2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Eşlerinile birlikte olduğunuz için çok çok şanslısınız kızlar
Eşim gittiğinde oğlum 41 günlüktü şimdi 72 günlük ve her gün bir ömür gibi
Alışırım sanmıştım bekledim ama yok olmuyor ayrılığa alışılmıyormuş..
Biz 2008 kasımda çıkmaya başlamıştık aynı sınıftaydık ve o gün bugündür hiç bu kadar ayrı kalmadık ve şimdi benim ve oğlumun ona en çok ihtiyaç duyduğu zamanda ayrıyız
Dahası malum oğluma vize çıkmadı tekrar başvuru yaptık yine olmazsa yine başvuracağız
Şu durumda oğlum ingiltereye giremiyor ve eşimin de ordan vizesini uzatması gerekiyor eğer uzatmaya başvurursa marta kadar pasaportu yok yani ingiltere dışına çıkamıyor belki izin verirlerse uzatmaya başvurmadan 2-3 günlüğüne eylülde gelebilecek sadece..
Bn kariyerimden falan geçtim artık normalde eylülde ingilterede olmam gerekiyor ama bebeğim olmadan gidemem. Son çare tazminatı ödeyip bırakıcam ki 120000 civarı bir bedel. Okulu birincilikle bitirmiştim eşim de dereceyle..sonuncu olan arkadaşlarımız bile hakim savcı olup atandılar bizse sınava bile girmedik akademisyen olmak için hayallerimizin peşine düşüp gittik..
şimdiyse tek hayalim oğlumla ve kocamla aynı çatı altında birlikte olmak bebebğimizi birlikte büyütmek..anne ve babasıyla birlikte olan bir çocuk gördüğüm zaman ne kadar şanslı olduğunu düşünşyorum. Rabbime binlerce şükür ki ben de çok şanslıyım eşim uzakta da olsa bir yerlerde var ve bir çocuk nasip etti Allah bana. İnşallah bu kez oğlumun vizesi çıkar da gideriz babamızın yanına Rabbim çözülmeyecek dert vermesin bana da sabretme gücü versin dua edin ve ne kadar şanslı olduğunuz bilin..

Surekli anakkucaginda durmasi kemik gelisimi acisindan cok saglikli degil. besikte uyaniyorlar ama bir sekilde orada da uyumasi gerektigini ogretmek lazim

maşallah bitırdın yemeklerii
bende akşam için fırına patates atıp kumpir yapmayı planlıyorum :44:

benimki zevklidir ama benim zevkime daha çok güvenir...benle hayatta alışverişe gelmez ama kendine bişey alacağı zaman mutlaka benim de yanında olmamı ister...yaa git kendin bak derim yok illa ben de olucam yanında...

bizde ona alışveriş yapacaksak ben mutlaka yanında giderıim ben ona guvenmiyorum cünkü
sacma sapan seyler alıp gelebilir ama ben alışverişime onu asla götürmem hadi o iyi işte al onu gitsin yoruldum daha bakcakmıyız hep aynı seyler

canım üzülme inş bebeginin vizesi çıkarda sende bir an önce gidersin :26:
sonucta bir amacınız var ve hayallarınızı gercekleştirirken allah birde kuzunuzu nasip etmiş size
öyle yada böyle bir şekilde biraraya geleceksiniz, kendini üzüp stres yapmamaya calış, gerekirse sen hayallerini 1 yıl ertelersin,
1 yıl bişi degil sonucta kaldıgın yerden devam edersin..
kocişler konusunda ise bakma burda çekiştiriyoruz ama seviyoruz keratalarııı
insan sevdigini yerden yere vururmuş

Surekli anakkucaginda durmasi kemik gelisimi acisindan cok saglikli degil. besikte uyaniyorlar ama bir sekilde orada da uyumasi gerektigini ogretmek lazim
ahh canım yaa, keşke öğrense... ama yok.. gece saat başı kalktı hep en sonunda bebiş kazandı ve ana kucağına aldım malesef, şimdi yine uyuyor ama yine ana kucağında... napcam ben yaa, p.tesi de işe başlayacağım... nasıl olacak gece uykularımız...

canım duruma çok üzüldüm ama dava açsan kesin kazanırsın(bebeğine vize vermzlerse eğer) ingiliz hükümetine karşı bu gerzekler işleri zorlaştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar..ama umarım öyle birşeye gerek kalmaz...eşimin kuzeni bir ingilizle evlendi orda yaşıyor şimdi onlara da biton sorun çıkarmışlardı...
ben de post doc. için eşimden ayrı kalmış bir sene danimarkada yaşamıştım çok zor günler geçirdik ama şimdi senin çocuğun var daha da zordur eminim...umarım hemen gidersin cnm...ama işte insan çocuğu için herşeyinden vazgeçebilir heralde ne kariyer kalır ne de başka birşey o zaman...sen de emin ol ki çok şanslısın bebeğin seninle güzel bir kariyerin var......ama canım bence vizeyi verirler...dualarımız seninle

Sağolun arkadaşlar inşallah herşey yolunda gider de bir araya geliriz
İnşallah..

