2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canım çok zor ama en fazla süt, geceleri çıkıyor. Uykumu bölüp gece sağabildiğimde epey süt çıkıyor.. Süt sadece beslenme ve sıvı alımıyla değil, aynı zamanda kesinlikle dinlenmeyle de alakalı. Gündüz de eğer uyuyabildiysem uyandığımda epey birikmiş süt oluyor.

Gecmis olsun cnm zona neki:26:

Evet kucuk yerde geçim daha kolay sinir yok stres yok ohhh mis :)) kesinlikle denize yakin mütevazı olmali bebekli olupta pasakli olmayan kaldimi acaba:44: hic kafana takma bugunlerde gececek

Parça parça yazıyorum ama biz birde sabahları bio gai kullanıyoruz canım. Onda da bakteri var. Doktorumuz ilk gaz ilacı olarak colinox u vermişti bize de. Ben epey kullandım ama çok faydasını görmedim.

İlacı bende senin gibi kestim bir ara. İnan aman aman farkeden bir şey olmadı. Sanırım 1 ay daha devam edip keseceğim bende.

Gecmis olsun cnm zona neki:26:
deride kabar kabar bişey ya yorgunluk ve stersten çıkıyomuş. ama şükür benimki iltahaplı
falan bişey olmadı yoksa oğluşumu nasıl emzirirdim. üstünü kapatıp öle emziriyorum doktor geçmez çocuğa ama dikkatli ol dedi iltihakap falan akarsa hele çok dikkat et dedi inşallah hemencicik geçer

Kızlar şimdi bebeğime mama verirken 90 cc suya 3 ölçek mama koyuyorum. Mama oluyor mu sana 105 cc.

Yani toplamda 90 değil 105 cc yemiş oluyor değil mi. Cahilim de mama konusunda.

bende geldim kızlaaaarr.. hayatımızda temiz bi sayfa açmak çook iyi olmuş zeynoo eline sağlık..aslında ben sahil kasabasında yaşıyorum ama hiç memnun değilim =(( hiç dediğiniz gibi olmuyo .. hele şehirde yetişmiş biri için hiç cazip değil.. yazın evet süper oluyo buralar .. insan kaynıyo cıvıl cıvıl her taraf.. festivaller şenlikler bütün yaz panayır kuruluyo akşama kadar deniz sabaha kadar eğlence .. ama kışın resmen insan arıyosun etrafta.. ailem arkadaş ortamım hepsi merkezde .. çok sıkılıyorum çook ..

Evet kucuk yerde geçim daha kolay sinir yok stres yok ohhh mis :)) kesinlikle denize yakin mütevazı olmali bebekli olupta pasakli olmayan kaldimi acaba:44: hic kafana takma bugunlerde gececek

küçük bahçeli bir ev, önünde bir masa yanda ağaçlarda hamak bağlı, heryer çiçek dolu,:119: evin diğer tarafında domates salatalık ekmişim büyümüşler oğluşum büyümüş bahçede top oynuyo hadi anne beni denize götür diyo offf offf. valla çok bişey istemiyom bu kadarcık geçimime yetecek kadar para öle milyarlar kazanıyım falan demiyom

bende evlendikten sonra 2 yıl sinopta yaşadım evet yazın güzel ama kışın sıkıcı oluyo biraz ama allahtan komşularım çok iyiydi hep baraberdik. kışın dükkanlar akşam saat 7 olunca kapanırdı canın bişey istese çarşıda işin olsa hiçbişey yapamıyorsun

yazdıklarımı geri okudumda pek açıklayıcı olmamış.. şöyle anlatayım .. ben mersinde büyüdüm mersinliyim yani.. evlenince mersinin ilçesi silifkeye geldim silifkeninde bi kasabası susanoğlu.. eşim buralı ailesi falan burda ama benm hiç kimsem yok.. mersine 2 saat.. ama ha deyince gidilmiyor işte.. deniz kum güneş hoş gelebilir ama eşim çalıştığı için hafta içi pek bi faaliyetimiz olmuyo akşamları çıkıyoruz o güzel oluyo ama şimdi çocukla çıkmak işkence oluyo .. hafta sonuda ailesi burda olduğu için genelde birlikte geçiriyoruz .. hafta içide birlikteyiz .. bi düşündümde hep birlikteyiz başlarda yalnız kalmaktan iyiydi onlarla birlikte olmak ama bu aralar sanırım tahammülüm azaldı yada cici gelin modumun kullanma süresi doldu .. tırnaklarımı çıkarıyorum artık.. geçinmek evet daha kolay kiralar ucuz falan filan ama ben burayı sevmiyorum .. yerlisi hep köylü .. kadınlar kızlar hep tarlada serada calışıyo .. arakdaslık edecek kimse yok.. tatilcilerle de takılmak için biraz büyüğüm sanki kış bitincede ölü şehir oluyor .. her yer kapanıyor .. gidicek hiç bi yer olmuyor .. bla bla bla.. uzatabilirim yani.. ama daha fazla sızlanmıyım ...

