- 12 Ekim 2012
- 1.035
- 2
- 116
teşekkür ederiz teyzesi ama benim kızım çok kıymetli ağırlığınca altın isterim başlık parası ona göreb
oyyy tatlım bnm yaaa nasılda büyümüş maşallah aynı günün bebkleri bizimkiler kızına talibim
:)
aa Tamam cnm anladım Sağol.sgk lılar izin süresince aylık olarak maaş almıyor. sonradan toplu alıyor. devlet memurları bildiğim kadarıyla aylık olarak maaşlarını almaya devam ediyor... doğum parası dediğimiz şey kesintili maaş yani..
cnm geçmiş olsun tekrar. Eşinin ailesi ne garipinsanlar öyle hem esin yapıyo yanlışlıkla amaonlar sana laf söyluyolar ya anlam veremiyorum. Allah akıl fikir verson onlara sana da onlara dayanna gücü sabrı versin.Kızlar hepinize cok cok teşekkür ederim Allah razı olsun dualariniz icin teşekkürler
Dün gittik doktora iki hafta daha alcida kalacak
Ayağında sorun olduğu için kemiği güçsüzmus
Bir de herkes üstüme geliyor özellikle esimin ailesi
Beceremedin bakamadın mahvettin cocuğu diyorlar
Üstelik esim kucağına alırken oldu bu olay
Boğasım geliyor inanın.bir anne evladının kötulugunu
Nefret ettim resmen ya bela okudum varya
Hayatımda ilk defa insanlardan tiksinidim
Yine coştum valla icimi buraya döktüm
ya ilginçmiş gerçekten bilemiyorum acaba o arkadaşın ihtiyacı var da sevap şeklinde yapıyor olabilir mi hani senin ihtiyacın yok diye yapmıyordur:44:ya da belki kişisel bir çıkar söz konusudur çünkü dediğin gibi bu devirde insan iş arkadaşına o kadar şey yapamıyor..canım dün iş yerinden başka bir arkadasım akşama bana geldi yemek falan yedik, bu konuyu tabi onunlada konustum
duyduklarım beni daha da şaşırttııbiz hamileyken bu diger dogum yapan kız altın götürdügü internetten uyku seti ve 2 nevresim takımı almıştı bebişi için kargoyla gelmişti, meger bunlarıda benim canım bitanecik arkadasım hediye olarak almış
bu ne sevgi bune cömertlik dedimm :44::44: madem o kadar seviyor niye onla degil benle takılıyor yemege benimle inmek istiyor, dısarıda plan yaptıgımda kuyruk gibi peşime takılıyor, inan hiçbir şey anlamış degilim..
ki benimle bu kadar samimii 10 liralık basit bi tişörtle gelmeye hiç mi utanmıyoray sinir yaptım yinee,
dün akşam gelen arkadasımında dedigine göre 1 hafta işe gittigimde pek yüz vermedim ya kendisine zeynep bana soguk davranıyor diye onlara söylenmiş
ben deeeKış değilde sonbahar gelsin istiyorum. Oğluşumla ter içinde uyanmaktan bıktım. Hergün duşta yetmiyor günde 2 kezz çildarazağimmmm
ben deneye yanıla anladım canım fazla fazla ver önce 120-130 fln içtiği kadarını içip sonrasında gözler kapana kapana içiyor ya da emme hareketini kesiyornasıl anladınız kızlar ne kadar aldığını bebişlerin?
