teşekkür ederiz teyzesiYavrum benim ya basina gelmeyen kalmadi prensesin. Allah sifasini versin tez elden. Dualarimiz seninle.
Asidan hastalanmaz canim. Atesini takip et. 38 ve ustune cikarsa ates dusurucu verirsin. Benim oglumda o kadar yukselmedi ilac kullanmadim. Ama ates yukselmeye baslayinca huysuz oluyorlar.
Fistik bu fistik su elbiselere bak masallah
Once su koyup sonra mamayi ekliyorsun canim. Benim oglum da eskisine nazaran daha kisa sure emiyor. Artik emmeyi ogrendikleri icin daha guclu cekip kisa surede doyuyorlar. Ben dakika tutmuyorum zaten onceki gibi. Kendi birakiyor, doymadigini dusunursem digerini veriyorum. Kilo artisi iyi bence bebeginin. sutun yetiyor yani
teşekkür ederiz teyzesi senin oğlusun da çok yakışıklı maşallah allah nazarlardan korusun. Yerim ben onun o yanaklarını. ..Nasılsınız bakalım, bebişler nasıl? umarım çok çok iyidir... ancak son yazılanlardan anladığım kadarıyla minik Erva'nın ayağı kırılmış sanırım.. çok üzüldüm, allah şifasını versin, umarım tez vakit iyileşir, allahım tüm bebişlerimizi korusun inş...
Denizkızı; kızın çok tatlı maşaallah, çok şirin... bende senden esinlendim, bende bebişimin, (Egemenim) resmini koyuyorum.. oğlum büyüdü teyzeleri... annesini hiç üzmüyor kuzucum benim...
Bu arada bende pazartesi günü işe başlıyorum...bir ay kadar kayınvalidem gelecek bebişe bakacak, sonrada bakıcıya vereceğiz, bakıcımız hazır ama bir ay ben bakarım dedi kayınvalidem.. bu arada kayınvalidem bir saat uzaklıkta oturuyor yoksa temelli bakmaya dünden hazır, çok seviyor torununu, kayınpederimde bir günden fazla kalamaz geldiğinde... bu yüzden mecburen bakıcı... ama bakıcımız iyi tanıdık biri çok şükür...
son olarak da oğluşum geçen hafta sünnet olmuştu biliyorsunuz bahsetmiştim.. şu anda iyileşti, hiçbir sorun yaşamadık, ağrısı bile olmadı, çabucak iyileşti.. bebişini sünnet ettirmeyi düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum...
Eki Görüntüle 783581 Eki Görüntüle 783580 Eki Görüntüle 783582
Kıyamam ben ona inşallah çabucak iyileşir bidaha da hastalanmaz .arkadaslar merhaba biliyosunuz kizim enfeksiyon oldu ve 10 gundur antibiyorik tedavisi goruyoruz ates dusmedigi icin uc gun serum yedi.damar yolunu bulamadilar ve cok yerden deldiler kizim aglamaktan hal oldu tabiki bende oyle.evdeyiz ates yok.crp umarim dusmustur.idrarda sorun yok.kakadan suphe duyuyordum su gibi sut kesikli sumukumsu diye bisey cikmadi.hala ole.sizin kakalar nasil.birde su kakada amip ayrimi bak iliyor labaratuvardakilwrmmi amip oldugunu anliyor.cunku kakada 3 sete bakmislar rota virusune falan.normal gaita yazmislar.ama eskisi gibi degil sanki kakasi hani sari mayonez gibimi sizin kakalar 3 ayligi gecen arkadaslar yoksa buyudukce degistimi.mervecim ervaya allah sifalar versin.seni iyi anliyorum on gundur ruh gibuim insanin yavrusunun cani yaninca mahvoluyor.ama guclu olmaliyiZ .
canım benim oğlumda hep omuzumda normalde ama 4 aylıkken kv ye bırakıcam mecbur çalışacağım için. o yüzden bu kucak olayını bırakmamız gerekiyor ben onun için en azından uykusu gelince kucağıma bir yastık alıp yastığa koyuyorum yastığın üzerine yan yatırıp bir yandan poposuna ritmik bir şekilde vurup bir yandan da piş piş yapıp uyutuyorum biraz mıkırdanıp ağlıyor ama sonra uyuyor alışana kadar mıkırdar ağlar sanırım alıştırmaya çalışıyorum. bir tek böyle uyutunca uzun uyuyor. pusetinde de uyuyor ama yarım saate uyanıyor.. sende dene istersen ilk başta ağlıyorlar ama sabret bakalım nolcak..
