2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
b
oyyy tatlım bnm yaaa nasılda büyümüş maşallah aynı günün bebkleri bizimkiler kızına talibim

:)
teşekkür ederiz teyzesi ama benim kızım çok kıymetli ağırlığınca altın isterim başlık parası ona göre

aa Tamam cnm anladım Sağol.

cnm geçmiş olsun tekrar. Eşinin ailesi ne garipinsanlar öyle hem esin yapıyo yanlışlıkla amaonlar sana laf söyluyolar ya anlam veremiyorum. Allah akıl fikir verson onlara sana da onlara dayanna gücü sabrı versin.

bizim ailede olaysız gün geçmiyor yahu..bende eşimde vardı oğlanda da olmuş tırnak batması ailecek batikonlanıyoruz

ya ilginçmiş gerçekten bilemiyorum acaba o arkadaşın ihtiyacı var da sevap şeklinde yapıyor olabilir mi hani senin ihtiyacın yok diye yapmıyordur:44:ya da belki kişisel bir çıkar söz konusudur çünkü dediğin gibi bu devirde insan iş arkadaşına o kadar şey yapamıyor..

Kış değilde sonbahar gelsin istiyorum. Oğluşumla ter içinde uyanmaktan bıktım. Hergün duşta yetmiyor günde 2 kezz çildarazağimmmm
ben deee şu pencereler bir kapansa da polenlerden fln kurtulsak

o tarifleri koymuşsunuz topiğeyiyebilen var yiyemeyen var (14 kg vermesi geren ben gibi şişkocuklar misal)

geridönüşüm

geçmiş olsun canım, iyi fark etmiş doktor hadi kolaycacık hallolur inşallah

merve

canım dün yazacaktım fırsat olmadı çok geçmiş olsun..eşinin ailesine çok kızdım ben de e biçim laflar onlar ver ağızlarının payını hiç acıma

nasıl anladınız kızlar ne kadar aldığını bebişlerin?
ben deneye yanıla anladım canım fazla fazla ver önce 120-130 fln içtiği kadarını içip sonrasında gözler kapana kapana içiyor ya da emme hareketini kesiyor

Oyun halisini aldım bakalim neler olacak
biz de jimnastik merkezimsi bi oyun halısı aldık (almayı düşünenlere tavsiye ederim) el kısmı tamam da ayak kısmını henüz keşfedemedi oğluşum

Bende katılabiliryim

Cnm ne demek hosgeldin
istediğin gibi yazabilirsin topik senindirrr

günaydın
oyun halılarını incelerken ilgimi çekti.hatun kendisi yapmış, çokta güzel olmuş.link aşağıda...
bide bu oyun halısı 2 aylık bebeğede hitab eder mi acaba? gün boyunca ana kucağında
oturuyor yavrum.oyun halısı gelişimine katkıda bulunur mu? kullanmaya başlayabilir miyim?

Anne Bunu Yaptı: Oyun halısı

Çok çok geçmiş olsun canım hep dua ediyorum senin için inşallah kızın iyi olacaktır zaten ama eşinin ailesinin tutumu çok kötü.
Benim de eşim yanımda değil ve annemlerde kalıyorum en büyük korkum bebeğe birşey olmasI bakamadı derler muhtemelen çünkü sürekli sen küçüksün anlmazsın tecrübesizsin modundalar
Aman gece uyurken dikkat et falan filan
Geçen gün görümcemin kv si diyor ki genç anneler tecrübesiz olurmuş o büyük gelininin çocuklarını sadece emzirmesi için verirmiş yanında yatırırmış bilmem ne düşünsenize bebeği annesinden ayırıyorlar daha doğmadan biz anneyiz herkesten çok isteriz bebeklerimizin iyi olmasını. Onlara aşı yapılırken onlardan çok biz ağlıyoruz onlar ık dese yanalrındayız anneyiz işte niye bilmişler bu kadar anlamıyorum

saol canım benm allah hepimizinkileri korusunn...
kimsenin ne söylediği önemli değil mervecim sen bebeğinin sağlığıyla ilgilen boşver takma üzme kendini allah herkesin hak ettiğini verir insanlar sadece karşısındaki suçlamayı bilir eminim herşey yoluna giricektir allah yardımcın olsun sabrett arkadaşımm...

kızlar yarın sünnet mevlüdümüzü yapcaz .. çok işim var .. temizlik hazırlık.. ohooo..Allahtan annem dünden geldi yardım ediyor.. yarın akşam annemlerle dönücem bi müddet yokum.. buralar çok sıcak ..yaylaya gidiyoruz .. hepiniz davetlimsiniz
buda oğluşum teyzeleri

benimde bu ara çok midem bulanıyor. ödüm kopuyor hamile olmaktan.
aman valla aynen korkumdan aynı yatağa bile yatmıyorumm

canım yaa allahım en yakın zamanda kavuştursun sizi inşallhh...bu sefer çıkıcak vizeniz merak etmeee öyle olur inşallah yanii...seni çok iyi anlıyorum benim babamda yanımızda yoktu büyürken dilerim herşey yoluna girer...kariyerindende vazgeçme sakın bukadar sene okudun biyerlere geldin çalıştın neden vazgeçesin hepsi bi düzene girecektir.. yalnızca sabır...

günaydın kızlarrr bugün keyfim yerindeydi ancakkk benm güzel oğluşum sinirlerimi bozmak konusunda master yapmışşş ayyy
neyse ben gün içerisinde yine girmeye çalışıcam öptümss..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…