kızlar 2 ay sonra işe başlayacağım ama buzlukta hiç sütüm yok nasıl biriktireceğim gün içinde ancak oğluma yetiyor her emzirmede iki göğsü veriyorum ben.. gece de 2 göğüsten emzirdikten sonra kalanı sağıyorum 1 saatte ancak 80 cc falan çıkıyor..hastane pompası alayım diyorum ama onlar da acıtıyormuş galiba zaten aventin pompasıyla bile göğsüm tekrar yara oldu nasıl yapsam bilemedim..
bu arada ütümde bozuldu tamirciye verdim salaklar çalışan ksımlarınıda bozup bu olmuyo diyerek birde üstüne 50 lira para alıp geri gönderdiler. bu nedir yaa ütüm bozuk çamaşır makinamın başlat düğmesi içeri kaçtı(okadar çok çalışıyoki garibim dayanamadı tabi)
üstüne gögsümde zona çıktı yayılmaya başladı ağzımın içi yara doldu birde gribim. bunada şükür yarabbim:2:
ayy çıldırıcam yaaa
küçük yerde güzel bi işin varsa deyme keyfine valla. geçim kolay oluyor kafan rahat oluyo. ama sahil kasabası falan olacak
ben hergün açıyodum cnm ya bide evde 2.5 kişiyiz. günde 3 kere üst değiştiriyorum ama yinede pasaklıyım
Canim su an ben de nurse harvey ve colinox kullaniyorum. Sanirim yakinda ikisini de birakacagim. Ben bir rahatlama goremedim cocugumda. Aglayacaksa yine agliyor gazdan. Colinoxa baslayali 10 gun oldu ona biraz daha zaman verecegim bakteri var icinde cunku. Icimden ir ses herseyi ye, ilac da kullanma, gazini masajla cikar gitsin diyor
deride kabar kabar bişey yaGecmis olsun cnm zona neki:26:
Evet kucuk yerde geçim daha kolay sinir yok stres yok ohhh mis :)) kesinlikle denize yakin mütevazı olmalibebekli olupta pasakli olmayan kaldimi acaba:44: hic kafana takma bugunlerde gececek
bende geldim kızlaaaarr.. hayatımızda temiz bi sayfa açmak çook iyi olmuş zeynoo eline sağlık..aslında ben sahil kasabasında yaşıyorum ama hiç memnun değilim =(( hiç dediğiniz gibi olmuyo .. hele şehirde yetişmiş biri için hiç cazip değil.. yazın evet süper oluyo buralar .. insan kaynıyo cıvıl cıvıl her taraf.. festivaller şenlikler bütün yaz panayır kuruluyo akşama kadar deniz sabaha kadar eğlence .. ama kışın resmen insan arıyosun etrafta.. ailem arkadaş ortamım hepsi merkezde .. çok sıkılıyorum çook ..
küçük bahçeli bir ev, önünde bir masa yanda ağaçlarda hamak bağlı, heryer çiçek dolu,:119: evin diğer tarafında domates salatalık ekmişim büyümüşleroğluşum büyümüş bahçede top oynuyo hadi anne beni denize götür diyo offf offf. valla çok bişey istemiyom bu kadarcık geçimime yetecek kadar para öle milyarlar kazanıyım falan demiyom
yazdıklarımı geri okudumda pek açıklayıcı olmamış.. şöyle anlatayım .. ben mersinde büyüdüm mersinliyim yani.. evlenince mersinin ilçesi silifkeye geldim silifkeninde bi kasabası susanoğlu.. eşim buralı ailesi falan burda ama benm hiç kimsem yok.. mersine 2 saat.. ama ha deyince gidilmiyor işte.. deniz kum güneş hoş gelebilir ama eşim çalıştığı için hafta içi pek bi faaliyetimiz olmuyo akşamları çıkıyoruz o güzel oluyo ama şimdi çocukla çıkmak işkence oluyo .. hafta sonuda ailesi burda olduğu için genelde birlikte geçiriyoruz .. hafta içide birlikteyiz .. bi düşündümde hep birlikteyizbaşlarda yalnız kalmaktan iyiydi onlarla birlikte olmak ama bu aralar sanırım tahammülüm azaldı yada cici gelin modumun kullanma süresi doldu .. tırnaklarımı çıkarıyorum artık.. geçinmek evet daha kolay kiralar ucuz falan filan ama ben burayı sevmiyorum .. yerlisi hep köylü .. kadınlar kızlar hep tarlada serada calışıyo .. arakdaslık edecek kimse yok.. tatilcilerle de takılmak için biraz büyüğüm sanki kış bitincede ölü şehir oluyor .. her yer kapanıyor .. gidicek hiç bi yer olmuyor .. bla bla bla.. uzatabilirim yani.. ama daha fazla sızlanmıyım ...
