 2 gun bisi yoktu fkt bugun göğsümdu red edip durdu gaz sancisi cekiyor gibi elleriyle itti baktim herseferinde a6ni seyi yapiyor sagip verim dedim hemen bi 125 cc sagip verdim hepsini ictive bugun her aciktiginda sagip verdim diger turlu gögsümden emmek istemedi acaba bu damakli emzik yüzünden mi oldu? Cunku biliyorsun 1 hafta çalıştım biberonlaverdiler ama göğsünmu yine alıyordu. Şimdi niye böyle yapiyor anlamadim:26: emzik tutmasını ne kdr cok istiyordum halbuki
selam kızlarr bende kendimi tanıtıyımm istanbulluyum ancakkk aşkın rüzgarına kapılıp niğdede yaşıyorumm.....ayy heyecanlandımmmburaya gelmek istermisiniz bilmem ama belkiiii bişi olurda yolunuz düşerse beklerimmm ben yolumu değiştirmek için çok geç kaldımda oyüzden biraz dertliyim...
benm bilgisayar kafayı yedi alıntılarımın yarısını nasıl yapıyosa almıyoo sinir oldumm şu andaaa
canım bu pompanın biberonu...ya valla canım bizimki amipte var yaa anlamıyorum yani sütü bende içmiyorum çünkü peynir falan çok yerim ben ama ben süt alerjisi olduğunu düşünmüyorum bakalım görücezz..eğer süt alerjisi çıkarsa doktorum 1 yaşına kadar devam diyete dedi ve bebek ek gıdaya başladığındada süt diyeti yapıcaz onadaaynı fikirdeyim aventin pompası bende de var ve rezalet gerçekten ilk aldığımda daha iyiydi giderek kötüleşti bende bu ay geçsin de hastane pompası kiralayayım diyorum çünkü 4 aylıkken oğlum işe başlamam gerekiyor zaten çok sütüm yok biriktiremiyorum sadece geceleri oğlum emdikten sonra kalanı sağıyorum o da bir göğüsten 40cc falan çıkıyor böyle hayatta birikmez. zaten o 40 cc içinde yarım saat uğraşıyorum.. bence bu pompa sütü bol olanlar için iyi olabilir ama benim için uygun değil..
medela nın hangi biberonu canım?
canım inşallah artar sütün bol bol gelir..
senin bir yanlışın yok canım pompa dandik..
ben oğlumun kakasında kan gördüm bir kez bana doktorum dedi ki süt ürünlerini yeme zaten süt falan içmiyordum gaz yapıyor diye ama sütlaç yiyordum bol bol o yaptı sanırım çünkü bir daha hiç görmedim.. süt içebilirsin canım ama keçi sütü içmelisin çünkü bu süt alerjisi değil inek sütü alerjisiymiş.. yumurta ve eti hiç kesmedim bir daha da kakasında kan görmedim.. ama kakası hep yeşil onu da doktorum beslenmesine bağlıyor.. bu zaten 3. aydan sonra biten bişeymiş. benim belki de başından beri gaz yapacak yiyecekleri çok yemememden kaynaklı sütüm azdır siz şimdi sütüm azaldı yazmışsınız ya acemiperiyle öyle düşündüm..
Kızlar şimdi bebeğime mama verirken 90 cc suya 3 ölçek mama koyuyorum. Mama oluyor mu sana 105 cc.
Yani toplamda 90 değil 105 cc yemiş oluyor değil mi. Cahilim de mama konusunda.
söylemesi ayıp bizde mi bi azgınlık var bilmem.. doğumdan bir gün öncesine kadar devam ettik sonrasında da 34 günlüktüm hem sezeryan hemde safra k. ameliyatım vardı ama hiç zorlanmadım..
benim kullanıcı adımı mutlaka değiştirmem lazım yaaaaaaa ..
ayy canım yaa biz oraya hafta sonu kaçtığımızdan bize pek güzell oluyooo ama tabi yaşayan bilir...