biz de jimnastik merkezimsi bi oyun halısı aldık (almayı düşünenlere tavsiye ederim) el kısmı tamam da ayak kısmını henüz keşfedemedi oğluşumOyun halisini aldım bakalim neler olacak
Bende katılabiliryim
ben hamileliğimde kafama takılan sorulara cevap ararken buldum sizi derken ara ara girdi. Baktım sessizce sonra bende daim olmak istedim vi türlü üye olamadım beceremedim işte (hala çözemediklerim var mesala nasıl resim yüklerim yada resimleri görebilirim)neyse derken oğlum erken gelmek istedi ve birbirimize alışma süreci derken vi üç ay daha geçti ben bebişimi Temmuzda beklerken haziran annesi oldum artık bende bütün Haziran anneleri torpillerinde ben varım inş tabi kabuk ederseniz zeynocummm
Kimse yok mu buralarda :)
Kızlar hepinize cok cok teşekkür ederim Allah razı olsun dualariniz icin teşekkürler
Teş. ederim canım, az önce geçmişten gördüm, senin kızında hastalanmış, çok geçmiş olsun, allah beterinden saklasın, aman dikkat et bebişe... allahım korusun onları, hastalık çok zor valla...
kimsenin ne söylediği önemli değil mervecim sen bebeğinin sağlığıyla ilgilen boşver takma üzme kendini allah herkesin hak ettiğini verir insanlar sadece karşısındaki suçlamayı bilir eminim herşey yoluna giricektir allah yardımcın olsun sabrett arkadaşımm...Kızlar hepinize cok cok teşekkür ederim Allah razı olsun dualariniz icin teşekkürler
aman valla aynen korkumdan aynı yatağa bile yatmıyorummbenimde bu ara çok midem bulanıyor. ödüm kopuyor hamile olmaktan.
canım yaa allahım en yakın zamanda kavuştursun sizi inşallhh...bu sefer çıkıcak vizeniz merak etmeee öyle olur inşallah yanii...seni çok iyi anlıyorum benim babamda yanımızda yoktu büyürken dilerim herşey yoluna girer...kariyerindende vazgeçme sakın bukadar sene okudun biyerlere geldin çalıştın neden vazgeçesin hepsi bi düzene girecektir.. yalnızca sabır...Eşlerinile birlikte olduğunuz için çok çok şanslısınız kızlar
Eşim gittiğinde oğlum 41 günlüktü şimdi 72 günlük ve her gün bir ömür gibi
Alışırım sanmıştım bekledim ama yok olmuyor ayrılığa alışılmıyormuş..
Biz 2008 kasımda çıkmaya başlamıştık aynı sınıftaydık ve o gün bugündür hiç bu kadar ayrı kalmadık ve şimdi benim ve oğlumun ona en çok ihtiyaç duyduğu zamanda ayrıyız
Dahası malum oğluma vize çıkmadı tekrar başvuru yaptık yine olmazsa yine başvuracağız
Şu durumda oğlum ingiltereye giremiyor ve eşimin de ordan vizesini uzatması gerekiyor eğer uzatmaya başvurursa marta kadar pasaportu yok yani ingiltere dışına çıkamıyor belki izin verirlerse uzatmaya başvurmadan 2-3 günlüğüne eylülde gelebilecek sadece..
Bn kariyerimden falan geçtim artık normalde eylülde ingilterede olmam gerekiyor ama bebeğim olmadan gidemem. Son çare tazminatı ödeyip bırakıcam ki 120000 civarı bir bedel. Okulu birincilikle bitirmiştim eşim de dereceyle..sonuncu olan arkadaşlarımız bile hakim savcı olup atandılar bizse sınava bile girmedik akademisyen olmak için hayallerimizin peşine düşüp gittik..
şimdiyse tek hayalim oğlumla ve kocamla aynı çatı altında birlikte olmak bebebğimizi birlikte büyütmek..anne ve babasıyla birlikte olan bir çocuk gördüğüm zaman ne kadar şanslı olduğunu düşünşyorum. Rabbime binlerce şükür ki ben de çok şanslıyım eşim uzakta da olsa bir yerlerde var ve bir çocuk nasip etti Allah bana. İnşallah bu kez oğlumun vizesi çıkar da gideriz babamızın yanına Rabbim çözülmeyecek dert vermesin bana da sabretme gücü versin dua edin ve ne kadar şanslı olduğunuz bilin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?