bak benim evi tarif ediyosun .. evim müstakil üstte ev var ama girişlerimiz tam tersi yerlerde.. kocaman bi terasım var önünde küçük bi bahçe.. domates biber nane maydanoz bide limon ağacı var ama bize ait değil ev sahibimizin (üstte oturuyor) ama her rüzgar estiğinde balkon berbat oluyo o toz toprak oldugu gibi benm balkonda kocamanda balkon yıkarken belim kopuyo.. bi masam var balkonda akşamları yemek yemek için çok ideal ama akşam vakti olunca bir sinek çıkıyo biz yemek oluyoruz sineklere
aaaaah aaahh ..
yazdıklarımı geri okudumda pek açıklayıcı olmamış.. şöyle anlatayım .. ben mersinde büyüdüm mersinliyim yani.. evlenince mersinin ilçesi silifkeye geldim silifkeninde bi kasabası susanoğlu.. eşim buralı ailesi falan burda ama benm hiç kimsem yok.. mersine 2 saat.. ama ha deyince gidilmiyor işte.. deniz kum güneş hoş gelebilir ama eşim çalıştığı için hafta içi pek bi faaliyetimiz olmuyo akşamları çıkıyoruz o güzel oluyo ama şimdi çocukla çıkmak işkence oluyo .. hafta sonuda ailesi burda olduğu için genelde birlikte geçiriyoruz .. hafta içide birlikteyiz .. bi düşündümde hep birlikteyizbaşlarda yalnız kalmaktan iyiydi onlarla birlikte olmak ama bu aralar sanırım tahammülüm azaldı yada cici gelin modumun kullanma süresi doldu .. tırnaklarımı çıkarıyorum artık.. geçinmek evet daha kolay kiralar ucuz falan filan ama ben burayı sevmiyorum .. yerlisi hep köylü .. kadınlar kızlar hep tarlada serada calışıyo .. arakdaslık edecek kimse yok.. tatilcilerle de takılmak için biraz büyüğüm sanki kış bitincede ölü şehir oluyor .. her yer kapanıyor .. gidicek hiç bi yer olmuyor .. bla bla bla.. uzatabilirim yani.. ama daha fazla sızlanmıyım ...
teşekkür derim canım bu dediklerin aklımda olsun o zaman...ben barcelona taraftarıyım ama viyanayı da mutlaka gör diyorlar o yüzden ikilemdeydim:)))
çok geçmiş olsun cnm yaaa..neyseki siz de bişey yok...
ben de hep ondan korkuyordum bebeğim olduğunda eşim olmadan nasıl kullanıcam diye...
Cok geçmiş olsun esra..Allah korumus cnm.cok şükür sizler iyisiniz
Bende bebekle henüz cikmadim tek başıma trafige..
Suanda da pek mumkun görünmüyor,çünkü arabadan hic haz almıyor..yaninda olmam gerekiyor araba çalışırken.nasil olacak bilmem:44:
Tmm aklımda olsun viyana gelirsem ne otel bakicam direk seni ararim viyanadayim gel beni al diye
Cnm cok gecmis olsun neyseki siz iyisinizoglusunada uzuldum yine niye ilhitap oldu acaba ne dedi doktor:26:
Kızlar şimdi bebeğime mama verirken 90 cc suya 3 ölçek mama koyuyorum. Mama oluyor mu sana 105 cc.
