- 2 Eylül 2012
- 349
- 0
- 66
Surekli anakkucaginda durmasi kemik gelisimi acisindan cok saglikli degil. besikte uyaniyorlar ama bir sekilde orada da uyumasi gerektigini ogretmek lazimBayanlar bir şey soracağım, benim bebiş ana kucağında uyuyor, yani gece gündüz, onda rahat ediyor, beşiğine yatırsam hemencecik uyanıyor, bu ana kucağı onun için zararlı olur mu? nette birşey bulamadım bu konuyla ilgili, doktorumuza da sormayı unutmuşum, bebişe şimdi banyo yaptırdım, ondan sonra karnını doyurdum, uyudu ve beşiğe yatırdım, ancak 2 dk geçmeden uyandı, bu sefer gece çayı verdim yine uyudu, yine beşiğe yatırdım, henüz uyanmadı bakalım, inş. alıştırabilirim beşiğine...
Yemek yaparken aklıma geldi. eşim anneler gününde bana hediye almıştı canımm yaa hakkını yemiyim adamın
Monetanın tencere setini
Mutfağımdan bildiriyorum. Çorbam tamam, pilavım tamam kompostom pişiyor tavuğuda daha sonra yaparım paşam ağlıyor
benimki zevklidir ama benim zevkime daha çok güvenir...benle hayatta alışverişe gelmez ama kendine bişey alacağı zaman mutlaka benim de yanında olmamı ister...yaa git kendin bak derim yok illa ben de olucam yanında...
Eşlerinile birlikte olduğunuz için çok çok şanslısınız kızlar
Eşim gittiğinde oğlum 41 günlüktü şimdi 72 günlük ve her gün bir ömür gibi
Alışırım sanmıştım bekledim ama yok olmuyor ayrılığa alışılmıyormuş..
Biz 2008 kasımda çıkmaya başlamıştık aynı sınıftaydık ve o gün bugündür hiç bu kadar ayrı kalmadık ve şimdi benim ve oğlumun ona en çok ihtiyaç duyduğu zamanda ayrıyız
Dahası malum oğluma vize çıkmadı tekrar başvuru yaptık yine olmazsa yine başvuracağız
Şu durumda oğlum ingiltereye giremiyor ve eşimin de ordan vizesini uzatması gerekiyor eğer uzatmaya başvurursa marta kadar pasaportu yok yani ingiltere dışına çıkamıyor belki izin verirlerse uzatmaya başvurmadan 2-3 günlüğüne eylülde gelebilecek sadece..
Bn kariyerimden falan geçtim artık normalde eylülde ingilterede olmam gerekiyor ama bebeğim olmadan gidemem. Son çare tazminatı ödeyip bırakıcam ki 120000 civarı bir bedel. Okulu birincilikle bitirmiştim eşim de dereceyle..sonuncu olan arkadaşlarımız bile hakim savcı olup atandılar bizse sınava bile girmedik akademisyen olmak için hayallerimizin peşine düşüp gittik..
şimdiyse tek hayalim oğlumla ve kocamla aynı çatı altında birlikte olmak bebebğimizi birlikte büyütmek..anne ve babasıyla birlikte olan bir çocuk gördüğüm zaman ne kadar şanslı olduğunu düşünşyorum. Rabbime binlerce şükür ki ben de çok şanslıyım eşim uzakta da olsa bir yerlerde var ve bir çocuk nasip etti Allah bana. İnşallah bu kez oğlumun vizesi çıkar da gideriz babamızın yanına Rabbim çözülmeyecek dert vermesin bana da sabretme gücü versin dua edin ve ne kadar şanslı olduğunuz bilin..
ahh canım yaa, keşke öğrense... ama yok.. gece saat başı kalktı hep en sonunda bebiş kazandı ve ana kucağına aldım malesef, şimdi yine uyuyor ama yine ana kucağında... napcam ben yaa, p.tesi de işe başlayacağım... nasıl olacak gece uykularımız...Surekli anakkucaginda durmasi kemik gelisimi acisindan cok saglikli degil. besikte uyaniyorlar ama bir sekilde orada da uyumasi gerektigini ogretmek lazim
Eşlerinile birlikte olduğunuz için çok çok şanslısınız kızlar
Eşim gittiğinde oğlum 41 günlüktü şimdi 72 günlük ve her gün bir ömür gibi
Alışırım sanmıştım bekledim ama yok olmuyor ayrılığa alışılmıyormuş..
Biz 2008 kasımda çıkmaya başlamıştık aynı sınıftaydık ve o gün bugündür hiç bu kadar ayrı kalmadık ve şimdi benim ve oğlumun ona en çok ihtiyaç duyduğu zamanda ayrıyız
Dahası malum oğluma vize çıkmadı tekrar başvuru yaptık yine olmazsa yine başvuracağız
Şu durumda oğlum ingiltereye giremiyor ve eşimin de ordan vizesini uzatması gerekiyor eğer uzatmaya başvurursa marta kadar pasaportu yok yani ingiltere dışına çıkamıyor belki izin verirlerse uzatmaya başvurmadan 2-3 günlüğüne eylülde gelebilecek sadece..
Bn kariyerimden falan geçtim artık normalde eylülde ingilterede olmam gerekiyor ama bebeğim olmadan gidemem. Son çare tazminatı ödeyip bırakıcam ki 120000 civarı bir bedel. Okulu birincilikle bitirmiştim eşim de dereceyle..sonuncu olan arkadaşlarımız bile hakim savcı olup atandılar bizse sınava bile girmedik akademisyen olmak için hayallerimizin peşine düşüp gittik..
