2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar oğlum çişini yaparken ağlıyordu. az az sık sık çiş yapıyor birde. 64 lü paketlerden haftada 2 tane bitiriyoruz.

neyse bugün ürolojiye götürdüm. idrar tahlili ve kültürünü çocuk doktoru yapmıştı. onlar temiz çıkmıştı.

ürolog muayene etti. yapışıklık var dedi. istersen şimdi açayım istersen sünnet ettirin dedi. aç dersen açayım iki ağlar susar dedi.

tektim cesaret edemedim. canı yanar diye korktum.

şimdi sünnet telaşım var yani. işe dönmeden yaptırmalıyım. nerelerde kaça yaptırdınız.

aslında devlet hastanesinde yaptırırım diye düşünüyordum ama forumlara baktımda sünnet kolay bişi değilmiş. iyisi olunda fiyatı önemli değil.

sünnet yaptıranlar bilgilerinizi paylaşın lütfen.

teşekkür ederiz teyzesi

teşekkür ederiz teyzesi senin oğlusun da çok yakışıklı maşallah allah nazarlardan korusun. Yerim ben onun o yanaklarını. ..

Kıyamam ben ona inşallah çabucak iyileşir bidaha da hastalanmaz .

sgk eşime 112 günlük rapor parası hakkı var demiş

Kızlar ne parası bu ben ilk defa duyuyorum?
banada öyle geldı topiktekı kız bebişler cadılık yapıyor sankii
erkeklerın maşallahı var buyuk oranda sakinler
aaa benim kızımın hakkıni yemeyin teyzeleri biz çok usluyuz nazar değmesin bol bol uyuyoruz uyanıyoruz gülücükler agucuklar

Kızlar bunlar ne oluyor. Ben devlet memuru sayılırım bizde alabiliyoz mu :44:
Bende merak ettim ne parasi bu

sgk lılar izin süresince aylık olarak maaş almıyor. sonradan toplu alıyor. devlet memurları bildiğim kadarıyla aylık olarak maaşlarını almaya devam ediyor... doğum parası dediğimiz şey kesintili maaş yani..

Ooo kilolari vermisler eski formlarina dönmüsler de pasta kurabiye yapip yiyorlar biray daha tutamadiniz dimi bogazinizi

bu tarif eksik ya hamurunu nasıl yapicaz:44:
Sirali olarak tane tane anlatir misin powercim :)))
Yarin denemek istiyorum da

Sekerim senin daha 5 kilo fazlan yokmuydu ne kurabiyesi yapiyorsun yarina git bir soguk su carp gel yüzüne sonra aman ne güzel veriyordum kilolari bi kurabiye dengemi bozdu diye gelme

:) iyi yaa işte...gece uyur... sende rahat edersin... bizimki ise şimdi uyuyor, gece nöbet tutarız artık..

gece uykumuz şöyle 8 gibi uyuyor 3-4 saat tabi bu arada babmız gelip yemek falan yediğimiz için ben yatamıyorum mutfağı topla ortalığı topla duş al vs. sonra uyanıyor emiyor -ki emişmemiz 2 meme toplamda 1 saati buluyor - derken saat 2 yi falan buluyor ondan sonra da bazen 2 saate bir, bazen saat başı, bazen yatırdıktan yarım saat sonra uyanıyor.. bende zombi gibi dolaşıyorum tabi.. :) ama allah sağlık versin bebişlerimize aman onlar iyi olsun da gerisi boş..

cnm benimkide öyleydi gündüzleri yüzüstü yatırınca 2 saate yakın uyuyor. sırtüstü 10 dk anca uyuyor. sen nasıl yatırıyosun bilmiyorum ama yüzüstü denemediysen öyle yatır bence

deneyeyim ama ben yüzüstü yatırınca bırakıp yanından ayrılamıyorum nefes alamaz ne bileyim bişey olur diye. bir de yüzüstü uyutmanın kalp sağlığı için iyi olmadığını duymuştum ama tamamen kulaktan dolma bir duyum canım doktordan falan duymadım yani..

Ooo kilolari vermisler eski formlarina dönmüsler de pasta kurabiye yapip yiyorlar biray daha tutamadiniz dimi bogazinizi

Sekerim senin daha 5 kilo fazlan yokmuydu ne kurabiyesi yapiyorsun yarina git bir soguk su carp gel yüzüne sonra aman ne güzel veriyordum kilolari bi kurabiye dengemi bozdu diye gelme

Ay evt cnm yaa dogru söylüyorsun. . Vermem gereken kilolar var
5 kilo hamile kaldığım kilo benim hedef 55.. dahada zayif olmak

bnmde aynen cnm bazen elllerim ıslanıo kucağıma aldığımda erken diş çıkarıcaklar 4 ayında çıkaran bebişler varmış

canım benim kızımdada var.bi ara dr ishal diye gitmiştik.ağzı ıslak korkmayın ağzı kurursa hemen getirin demişti.yani salya hepsinde var ve normal

Kızlar hepinize cok cok teşekkür ederim Allah razı olsun dualariniz icin teşekkürler
Dün gittik doktora iki hafta daha alcida kalacak
Ayağında sorun olduğu için kemiği güçsüzmus