bak benim evi tarif ediyosun .. evim müstakil üstte ev var ama girişlerimiz tam tersi yerlerde.. kocaman bi terasım var önünde küçük bi bahçe.. domates biber nane maydanoz bide limon ağacı var ama bize ait değil ev sahibimizin (üstte oturuyor) ama her rüzgar estiğinde balkon berbat oluyo o toz toprak oldugu gibi benm balkonda kocamanda balkon yıkarken belim kopuyo.. bi masam var balkonda akşamları yemek yemek için çok ideal ama akşam vakti olunca bir sinek çıkıyo biz yemek oluyoruz sineklere
aaaaah aaahh ..

canım 'cici gelin modumun kullanma süresi doldu' tabirini çok sevdim. ben sinoptayken eşimin ailesi ve binim ailem istanbuldaydı yanımızda tanıdık hiçkimse yoktu birde merkezde olduğumuz için kendi çevremizi kendimiz oluşturduk istediğimiz kişilerle görüştük o yüzden sanırım sana göre iyi durumdaydım. birde sevmek önemli sanırm ben sinopu çok seviyorum.sıkma tatlı canını artık yeni kankin bebeğin var

yaww bütün hayallerimi alt üst ettin
tatlım ozaman sana'' ne çektiinn be hülyaa''

Hakikaten ya hayallerimin icine ettin naptin hulya sen
saka bi yana tabi en iyi yasayan bilir.. bide bakma boyle konustuguma ben istanbul disinda yapamam..
bu arada yeni temiz sayfamiza sende hosgeldin
Hatirliyomusn topikte kaynanasını seven bi biz variz galiba zeyno demistin son kullanma tarihleri geçti galiba bu konuda benimde kafam epey karisik

teşekkür derim canım bu dediklerin aklımda olsun o zaman...ben barcelona taraftarıyım ama viyanayı da mutlaka gör diyorlar o yüzden ikilemdeydim:)))

Eger her yil tatil yapiyorsaniz bu yil birine diger yilda ötekisine gidersiniz
Ama bana sorsan viyana her acidan bombos bir sehir belki de alistigimdan böyledir..

çok geçmiş olsun cnm yaaa..neyseki siz de bişey yok...
ben de hep ondan korkuyordum bebeğim olduğunda eşim olmadan nasıl kullanıcam diye...

Benimkisi biraz mantiksiz hareket etmek oldu sanirim okadar stressliydim ki

Saol canim cikma da zaten yalniz basina, insanin eli ayagina dolasiyir biranlik olan oldu, bizimki de baslar da seviyordu ama artik hic cani sıkıldıgı gibi basliyor bagirmaya neyseki atlattik esim biraz burun kivirdi arabayi görünce yok nasil görmemisim 1000 euro masrafi varmista falan azari yedi sustu ama sinir etti hadi ben neyse bebekte var arkada daha konusuyor
Dün okadar konustu bugün kirmizi isikta beklerken önde ki duran geri geri gelip birde o vurmus bizim arabaya, ben baskasinin arabasini baska biride bizim arabayi tamir ettiricek simdi tesedüfe bak sevinirmisim üzülürmüsün

Tmm aklımda olsun viyana gelirsem ne otel bakicam direk seni ararim viyanadayim gel beni al diye

Vallahi canim ne zaman istersen buyur gel kapim her zaman acik cok mutlu bile olurum bende istanbul delisiyim olur da seneye yine gelirsem senin isin arabalarla ilgiliydi kiralik arabada mümkünse is yerin de belki yardimci olursun

Cnm cok gecmis olsun neyseki siz iyisiniz oglusunada uzuldum yine niye ilhitap oldu acaba ne dedi doktor:26:

Tesekkürler canim olacagi varmis oldu sükür bizde birsey yok atlattik
Kulagi da dipte kalan kanli iltihap akmis disari kani görünce korkmustum ama önemli birsey yokmus onu da atlattik cok sükür

Kızlar şimdi bebeğime mama verirken 90 cc suya 3 ölçek mama koyuyorum. Mama oluyor mu sana 105 cc.