nasıl anladınız kızlar ne kadar aldığını bebişlerin?
canım tam 112 gün sayman gerekiyo. ayrıca 40 haftadan evvel doğurduysan hafta başına da para yatırıyorlar erken doğum parası diye.. bir de süt parası yatıyo bildiğim kadarıyla...
sgk eşime 112 günlük rapor parası hakkı var demiş
aaa benim kızımın hakkıni yemeyin teyzeleri biz çok usluyuz nazar değmesin bol bol uyuyoruz uyanıyoruz gülücükler agucuklarbanada öyle geldı topiktekı kız bebişler cadılık yapıyor sankii
erkeklerın maşallahı var buyuk oranda sakinler
Bende merak ettim ne parasi buKızlar bunlar ne oluyor.Ben devlet memuru sayılırım bizde alabiliyoz mu :44:
teşekkür ederiz teyzesi
teşekkür ederiz teyzesi senin oğlusun da çok yakışıklı maşallah allah nazarlardan korusun. Yerim ben onun o yanaklarını. ..
Kıyamam ben ona inşallah çabucak iyileşir bidaha da hastalanmaz .
Kızlar ne parası bu ben ilk defa duyuyorum?
aaa benim kızımın hakkıni yemeyin teyzeleri biz çok usluyuz nazar değmesin bol bol uyuyoruz uyanıyoruz gülücükler agucuklar
Bende merak ettim ne parasi bu
bu tarif eksik yahamurunu nasıl yapicaz:44:
Sirali olarak tane tane anlatir misin powercim :)))
Yarin denemek istiyorum da
Kızlar bunlar ne oluyor.Ben devlet memuru sayılırım bizde alabiliyoz mu :44:
:) iyi yaa işte...gece uyur... sende rahat edersin... bizimki ise şimdi uyuyor, gece nöbet tutarız artık..
Canım bu afacanların sagı solu bellı degıl henuz.benım kı de bıgun aksama kadar aralıklarla da olsa uyurken dıger gun aksama kadar mızır mızır ede ede 10 dakika lık uykularla duruyor.gece uyuyorsa hıc sıkıntı yapma bence hersey yavasca duzene gırcek ıns
cnm benimkide öyleydi gündüzleri yüzüstü yatırınca 2 saate yakın uyuyor. sırtüstü 10 dk anca uyuyor. sen nasıl yatırıyosun bilmiyorum ama yüzüstü denemediysen öyle yatır bence
Ooo kilolari vermisler eski formlarina dönmüsler de pasta kurabiye yapip yiyorlar biray daha tutamadiniz dimi bogazinizi
Sekerim senin daha 5 kilo fazlan yokmuydu ne kurabiyesi yapiyorsun yarina git bir soguk su carp gel yüzüne sonra aman ne güzel veriyordum kilolari bi kurabiye dengemi bozdu diye gelme
Canım biz sünnet yaptırdık, çok memnun kaldım iyiki yaptırmışım valla, hiç sıkıntı yaşamadım.. sünnet yapılacağında önce iğne vurdular, onda bile ağlamadı bebişim, azıcık yüzünü ekşitmiş, ben bakmadım, eşim baktı.. sonra uyuşma olduktan sonra ben mamasını yedirirken sünneti yapıldı, bebeğim hiçbirşey anlamadı... eve gelince uyuyordu... tek yaşadığım sorun ağrı kesici şurubu geç vermek oldu, uyuşma geçince ağrısı oldu, içli içli ağladı yavrum, hemen şurubu verdik ama etki etmesi 10 dk. yı buldu, sonra uyudu yavrum, 5 saatte bir ağrı kesici şurubu verdik hep uyudu, ertesi gün ise şurup vermedik, hiç ağrısı olmadı, biz birde pipisinin üstüne karton bardağı kesip koyduk, onun üstüne bezini bağladık, gerçekten rahat oldu, kakası bile bulaşmadı, dün banyosunu da yaptırdık şimdi tamamen iyileşti...kızlar oğlum çişini yaparken ağlıyordu. az az sık sık çiş yapıyor birde. 64 lü paketlerden haftada 2 tane bitiriyoruz.
neyse bugün ürolojiye götürdüm. idrar tahlili ve kültürünü çocuk doktoru yapmıştı. onlar temiz çıkmıştı.
