Hepsı bı tel bunların valla.senınkı de farklı seylerle kapatır arayı ama hedıye almayı seven adam ıyıdır pek severım kocısı oyyy
Gonlumu de aldı ya sımdı ondan ıyısı yok
Yapcam da zaten bı fıkır alayım dedım.ama benım baharat kullanma sansım yok canım ya kvalıde bobrek naklı olmus bıkac yıl once yemek konusunda cok hassas davranılması gerekıyor az tuzlu baharatlı olsa dırek sekerı fırlıyor atesı cıkıyor falan yanı
tencere yıkamaktan nefret ediyorum birde pilav tenceresini balkonda unutmuşum 2 gündür ordaymış içerisinde de pilav varmış böğğğ bu nasıl kokudur yaa
yahuuu yaptığım fasülyeye zeytinyağı koymamışım
bi eksiklik var diyorum ben de...
allahım aklım nerdeyse:))))
kocaları çekiştirmeye hala devam etmişsiniz ya bende bu adamı evden çok kovdum ama gitmedi. ben gitmeye çalıştım kapıyı kitledi anahtarı sakladı
temizlik konusuna gelince temizlik yapamayı çok seviyorum ama çocukla çok zor oluyo yaa benim temizlik günüm nazi kampı gibi olurduoturmak yok yemek yok bi başlarım temizliğe off canım çıkana kadar. çocuktan sonra yaptığım temizlikler içime hiç sinmiyo
mutfak konusuna gelince yemek yapmayı ve pasta işleri ile uğraşmayı çok seviyorum 1 yıl kursa gittim 2 yıl büyük bir catering firmasının mutağında çalıştım ama hamile kalmaya karar verince bırakmak zorunda kaldımçünkü yeri geliyo ağır kaldırmak zorunda kalıyosun ve bütün gün ayakta çok zor oluyo
ben tam anlamadım pozisyonuBiz oturuyor vaziyette duracağız bebeği yastığın üzerine yüz yere gelecek şekilde mi yoksa sırtı yere mü uzatacağız. yüz yere gelecek şekilde uzatırsak popo havada duruyor en sevdiğim hali
Kızlar bunlar ne oluyor.Ben devlet memuru sayılırım bizde alabiliyoz mu :44:
ya benim eşek sıpası gündüz uyumuyo delirtçek beni... uyutuyorum yarım saat sonra faltaşı gibi gözler cin cin bana bakıyor.. niye böyle oldu ki bu çocuk...
aaa bunu ben söylemedim mi size bebeği mindere yatır canım ben koltuğa uturuyorum ayaklarımı orta sehpaya dayıyorum bebeği dizime alıyorum yavaş yavaş sallıyorum oda çok rahat ediyo benderahat rahat tvimi izliyom
süpermiş walla. Bize güzel tarifler verirsin. Özellikle kurabiye ve özellikle elmalı kurabiye. eşim pek sever ama her defasında olmamış bu der.Neymiş efendim kuru olmuş ağızda dağılmıyormuş
sende kuru yapma şekerim
bak bugun kuarabiye yaptım browni kurabiye bayılıyorumtarifi
150 gr margarin
1.5 kahve fincanı sıvıyağ
1.5 kahve fincanı şeker
1 yumurta
50gr kakao
1 pkt vanılya
yarım paket kabartma tozu
hamur çok koyu olmayacak un kurabiyesi gibi kulak memesinden daha yumuşak
şerbeti 1 su bardağı şeker
1.5 su bardağı su
şerbeti soğuk olacak kurabiyeler sıcak fırından çıktığı gib
kurabiyeyi ceviz büyüklüğünde şekil verin fırından çıkınca teker teker sşerbete batırın önlü arkalı sonra hindistan cevizine
afiyet olsun
Ah siz bu eğitimli aşçılar herşeyi gramı gramına koyarsınız. İşte göz kararı koyuncada kuru oluyor kurabiye
yok ya bende göz kararı yaparım çoğu şeyi az önceki msjı düzenledim resminide koydum
Canım benim kızım da ana kucağında uyuyor
ben üç ayrı doktora sordum üçü de bir sakıncası yok dedi. Hatta bir tanesi iyi bile olur reflü ve boğulma tehlikesi azalır dedi
sende kuru yapma şekerim
150 gr margarin
1.5 kahve fincanı şeker
1 yumurta
50gr kakao
1 pkt vanılya
1.5 su bardağı su
kurabiyeyi ceviz büyüklüğünde şekil verin fırından çıkınca teker teker sşerbete batırın önlü arkalı sonra hindistan cevizine
afiyet olsun
Eki Görüntüle 784342
beylikdüzündeydin dımı sen
banada kaldırrrrrr
senin yazdığını görmeden bende sormuşum :) acilen buluşmamız lazım dimi lover ?