Yani toplamda 90 değil 105 cc yemiş oluyor değil mi. Cahilim de mama konusunda.

:)) ben aptamil kullanıyorum. aynı hesabı bende yapmıştım.ne yazıkki süt gittiği için şimdilik dr tavsiyesiyle 3 ölçek mama veriyorum.100 e kadarda su koyuyorum.normalde her ölçek için 30 su olmalı.ben biraz daha koyuyorum işte üçe beşe bakmıyorum.
her mama yapışımda da ağlayasım geliyor o kadar mama yerine sütüm olaydı diye...neyse yine arabeske bağlamıyım. Rabbim beterinden saklasın...

ilk deneme felaketti açıkçası ilk geceden beterdi bende senin gibi genişlemiştir rahat olur diodum ama daha beterdi yani.Şuan sıkıntı yok ilk 3 denemede sıkıntı yaşanıo snrasında eskiye dönüo brz acıycak ama yapcak bişi yok tatlım :)

bnm oğlanda öle ya dışardayken sesi çıkmıo uyuyo markete yada eve girer girmez cıngarı basıo sıpa balkonda yatırıcam bu gidişle onu oraya bi döşek atmayı düşünmüor değilim bgnde ben senin gibi dip köşe girdim eve yrn annem gelicek lahana dolması sardım dolaba koydum yrn belki huysuzlanır die bnm ki gece en erken 5.30da uyanıo cnm ama özel bi formül yok brz uyanık tutuyorum sadece uykusu gelince esnio zaten emzirip yatağına yatırıyorum kendi kendine uyuyo sabah kalkıo bazen uyanmıo 7ye kdr ama nadir gaz sıkıntımız olmadı pek bu zamana kdr ona bağlıorum ben
tokoyaycım tatlım aynı bebişlerimiz maşallah bnm kide uyku hastası her dk da uyumalarını beklememeliyiz tabi ki ter farkımız biz hala emiyoruz ama çok korkuorum bnde bazen gün içinde sütüm çabuk dolmuyor kafayı yiyorum 1 demlik çay içiyorum süt içiyorum ama bazen zor oluyo mamaya başvuruyorum mama yiyincede huysuz oluo benm sütümü sevio demen gibi cart curt çıkarıo beni emince inş bnmde bitmez

başıma gelen ve benim saçmalığım

bgn oğlumun maması btmiş farkında bile değilim sütüm de o kdr az ki çok emdi sabah oğlum.Eşimde işe erken gitti çıkıp gelemioda adam bnde çocukla çıkamıorum çaresizlik tavan yapmış durumda çocuğum aç bi acıkınca ağlar zaten yalanıo duruo boynumu emio yüzümü emio verdim emziği ağzına koydum yerine ama emzikte fayda etmio bu süt denen merette çabuk dolmuo memeye.Eski kafaların yaptığı pirinç unu mamasından yaptım oğlana bi güzel içti yrm biberon ah ya sonrası koca bi gaz sıkıntısı şu saat oldu kakasını yeni yaptı çocuğum bu pirinç unu ne illet bişeymiş gazı olmayan çocuğum bgn resmen ıkına ıkına bi hal oldu kakasını yapamayıncada uyumuo huzursuz oluo ahir hayatmda bişi daha öğrndim pirinç unu fln boş iş eskiler nasıl besliolarmış öle ya hiç gazlarıda olmuomuş bi daha kesinlikle vermem

Aaa tabiki canim ne demek hadi araban benden Lafi bile olmaz Iyi bari bebis içinde sevindim umarim bu sondur bir daha olmaz

Son düzenleme:
Herkese iyi geceler philips tekli elektirikli göğüs pompası kullanan var mı ben verim alamıyorum neyi yanlış yapıyorum ((

Ben kullaniyorum ve cok memnunum. Aparatlari tam oturmuyordur belki takarken iyice bir baksan ? Gerci bebek kadar iyi cekemez hic bir makina. Sagarken sut gelmemeye basliyor fakat cok kisa bir sure sonra oglumu emzirirken sut gelmeye devam ediyor iyi bir miktarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…