ürolog muayene etti. yapışıklık var dedi. istersen şimdi açayım istersen sünnet ettirin dedi. aç dersen açayım iki ağlar susar dedi.
tektim cesaret edemedim. canı yanar diye korktum.
şimdi sünnet telaşım var yani. işe dönmeden yaptırmalıyım. nerelerde kaça yaptırdınız.
aslında devlet hastanesinde yaptırırım diye düşünüyordum ama forumlara baktımda sünnet kolay bişi değilmiş. iyisi olunda fiyatı önemli değil.
sünnet yaptıranlar bilgilerinizi paylaşın lütfen.
gelelim dün ki aşımıza ;
dün oğlumun aşıları vardı gece 12 gibi hafif ateşlendi calpol verdik annemle ama aşı olurken çok ağladı bnde onunla ağladım hemen meme verdim sakinleşti gezdirdik brz dışarda eve geldik uyudu bikaç saat sıkıntısı yoktu.Huysuzdu ama genel olarak bakarsak.Dün ebeye sordum çok süt boğazında kalıo die emzirme tekniğime baktı emzirdik çok iyi doğru emziriyosun dedi
oğlum 6200 küsür olmuş 3 aylık sandılar oğlanı maşallah 63 cm olmuş boyu çok iyi gidioruz ebe bnle eşime az çıkarma yöntemi gösteriodu oğlanı gazlı sandı bizim oğlan cart curt alttan üstten bi çıkardı kadında şok oldu dedik gerek yok o halledio işini güldü çok sevdi sıpayı snra canını yaktı zaten :18:ama bgn iyiyiz içerde oynuo oğlum oyun halısında çok durdum burda yanına gidiorum kedi gibi miyavlamaya başladı sarmal koydum adını bazen kedi gibi ses çıkarınca sarmaaalll die ses veriorum susuyo
bizde durumlar böle öptüm canlarım miniklerinizi
Canım allah yardımcın olsun, zor günler geçiriyorsun, ama şunu bil ki beterin beteri var, ayağı iyileşir, bundan sonra dikkat edersiniz, bana kv.dem anlatmıştı, birisi varmış bebeğini yanlış tuttuğu için bebeği özürlü olmuş, şimdi o bebek 30'lu yaşlara gelmiş, ama özürlü, yürüyemiyor... allah beterinden saklasın canım, üzülme artık, iyi olacak senin bebişin...Kızlar hepinize cok cok teşekkür ederim Allah razı olsun dualariniz icin teşekkürler
Dün gittik doktora iki hafta daha alcida kalacak
Ayağında sorun olduğu için kemiği güçsüzmus
Bir de herkes üstüme geliyor özellikle esimin ailesi
Beceremedin bakamadın mahvettin cocuğu diyorlar
Üstelik esim kucağına alırken oldu bu olay
Boğasım geliyor inanın.bir anne evladının kötulugunu
Nefret ettim resmen ya bela okudum varya
Hayatımda ilk defa insanlardan tiksinidim
Yine coştum valla icimi buraya döktüm
Allahım dillerinin bağı çözülmüş
Ne kaynatmışlar ne kaynatmışlar. .dur altını kapatayim
Ay evt cnm yaa dogru söylüyorsun. . Vermem gereken kilolar var
5 kilo hamile kaldığım kilo benim hedef 55.. dahada zayif olmak
Kızlar ya nasıl veriyorsunuz bu kiloları anlatın da bizde bilelim ben niye veremiyorum ki aslında çok ta abartmadan ölçülü yemeye dikkat ediyorum(((esracığım yine tatlı oğluşunun fotosunu koymuşsun çok tatlı yavrum benim maşallah biz senin oğlana talibiz canım kimseye söz verme(artık devir değişti) zeynocum seninkinede maşallah ama çok datlu bunlar yaa:))bu aralar hayatımda beni üzen,canımı sıkan,beynimi meşgul eden herşeyi atıyorum ve hayır demeyi uygulamaya geçtim
Cnm hosgeldin
altini kapatma sende katillll
Bende katılabiliryim
kızlar selam hepınıze moralım cok bozuk
ervanın ayagı kırıldı hemde sorunlu ayagı
alcıya aldılar 1 haftadır alcıda dua edın lutfen cok ıhtıyacım var
.zor gunler gechrıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?