- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
amaan benim klasik hayatım işte yine bir ton talihsizlik fln..canım pek sıkkındı kaç zamandır, vakit de bulamadım şimdi azcık azcık vakit ve neşe bulmuşken geleyim dedim
esracım allah nasip ederde ikinci çocuğun olursa anlarsın iananki bazen ayakta uyuyorum benm oğlan zaten bilgisayarı ele geçiriyoo alamıyoruz elinden o kreşe başlamadan bana rahat yüzü yokk ama vakit buldukça gelip sohbetlre katılıyorum zaten dilim şişiyooo biriktirioyurmm
esracım allah nasip ederde ikinci çocuğun olursa anlarsın iananki bazen ayakta uyuyorum benm oğlan zaten bilgisayarı ele geçiriyoo alamıyoruz elinden o kreşe başlamadan bana rahat yüzü yokk ama vakit buldukça gelip sohbetlre katılıyorum zaten dilim şişiyooo biriktirioyurmm
Cok fenasinnn esrademek aradaki farkı açacaktın ha
Zaten bende metrelik yaptiririz dedim ya; 5 cm i benim, gerisi zeynomun olacaktı
Misafir o çünkü
Şakası bi yana neyseki aram yok yaf
aynen öyle canım yaHayirdir canim insallah önemli birsey yoktur anlatmak istersen dinleriz tabiki herneyse sıkma canini hersey düzelir zamanla
kızlar ya benm kızın ağzından köpük köpük salyalar akıyoo normalmi anlayamıyorumm..
Ahh ahh ne ara acmasi kuzum ya olsun okadar topikte en fazla kilo alan ben oldum baksana :) tam 30 kilo büyük beden kiyafet satan dükkanlarin listesini bile cikaricaktim birara normal elbiselere sigmam artik hayatta diye ama neyse ki korktugum basima gelmedi 25 kilo verdim cok sükür
kızlar bebeğim 4 gün sonra 3 aylık olacak..Kilosu 6200 falan...emme süresi 5 dakika falanve gün içinde huzursuzlanıyor bazen memede sinir yapıp aglıyor kilosuna göre degerlendirirseniz sütüm yetmiyor olabilir mi (
Canım bu kac kılo dogduguna ve devamında kı kılo alımına baglı.Mesele 3kusur dogmussa bu bebek gelısımı gayet normal ılerlıyordur.benım oglumda gun ıcınde emereken sınırlenıyor emmek ıstıyor ememıyor falan sonra bakıyorm mutlaka bı sıkıntı cıkıyor bu sınırın ardından ya gazı sıkıstırmıs oluyor ya altını degstrmek gerekıyor vs
Cnm ya aslinda az once bisi farkettim canim sikildi. Simdi emir 3 gundur emzik tutmaya basladi atmiyor artik agzindan hatta emzikle falan yatiyor ben tabi cok sevinmistim bu duruma gercekten cok rahat oldu çünkü. Fakat tuttugu emzik nuk damakli. 2 gun bisi yoktu fkt bugun göğsümdu red edip durdu gaz sancisi cekiyor gibi elleriyle itti baktim herseferinde a6ni seyi yapiyor sagip verim dedim hemen bi 125 cc sagip verdim hepsini ictive bugun her aciktiginda sagip verdim diger turlu gögsümden emmek istemedi acaba bu damakli emzik yüzünden mi oldu? Cunku biliyorsun 1 hafta çalıştım biberonlaverdiler ama göğsünmu yine alıyordu. Şimdi niye böyle yapiyor anlamadim:26: emzik tutmasını ne kdr cok istiyordum halbuki
Canım yaa sen yalancı memeye bahane buluyorsun belki benim kıza ne demeli 1-2dakika emiyor ondan sonra yokkkk emmek istemiyor kafasını geri çekiyor,yukarı kaldırıyor resmen maymunluk ediyor sanki memeyle kavga ediyor yalancı meme ve biberonda almıyor benimki niye böyle yapıyorlar acaba,
