2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
selam kızlarr bende kendimi tanıtıyımm istanbulluyum ancakkk aşkın rüzgarına kapılıp niğdede yaşıyorumm.....ayy heyecanlandımmmburaya gelmek istermisiniz bilmem ama belkiiii bişi olurda yolunuz düşerse beklerimmmben yolumu değiştirmek için çok geç kaldımda oyüzden biraz dertliyim...

benm bilgisayar kafayı yedi alıntılarımın yarısını nasıl yapıyosa almıyoo sinir oldumm şu andaaa

hatta ilacın adı imuneks.yayılması kötü olmuş.şimdi el kadar bebekle zor olur.annen falan gelsin yardımına bari.tekrar geçmiş olsun.kısa sürede iyileşirsin inşallah.

Emzikten dolayi anneyi reddeden hic görmedim. .ama beslenme pratikliginden dolayi biberon kullanınca göğüsu daha kolay reddediyorlar. Fazla efor sarfetmiyor, işine geliyor bebisin biberon.. cakışmış tam zamanlarda, hangisinden acaba:44:emzigi verme , duruma bak bi.. Emziktense de kullanmasın napacaksn
Bende de nuk, chicco, wee, bebedor emzikleri var.hepside damakli, uyuyacagi zaman tutuyor sadece. Ama emzirmeyle sorun olmadı hic.. tamda bi kıyaslama yapamıyorum:44:

Aa ben seni ist de saniyordum cnm..
bende suan Ulukışla civarındayım
Bak onceki msj da 'olmadı bana gel' dediğim de hissetmisim sanki

canım bu pompanın biberonu...ya valla canım bizimki amipte var yaa anlamıyorum yani sütü bende içmiyorum çünkü peynir falan çok yerim ben ama ben süt alerjisi olduğunu düşünmüyorum bakalım görücezz..eğer süt alerjisi çıkarsa doktorum 1 yaşına kadar devam diyete dedi ve bebek ek gıdaya başladığındada süt diyeti yapıcaz onada

Kızlar şimdi bebeğime mama verirken 90 cc suya 3 ölçek mama koyuyorum. Mama oluyor mu sana 105 cc.

Yani toplamda 90 değil 105 cc yemiş oluyor değil mi. Cahilim de mama konusunda.

aynen öle canımm...

ya varya allah seni napsın çok güldüm sana hulyanın yanındaki ismi değiştir bareeee

Yazlari cok güzel oluyorr gercektenn.. yaprakli koy falanbu sene yalann oldu:))
Başka yaza artik

ayy canım çektii yaa valla biz orda olbiosa gidiyoz iyi oluyoo seviyom orayıı bu sene bizde yalan olduk ama kışın biyurtdışı istiyoruz bakalım....geldinmi hiç niğdeyee

eş durumundan mı erzincan dasın canım. ben eş durumundan diyarbakır dayım da
evet canım eşimin işi sebebiyle erzincandayız(

canım sende iyiki varsın ne zaman istersen dinleriz seni anlatmaktan hiç çekinme lütfen böyle durumlar paylaşarak atlatılabiliyor kesinlikle...

elif şafak benimde favorilerimdendir

esracım çok geçmiş olsun neyse ki size bişey olmamış allah beterinden korusun canım....

Cnm benim burayida sevmenize sevindim siz isteyin daha ne topikler acarum ben

Cnm ne demek aramıza almak sen geldigin icin biz tsk ederiz sana hosgeldin.
tamam seni de bursa tatil rehberime ekledim

Aaa tabiki canim ne demek hadi araban benden Lafi bile olmaz Iyi bari bebis içinde sevindim umarim bu sondur bir daha olmaz
Tamam ozaman kismetse seneye 7. ayda ordayim saka deme kiz seneye bir bakmissin mesaj kutuna yazmisim ciddi ciddi zeyno ben burdayim arabam nirdeee diye :))

Esra çok geçmiş olsun. dün bahsettin canım çekt biber dolması yaptım. Hamilede değilimki aşerdim diyim. Ay yoksa hamilemiyim :18::18:

Bu arada zeynoo bütün tatilleri bedavaya getirecen

Cok saol canim daha simdiden hamilelik cikarma birde aman deyim henüz cok erken, bende hamile degil kimse cani cekmez diye yazdim inan neyse ki yapip yemissin gögüslerin falan siserdi sonra aman esraaa diye diye gezerdin allah korusun :)

Bize yokmu adanaaaa
Off adana dedin de ne özledim kebap yemeyi hatta bol isotlu çig köfteyii

Tesekkürler hayatim aynen bize birsey olmadi cok sükür ne kadar usta soförüm de desek bebek bagirdigi gibi panik yapiyor insan yalniz.. Kulagindan da cok cekti kuzum ama rabbim daha büyük dert vermesin sonun da onu da atlattik sükür

Emzikten oldugunu sanmiyorum güzelim biberona cok fazla alismis olmasin ama biryandan da sirf birkac gündür emzik aliyor ve emzikten sonra böyle oluyor diyorsun emzigi bir müddet biraktirmaya calis bakalim

Ahh canim o kilolardan hepimiz kurtulmak istiyoruz mesela kendi adima söylüyorum biryandan zayiflayip eski halime dönecegim doye seviniyorum ama zayifladikca vücudumda ki hic olmayan yerlerden yirtilma izleri cikiyor bacaklarim zaten yeterince var dizlerimin tam arka kisminda bile inanilmaz yirtilmalar olmus kilolar gider de bu izler hep kalir malesef.. Kizini görmedim hic ama allah bagislasin oglum icin de cok tesekkür ederiz teyzesi ama sen resme aldanma birde onun bagirmalarini gör derim :)

Kiz senin de vaktin olur pc sorun yapar pc saglam durur vaktin olmaz ne is bacimm

Cnm benimkinde simdiye kdr hic boyle bir durum yoktu onun icin acaba ondan mi diye düşündüm ister istemez:44:

Sagol canim benim iyiyiz cok sükür
Ama sen cok nadir giriyorsun nete zaman buldukca yazmaya calis özletme kendini

sekerim senide nigde tatil rehberime ekliyorum hemen

ayy canım çektii yaa valla biz orda olbiosa gidiyoz iyi oluyoo seviyom orayıı bu sene bizde yalan olduk ama kışın biyurtdışı istiyoruz bakalım....geldinmi hiç niğdeyee

Benimde cekti bak:)
Biz günübirlik gidiyorduk o taraflara denize..bu yaz yinede bebek uyuyunca aksam 10larda havuza girebildim
Ama temiz denizde yuzmek başka. . Seneye yavrularda girer denizee simitlerle
Olbios ta kalanlar da cok memnunlar

Yurtdışı iyiymis, ailece mi planliyosunz..
Fırsatları değerlendirmeli

Nigdeye geldim ama semtlerini bilmem. .nevsehire ara ara gezmeye gidiyoruz..oraya giderken nigdeden de bi ateş alıp yola devam ediyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:

öncelikle geçmiş olsun hayatım alışana kadar olur böle şeyler merak etme allahım seni ve bebeğini korusun inşallahh....
bem bu laptop cillop gibi yepissyeniii bi bilgisyardıı benm bitane canavarım varr o buna saçma sapan araba oyunlarıyla doldurdu internettedede saçma sapan oyun sitelerine giriyoo bilgisayarın içine.etti afedersinnn
vaktim yokken zaten giremiyorum orası açık ve net olmuş zatennaman bacım yaa 3 gün giremiyom oturup ogeçmişi nasıl okıyım okuyana kadar zati kızım uyanır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…