Aa ben seni ist de saniyordum cnm..
bende suan Ulukışla civarındayım
Bak onceki msj da 'olmadı bana gel' dediğim de hissetmisim sanki
Yazlari cok güzel oluyorr gercektenn.. yaprakli koy falanbu sene yalann oldu:))
Başka yaza artik
evet canım eşimin işi sebebiyle erzincandayızeş durumundan mı erzincan dasın canım. ben eş durumundan diyarbakır dayım da
Kızlar dün akşam giremedim...biraz bunaldım, sizinle de paylaşmak istedim...
eşimin bir arkadaşı var çok samimi ailecek görüştüğümüz onlara gitmiştik..
döndüğümüzde gelir yazarım diyordum, ama çok kötü oldum orda((
eşi benle aynı dönemde hamileydi, benden 4 hafta önce doğum yaptı...
maşallah allah esirgesin çok tatlı bir oğlu oldu...
doğumunda yanındaydım, hatta kızımı kaybettikten sonra bile birkaç kez görmeye gittim...hiç kötü hissetmedim kendimi, gayet de sevebildim...bunları yazıyorum çünkü benim durumumda olanlar bebek görmeye bile tahammül edemiyorlar ki onlar da kendi açılarından haklı....ben kızımı kaybettikten sonra sürekli bebekleri severken buluyorum kendimi:)))
neyse 1 aydır falan görmüyordum bebeğini, 1 ayda acaip büyümüş değişmiş bayaa büyük çocuk gibi olmuş:) ...gittiğimizde annesi emziriyordu, sonra da uyudu kuzu...neyse ben de uyandırmadan uzaktan sevdim:)))buraya kadar herşey güzel normaldi...
sonra doğum fotoğrafçısı tutmuşlardı bunlar..doğum fotoğraflarını gösterdiler, sezeryan anları falan..yine dayanabildim..
sonra video da çekilmiş izleyelim mi dediler tabii hepsi benden çekinerek sordu ama ben kendimi iyi hissettiğim için izleyelim tabii dedim...
ahhh demez olaydım....ne bileyim hala etkisi altında olduğumu, daha doğrusu sezeryan anının bende travma yarattığını...
bebeğin çıkışı, annenin kucağına getirilişi anını izlediğim anda ben de filmler koptu..o ana kadar tutmuşum meğersem kendimi...sonra o sahneleri görünce titremeye başladım...ağladım ve mutfağa geçtim eşim beni sakinleştirdi falan...neyse oraları geçip sonları da seyredebildim...bu arada onlar da çok kötü oldu ben üzüldüğüm için..böyle olsun istemezdim ama o sahneler beni benden aldı...eşim de çok kötü oldu..yoğun bakım odasında yıkamışlar bebeği onların falan da görüntüsü vardı, o da o anlarda çok etkilenmiş...eşim durmak istemedi eve döndük ama ben kamyon çarpmışa döndüm resmen..sabah da çok kötü rüyalar gördüm, kanser olmuşum ama sebebini araştırıyorlar falan...
neyse kafanızı şişirdim ama paylaşmak istedim sadece sizinle....
canım benim çok saol:)
inşallah güzelim zaten onun için kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama arada işte böyle beklenmedik durumlar olabiliyor...
normalde çok yazmama taraftarıyım buhranlarımı çünkü çok fazla o konular hakkında konuşmayı sevmiyorum ama dünkü yaşadığım şey biraz etkiledi beni o yüzden paylaştım burda...sizin de beni anlayacağınızı hep düşünüyorum çünkü uzun süreler birçok şey paylaştık beraber...ama bi yandan da içinizi sıkmak istemiyorum çünkü lohusalık döneminden çıktınız bebekler zaten sizi yoruyor, biraz olsun buraya rahatlamak için geliyorsunuz ve iç sıkıcı şeylerin paylaşılması ne kadar iyidir bilemem..demem o ki işte ordan burdan şurdan konuşacağız ama arada böyle fireler olacak heralde:)))
tekrar söylüyorum iyi ki varsınız
elif şafak benimde favorilerimdendirbu arada geçen paylaştığın kitap isimlerinden aşk elif şafağın aşkımıydı canım???
benim de favorilerim arasındadır o da...hatta elif şafağın çoğu kitabını severim...
bi de pek bilinmeyen bir yazar var meltem arıkan onun da tüm kitapları hoşuma gider...
paylaşayım dedim belki okumak istersin...