izinsiz dalmayım dedim
Ahh ahh ne ara acmasi kuzum ya olsun okadar topikte en fazla kilo alan ben oldum baksana :) tam 30 kilo büyük beden kiyafet satan dükkanlarin listesini bile cikaricaktim birara normal elbiselere sigmam artik hayatta diye ama neyse ki korktugum basima gelmedi 25 kilo verdim cok sükür
kızlar ya bişi söyleyeyim mi- var mıdır benden başka bilmem ama içki özlemişim resmen ya.. Misafirliğe gittik geçen gün eşim içti bir koktu ki burnuma anlatamam. İçmeyeli o kadar zaman olmuş ki,eşimle ilk tanıştığımız zamanlarda çok içerdik şimdi o da içmiyor pek ben içemiyorum diye..hayalini kurduk emzirme bitince oğlanı bırakıcaz annemlere şöyle iki üç gün ayılmıycaz
Moralim çok bozuk. Dün telefonda eşime bağırdım telefonu suratına kapadım. Çok sinirliyim ona. Zeyyno senin gibi pikesini yastığını verip ayrı yatıracaktım ama olmadı. Zaten ayrı yatıyozBana bir doğum hediyesi bile almadı Doğumgünüm geliyor bakalım onda bir hediye alacak mı
Bebiş muhabbetleridiğer topiğe alalım sizi güvenlikkk bayanlara yolu gösterin lütfen
topiğine kimse destursuz girmiyor zeynooo milleti nasıl korkuttuysanGel canım gel bende izinsiz daldım.
Bende 25 kilo almıştım 18 kilosu gitti geriye 7 kilom kaldı
doğum hediyesi işini sanırım benim eşim bilmiyor, pek bilmez öyle şeyleri zaten hep ben anlatırımMoralim çok bozuk. Dün telefonda eşime bağırdım telefonu suratına kapadım. Çok sinirliyim ona. Zeyyno senin gibi pikesini yastığını verip ayrı yatıracaktım ama olmadı. Zaten ayrı yatıyozBana bir doğum hediyesi bile almadı Doğumgünüm geliyor bakalım onda bir hediye alacak mı
Cnm hosgeldinnerdesin sen bayadir yoktun diğer topicdede yazmıştım nerde diye merak ettik seni
moralin bozuk galiba bu aralar hic takma kafaya hepimizin zaman zaman oluyor
kızlar artık benim oğlum oyuncak tutuyor fazla uzun değil ama tutuyor sallıyor ve gülüyor nasıl mutluyum
Noldu ki:26: napti bakim seni bu kadar kızdırdı
benimki de babası telimi kaybetti tuttu dogum hediyesi adi altinda yeni tel aldi Hiçbisi anladım bu isten :44: zaten telim vardi benim siz kaybettiniz şimdi ben hediye mi almış oldum yaniamaannn boşver erkek ler bizim kdr düşünceli değil maleseff siz niye ayri Yatiyosunuz bebisden dolayi mi bizde bzn ayri yatiyoruz esim horladigi zaman cocuk uyuyamiyorbende ona koltuga yatak yapiyorum başta inanmiyordu bana koltukta yatmak istemiyordu horluyosun çocuk uyaniyor dediğimde gece tele kaydettim horlarken videoya anca o sekilde inandi
doğum hediyesi işini sanırım benim eşim bilmiyor, pek bilmez öyle şeyleri zaten hep ben anlatırımbir de onu stres etmesin diye söylemedim hiç hediye seçmek strese sokuyor adamı resmen sizin konu muhtemelen hediyeden başkadır ya aşağı yukarı aynı şeyler hakkında tartışıyoruz ve dikkatimi çekti daha önce tartışanlar diğerine şöyle bir tavsiyede bulunuyor; kocadan beklentini düşür...ben de aynı tavsiyeyi vereyim bari beklentiyi düşür ama belli etme sen yine iste tribini at ona bişi demem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?