sende kuru yapma şekerim
150 gr margarin
1.5 kahve fincanı şeker
1 yumurta
50gr kakao
1 pkt vanılya
1.5 su bardağı su
afiyet olsun
Eki Görüntüle 784342
bacım onu bende yaptım.. aklımca arada bi kaç kez verip iktisat yapıcaktım.. çünkü benim hiç sütüm yok sadece mama yiyor .. aptamil 900 gr 42 lira ve bizi sadece 6 gün idare ediyor .. pirinç unu yapayımda arada bi yesin dedim uyguna getircem aklımca.. aman aman aynı oldu benim garibimde.. gaz yaptı -ki gazını çok rahat çıkarır normalde .. iki gün kaka yapamadı çok huzursuzdu .. acayip suçlu hissettimbidaha mı tövbeeee
kızlar bebeğim 4 gün sonra 3 aylık olacak..Kilosu 6200 falan...emme süresi 5 dakika falanve gün içinde huzursuzlanıyor bazen memede sinir yapıp aglıyor kilosuna göre degerlendirirseniz sütüm yetmiyor olabilir mi (
bnmde aynen cnm bazen elllerim ıslanıo kucağıma aldığımda erken diş çıkarıcaklar 4 ayında çıkaran bebişler varmışkızlar ya benm kızın ağzından köpük köpük salyalar akıyoo normalmi anlayamıyorumm..
Gazi olmayan bebeklere cok ozeniyorum masallah
Eskiler mecburiyetten yapiyormus. Yoksa bebegin kaldirabilecegi bisey degil pirinc unu. Lop diye oturur mideye. Memeni bos da olsa emzir bu sayede sut uretimi tetiklersin, yok ki diye vermekten kacinma. Ben o hataya dustum sutum azaliyordu, simdi hicbir zaman sutum yok demiyorum dayiyorum memeye.
kızlar selam hepınıze moralım cok bozuk
ervanın ayagı kırıldı hemde sorunlu ayagı
alcıya aldılar 1 haftadır alcıda dua edın lutfen cok ıhtıyacım var
.zor gunler gechrıyorum
merhabalar kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir geçmişi okumadım 2 gündür . hepinizin bebişleri okada tatlı ki resimlerinden seviyorum hep ama fırsatbulup çok yorum yazamıyorum kızım ilk defa bukadaruzun uyudu bugün ben de fırsat bu fırsat foto ekleyeyim dedim.
işte bu da benim cimcimem
maşallah oğlun çok yakışıklı cnmNasılsınız bakalım, bebişler nasıl? umarım çok çok iyidir... ancak son yazılanlardan anladığım kadarıyla minik Erva'nın ayağı kırılmış sanırım.. çok üzüldüm, allah şifasını versin, umarım tez vakit iyileşir, allahım tüm bebişlerimizi korusun inş...
Denizkızı; kızın çok tatlı maşaallah, çok şirin... bende senden esinlendim, bende bebişimin, (Egemenim) resmini koyuyorum.. oğlum büyüdü teyzeleri... annesini hiç üzmüyor kuzucum benim...
Bu arada bende pazartesi günü işe başlıyorum...bir ay kadar kayınvalidem gelecek bebişe bakacak, sonrada bakıcıya vereceğiz, bakıcımız hazır ama bir ay ben bakarım dedi kayınvalidem.. bu arada kayınvalidem bir saat uzaklıkta oturuyor yoksa temelli bakmaya dünden hazır, çok seviyor torununu, kayınpederimde bir günden fazla kalamaz geldiğinde... bu yüzden mecburen bakıcı... ama bakıcımız iyi tanıdık biri çok şükür...
son olarak da oğluşum geçen hafta sünnet olmuştu biliyorsunuz bahsetmiştim.. şu anda iyileşti, hiçbir sorun yaşamadık, ağrısı bile olmadı, çabucak iyileşti.. bebişini sünnet ettirmeyi düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum...
Eki Görüntüle 783581 Eki Görüntüle 783580 Eki Görüntüle 783582
2 aydır gecelerı oglumla beraber dusup uyuyordum.bugun canım sıkkındı uyuyamadım :26: ılk defa gece uykusuna sahıt oluyorum ve sankı uyumuyor da oyun oynuyor yatagnda,acaıp gurultulu tuhaf sesler cıkarıyor,ara ara seslı nefes alıyor, konusur gıbı mıkırdanıyor .. Sızın mınıklerde boyle mı
ya benim eşek sıpası gündüz uyumuyo delirtçek beni... uyutuyorum yarım saat sonra faltaşı gibi gözler cin cin bana bakıyor.. niye böyle oldu ki bu çocuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?