Bir de herkes üstüme geliyor özellikle esimin ailesi
Beceremedin bakamadın mahvettin cocuğu diyorlar
Üstelik esim kucağına alırken oldu bu olay
Boğasım geliyor inanın.bir anne evladının kötulugunu
Nefret ettim resmen ya bela okudum varya
Hayatımda ilk defa insanlardan tiksinidim
Yine coştum valla icimi buraya döktüm

Canım biz sünnet yaptırdık, çok memnun kaldım iyiki yaptırmışım valla, hiç sıkıntı yaşamadım.. sünnet yapılacağında önce iğne vurdular, onda bile ağlamadı bebişim, azıcık yüzünü ekşitmiş, ben bakmadım, eşim baktı.. sonra uyuşma olduktan sonra ben mamasını yedirirken sünneti yapıldı, bebeğim hiçbirşey anlamadı... eve gelince uyuyordu... tek yaşadığım sorun ağrı kesici şurubu geç vermek oldu, uyuşma geçince ağrısı oldu, içli içli ağladı yavrum, hemen şurubu verdik ama etki etmesi 10 dk. yı buldu, sonra uyudu yavrum, 5 saatte bir ağrı kesici şurubu verdik hep uyudu, ertesi gün ise şurup vermedik, hiç ağrısı olmadı, biz birde pipisinin üstüne karton bardağı kesip koyduk, onun üstüne bezini bağladık, gerçekten rahat oldu, kakası bile bulaşmadı, dün banyosunu da yaptırdık şimdi tamamen iyileşti...

Maşallah oğluşuna... allah nazarlardan saklasın, bizim oğlan şu anda üç aylık ve 6300 gr ve 60 cm...
Canım allah yardımcın olsun, zor günler geçiriyorsun, ama şunu bil ki beterin beteri var, ayağı iyileşir, bundan sonra dikkat edersiniz, bana kv.dem anlatmıştı, birisi varmış bebeğini yanlış tuttuğu için bebeği özürlü olmuş, şimdi o bebek 30'lu yaşlara gelmiş, ama özürlü, yürüyemiyor... allah beterinden saklasın canım, üzülme artık, iyi olacak senin bebişin...

Kızlar ya nasıl veriyorsunuz bu kiloları anlatın da bizde bilelim ben niye veremiyorum ki aslında çok ta abartmadan ölçülü yemeye dikkat ediyorum(((esracığım yine tatlı oğluşunun fotosunu koymuşsun çok tatlı yavrum benim maşallah biz senin oğlana talibiz canım kimseye söz verme(artık devir değişti) zeynocum seninkinede maşallah ama çok datlu bunlar yaa:))bu aralar hayatımda beni üzen,canımı sıkan,beynimi meşgul eden herşeyi atıyorum ve hayır demeyi uygulamaya geçtim

Ay evt cnm yaa dogru söylüyorsun. . Vermem gereken kilolar var
5 kilo hamile kaldığım kilo benim hedef 55.. dahada zayif olmak

Bende 65 le hamile kalmistim ama 60 kiloya kadar gitmem lazim eger bu sekil de gidersem sonra 55 i de düsünüyorum bakalim

Olur canim cocuklar da begenirse eger birbirini benim itirazim yok :)
Bu zayiflama topigi var oraya genel de hep yazdim ben gün gün nasil beslendigimi istersen bak canim, seker ve kepek ekmegi disin da ekmegi tamamen cikardim hayatimdan su disinda icin de seker olan hic bir meyve suyu veya siviyi tüketmiyorum onun disin da önceden ara sira 2 günde bir falan 40-60 dk spor yaptim yapabildiysem

ben hamileliğimde kafama takılan sorulara cevap ararken buldum sizi derken ara ara girdi. Baktım sessizce sonra bende daim olmak istedim vi türlü üye olamadım beceremedim işte (hala çözemediklerim var mesala nasıl resim yüklerim yada resimleri görebilirim)neyse derken oğlum erken gelmek istedi ve birbirimize alışma süreci derken vi üç ay daha geçti ben bebişimi Temmuzda beklerken haziran annesi oldum artık bende bütün Haziran anneleri torpillerinde ben varım inş tabi kabuk ederseniz zeynocummm

kızlar selam hepınıze moralım cok bozuk
ervanın ayagı kırıldı hemde sorunlu ayagı
alcıya aldılar 1 haftadır alcıda dua edın lutfen cok ıhtıyacım var
.zor gunler gechrıyorum

Canim çok üzüldümm. Cok geçmiş olsun..
Zorlu bi durum ama; Allahım beterinden korusun mervem
Tez zamanda şifasını versinn inş

Esinin ailesinede cok kızdım
Destek olacaklarına, köstek oluyorlar.nasil büyükler öyle
Sen bebeğin annesisin..sen iyi bakamayacaksinda kim bakacak Allah aşkına
Gözün gibi bakıyorsun sen evladına. .
Iyilermi nee..
Hic duyma dinleme. . Şeytana uyma sen cnm
Allah bilsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…