Benim oglum da kucagimda uyuyor yataga alinca aninda gozlerini aciyor. Eger aglarsa kucagima alip sakinlestikten sonra tekrar yatiriyorum. Ince bir battaniyeyle kollarini sariyorum. Agzina da emzigi tikiyorum. Pis pis salliyorum. genelde uyuyor. Ama uyumazsa yapacak bisey yok. Kaldirip gezdiriyorum yorulana kadar.

Ay ben cok nazlı tuzluyumdur aramadım ama aramak ıstıyordum bıraz daha zaman gecse arardım hatta ama esım benden once davrandı eve geldı sıpsak alıverdı gonlumu.fena alıngan bı yapım var benı baska turlusu kaldıramazdı zaten

Aynı benımkını anlatmıssın canım saat al senden ıyısı yok ve hatta oyle sever kı bı kendıne alır bı bana neymıs adaletsızlık olmasın onun kac tane varsa benımde o kadar olcakmıs.alem adam.benımde oyle geregınden fazla seylerde gozum yoktur kı ucuz saatlere yan gozle bıle bakmaz.

Kızlar aranızda maydanozlu mercımek corbası yapan veya yıyen var mı tadı nasıl olur kvalıde cok sevıyomus ta oyle yapım dedım ama tadı konusunda emın degılım pısmısıyle aram yok ta pek

Son düzenleme:
ya benim eşek sıpası gündüz uyumuyo delirtçek beni... uyutuyorum yarım saat sonra faltaşı gibi gözler cin cin bana bakıyor.. niye böyle oldu ki bu çocuk...

Ahh bacım, zor valla, seninki de çok zor.. kucakta gezdirmek daha zor.. benim bebiş kucağı sevmiyor ama ana kucağını seviyor işte... bi şekilde beşiğe alıştırmak lazım... bebişler genelde dar yerleri seviyor, anne karnında öyle alıştıkları için malesef... şöyle geniş geniş sere serpe yatmayı sevmiyorlar...

ya benim eşek sıpası gündüz uyumuyo delirtçek beni... uyutuyorum yarım saat sonra faltaşı gibi gözler cin cin bana bakıyor.. niye böyle oldu ki bu çocuk...

:) iyi yaa işte...gece uyur... sende rahat edersin... bizimki ise şimdi uyuyor, gece nöbet tutarız artık..

bak işte benimkinden bi tane daha varmış:))) ama bana falan almaz öyle:))) akşam dile getireyim bu konuyu

ben yapmıştım pek de bişey farketmedi canım yaaa, ya da ben anlamadım...
bi de bol nane koymuştum belki o örtmüştür tadını

Hepsı bı tel bunların valla.senınkı de farklı seylerle kapatır arayı ama hedıye almayı seven adam ıyıdır pek severım kocısı oyyy
Gonlumu de aldı ya sımdı ondan ıyısı yok

Yapcam da zaten bı fıkır alayım dedım.ama benım baharat kullanma sansım yok canım ya kvalıde bobrek naklı olmus bıkac yıl once yemek konusunda cok hassas davranılması gerekıyor az tuzlu baharatlı olsa dırek sekerı fırlıyor atesı cıkıyor falan yanı

Canım bu afacanların sagı solu bellı degıl henuz.benım kı de bıgun aksama kadar aralıklarla da olsa uyurken dıger gun aksama kadar mızır mızır ede ede 10 dakika lık uykularla duruyor.gece uyuyorsa hıc sıkıntı yapma bence hersey yavasca duzene gırcek ıns

tencere yıkamaktan nefret ediyorum birde pilav tenceresini balkonda unutmuşum 2 gündür ordaymış içerisinde de pilav varmış böğğğ bu nasıl kokudur yaa

kocaları çekiştirmeye hala devam etmişsiniz ya bende bu adamı evden çok kovdum ama gitmedi. ben gitmeye çalıştım kapıyı kitledi anahtarı sakladı
temizlik konusuna gelince temizlik yapamayı çok seviyorum ama çocukla çok zor oluyo yaa benim temizlik günüm nazi kampı gibi olurdu oturmak yok yemek yok bi başlarım temizliğe off canım çıkana kadar. çocuktan sonra yaptığım temizlikler içime hiç sinmiyo
mutfak konusuna gelince yemek yapmayı ve pasta işleri ile uğraşmayı çok seviyorum 1 yıl kursa gittim 2 yıl büyük bir catering firmasının mutağında çalıştım ama hamile kalmaya karar verince bırakmak zorunda kaldım çünkü yeri geliyo ağır kaldırmak zorunda kalıyosun ve bütün gün ayakta çok zor oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…