Bu arada okuyup yazmaya üsendigimden degil ara ara bakiyorum birtürlü mesajin tamamini yazip bitiremiyorum dünden beri diger tarafa yazmistim biraz stres altindayim oglumun kulak iltihabindan dolayi doktor-ev canim cikti resmen birde üzerine rahat olur diye hastaneye arabayla gittim dönüste arkadan aglayinca ona bakicam diye öndeki arabaya birgüzel girdim neyse ki arabada hasar var ama ikimizde de birsey yok cok sükür bundan sonra bebekle hayatta arabayi yalniz calistirmam sorsaniz 5 yildir trafikteyim
aaa bak öle olmuşşş benm annem istanbulda ben aslında ordaydımda ah ah hayat savurdu beni buralarasenin memleketmi ulukışlaa
hımmm bizde adanaya kaçıyoruz hafta sonları falan hava koklamayaYok cnm adanalym..
Havasini koklamaya geldim bi 10gunlugune
Cnm benim burayida sevmenize sevindim siz isteyin daha ne topikler acarum benyaaaa :18::18::18: soorma bende yusuf yusuf modundayım uyduk şeytana :18::18:
bu arada çamaşır makinesi muhabbetine bayıldım koptuum
zeynoo gerçekten bu topiği açman iyi olmuş hepimizin bebekler dışında bişiilerden konuşmaya ihtiyacımız varmış meğer. kamu hizmti yaptın valla.:71
esraa geçmiş olsun tatlım. mala gelsin seninde oğluşununda canı sağolsun. kulağı da iyileşiyormuş bak çok sevindim. Allah dermansız dert vermesin
Merhaba arkadaslar,zeynocum benide aranıza alırmısınız?çok iyi olmuş bu topik ellerine,yüreğine sağlık.Bende kilolarımdan dertliyim,k.v ve k.p sevmeyenlerdenim doğum yapalı nerdeyse 3ay olacak tenezzül edipte bi hayırlı olsun bile demediler küsmüyüz yooooo!!iletişim fakiri ve bir okadar da arsızlar hiç bişe olmamış gibi gelirler torunları sevmeye sinir şeyler,zayıflamak güzelleşmek eski halime dönmek istiyorum hiç bir giysimin içine giremiyorum offf of.mikailesra arkadaşım senin oğlanın fotosuna hastayım yaa o ne güzel gülmek öyle Rabbim nazarlardan saklasın benim kızıma benzetiyorum maşallah çok tatlı,bende Bursa'da yaşıyorum kızlar yolu düşen olursa seve seve beklerim,
Tamam ozaman kismetse seneye 7. ayda ordayim saka deme kiz seneye bir bakmissin mesaj kutuna yazmisim ciddi ciddi zeyno ben burdayim arabam nirdeee diye :))Aaa tabiki canim ne demek hadi araban bendenLafi bile olmaz Iyi bari bebis içinde sevindim umarim bu sondur bir daha olmaz
Esra çok geçmiş olsun. dün bahsettin canım çekt biber dolması yaptım. Hamilede değilimki aşerdim diyim. Ay yoksa hamilemiyim :18::18:
Bu arada zeynoo bütün tatilleri bedavaya getirecen
Aa kapımız hep açık. .buyur gel..gelmeden haberleselim, ,kosedeki parkta buluşuruz:)
Gelde beslenme alışkanlığını değiştireyimsenmisinn diyett yapan:)))
Metrelik adana yerizP
Benim hergün çalışıyor makina..
Birgün dile gelecek "yeterr bea" diye..korkuyorum isyan edecek, emekliye ayrılmak isteyecek diye
yaaaa :18::18::18: soorma bende yusuf yusuf modundayım uyduk şeytana :18::18:
bu arada çamaşır makinesi muhabbetine bayıldım koptuum
zeynoo gerçekten bu topiği açman iyi olmuş hepimizin bebekler dışında bişiilerden konuşmaya ihtiyacımız varmış meğer. kamu hizmti yaptın valla.