şimdiyse tek hayalim oğlumla ve kocamla aynı çatı altında birlikte olmak bebebğimizi birlikte büyütmek..anne ve babasıyla birlikte olan bir çocuk gördüğüm zaman ne kadar şanslı olduğunu düşünşyorum. Rabbime binlerce şükür ki ben de çok şanslıyım eşim uzakta da olsa bir yerlerde var ve bir çocuk nasip etti Allah bana. İnşallah bu kez oğlumun vizesi çıkar da gideriz babamızın yanına Rabbim çözülmeyecek dert vermesin bana da sabretme gücü versin dua edin ve ne kadar şanslı olduğunuz bilin..
yahuuu yaptığım fasülyeye zeytinyağı koymamışım
bi eksiklik var diyorum ben de...
allahım aklım nerdeyse:))))
Benim oglum da kucagimda uyuyor yataga alinca aninda gozlerini aciyor. Eger aglarsa kucagima alip sakinlestikten sonra tekrar yatiriyorum. Ince bir battaniyeyle kollarini sariyorum. Agzina da emzigi tikiyorum. Pis pis salliyorum. genelde uyuyor. Ama uyumazsa yapacak bisey yok. Kaldirip gezdiriyorum yorulana kadar.ahh canım yaa, keşke öğrense... ama yok.. gece saat başı kalktı hep en sonunda bebiş kazandı ve ana kucağına aldım malesef, şimdi yine uyuyor ama yine ana kucağında... napcam ben yaa, p.tesi de işe başlayacağım... nasıl olacak gece uykularımız...
denoz canım sen fasülye koyduğuna şükret
e kadınız sonuçta bir sürü iş bize bakıyor
birşeyleri unutmamız çok normal
seninkilerde tam dayaklıkmışboşver sekerim çagırmazlarsa cagırmasınlar kendileri bilir de otur yerinde
hattA cagırsalar bile gitme bence
bence gereksiz yere uzatmışsınakşamdan kalan mevzuyu sabaha taşımana ne gerek vardı allah aşkına,
adam ne güzel öpmek istemişbıraksaydın öpseydi bari , sen öpmeseydin
bence gün içinde ara kocişini gönlünü al
harbimiiiibekliyom bakkkkk
yaa dün de aynen öyle oldu...dışardaydım spora gittim bi ton kalori verdim falan, sonra arkadaşıma gittim...neyse kızın annesi kısırdı pastaydı poaçaydı derken zorla biton şey yedirdi...ben de yorulduğumla kaldım o kadar
ahahaaaa o da iyiymiş
benim kocaya da hediye alması çok kolay çünkü hep söyler istediklerini:)
zaten saat manyağı, yüzlerce saati olsun yine de gözü saatlerde olur...o yüzden hiçbişey bulamazsam saat alıyorum
Yemek yaparken aklıma geldi. eşim anneler gününde bana hediye almıştı canımm yaa hakkını yemiyim adamın
Monetanın tencere setini
Mutfağımdan bildiriyorum. Çorbam tamam, pilavım tamam kompostom pişiyor tavuğuda daha sonra yaparım paşam ağlıyor
Benim oglum da kucagimda uyuyor yataga alinca aninda gozlerini aciyor. Eger aglarsa kucagima alip sakinlestikten sonra tekrar yatiriyorum. Ince bir battaniyeyle kollarini sariyorum. Agzina da emzigi tikiyorum. Pis pis salliyorum. genelde uyuyor. Ama uyumazsa yapacak bisey yok. Kaldirip gezdiriyorum yorulana kadar.
ya benim eşek sıpası gündüz uyumuyo delirtçek beni... uyutuyorum yarım saat sonra faltaşı gibi gözler cin cin bana bakıyor.. niye böyle oldu ki bu çocuk...
Ay ben cok nazlı tuzluyumdur aramadım ama aramak ıstıyordum bıraz daha zaman gecse arardım hatta ama esım benden once davrandı eve geldı sıpsak alıverdı gonlumu.fena alıngan bı yapım var benı baska turlusu kaldıramazdı zaten
Aynı benımkını anlatmıssın canım saat al senden ıyısı yok ve hatta oyle sever kı bı kendıne alır bı bananeymıs adaletsızlık olmasın onun kac tane varsa benımde o kadar olcakmıs.alem adam.benımde oyle geregınden fazla seylerde gozum yoktur kı ucuz saatlere yan gozle bıle bakmaz.
Kızlar aranızda maydanozlu mercımek corbası yapan veya yıyen var mı tadı nasıl olur kvalıde cok sevıyomus ta oyle yapım dedım ama tadı konusunda emın degılım pısmısıyle aram yok ta pek
bak işte benimkinden bi tane daha varmış:))) ama bana falan almaz öyle:))) akşam dile getireyim bu konuyu
ben yapmıştım pek de bişey farketmedi canım yaaa, ya da ben anlamadım...
bi de bol nane koymuştum belki o örtmüştür tadını
ya benim eşek sıpası gündüz uyumuyo delirtçek beni... uyutuyorum yarım saat sonra faltaşı gibi gözler cin cin bana bakıyor.. niye böyle oldu ki bu çocuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?