Yani toplamda 90 değil 105 cc yemiş oluyor değil mi. Cahilim de mama konusunda.
canlar ya ilişki durumlarınız nasıl ?
biz geçen gün denedik ama benim çok canım yandı ya hem de korktum yapamadık
sinir oldum ama ya normal doğum olduğu için orası biraz genişlemiştir rahat ederim dedim ama yok
hem hala dar hem de anatomisi değişmiş sanki ya da eski halini unuttum ben bunun
ay ama nasıl olacak böyle kafayı yicem
adama da yazık
çok anlayışlı sağolsun ama o da bıktı bence bacı kardeş olaylarından
Topikte yakisikli delikanli baskini olmus. Masallah hepsineOglusum bugun huzursuz. Gezmeye cikardim giki cikmadi eve girer girmez konsere basladi. Ondan sonra da yarim saatte bir uyanip saat basi emmek istedi. Simdi de uyumak istemiyor Tam duzene girdi derken hersey allak bullak oluyor.
Bana da sut alerjisi vardir belki dediler 3 gundur sut ve urunlerini yemiyorum. Ama bir degisiklik yok. Yumurta ve et neden acaba ? Sutumun azaldigini hissettim bugun. Bir de bebek emerken sanki beynime bagli bir damar varmis oraya bir boru atmisiz da vakum yapip canimi yakiyormus gibi acitiyor oglum. Ciglik atiyorum emzirirken. Ne oldu anlamadim
Uykusu uzun olunca islerimi yapiyorum. Evi dip kose temizlemeye basladim. Dun holdeki halilarimi sildim. CAmlari da elden gecirecegim en kisa zamanda.
Gece 6-7 saat uyuyan bebeklere cok ozeniyorum. Ne yapiyorsunuz da o kadar uyuyor bu bebeler? Bizimki 3 saatte bir kalkiyor ama gece kalktiginda gaz sancisi gelmezse emip yatiyor. Ben de buna sukrediyorum
tokoyaycım tatlım aynı bebişlerimiz maşallah bnm kide uyku hastası her dk da uyumalarını beklememeliyiz tabi ki ter farkımız biz hala emiyoruz ama çok korkuorum bnde bazen gün içinde sütüm çabuk dolmuyor kafayı yiyorum 1 demlik çay içiyorum süt içiyorum ama bazen zor oluyo mamaya başvuruyorum mama yiyincede huysuz oluo benm sütümü sevio demen gibi cart curt çıkarıo beni emince inş bnmde bitmezBen karnını doyurup altını değiştirip direk yatağın bırakıyorum emziğini verip. Hiç sallamadım henüz. Şimdilik kendi kendine uyuyor bakalım.
Gece 6-7 saat uyuyor ama sabah erkenden ayakta. Uykusu bitiyor çünkü.Dün saat 8 buçukta yattı gece 3 buçukta kalktı. 4e çeyrek kala yattı. 6 buçukta kalktı. Uyumak istemedi. 8 buçuğa kadar babası oyaldı uyudum.
Aslında yeri gelmişken sorayım. Bizim gün içinde gaz problemimiz hiç olmuyor. Cart curt hiç ıkınmadan salıp geziyor.
Uzun uykusundan sonra yattığı uykudan ıkınarak kalkıyor. Ama bu rutin şekilde her sabah oluyor. Gözleri gidiyor, uyumak istiyor. Tam dalıyor yine ıkınarak kalkıyor. Çıldıriciğim nidendir bu.
Bu arada biz tamamen mamayla besleniyoruz. Sütüm tamamen kesildi ne yazık ki. Hala uğraşıyorum geri gelmesi için ama kısmet.
Vallahi canim ne zaman istersen buyur gel kapim her zaman acik cok mutlu bile olurum bende istanbul delisiyim olur da seneye yine gelirsem senin isin arabalarla ilgiliydi kiralik arabada mümkünse is yerin de belki yardimci olursun
Tesekkürler canim olacagi varmis oldu sükür bizde birsey yok atlattik
Kulagi da dipte kalan kanli iltihap akmis disari kani görünce korkmustum ama önemli birsey yokmus onu da atlattik cok sükür
Herkese iyi geceler philips tekli elektirikli göğüs pompası kullanan var mı ben verim alamıyorum neyi yanlış yapıyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?