esraa geçmiş olsun tatlım. mala gelsin seninde oğluşununda canı sağolsun. kulağı da iyileşiyormuş bak çok sevindim. Allah dermansız dert vermesin
Cnm ya aslinda az once bisi farkettim canim sikildi. Simdi emir 3 gundur emzik tutmaya basladi atmiyor artik agzindan hatta emzikle falan yatiyor ben tabi cok sevinmistim bu duruma gercekten cok rahat oldu çünkü. Fakat tuttugu emzik nuk damakli. 2 gun bisi yoktu fkt bugun göğsümdu red edip durdu gaz sancisi cekiyor gibi elleriyle itti baktim herseferinde a6ni seyi yapiyor sagip verim dedim hemen bi 125 cc sagip verdim hepsini ictive bugun her aciktiginda sagip verdim diger turlu gögsümden emmek istemedi acaba bu damakli emzik yüzünden mi oldu? Cunku biliyorsun 1 hafta çalıştım biberonlaverdiler ama göğsünmu yine alıyordu. Şimdi niye böyle yapiyor anlamadim:26: emzik tutmasını ne kdr cok istiyordum halbuki
Merhaba arkadaslar,zeynocum benide aranıza alırmısınız?çok iyi olmuş bu topik ellerine,yüreğine sağlık.Bende kilolarımdan dertliyim,k.v ve k.p sevmeyenlerdenim doğum yapalı nerdeyse 3ay olacak tenezzül edipte bi hayırlı olsun bile demediler küsmüyüz yooooo!!iletişim fakiri ve bir okadar da arsızlar hiç bişe olmamış gibi gelirler torunları sevmeye sinir şeyler,zayıflamak güzelleşmek eski halime dönmek istiyorum hiç bir giysimin içine giremiyorum offf of.mikailesra arkadaşım senin oğlanın fotosuna hastayım yaa o ne güzel gülmek öyle Rabbim nazarlardan saklasın benim kızıma benzetiyorum maşallah çok tatlı,bende Bursa'da yaşıyorum kızlar yolu düşen olursa seve seve beklerim,
selam kızlarr bende kendimi tanıtıyımm istanbulluyum ancakkk aşkın rüzgarına kapılıp niğdede yaşıyorumm.....ayy heyecanlandımmmburaya gelmek istermisiniz bilmem ama belkiiii bişi olurda yolunuz düşerse beklerimmm ben yolumu değiştirmek için çok geç kaldımda oyüzden biraz dertliyim...
benm bilgisayar kafayı yedi alıntılarımın yarısını nasıl yapıyosa almıyoo sinir oldumm şu andaaa
Canım yaa sen yalancı memeye bahane buluyorsun belki benim kıza ne demeli 1-2dakika emiyor ondan sonra yokkkk emmek istemiyor kafasını geri çekiyor,yukarı kaldırıyor resmen maymunluk ediyor sanki memeyle kavga ediyor yalancı meme ve biberonda almıyor benimki niye böyle yapıyorlar acaba,
ayy canım çektii yaa valla biz orda olbiosa gidiyoz iyi oluyoo seviyom orayıı bu sene bizde yalan olduk ama kışın biyurtdışı istiyoruz bakalım....geldinmi hiç niğdeyee
Tamam ozaman kismetse seneye 7. ayda ordayim saka deme kiz seneye bir bakmissin mesaj kutuna yazmisim ciddi ciddi zeyno ben burdayim arabam nirdeee diye :))
Cok saol canim daha simdiden hamilelik cikarma birde aman deyim henüz cok erken, bende hamile degil kimse cani cekmez diye yazdim inan neyse ki yapip yemissin gögüslerin falan siserdi sonra aman esraaa diye diye gezerdin allah korusun :)
Bize yokmu adanaaaa
Off adana dedin de ne özledim kebap yemeyi hatta bol isotlu çig köfteyii
Tesekkürler hayatim aynen bize birsey olmadi cok sükür ne kadar usta soförüm de desek bebek bagirdigi gibi panik yapiyor insan yalniz.. Kulagindan da cok cekti kuzum ama rabbim daha büyük dert vermesin sonun da onu da atlattik sükür
Emzikten oldugunu sanmiyorum güzelim biberona cok fazla alismis olmasin ama biryandan da sirf birkac gündür emzik aliyor ve emzikten sonra böyle oluyor diyorsun emzigi bir müddet biraktirmaya calis bakalim
Ahh canim o kilolardan hepimiz kurtulmak istiyoruz mesela kendi adima söylüyorum biryandan zayiflayip eski halime dönecegim doye seviniyorum ama zayifladikca vücudumda ki hic olmayan yerlerden yirtilma izleri cikiyor bacaklarim zaten yeterince var dizlerimin tam arka kisminda bile inanilmaz yirtilmalar olmus kilolar gider de bu izler hep kalir malesef.. Kizini görmedim hic ama allah bagislasin oglum icin de cok tesekkür ederiz teyzesi ama sen resme aldanma birde onun bagirmalarini gör derim :)
Kiz senin de vaktin olur pc sorun yapar pc saglam durur vaktin olmaz ne is bacimm
sekerim senide nigde tatil rehberime ekliyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?